PDA

Vidi punu verziju : ГДЕ СТЕ СЕКТАШИ

Михајло
19.03.2005., 00:36
КАКО ВАС НИЈЕ СРАМОТА ШАБАНИ ЈЕДНИ ДА ЛУПАТЕ ГЛУПОСТИ.

Roxy
19.03.2005., 17:04
Na žalost,tu su nesreće nesretne,hrane se vlastitom zloćom kad za nešto konstruktivno i ljiepo nisu ni sposobni

Dita
19.03.2005., 17:37
E,cao,dje si?Sto radis?Pa,tu smo,evo,branimo svoju religiju!Nemoj se plasiti-nisi sam!Mi smo tu da te podrzimo!Vidim ja da si se uplasio da nas ovde nema,ali ne brini!Tu smo mi!Sve za tebe,brate! :D

Dita
19.03.2005., 17:41
Na žalost,tu su nesreće nesretne,hrane se vlastitom zloćom kad za nešto konstruktivno i ljiepo nisu ni sposobni

Ja nisam zlobna!!!A,sta ti(Roberta,sa ovim drugim necu da pricam,on nije Hriscanin,vec folirant) podrazumevas pod sektom?Da li ti smatras da su reci "okultizam" i "Satanizam" sinonimi?

CIKLON B
19.03.2005., 17:52
SMRT SEKTASIMA

Dita
19.03.2005., 18:00
A vi ste li ti veliki Hriscani!Zelite smrt drugima!Sram vas bilo,zlobne ubice!!!!!!!!!!

p.s. i neznalice!!!Da li vas je tome ucila ta vera,da mrzite sve koji se ne slazu sa vama!!!Zlibne,folirantske neznalice!!!!

CIKLON B
19.03.2005., 18:12
A vi ste li ti veliki Hriscani!Zelite smrt drugima!Sram vas bilo,zlobne ubice!!!!!!!!!!

p.s. i neznalice!!!Da li vas je tome ucila ta vera,da mrzite sve koji se ne slazu sa vama!!!Zlibne,folirantske neznalice!!!!

Vladika Njegosje reko!

UDRI VRAGA NE OSTAV MU TRAGA.
ILI GUBI OBA DVA SVIJETA.

Roxy
19.03.2005., 18:54

Ja nisam zlobna!!!A,sta ti(Roberta,sa ovim drugim necu da pricam,on nije Hriscanin,vec folirant) podrazumevas pod sektom?Da li ti smatras da su reci "okultizam" i "Satanizam" sinonimi?
Nebih ulazila u polemiku oko te dvije riječi jer me ne zanimaju,jer kad jednom ugledaš svijetlost Božiju sve ostale teorije ti dođu kao sviječice.
A što se tiče Hrišćanskog ,Bibliskog stava o nevjernima,evo ti jedan od mnogih citata;
Poslanica Rimljanima;14.
Slabog u vjeri primite u svoje društvo bez osuđivanja različitih mišljenja!
Jedan vjeruje da smije sve jesti;drugi,naprotiv,koji je slab u vjeri,jede samo povrće.
Koji jede sve,neka ne prezire onoga koji ne jede sve;
a koji ne jede sve,neka ne sudi onoga koji jede sve,jer ga je Bog primio među svoje.
Ko si ti da sudiš tuđem sluzi?
Ili stoji ili pada,stvar je njegova gospodara,a stajat će jer ga Gospod može tako držati.
Ko jede sve čini to radi Gospoda jer zahvaljuje Bogu;ko ne jede sve,ne jede radi Gospoda,i on takođe zahvaljuje Bogu.
Ni jedan od vas ne živi samom sebi i ni jedan ne umre samom sebi,jer kao što,ako živimo,Gospodu živimo tako ,ako umremo ,Gospodu umremo.
Tako je jer Bogu pripadamo,jer Hrist umrije i oživje da zagospodari i živima i mrtvima.
A ti,zašto sudiš brata svoga?
Svi ćemo stajati pred Božjim sudom.......
Prema tome,svaki će od nas dati Bogu račun sam za se...

