PDA

Vidi punu verziju : Nasa draga Vesna Arsic prof. knjizevnosti u gimn.

eppi
31.03.2005., 22:37
Onima koji shvataju:
Dragi moji prijatelji gimnazijalci,
Interesuje me sta mislite o ovoj profesorki? molim vas da gledate realno. :)
Sta ja mislim?
Osoba koja se za vrlo kratko vreme uklopila skoli i koja sve od sebe daje za ucenike. Hteli vi to da priznate ili ne realna sa malom dozom popustljivosti prema ozbiljnima i prema onima koji zivot gledaju iz vedrog ugla. Onima koji isto ne misle kao ona (a ne misle pravilno, a i nisu svi za to rodjeni) uvek je tu da pomogne. Sa svakim zeli razgovarati i da mu pruzi koristan savet i svoje prijateljstvo.
Knjiga je zaista korisna stvar za svakodnevni zivot, a takvi su i njeni casovi, uvek savrseno organizovani, korisni i zanimljivi.
Srecni smo sto je imamo, a oni koji je nemaju ne znaju sta je prava stvar; kako se snaci u svakodnevnom zivotu, kako ne ciniti zivot monotonim i na koj nacin bi trebalo da se sagledavaju svakodnevne pojave.
Hvala joj sto postoji

eppi
31.03.2005., 22:40
Izvinjavam se na grozno gramaticki otkucanom tekstu, ali izostala mi je provera :)

Micotakis
03.04.2005., 00:10
$teta $to je nisam upoznala :lol:

Somebody_special
04.04.2005., 21:44
Ti mora da si IV3!
Ok! Tvoje misljenje! I ja sam imala isto takvo, ali sada... Uz sve ulozene napore nije mi uspelo da ga sachuvam. Ja sam iz 5. odeljenja! Ona nam je govorila:"Ja ne verujem u to sto o vama svi prichaju. Ja verujem da ste vi pametna deca, koja samo treba da veruju da mogu! Verujte mi , vi niste ni svesni koliko mozete!"
Tako je to izgledalo pre god. dana. A,od ove god. nas je ostavila, kao i mnogi profesori i razumem je( stvarno smo nepodnosljivi)! Ali, sada je ona prva u kancelariji koja prica ruzno o mom odeljenju i izjavljuje saucheshce kad' neko krene u nasu uchionicu! Samnom je imala super odnos i nikad nije postojalo ni najmanje ne slaganje, a danas ne zeli da mi odgovori na moje najiskrenije "Dobar dan!".
Izvini, ali ja za nju ne mogu da kazem da je dobar chovek!

eppi
07.04.2005., 00:18
Najbolja je!
Svetlo na kraju tunela, izvrstan psiholog.
Obozavam je!

zid
07.04.2005., 13:38
vesna je moja prijateljica
divna je
i vi ste divni sto to prepoznajetdobro je da u ovom ludilu jos uvek postoji rasa GIMNAZIJALACA kakvi smo mi bili

neki_tit
08.04.2005., 13:56
Svakim danom je sve veci gad!
A ti eppi duso, si jedan(a) veliki dupeuvlekac cim si dobar sa njom. Nemoj tako da pricas, to je realnost. U stvari ni ona sama ne primecuje koliko joj drugi lizu elagantno popunjene butine!

neki_tit
09.04.2005., 23:54
Pa sta je? niko ne komentarise moje "zlobne" namere!? Bas me cudi...
E, a znate u cemu je jos stos? Kad se nesto obradjuje ona je uvek raspolozna i pozitivno naelektrisana, a kad dodju "oni dani", tj. dani za ispitivanje, katastrofa; mislim da bi za nju trebalo izumeti neke uloske za raspolozenje, znate za "one dane".
Jos me nervira kod nje sto smo po cele godine drugovi, a na kraju najveci neprijatelji zbog njene realnosti. Ona misli da je realna, ali realnost i objektivna istina nisu za svakoga isti, vec je to individualno zbog toga sto postoji subjektivni odnos prema pojavama.Ovo su mnogi filozofi jos pre mene izmislili, rekli i zapisali, pa imamo i mi "dosadnu" filozofiju. Verovatno mislite pa sta sad ja hocu kad ona na kraju godine ne razmislja o nasem prijateljstvu, pa nije subjektivna. Subjektivna je ona i te kako, samo prema onima koje stvarno voli.
Hajde sad da cujem malo odbranu, kako ce na ovo da reaguje??????

