PDA

Vidi punu verziju : Da li je Bijeljina bezbjedan grad?

jelas
29.03.2005., 00:23
Da li ulicama Bijeljine se moze bezbjedno setati?

drea
29.03.2005., 01:20

A zasto ne bi moglo? :shock:

krvolok
29.03.2005., 06:17

A zasto ne bi moglo? :shock: Naročito naoružan !!!

jelas
29.03.2005., 11:25

A zasto mislis naoruzan. U nekim pogledima si u pravu za oruzje, ali ako bi svako od nas nosio oruzje do cega bi nas to dovelo, mozda do jos veceg kriminala ili do necega goreg

alexb
29.03.2005., 13:32

HaHaHa vidim šetao si Bijeljinom .... :lol: :lol: :lol:

krvolok
29.03.2005., 16:51

Cccc !!! MARŠIRAO !!!

alexb
30.03.2005., 10:00

Cccc !!! MARŠIRAO !!!
HeHeHe naoružan pretpostavljam...????? :wink: :wink: :wink:
Vidim ja da si mi poznat.... :lol:
Sada mi je jasno tvoje interesovanje za Bijeljinu.... A ja mislila da ti je dosadno u životu .... a ti si ustvari "marširao"... :idea: Izvinite, oprostite, pardon.... :wink: :wink: :wink:

jelas
30.03.2005., 17:30
Znaci da ste upoznati sa situacijom u Bijeljini?

Dovla
30.03.2005., 20:35
Zavisi sta podrazumevas pod bezbednoscu. I u selu od 2000 stanovnika moze neko da naidje i da te ubije (kolima, pisoljem, vilama...). Licno mislim da je Bijeljina kao grad bezbedna, ali opet SFOR moze da hapsi koga hoce kako hoce, ali to nije problem Bijeljine vec cele drzave. Licno poznajem Dusana Tesica i za ono sto su njemu radili nemam reci kao da Evropa nije pisala povelju o ljudskim pravima nego neki tamo Kinez. :evil:

jelas
30.03.2005., 23:18
A otkud to da se svakog vikenda dogodi neka pucnjava u sred diskoteke i na svu srecu ovog vikenda nije bilo najgorih posljedica, sto je prije bilo i to u istoj diskoteci za manje od pola godine. To se na zapadu sankcionise tako sto se taj kafic odmah zatvara i nema sanse da opet proradi a kod nas je drugacije stanje. Treba izgleda da jos neko nevin nastrada. Sto se tice Dusana Tesica, po meni nije kriv iz tog razloga sto sam svaki put prisustvovao njegovom sudjenju. Momak je po svemu sudeci nevin, ali najgore je osuditi nekoga ko nije kriv na taku tesku robiju a jos gore je neosuditi a kriv je.

alexb
31.03.2005., 12:38
A otkud to da se svakog vikenda dogodi neka pucnjava u sred diskoteke i na svu srecu ovog vikenda nije bilo najgorih posljedica, sto je prije bilo i to u istoj diskoteci za manje od pola godine. To se na zapadu sankcionise tako sto se taj kafic odmah zatvara i nema sanse da opet proradi a kod nas je drugacije stanje. Treba izgleda da jos neko nevin nastrada. Sto se tice Dusana Tesica, po meni nije kriv iz tog razloga sto sam svaki put prisustvovao njegovom sudjenju. Momak je po svemu sudeci nevin, ali najgore je osuditi nekoga ko nije kriv na taku tesku robiju a jos gore je neosuditi a kriv je.
Pretjeruješ! Nije vlasnik kafića kriv što 70% ljudi u gradu posjedjue oružje :idea: Sa ili bez dozvole...Kada zatvore jedan kafić ... društvo sa pištoljima se seli dalje... I riješenje je da pozatvaramo sve...???? Ne mogu da tvrdim sa sigurnošću ali mislim da se ni na zapadu takve situacije ne riješavajuu tako rigoroznim metodom... Prije da je to bio slučaj u komunizmu.... :arrow: :idea:
Po mom mišljenju gore je osuditi nevinog nego pustiti krivog.

jelas
31.03.2005., 13:58
Znaci da bi trebalo da taj vlasnik lokala nabavi ili plati obezbedjenje koje ce oduzimati to oruzje na ulazu. A sto se tice zatvaranja lokala nemozes da vjerujes kao sto nisam mogao ni ja da povjerujes ali kad sam vidjeo kako to zapadnjaci rade odmah povjerujes. Nije to bilo u komunizmu. Komunizam je nesto drugo ali je to druga tema i to mozda najveca i najduza.

alexb
31.03.2005., 14:14
Znaci da bi trebalo da taj vlasnik lokala nabavi ili plati obezbedjenje koje ce oduzimati to oruzje na ulazu. A sto se tice zatvaranja lokala nemozes da vjerujes kao sto nisam mogao ni ja da povjerujes ali kad sam vidjeo kako to zapadnjaci rade odmah povjerujes. Nije to bilo u komunizmu. Komunizam je nesto drugo ali je to druga tema i to mozda najveca i najduza.
Pa baš ti lokali u kojima se dešavaju takve stvari uglavnom i imaju obezbjeđenje... Ti kao da ne živiš u BN... :?:

jelas
31.03.2005., 16:11
Zivim u Bijeljini. Tamo gdje ja izlazim nema obezbedjenja i ne desavaju se stvari koje se desavaju u drugim lokalima. A ta obezbedjenja nevaljaju ili nisu sposobna da sprijece svaki vid kriminala u tom lokalu.

alexb
01.04.2005., 13:57
Zivim u Bijeljini. Tamo gdje ja izlazim nema obezbedjenja i ne desavaju se stvari koje se desavaju u drugim lokalima. A ta obezbedjenja nevaljaju ili nisu sposobna da sprijece svaki vid kriminala u tom lokalu.
E baš mi je drago zbog tebe! :roll:

Dovla
01.04.2005., 16:36
Svaka diskoteka koja radi posle 12 treba da ima obezbedjenje desavalo se u njoj nesto ili ne. U tim diskotekama gde dolazi do pucnjave se zna ko dolazi tako da i nije cudno sto se desavaju te stvari. Sto se tice zatvaranja mislim da treba zatvoriti lokale u kojima se takve stvari desavaju redovno jer je vlasnik tog lokala duzan da u takvoj situaciji uvede jace obezbedjenje koje ce oduzimati sve sto bi moglo da prouzrokuje nevolju. Dakle mora se uvesti i ono: "Gdje si jarane s'a ima" sa obezbedjenjem tj. radnik obezbedjenja ne bi smeo da pravi razliku medju gostima i svi bi trebali da mu budu isti.

jelas
01.04.2005., 22:32
Potpuno se slazem sa tobom Dovla. Najvise si u pravu vezano za obezbedjenje, a oni moraju da budu odgovorni za svoj posao a zatim i najvaznije da budu odgovorni prema gostima jer oni su tu da se ne bi nista napravilo. I da budu isti prema gostima, kako s jednim tako i sa drugim. Bar ja tako mislim.

-TiFA-
15.02.2008., 13:42

1.Bijeljina nema ulice!!!

2.Matere mi dodje mi da nosim dinamit sa sobom pa da dizem jedna po jedna kola na trotoarima za pjesake.

3. Ako si nesto zasro' nisi bezbijedan ni u manastiru, a ako nisi onda moli boga da se ne nadjes na pogresnom mestu u pogresno vrijeme.