Hrist kroz Bibliju,dakle,uči nas ne uzdizati sebe a suditi druge jer postoje ljudi koji su odrasli u ne hriščanskoj sredini ali čitav život vjeruju da je Bog jedan i pravedan i sve što rade rade iz ljubavi prema Njemu i takvom mi nemamo pravo suditi,ma nikome jer Biblija isto kaže;IZVADI PRVO BALVAN IZ OKA SVOG ,PA ONDA TRUN IZ OKA BRATA SVOG.
Draga moja dita neznam ko te je upućivao u Hrišćanstvo ali je mnogo pogrješio kao što su pogrješili i mnogi Hriščani tokom vjekova ali kao što Biblija u gore navedenim citatima kaže;svako treba gledati svoja djela jer če po njima mu biti suđeno.
Svako od nas ima pregršt grijeha u srcu i stvarno bi bilo lijepo radi sveopšteg dobra i sreće pozabaviti se njima a ne osudom drugih,to je licimjerno.
I na kraju odakl tolika mržnja kada ti mogu citirati satima (bibliju,n.zavjet,poslanice)o oprostu,ljubavi,milosrđu,bratskoj ljubavi.
Sigurno je da svaki Hriščanin nije pravi ali nas kao pojedince to ne treba zanimati toliko toga svako od nas na sebi ima da radi,ili da radi "na drugima"što ne vodi ličnom napretku.
puno pozdrava

Dita
19.03.2005., 19:14
Dobro,sad cu prvi put biti iskrena(inace se ja ovde mnogo zezam).
Odrasla(i rastem,imam 15 godina) sam u porodici,u kojoj su svi ateisti,dakle mogla(i mogu) sam sama da prosudim koja mi religija najvise odgovara.
Nisam simppatisala Hriscanstvo jos u Osnovnoj,zbog nastavnice,koja je nosila krst oko vrata,stalno pricala o Hristu,izigravala sveticu i slicno,a svi su znali da je zaista bila(i ostala) najgora i najdvolicnija zena(sto sam cula i od ostalih nastavnika,koje sam dobro upoznala,zbog stalnih takmicenja).A, onda sam naisla(i jos uvek nailazim) na "Hriscane" koji pricaju sve najgore o sektama,a u stvari su sami zli i gori od svake sekte.Takvih ima mnogo..
a i u istoriji su mnogi "Hriscani" cinili velika zla,kakva danas cine samo najgori Satanisti(lov na vestice..bla..bla),suvise su upetljali politiku u religiju..
Hriscani suistrebljivali,spaljivali vestice jer su one Paganke,a vestice su dobra stvorenja,koja nikom ne cine zlo.
Procitala sam sve sto si napisala,to je slicno kabalistickim i Wiccanskim zakonima.Sustina je dobrota, a druga( i nebitna) stvar je sto su Bog(ovi) razliciti,imena i formulacije zakona razlicite..
Ne volim te folirante("Hriscane"),nedavno sam rekla svojoj drugarici,koja je "Hriscanka" da sam fascnirana okultizmom(ona nikad nije otisla u Crkvu,nema Bibliju,ne zna nista o Hriscanstvu,mrzi sve sekte i sl.),ona se zaprepastila,proglasila me Satanastkinjom i ne zeli vise da prica sa mnom.
Posto ne idemo u istu srednju skolu,zaista smo prekinula svaki kontakt,a bile smo godinama najbolje prijateljice..a razlog je sto ona me mene smatra zlobnom Satanistkinjom..
Druga drugarica se takodje uzasnula,proglasila me Satanistkinjom,kad sam joj rekla da sam vegeterijanac 5 godina i da mi ne bi palo na pamet da nekog ubijam i zrtvujem,ona se jos vise uzasnula!Pitala je kakve to veze ima sa Satanizmom,kad sam joj rekla za Crnu misiu,ona je ostala u potpunom uverenju sa sam Satanistkinja.Razlog:znam da oni zrtvuju druge!Ona me je proglasila zlobnom Satanistkinjom,a ne zna ko Satanisti!I ona je takodje Hriscanka,a ne zna da se Biblija sastoji iz Starog i Novog Zaveta!!!
Ne mrzim Hriscanstvo,vec ne volim ljude koji ne znaju nista o svojoj veri,a osudjuju druge..zbog znanja o okultizmu sam ostala bez nekoliko najboljih drugarica,zato sto su one "Hriscanke",koje ne znaju nista o religijama..zato i vise volim da se druzim sa istomisljenicima,koji su bolje osobe od svih Hriscana na koje sam u zivotu naisla.(nista licno,Roberta)

