Vidi punu verziju : DA LI STE NEKOG UPOZNALI???
andja_stay_cool
27.03.2005., 21:38
Da li ste nekog sa foruma upoznali "uzivo" i kakva su vam iskustva??? :? :? :?
ih...dvadest postova i odmah -jeste upoznali/ naravno da smo upoznali...utisci-vise nego dobri..os detalje? :lol: :lol: :lol:
Причај, причај, причај!!! :D
ma nemoj? :lol: :lol: :lol:
xpajamacax
27.03.2005., 21:59
molim te,molim te...pricaj :P
MirjanaZ
27.03.2005., 22:02
ajde.posle cemo i mi da priznamo
andja_stay_cool
27.03.2005., 22:39
naravno da hocemo detalje to je poenta cele price.... :P :P :P
chokolada
27.03.2005., 23:21
Upoznala i odusevila se! :P
MirjanaZ
27.03.2005., 23:24
ko ko ko
neko ko je u norveskoj?
chokolada
27.03.2005., 23:28
ko ko ko
neko ko je u norveskoj?
Ne neke meni drage ljude iz BG-a (jedan posebno drag :P ) i jednu devojku iz NS-a. :wink:
MirjanaZ
27.03.2005., 23:34
samo ja nikoga nisam upoznala :(
chokolada
27.03.2005., 23:35
Pa upozneces kada dodjes u Jugu. :wink:
MirjanaZ
27.03.2005., 23:38
valjda.
otkazala sam dolazak u junu.
mozda dodjem na jesen
VeseliPlamichak
28.03.2005., 02:02
Nov sam ovde i ne planiram da upoznam ikoga uzivo. Lepse mi ovako :)
krvolok
28.03.2005., 07:41
oću ja detalje :P :lol:
Ti da ĆUTIŠ !!! :lol:
mackica ns
28.03.2005., 09:32
Nisam očekivala nikoga da upoznajem, ali sudbina je htela drugačije... Prvo jednu devojku iz NS-a, koja mi je mnogo draga :) ; posle i jednog momka iz BG-a, koji... hmmmm... Ma, svaka reč za njega je suviše mala... Eto, nisam verovala da takva osoba negde postoji :)
Poslednje što sam očekivala je da će mi ovaj forum promeniti život :?
sibirska
28.03.2005., 10:05
valjda.
mozda dodjem na jesen
Vodim te na klopu gde hoćeš, kad hoćeš! Valjda ćeš do tada da regulišeš metabolizam! :lol: :wink: la bouche pour toi :P
MirjanaZ
28.03.2005., 10:10
valjda.
mozda dodjem na jesen
Vodim te na klopu gde hoćeš, kad hoćeš! Valjda ćeš do tada da regulišeš metabolizam! :lol: :wink: la bouche pour toi :P
ma bre zeno nisi se valjda i ti istripovala :?
idemo na klopu sa sve pommes frites!!!
sibirska
28.03.2005., 10:15
Obećavaš? :P
xpajamacax
28.03.2005., 10:17
valjda.
mozda dodjem na jesen
idemo na klopu sa sve pommes frites!!!'el mozem i ja? pommes frites,avec majo :wink:
MirjanaZ
28.03.2005., 10:20
Obećavaš? :P
OBECAVAM!!!
MirjanaZ
28.03.2005., 10:21
valjda.
mozda dodjem na jesen
idemo na klopu sa sve pommes frites!!!'el mozem i ja? pommes frites,avec majo :wink:
NARAVSKI!
Gazdarica
28.03.2005., 10:21
E, tako, druzite se... :)
Na netu, bas kao i u stvarnom zivotu, ima divnih ljudi i ne treba se, zbog predrasuda, odricati mogucnosti da se oni upoznaju...
xpajamacax
28.03.2005., 10:27
ja bih bas volela da upozam ljudove sa foruma.
nisam u fazonu da se foliram,te bi mi druzenje u rl bilo potpuno ok :wink:
krvolok
28.03.2005., 10:31
valjda.
mozda dodjem na jesen
Malo je !!! Kada ispraćaš muža u vojsku, pa ma kakav da je, i pečeni vo nije dovoljan, a ne neka klopica sa pommes frites !!!
MirjanaZ
28.03.2005., 10:33
i ja isto.al ne sve.mada...volela bih da vidim kako se ponasaju uzivo ovi sto napadaju sve okolo.da li bi skupili mooda i uradili isto...ma takvi se ni ne pojavljuju,mislim.
