Vidi punu verziju : Kako muskarci prilaze ovde devojkama?
smiley123
23.03.2005., 15:44
Pisite kako je vama neko prisao ili kako ste vi uglavnom startujete devojke. 8)
SomeBody_M
27.03.2005., 01:10
Teshko neko od Vranjanaca da prilazi devojci. Uglavnom svi idu na opciju upoznavanja preko neke drugarice ili druga, ali voleo bih da prochitam nechiji start da vidim koliko je neko kreativan i shta moze da izmisli za nekoliko minuta.
Micotakis
27.03.2005., 15:51
Da, u Vranju svre preko drugarica, drugova, sestre, brata, kom$inice, babe, dede, i ostale rodbine, samo ne licno. Pa se posle pitaju kako nije sve ispalo kako treba, pa i nece kad dozvoljavaju da neko u tvoje ime prica!
I zato kad neko pridje devojci licno u kaficu, svi odmah-ovaj nije iz Vranja :?
SomeBody_M
28.03.2005., 00:35
Ne zavisi to samo od mushkaraca da li ce neka da se primi na neku foru ili ne. U Vranju veci broj devojaka kad neko pridje da se upozna cooliraju tog dechka kao kako je on smeo da mi pridje pa ovo pa ono . Gluposti!!! Dok ga njene drugarice lepo ne pogledaju nema nishta od muvanja. To je moje misljenje ,a ako ima neka devojka iz Vranja da me razuveri bilo bi dobro.
Micotakis
28.03.2005., 19:02
Potpuno si u pravu. Ja imam ba$ takvu drugaricu koju startuju dole u Vranju, i ona posle 24h prica o tom decq u fazonu muvao me, i izmi$lja i bla, bla... A na kraju se opet smuva s njim! I cemu onda ta gluma? Kao veca sam riba ako ne pristanem odmah? Ma daj, to su ti sve folirantkinje, cisto provincijsko razmi$ljanje, da ne kazem seljacko :?
Somebody_special
04.04.2005., 21:53
Ma, sta tripujete! Jos ni jednog odgovora kako muskarci ovde prilaze devojkama!
Pa, jednostavno! Oni im uopste ne prilaze!
smiley123
09.04.2005., 11:43
E,ja bih bas volela da meni neko pridje onako"LJUDSKI"!Ne preko drugarica,komsinica,sestara,babe,dede...Nego lepo...bas ispred mene,ma znate na sta mislim!Takvog ne bih ogovarala drugaricama,dok se drugima crvene usi.Ha,ha...Jel' bi se sada neko usudio?Poz. :wink:
SomeBody_M
09.04.2005., 20:49
odmah bez razmisljanja!!!
:D
smiley123
10.04.2005., 11:49
SomeBody_M,cekam te! :wink:
Micotakis
10.04.2005., 17:37
Ba$ smo mocni on-line :?
TARANTULA-_-
12.04.2005., 00:32
E ZIVITE U ZABLUDI!!
DANAS DEVOJKE PRILAZE MUSKARCIMA-statisticki dokazano!
Zato devojke kako prilazite momcima! A da preko drugarica drugova i td.
Jeli tako??
Sale_vr
12.04.2005., 17:41
E ZIVITE U ZABLUDI!!
DANAS DEVOJKE PRILAZE MUSKARCIMA-statisticki dokazano!
Zato devojke kako prilazite momcima! A da preko drugarica drugova i td.
Jeli tako??
HEHE
Nisam zano da je to prolazenje,preko drugarica i drugova :)
nidzesi
08.05.2005., 01:20
Lepo pridjes Cao, Cao!
Ja sam ...
TI si???
Malo upoznavanja ono sta radis sta ima novo, gde stanujes i te osnovne stvari i onda ajde da izadjemo veceras pa ako te otera u p[pip]u m[piiip]u onda nista a ako izadje onda super!!!!!!!!