Roxy
19.03.2005., 19:32
Pa ništa mila moja,oprosti ti njima,a več je odavno poznato da su čudni putevi Gospodnji
Bitno je truditi se biti dobar,u smislu biti iskren prema sam sebi,slušati svoju savjest.Ako vidiš da neko nije dobar ili nije iskren,nemoj nikako pljunuti na sve njegovo,nego samo na te postupke.Savršeni ne postoje sem Tvorca neba i zemlje a evidentno je da postoji jer postojimo mi i nebo i zemlja.

Gwydion
19.03.2005., 21:30
Akakije je rekao da su samo ziloti u Srbiji pravoverni a ostali su pod vlascu Satane jer su liturgijski saopstili sa patrijarsijama koje su skidanjem anateme sa Pape otpali od crkve i pali pod vlast Djavola. To bi znailo da je Srbija vecinski satanisticka i da je i Mihajlo isto tako satanista. :P

Roxy
19.03.2005., 21:39
Akakije je rekao da su samo ziloti u Srbiji pravoverni a ostali su pod vlascu Satane jer su liturgijski saopstili sa patrijarsijama koje su skidanjem anateme sa Pape otpali od crkve i pali pod vlast Djavola. To bi znailo da je Srbija vecinski satanisticka i da je i Mihajlo isto tako satanista. :P
tEŠKO SRBIJI SA TAKVIM HRIŠČANIMA.
I jadan li je Bog u čije ime govori tolika netolerancija ,mržnja i nedostatak oprosta.
ON koji je ljubav,oprost i milosrđe.
Pa šta se čudite braćo moja što vam zemlju niko ne voli i ne prihvaća a i međusobno ne stoite dobro :cry: :cry: :cry:

Gwydion
19.03.2005., 21:43
Ma da, kako da ne. Anatema moze da se skine samo ako nestan erazlog zasto je bacena i ako se onaj na koga je bacena javno odrekne greha i pokaje. Papa to nikad nije uradio. U suprotnom onaj ko skine anatemu otpada od Hrista. Izvini, ali to je crkveno pravilo. Ne moze se nesto malo postovati, a malo ne postovati. Ko liturgijski opsti sa otpalima od crkve i sam otpada.
To je ono sto ziloti pricaju. A ti si izgleda satanistkinja!

I jadan li je Bog u čije ime govori tolika netolerancija ,mržnja i nedostatak oprosta.
Pa šta se čudite braćo moja što vam zemlju niko ne voli i ne prihvaća a i međusobno ne stoite dobro :cry: :cry: :cry:

Roxy
19.03.2005., 21:52
Ma da, kako da ne. Anatema moze da se skine samo ako nestan erazlog zasto je bacena i ako se onaj na koga je bacena javno odrekne greha i pokaje. Papa to nikad nije uradio. U suprotnom onaj ko skine anatemu otpada od Hrista. Izvini, ali to je crkveno pravilo. Ne moze se nesto malo postovati, a malo ne postovati. Ko liturgijski opsti sa otpalima od crkve i sam otpada.

Ako ti je utjeha da tako misliš,nek ti bude.
BOG zna sve tajne naših srca i njemu se klanjam.

Gwydion
19.03.2005., 22:03
Izvini, ali da li mozemo da izbegnemo klasicne klise-e? Mislim, izvini ali to sto ti kazes su najobicnije prazne fraze ...

Roxy
19.03.2005., 22:07
Izvini, ali da li mozemo da izbegnemo klasicne klise-e? Mislim, izvini ali to sto ti kazes su najobicnije prazne fraze ...