HeBePoBaTaH_
28.03.2005., 10:34
Na netu, bas kao i u stvarnom zivotu, ima divnih ljudi i ne treba se, zbog predrasuda, odricati mogucnosti da se oni upoznaju...
Tako je gazdarice. Drži stado da okupu, da ne pobegnu :D
MirjanaZ
28.03.2005., 10:35
valjda.
mozda dodjem na jesen
Malo je !!! Kada ispraćaš muža u vojsku, pa ma kakav da je, i pečeni vo nije dovoljan, a ne neka klopica sa pommes frites !!!
eh syebo si se,on ostaje u france do svoje 35.
oces ti da mi nadjes neku vezu u generalstabu il ces i dalje da kakis?! :roll:
xpajamacax
28.03.2005., 10:35
i ja isto.al ne sve.mada...volela bih da vidim kako se ponasaju uzivo ovi sto napadaju sve okolo.da li bi skupili mooda i uradili ist.ma takvi se ni ne pojavljuju,mislim.to sam i ja mislila. :P
Gazdarica
28.03.2005., 10:44
Tako je gazdarice. Drži stado da okupu, da ne pobegnu :D
http://web.gay.hr/smilies/cobanica.gif
dilerDuse
28.03.2005., 10:50
Gazdarice sto ti klecaju kolena? Ti bi, bar, trebalo da si u formi.
krvolok
28.03.2005., 10:58
valjda.
mozda dodjem na jesen
eh syebo si se,on ostaje u france do svoje 35.
oces ti da mi nadjes neku vezu u generalstabu il ces i dalje da kakis?! :roll:
Ma, ja to za vaše dobro !!! Mogu da mu sredim da ide u ARTILJERIJU, pa kad stignu slike, onako brkatog, sa drugovima, na TOPU, da pokazuješ po Pariskim kozmetičkim salonima, pa svi da te poštuju !!!
MirjanaZ
28.03.2005., 10:59
ma pali :twisted:
Gazdarica
28.03.2005., 11:00
Gazdarice sto ti klecaju kolena? Ti bi, bar, trebalo da si u formi.
Prepala sam se strashnog vuka koji se odaziva na DD...
storm cloud
28.03.2005., 13:13
Prvo jednu devojku iz NS-a, koja mi je mnogo draga
Hehe, kiss za mackicu! :D :wink:
Upoznala sam jednu osobu...
E, volela bih da upoznam hanibal77 npr. i jos neke ljude...ima dosta ok ljudi
MirjanaZ
28.03.2005., 14:14
vaziiiiiii
sibirska nas sve vodi na klopu
MirjanaZ
28.03.2005., 14:27
preko nemacke i austrije
a gde si ti?
U Becu...taman se "pokupimo" pa na klopu u Bg :wink: :roll:
MirjanaZ
28.03.2005., 14:38
eeee cool.moze i da se vidimo pre.nadjemo se na pola puta.ja sam blizu freiburga(50km)
sibirska
28.03.2005., 14:42
Zona sumraka yebote! Shizi i Hanibal? :? Samo da znate da imam pištolj i da vas vodim na javno mesto sa puno svetla :!: :x :lol: :wink:
MirjanaZ
28.03.2005., 14:44
cuti spremaj pare vidis da se prijavljuje sve vise ljudi
eeee cool.moze i da se vidimo pre.nadjemo se na pola puta.ja sam blizu freiburga(50km)
Moze!Ne znam gde je Freiburg tacno...sta bi ti bilo pola puta otprlike?
sibirska, nece ti se ovo isplatit, ko za kumstvo covece
MirjanaZ
28.03.2005., 15:13
500km otprilike
freiburg je blizu stutgarta
xpajamacax
28.03.2005., 15:16
Zona sumraka yebote! Shizi i Hanibal? :? Samo da znate da imam pištolj i da vas vodim na javno mesto sa puno svetla :!: :x :lol: :wink: no worrys idem i ja :wink:
krvolok
28.03.2005., 15:17
Moze!Ne znam gde je Freiburg tacno... severno od Salzburga, a istočno od Klagenfurta ... sta bi ti bilo pola puta otprlike? to bi bilo kod Graca, i požuri da ne zakasniš na ISPRAĆAJ U VOJSKU, muzika ima note i za " Nizamski rastanak " !!!