Micotakis
08.05.2005., 21:02
vidi$, dok sam bila dole u vranju na par dana, verovatno zaboravljajuci na to u kakvoj sredini se nalazim (puna je iskomplexiranih ljudi, nesigurnih u sebe), muvala sam mrtva ladna jednog slatkog konobara! najpre je bila $okantna reakcija nekih mojih drugaricama, izbuljenih ociju da se prosto izrazim i pitanjem:jesi normalna? A deckic se na$ao u cudo, isqlirao je samo da bi se napravio vazan, a kasnije nije skidao pogled s mene, cak mi je ponudio da ga sacekam posle radnog vremena :wink:
ali htela sam da kazem... kakva je reakcija kad devojke muvaju... Stra$no :shock:
Somebody_special
09.05.2005., 15:22
BRAVO! To se ceni!!! Pusti ti Vranjance!!! Oni su zaostali! I meni se svi chude! Pa, shta ako sam ja smuvala sve moje "dechkove"? Naslushala sam se: "Ti si njega pozvala telefonom?" :shock: I:" Ti si njega pozvala na pice?" :shock:
Ne! Njega ce ga chekam!
Pa, shta ako sam?
Umem ja, za razliku od vecine Vranjanaca, da budem spontana i, verujte, nishta to nije strashmo! Meni je bash super! :D
Micotakis
10.05.2005., 23:00
naravno, to samo pokazuje tvoju samouverenost, i mogu samo da ti zavide. Pa od cekanja nema nista, sto se kaze ko ceka isceka :?
bravo, volim da cujem ljude koji zive u Vranju, ali se ne ponasaju u skladu sa tim provincijskim razmisljanjima! mislila sam da takvi ne postoje, ali drago mi je da cujem da ima tebe :wink:
Somebody_special
11.05.2005., 00:26
Hehehehe!
Ma, pricham ti ja sve vreme-"Ja sam tezak lik!", a ti mi ne verujesh! :D
Hehehehe!
A, jesi li ti oduvek bila TAKVA (biga te shta ce drugi da pomisi) ili si postala,kad' si otishla iz... Bolje da ne kazem chega?
Micotakis
11.05.2005., 23:38
moram da priznam da nisam oduvek bila takva, mozda i pod uticajem, ali to je vreme kad sam bila klinka, promenila sam se i neposredno pre odlaska za BG, ali i Bg je glavni uticaj, hvala bogu :D
ne sumnjam, vidi se da si likcina :wink:
acaglumac
21.05.2005., 00:56
I ja najvise mrzim sto devojke ovde ne prilaze muskarcima.Mi Vranjanci smo mnogo primitivni.Zato hocu da odem sto dalje odavde,da odem u Beograd gde su ljudi normalni,gde se slobodno ponasaju i druze.
TARANTULA-_-
22.05.2005., 13:15
:roll: :roll:
Micotakis
23.05.2005., 21:14
lepo je sto mislis na svoju buducnost, jer dole i nema neke perspektive. ali ako cemo iskreno, ovde nemas mentalitet kao sto je kod nas, ovde jednostavno ljudi zive samo za sebe, i ponekad mozes biti i usamljen... jer je zivot 200 na sat, sve se vrti oko novca i posla... naravno, ima i mnoooooogoooo prednosti!
TARANTULA-_-
23.05.2005., 23:37
lepo je sto mislis na svoju buducnost, jer dole i nema neke perspektive. ali ako cemo iskreno, ovde nemas mentalitet kao sto je kod nas, ovde jednostavno ljudi zive samo za sebe, i ponekad mozes biti i usamljen... jer je zivot 200 na sat, sve se vrti oko novca i posla... naravno, ima i mnoooooogoooo prednosti!
AJDE NESMARAJ VISE pametnice :D
Micotakis
27.05.2005., 22:05
mislim, kiselo je grozdje :D ko razume, shvatice :!:
Koma3423
28.05.2005., 10:19
Ma da to je u redu.Ali ovde niko nece prici devojci ako mu ona ne da neki znak po kome on moze da zakljuci da ga devojka nece odbiti.Uglavnom kai devojke odbiju oni se prosto izgube i pocrvene :oops: Ko da je to neka velika stvar.Zato:devojke flertujte,a oni ce da budu malo slobodniji.
A to sto radi micotakis duboko pozdravljam.Danas devojke uglavnom tako rade.Svuda,samo N E u Vranju. :x
TARANTULA-_-
29.05.2005., 01:37
http://gifs.bestgraph.com/maison/outils/outils-14.gif
Somebody_special
29.05.2005., 10:09
A to sto radi micotakis duboko pozdravljam.Danas devojke uglavnom tako rade.Svuda,samo N E u Vranju. :x
Pa, izvini! I vi mushkarci bi trebali da malo poradite na sebi!