Oprosti mi Bože ako griješim ali ti daj utisak dolazi možda odatle što imaš mnogo više znanja nego konkretne Hriščanske ljubavi,ponizne,dobrostive pa ti moja "fraza" zvuči strano

gigule
19.03.2005., 22:09
Hrišćanstvo OK ...ali mene bi bila sramota da ono brani ciklon b koji je nacista i mihajlo koji je šovinista i ksenofob...Roberta, pa lepo društvo nema šta...pogl. samo podforum politika...
svako dobro.
pozz

Gwydion
19.03.2005., 22:16
ja uopste nisam ponizan i nisam vernik. Ja samo kazem sta kazu ziloti koje ste vi popljuvali. Hriscanstva nem bez biblije i nema bez crkve. To ti je po njihovom ucenju. A ako nemas crkvu, sto ziloti kazu da je slucaj jer je po njima crkva otpala od Hrista, sva tvoja ljubav ne vredi jer nema punoce. Sta onda tebe razlikuj od paganke? One isto imaju jako puno ljubavi i samilosti, da li sebe stavljas u istu ravan sa njima? Ili sa Muslimankama? Ili sa Bahajkama? Ako nisi znala sve su religije zasnovane na ljubavi ;)

Oprosti mi Bože ako griješim ali ti daj utisak dolazi možda odatle što imaš mnogo više znanja nego konkretne Hriščanske ljubavi,ponizne,dobrostive pa ti moja "fraza" zvuči strano

Roxy
19.03.2005., 22:17
[quote="gigule"]Hrišćanstvo OK ...ali mene bi bila sramota da ono brani ciklon b koji je nacista i mihajlo koji je šovinista i ksenofob...Roberta, pa lepo društvo nema šta...pogl. samo podforum politika...
svako dobro.
pozz[/quote
Politiku neću gledati ni pod razno,ali mi tvoj upad dolazi ko naručen da malo pogledam oko sebe.Idem gledat film,možda bude šta pametno :wink:

gigule
19.03.2005., 22:41
OK kapiram da si ironična...nisam htela da te uvredim ... čisto malo mi je bezveze ...

izvini ako sam nešto...

Dita
19.03.2005., 22:57
E ljudi,a sta mislite o sledecem?
Mi se svi ovde svadjamo i grizemo,a gore Jehova,Isus,Satana,Alah i kompanija piju pivo,gledaju nas na ogromnom ekranu i valjaju se od smeha!!?? :lol:
Bas me zanima ko su im devojke?!A mozda su homoseksualci(jao,sad sam gotova :lol: )?!

20.03.2005., 03:15
Svuda oko nas, svi koji veruju u fiktivno i nametnuto! Oni u većini su naravno religija.

drea
20.03.2005., 17:14
[quote="Dita"]E ljudi,a sta mislite o sledecem?
Mi se svi ovde svadjamo i grizemo,a gore Jehova,Isus,Satana,Alah i kompanija piju pivo,gledaju nas na ogromnom ekranu i valjaju se od smeha!!?? :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Михајло
25.03.2005., 14:00
Све је јсано СВУ ЈЕРЕС ИСТРЕБИТИ. Па онда да попијемо по вопи.

wild_child
25.03.2005., 16:44

Uu ma ti si cool :roll: :roll: :roll: :roll:

Михајло
26.03.2005., 00:37
НИСАМ КУЛ А НИСАМ НИ ЈУЛ. ЈА САМ САМО СРБИН.

26.03.2005., 10:53
koji bre srbin?! ne seri bre budalo, idi u prvu crkvu i reci svesteniku svoju ideju o tome da ti sudis i presudjujes ko je jeres, da vidim sta ce on da ti kaze.. pohvali mu se i za pivo... seljacino sirova

Banshee
26.03.2005., 21:53

ma bas si pametan,sve si ti to lepo isplanirao :roll:
u ostalom,bolje ti "istrebi jeres" u banja luci,nego sto brines za nas i nase duse...

Михајло
27.03.2005., 00:11
СМИРИТЕ СЕ ШАБАНИ. КАДА СЕ КАЖЕ ИСТИНА ОБИЧНО ТАКО БИВА. ОНИ КОЈИ СЕ ОСЕЋАЈУ ПРОЗВАНИМА СЕ ЈАВЉАЈУ. А КО ЈЕ ЈЕРЕС СУ РЕКЛИ МНОГО БОЉИ ОД МЕНЕ. СВЕТИТЕЉИ ПРАВОСЛАВНИ.

Gwydion
27.03.2005., 01:41
A je li, buduci da si ti sa Kosova sto nisi tamo vec se sepuris po Banjaluci? Da ti nisi malo izdajnik, a?