MirjanaZ
28.03.2005., 15:18
Moze!Ne znam gde je Freiburg tacno... severno od Salzburga, a istočno od Klagenfurta ... sta bi ti bilo pola puta otprlike? to bi bilo kod Graca, i požuri da ne zakasniš na ISPRAĆAJ U VOJSKU, muzika ima note i za " Nizamski rastanak " !!!
pali brate narodnjaci su zakon
xpajamacax
28.03.2005., 15:20
500km otprilike
freiburg je blizu stutgartatek,onako btw...obzirom da ne stizes u junu :wink: ja sam u junu tamo :wink: samo napisi sta ti nedostaje,da te obraduijem,mislim npr jogurt :wink: euro krem :wink: nemogu da se setim,uobicajenih zelje vas "od preko" :wink:
krvolok
28.03.2005., 15:21
Pa, ne ide ti muž u kuvare ili za posilnog, već u ARTILJERIJU, bre !!! Tu moraš držati NIVO i sa muzikom !!! :lol:
MirjanaZ
28.03.2005., 15:22
e obavezno da svratis ako treba doci cu po tebe.cu napravim spisak(kore za gibanicu joj)
Kako bi bilo kod Graza?
MirjanaZ
28.03.2005., 15:23
people cemo da organizujemo okupljanje za dijasporu?
A ak se jave i "ameri"...kak cemo onda pola puta i tako ? :?
Ajde...
xpajamacax
28.03.2005., 15:29
al nek bude u junu,kada sam u dijaspori :wink:
MirjanaZ
28.03.2005., 15:29
Pa, ne ide ti muž u kuvare ili za posilnog, već u ARTILJERIJU, bre !!! Tu moraš držati NIVO i sa muzikom !!! :lol:
a sto to tebi pruza toliko zadovoljstvo?i da ode u vojsku neces imati koristi
krvolok
28.03.2005., 15:49
a sto to tebi pruza toliko zadovoljstvo?i da ode u vojsku neces imati koristi
Misliš ?!? A kad ti dođeš u posetu, pa on SLUČAJNO ne dobije izlazak iz kasarne, pa ... :lol:
MirjanaZ
28.03.2005., 15:50
heh reves reves
MirjanaZ
28.03.2005., 15:51
maco kog datuma dolazis u svicu?jer mi idemo na more od 26.juna pa dve nedelje
xpajamacax
28.03.2005., 15:55
jos ne znam.
javice mi kada je seminar,pocetkom maja :wink:
ali uglavnom to biva pocetkom meseca.
gde idete na m?
MirjanaZ
28.03.2005., 15:56
valjda sen rafael,negde kod sen tropea.ima jos mesta u apartmanu ako oces da podelimo troskove...?
xpajamacax
28.03.2005., 16:07
valjda sen rafael,negde kod sen tropea.ima jos mesta u apartmanu ako oces da podelimo troskove...?uh....ja bih to tako volela :P ali znas kako je,vize i ostalo...za nas matore mi nije frka,ali za klince...
ajd daj na pp koliko love?
krvolok
28.03.2005., 16:09
valjda sen rafael,negde kod sen tropea.ima jos mesta u apartmanu ako oces da podelimo troskove...?
Jedno će biti PRAZNO zasigurno, a na krevetu trobojka i slika čoveka u uniformi !!! :lol:
xpajamacax
28.03.2005., 16:11
Jedno će biti PRAZNO zasigurno, a na krevetu trobojka i slika čoveka u uniformi !!! :lol:krvolocni zekoooooo.... :wink:
oću ja detalje :P :lol:
Ti da ĆUTIŠ !!! :lol:
ko, jel ja?
ko je Krvolok?
što da ćutim?
ja ništa ne znam...
Hanibale, bre, kako ne dolaziš u junu?
MirjanaZ
29.03.2005., 10:54
posto moj muz ne moze da dodje zbog vojske onda sam mislila da dodjem sama i ostavim dete pa da idem s njim na more pa opet da dodjem po dete.posto je to vise dolazaka i odlazaka otpada avion nego bih morala busom.a kad pomislim da se klackam ceo dan u lasti najezim se.zato dolazim na jesen avionom kad se oporavimo od mora i novog auta(finansijski)sa malom
krvolok
29.03.2005., 15:59
posto moj muz ne moze da dodje zbog vojske onda sam mislila da dodjem sama i ostavim dete pa da idem s njim na more pa opet da dodjem po dete.posto je to vise dolazaka i odlazaka otpada avion nego bih morala busom.a kad pomislim da se klackam ceo dan u lasti najezim se.zato dolazim na jesen avionom kad se oporavimo od mora i novog auta(finansijski)sa malom
Onda to lepo javi Šiziki, a ne da te k'o luda čeka, danima u Gracu i raspituje se kod prolaznika : " Hanibal, bitte ?!? ", pa je već i konzulat obavešten o njenom čudnom i nasrtljivom ponašanju !!!
