Vidi punu verziju : Nasa draga Vesna Arsic prof. knjizevnosti u gimn.
Onima koji shvataju:
Dragi moji prijatelji gimnazijalci,
Interesuje me sta mislite o ovoj profesorki? molim vas da gledate realno. :)
Sta ja mislim?
Osoba koja se za vrlo kratko vreme uklopila skoli i koja sve od sebe daje za ucenike. Hteli vi to da priznate ili ne realna sa malom dozom popustljivosti prema ozbiljnima i prema onima koji zivot gledaju iz vedrog ugla. Onima koji isto ne misle kao ona (a ne misle pravilno, a i nisu svi za to rodjeni) uvek je tu da pomogne. Sa svakim zeli razgovarati i da mu pruzi koristan savet i svoje prijateljstvo.
Knjiga je zaista korisna stvar za svakodnevni zivot, a takvi su i njeni casovi, uvek savrseno organizovani, korisni i zanimljivi.
Srecni smo sto je imamo, a oni koji je nemaju ne znaju sta je prava stvar; kako se snaci u svakodnevnom zivotu, kako ne ciniti zivot monotonim i na koj nacin bi trebalo da se sagledavaju svakodnevne pojave.
Hvala joj sto postoji
Izvinjavam se na grozno gramaticki otkucanom tekstu, ali izostala mi je provera :)
Micotakis
03.04.2005., 00:10
$teta $to je nisam upoznala :lol:
Somebody_special
04.04.2005., 21:44
Ti mora da si IV3!
Ok! Tvoje misljenje! I ja sam imala isto takvo, ali sada... Uz sve ulozene napore nije mi uspelo da ga sachuvam. Ja sam iz 5. odeljenja! Ona nam je govorila:"Ja ne verujem u to sto o vama svi prichaju. Ja verujem da ste vi pametna deca, koja samo treba da veruju da mogu! Verujte mi , vi niste ni svesni koliko mozete!"
Tako je to izgledalo pre god. dana. A,od ove god. nas je ostavila, kao i mnogi profesori i razumem je( stvarno smo nepodnosljivi)! Ali, sada je ona prva u kancelariji koja prica ruzno o mom odeljenju i izjavljuje saucheshce kad' neko krene u nasu uchionicu! Samnom je imala super odnos i nikad nije postojalo ni najmanje ne slaganje, a danas ne zeli da mi odgovori na moje najiskrenije "Dobar dan!".
Izvini, ali ja za nju ne mogu da kazem da je dobar chovek!
Najbolja je!
Svetlo na kraju tunela, izvrstan psiholog.
Obozavam je!
vesna je moja prijateljica
divna je
i vi ste divni sto to prepoznajetdobro je da u ovom ludilu jos uvek postoji rasa GIMNAZIJALACA kakvi smo mi bili
neki_tit
08.04.2005., 13:56
Svakim danom je sve veci gad!
A ti eppi duso, si jedan(a) veliki dupeuvlekac cim si dobar sa njom. Nemoj tako da pricas, to je realnost. U stvari ni ona sama ne primecuje koliko joj drugi lizu elagantno popunjene butine!
neki_tit
09.04.2005., 23:54
Pa sta je? niko ne komentarise moje "zlobne" namere!? Bas me cudi...
E, a znate u cemu je jos stos? Kad se nesto obradjuje ona je uvek raspolozna i pozitivno naelektrisana, a kad dodju "oni dani", tj. dani za ispitivanje, katastrofa; mislim da bi za nju trebalo izumeti neke uloske za raspolozenje, znate za "one dane".
Jos me nervira kod nje sto smo po cele godine drugovi, a na kraju najveci neprijatelji zbog njene realnosti. Ona misli da je realna, ali realnost i objektivna istina nisu za svakoga isti, vec je to individualno zbog toga sto postoji subjektivni odnos prema pojavama.Ovo su mnogi filozofi jos pre mene izmislili, rekli i zapisali, pa imamo i mi "dosadnu" filozofiju. Verovatno mislite pa sta sad ja hocu kad ona na kraju godine ne razmislja o nasem prijateljstvu, pa nije subjektivna. Subjektivna je ona i te kako, samo prema onima koje stvarno voli.
Hajde sad da cujem malo odbranu, kako ce na ovo da reaguje??????
Somebody_special
10.04.2005., 11:06
Neki_tit!
Nije trebalo tako surovo da napadash Eppi da je ulizica :lol: , kad' to ne znash! A, slazem se za to oko Vesne!
E, ti Vesnina prijateljice, da nisi mozda ona koja se razvodi i ima puno muka u zivotu, koja bi da se ubije, a Vesna nam prica po skoli tvoju zivotnu pricu? Ma u pravu ste ljudi, to je to. Nije ona nista posebno, a ja nisam ulizica, mozda malo i jesam, ali ipak mi je zao mojih prijatelja koje ona ostecuje.
Somebody_special
18.04.2005., 19:11
E, ti Vesnina prijateljice, da nisi mozda ona koja se razvodi i ima puno muka u zivotu, koja bi da se ubije, a Vesna nam prica po skoli tvoju zivotnu pricu? Ma u pravu ste ljudi, to je to. Nije ona nista posebno, a ja nisam ulizica, mozda malo i jesam, ali ipak mi je zao mojih prijatelja koje ona ostecuje.
LIIIIIIIIIIIII!!!!
Otkud ovo?
Koma3423
25.05.2005., 15:56
Kasnim sa odgovorom na ovu temu,ali svako razlicito vidi metode koje ova [rpfesorka koristi.Zapravo,vi volite njene metode ako vama odgovaraju i ako imate visoku ocenu.Naravno da necete da volite njene metode ako imate keca.O njoj i njenim metodama mogu da raspravljaju samo oni sa strane. :!: [/b]
TARANTULA-_-
26.05.2005., 00:37
JEL MISLITE DA JE BILI KO OD PROFESORA ZASLUZIO DA DOBIJE TEMU I DA SE RASPRAVLJA O NJEMU!!!!!!!! :evil:
Koma3423
26.05.2005., 13:30
JEL MISLITE DA JE BILI KO OD PROFESORA ZASLUZIO DA DOBIJE TEMU I DA SE RASPRAVLJA O NJEMU!!!!!!!! :evil:
Ma svaki profesor je tema za sebe.Ja mislim da su oni skroz nepredvidljivi i najcudniji.Svako radi na svoj nacin i niko ne moze da ih spreci da rade kako zele. :x
Somebody_special
27.05.2005., 15:44
Koma!
Ja sam imala 5, pa mi opet nije odgovarala!
Koma3423
27.05.2005., 19:52
Onda imas neki problem. :D Salim se.Dobro ti si izuzetak.Meni profesor kod koga imam 5 100% odgovara :lol:
TARANTULA-_-
29.05.2005., 01:48
http://gifs.bestgraph.com/ecole/eleve_prof/eleve_prof-05.gif
Somebody_special
29.05.2005., 10:06
Onda imas neki problem. :D Salim se.Dobro ti si izuzetak.Meni profesor kod koga imam 5 100% odgovara :lol:
Meni je mama profa! U koju shkolu idesh?
Pa ne znam sta da kazem, ali je tacno da preteruje kad stavlja toliki akcenat na NJENU realnost.
Volim je, sve_jedno
Pozdrav
Mila moja Vekice, vise necu da budem na casu i da "cinimo laf", smrc.......
TARANTULA-_-
02.06.2005., 02:45
http://cliparts.bestgraph.com/horreur/vampires/vampires-14.jpg