Somebody_special
10.04.2005., 11:06
Neki_tit!
Nije trebalo tako surovo da napadash Eppi da je ulizica :lol: , kad' to ne znash! A, slazem se za to oko Vesne!

eppi
18.04.2005., 14:44
E, ti Vesnina prijateljice, da nisi mozda ona koja se razvodi i ima puno muka u zivotu, koja bi da se ubije, a Vesna nam prica po skoli tvoju zivotnu pricu? Ma u pravu ste ljudi, to je to. Nije ona nista posebno, a ja nisam ulizica, mozda malo i jesam, ali ipak mi je zao mojih prijatelja koje ona ostecuje.

Somebody_special
18.04.2005., 19:11
E, ti Vesnina prijateljice, da nisi mozda ona koja se razvodi i ima puno muka u zivotu, koja bi da se ubije, a Vesna nam prica po skoli tvoju zivotnu pricu? Ma u pravu ste ljudi, to je to. Nije ona nista posebno, a ja nisam ulizica, mozda malo i jesam, ali ipak mi je zao mojih prijatelja koje ona ostecuje.
LIIIIIIIIIIIII!!!!
Otkud ovo?

Koma3423
25.05.2005., 15:56
Kasnim sa odgovorom na ovu temu,ali svako razlicito vidi metode koje ova [rpfesorka koristi.Zapravo,vi volite njene metode ako vama odgovaraju i ako imate visoku ocenu.Naravno da necete da volite njene metode ako imate keca.O njoj i njenim metodama mogu da raspravljaju samo oni sa strane. :!: [/b]

TARANTULA-_-
26.05.2005., 00:37
JEL MISLITE DA JE BILI KO OD PROFESORA ZASLUZIO DA DOBIJE TEMU I DA SE RASPRAVLJA O NJEMU!!!!!!!! :evil:

Koma3423
26.05.2005., 13:30
JEL MISLITE DA JE BILI KO OD PROFESORA ZASLUZIO DA DOBIJE TEMU I DA SE RASPRAVLJA O NJEMU!!!!!!!! :evil:
Ma svaki profesor je tema za sebe.Ja mislim da su oni skroz nepredvidljivi i najcudniji.Svako radi na svoj nacin i niko ne moze da ih spreci da rade kako zele. :x

Somebody_special
27.05.2005., 15:44
Koma!
Ja sam imala 5, pa mi opet nije odgovarala!

Koma3423
27.05.2005., 19:52
Onda imas neki problem. :D Salim se.Dobro ti si izuzetak.Meni profesor kod koga imam 5 100% odgovara :lol:

TARANTULA-_-
29.05.2005., 01:48
http://gifs.bestgraph.com/ecole/eleve_prof/eleve_prof-05.gif

Somebody_special
29.05.2005., 10:06
Onda imas neki problem. :D Salim se.Dobro ti si izuzetak.Meni profesor kod koga imam 5 100% odgovara :lol:
Meni je mama profa! U koju shkolu idesh?

eppi
02.06.2005., 00:28
Pa ne znam sta da kazem, ali je tacno da preteruje kad stavlja toliki akcenat na NJENU realnost.
Volim je, sve_jedno
Pozdrav
Mila moja Vekice, vise necu da budem na casu i da "cinimo laf", smrc.......

TARANTULA-_-
02.06.2005., 02:45
http://cliparts.bestgraph.com/horreur/vampires/vampires-14.jpg