Micotakis
29.05.2005., 15:55
Pozzz i tebi :D
osecam da se o tome kako sam startovala konobara pricalo narednih 7 dana, sto od strane mog drustva koje je bilo prisutno u fazonu : vidi ti nju, kakva sloboda, to mora da su bgradski fazoni, a osecam da je s njegove strane vec ceo kafic obavesten! hvala bogu, te sam sutradan zapalila za bg :D
TARANTULA-_-
02.06.2005., 02:57
http://gifs.bestgraph.com/personnages/pecheurs/pecheurs-09.gif
http://gifs.bestgraph.com/personnages/s_deguises/s_deguises-02.gif
Somebody_special
02.06.2005., 15:02
Tarantulice, "dusho"...
Shta radish to? :lol:
Micotakis
02.06.2005., 16:52
glupira se :?
Somebody_special
02.06.2005., 21:12
Ma... Nije ukapirao! Nisi ti nikog upecala! :lol:
TARANTULA-_-
03.06.2005., 11:46
http://gifs.bestgraph.com/bd-cartoons/schtroumpf/schtroumpf-17.gif
Micotakis
03.06.2005., 20:37
bez reci, samo slike :?
Somebody_special
04.06.2005., 15:27
Pa, one ponetad kazu vishe od reci! :lol: :lol:
Ma, opushteno! Znash ti njega... Nije on, bash... :P
Micotakis
05.06.2005., 22:28
cool je :roll:
Somebody_special
06.06.2005., 10:43
Ti li si se naljutila? Zar si dozvolila da te pogodi neshto takvo? Jao, jao... "Budi svoja! Sledi svoje "insekte"!" Ja te podrzavam! A, samo sam se maaaaaaaaaalo nashalila! :(
TARANTULA-_-
06.06.2005., 12:20
ZAR NE VIDITE DA ZELIM MALO DA OZIVIM OVE GLUPAVE TEME,GLUPE ODGOVORE! NE MOGU DA NADjEM PRAVE RECI PA MI JE NAJLEKSE POSTAVITI VAM SLIKU<KOJA VAS U ISTO VREME NASMEJE I DA ODGOVOR!
a ako hocete da pricate samnom-da cujete moje misljnje tu je PP!
http://gifs.bestgraph.com/paysages/p_carnivor/p_carnivor-01.gif
Somebody_special
06.06.2005., 20:43
Ja sam pokushala, ali nisi hteo da prichash samnom! :(
A, i...
Necu da mislish da sam kreten koji voli da se pravi pametan, ali ovo tvoje stvarno pochinje da mi smeta!
"Ne znam" i "ne mogu" se pishe odvojeno!
Micotakis
06.06.2005., 21:42
ja naljutila? ma jok, ucinilo ti se! sve je pod kontrolom! :wink:
P.S. hehe, slusa Tarantula, i ja jo$ ne mogu da verujem da postoje ljudi koji pi$u to spojeno, a onda kad im kaze$ postave pitanje, a jel se i "necu" pi$e odvojeno :D
bez uvrede, ni$ta licno :wink:
TARANTULA-_-
07.06.2005., 00:06
ja naljutila? ma jok, ucinilo ti se! sve je pod kontrolom! :wink:
P.S. hehe, slusa Tarantula, i ja jo$ ne mogu da verujem da postoje ljudi koji pi$u to spojeno, a onda kad im kaze$ postave pitanje, a jel se i "necu" pi$e odvojeno :D
bez uvrede, ni$ta licno :wink:
http://gifs.bestgraph.com/horreur/sorcelleri/sorcelleri-05.gif http://gifs.bestgraph.com/horreur/sorcelleri/sorcelleri-03.gif
Micotakis
07.06.2005., 22:54
"ciribu-ciriba uzalud pokusavas da mene ti dozoves da se vratim noci ove, d abudem samo tvoja sva!" :D
TARANTULA-_-
08.06.2005., 01:44
"ciribu-ciriba uzalud pokusavas da mene ti dozoves da se vratim noci ove, d abudem samo tvoja sva!" :D
http://gifs.bestgraph.com/horreur/diables/diables-10.gif http://gifs.bestgraph.com/fetes/anges/anges-34.gif
Somebody_special
08.06.2005., 11:02
"ciribu-ciriba uzalud pokusavas da mene ti dozoves da se vratim noci ove, d abudem samo tvoja sva!" :DHahahahahahahahahahaahahahahahah!
Reche mu ga! :lol:
Micotakis
10.06.2005., 21:47
nije samo on "fazondzija" :D