MirjanaZ
29.03.2005., 17:24
Onda to lepo javi Šiziki, a ne da te k'o luda čeka, danima u Gracu i raspituje se kod prolaznika : " Hanibal, bitte ?!? ", pa je već i konzulat obavešten o njenom čudnom i nasrtljivom ponašanju !!!
vidim ja sve se goozis da budes pozvan na onaj rucak sa pommes frites :lol:
krvolok
30.03.2005., 10:32
Pa, normalno, ali tek kad muž, strojevim korakom, krene od Preševa ka Bujanovcu, a ja, u sumrak, stižem kod tebe, noseći poklon SPECIJALNO kupljen na Por Bliankuru, na taj narečeni pommes frites !!! :lol:
MirjanaZ
30.03.2005., 10:34
Pa, normalno, ali tek kad muž, strojevim korakom, krene od Preševa ka Bujanovcu, a ja, u sumrak, stižem kod tebe, noseći poklon SPECIJALNO kupljen na Por Bliankuru, na taj narečeni pommes frites !!! :lol:
ma sta tebi smeta moj muz ako si planirao da me pozoves na date? :lol:
krvolok
30.03.2005., 10:42
ma sta tebi smeta moj muz ako si planirao da me pozoves na date? :lol:
Moja EKSCENTRIČNA ETIKA, al' kad se završi ono " ... moj Milaneeeee, kad u vojsku pođeš, kad u vojsku pođeeeeeš ... ", tvoju KAPIJU neću da prođem !!! :lol:
MirjanaZ
30.03.2005., 10:49
onda ces da se nacekas!!! 8)
Hogar68
30.03.2005., 17:19
Pa upozneces kada dodjes u Jugu. :wink:
Pa kaži koga si upoznala :wink:
Дошла сам на Форум да се зезам и на крај памети ми није било да се упознајем са било ким, мислила сам, као и многи, да је овде све виртуелно. Међутим, неколико виртуелних пријатеља се претворило у реалне пријатеље и јако ми је драго због тога! :D
Hogar68
30.03.2005., 18:55
Дошла сам на Форум да се зезам и на крај памети ми није било да се упознајем са било ким, мислила сам, као и многи, да је овде све виртуелно. Међутим, неколико виртуелних пријатеља се претворило у реалне пријатеље и јако ми је драго због тога! :D
Ista stvar ali ne na ovom forumu...
chokolada
30.03.2005., 20:11
Pa kaži koga si upoznala :wink:
Sta te briga. :lol:
Micotakis
30.03.2005., 20:32
posle 4000 poruka na forumu koliko li ih je upoznala :shock: :D
chokolada
30.03.2005., 22:33
jednog, ali vrednog :roll:
Profimare
31.03.2005., 00:42
jednog, ali vrednog :roll:A jer on "napao" tebe ili ti njega daj neki detalj :)
Tratinčica
02.04.2005., 21:40
Ista stvar ali ne na ovom forumu...
Ja sam relativno nova ovde...
Ali sam upoznala nekog zanimljivog.
chokolada
02.04.2005., 21:52
jednog, ali vrednog :roll:A jer on "napao" tebe ili ti njega daj neki detalj :)
Napali smo jedno drugo :lol: , razmenili smo samo jednu recenicu pre poljupca. :P
I bilo je diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivno! :P
Micotakis
16.04.2005., 14:35
ma svi su mi ovde gotivni na neki nacin, ali jo$ nikog nisam upoznala :cry:
jesam al ko i da nisam, jedno je bilo ok upoznavanje ali na tome se zavrsilo, a jedno bolje da nismo udvarali bismo se ovako da se nismo videli ali ako
ostalog se ne secam
mozda je ovo novi vid drustvenog zivota, koji ne zahteva uzivo upoznavanje. da je uzivo upoznavanje nepotrebno i cak moze da smeta.
Nisam :P
RL i VL su inkompatibilni :P
Upoznala sam nekoliko ljudi....i svi su me odushevili...stvarno su diwni.... :wink:
i*m just a girl
19.04.2005., 23:19
Upoznala sam na chatu, ne na forumu, ali to je skoro isto. Utisak-fantastican! Izlazimo, druzimo se, cujemo. Bas mi prija, a i mada ne planiram nista, mislim da se ipak :oops: :oops: :wink: