Vidi punu verziju : Poznati lokali u gradu
INTERESU JE ME DA ODGOVORITE STA MISLITE O OSOBLJU KOJE RADI U NASIM LOKALIMA I O TOME KAKO SE PONASAJU PREMA VAMA TJ. PREMA GOSTIMA? 8)
sirNemanjapro
23.03.2005., 03:32
City Pub!
Tamo sam cesto odlazio prosle godine i mogu samo da ih pohvalim! 8) pOz za Zokija! Ako budete bili tamo znacete! :wink:
Markoxxx
17.06.2005., 22:58
City Pub!
Tamo sam cesto odlazio prosle godine i mogu samo da ih pohvalim! 8) pOz za Zokija! Ako budete bili tamo znacete! :wink:
solidna usluga..
ali ubedljivo najbolja usluga je u lokalu na leonardo pumpi.. greske personala nisu dozvoljene, posle prve greske se dobija otkaz.. ;)
Inace.. koliko puta udjes u neki lokal, tj koliko potros.. i to zavisi od toga kako ce te gledati u tom lokalu i kako ces biti usluzen ;)
Pa sad!
Diskutabilno je sve to u zavisnosti od tipa lokala do lokala!
Ne mogu se porediti restorani sa kaficima ili sa kafanama!
Mislim da mnogo toga zavisi od same osobe kja vas sluzi!
Od njenih-govih manira,vaspitanja...
Dakle veoma je to diskutabilno,ali ako bi gledali sve to u globali mislim da je najbolja usluga u "Korzou"!
To kazem jer su dolazili profesionalni (iz udruzenja) barmeni iz Interkontinetala da ih obucavaju!
Mada opet kazem dosta zavisi od samog konobara!
poz
Pivnica ,pivnica.piiivnicaaaa,ca,ca pivnica,rsa,..vrhunski lokal nema sta :wink: 8) :twisted:
AntunTun
19.07.2005., 22:39
kakva tema......majko mila......e o tome vam prichah malopre.....i sad neko mene d ubedi da je u cha zanimljivo....jeste ak si pedofil pa se lozhish na klinke od 16 ....il ak si mazohist pa ti ne smetaju degenerici po gradu.....a mozhda je problem u meni :)