СМИРИТЕ СЕ ШАБАНИ. КАДА СЕ КАЖЕ ИСТИНА ОБИЧНО ТАКО БИВА. ОНИ КОЈИ СЕ ОСЕЋАЈУ ПРОЗВАНИМА СЕ ЈАВЉАЈУ. А КО ЈЕ ЈЕРЕС СУ РЕКЛИ МНОГО БОЉИ ОД МЕНЕ. СВЕТИТЕЉИ ПРАВОСЛАВНИ.

urospo
27.03.2005., 07:34
Mihajlo je izdajnik jer je sa Kosova a sada zivi u Banjaluci?.... :shock: :shock: :shock: luuudilo....da je tako pola ljudi u Srbiji pa i po svetu, bi bili izdajnici...ha......eh koliko ima izdajnika a jadnici nisu ni svestni da su izdajnici :lol: .....Gwydione kazi tim ljudima sta su da ne zive ljudi u neznanju-ima ih verovatno i na ovom forumu mnogo...prosvetli ih :lol:

Banshee
27.03.2005., 10:15

1)javljaju se oni koje iritiraju zadrti fanatici poput tebe
2)ne pisi vise sa caps lock,zato sto je to takodje iritirajuce :!:
3)svetitelji pravoslavni tako rekli,a? :roll:

Михајло
27.03.2005., 12:00
A je li, buduci da si ti sa Kosova sto nisi tamo vec se sepuris po Banjaluci? Da ti nisi malo izdajnik, a?

алоха шабане. Ја сам са Косова и Метохије, али сам рођен у Сарајеву шабанчино. А издајник нисам када је требало био сам где је требало.

Gwydion
27.03.2005., 12:29
Ma ne, fora je u tome da lik sve moguce proziva i vredja zastupajuci crkveno/ljoticevsku poziciju i grsdeci neki kvazi-kredibilitet time sto je kao sa Kosova. A gari je u stvari seljacina koja nema ni muda ni pameti. Samo jos jedan bedni cyber fasista koji je u stvarnom zivotu nula nad nulama i tu je pocetak i kraj price.

Mihajlo je izdajnik jer je sa Kosova a sada zivi u Banjaluci?.... :shock: :shock: :shock: luuudilo....da je tako pola ljudi u Srbiji pa i po svetu, bi bili izdajnici...ha......eh koliko ima izdajnika a jadnici nisu ni svestni da su izdajnici :lol: .....Gwydione kazi tim ljudima sta su da ne zive ljudi u neznanju-ima ih verovatno i na ovom forumu mnogo...prosvetli ih :lol:

Михајло
27.03.2005., 12:49
ХА ХА ХА ВИ ДЕМОНОКРАТЕ СТЕ БАШ СМИРЕНИ И НЕ ВРЕЂАТЕ СВАКА ЧАСТ. А ЈА ФАШИЗАМ НЕВОЛИМ КОЛИКО И ВАС.

Gwydion
27.03.2005., 13:32
Najpre, ti nemas pojma koja je moja politicka opcija. Potom, ne vidim koga ja i kako vredjam. Kazes da nisi fasista, a govoris da ljoticevci treba da dodju na vlast. Pocetak i kraj price!

ХА ХА ХА ВИ ДЕМОНОКРАТЕ СТЕ БАШ СМИРЕНИ И НЕ ВРЕЂАТЕ СВАКА ЧАСТ. А ЈА ФАШИЗАМ НЕВОЛИМ КОЛИКО И ВАС.

Михајло
27.03.2005., 13:36
ПА ЉОТИЋ НИЈЕ ФАШИСТА. ПРОЧИТАЈ НЕКУ КЊИГУ ПА ДА ПРИЧАМО.
ВИШЕ ЈЕ ЈУГОСЛОВЕН НЕГО ФАШИСТА.

27.03.2005., 13:55
i hitler je bio nemac pa sta? e, bate, jel besje ti nesto? idi baci ga u nesvest i procice te i crkva, i jeres, i fasizam i ljotic... umesto sto se izdrkavas ovde na suvo, idi pljusni je u solju, kad vec ne tucas nista.. JER DA TUCAS, NE BI TE VIDEO FORUM

Gwydion
27.03.2005., 14:49
Ma jok, nije bio fasista nego je bio amis. Mozd asa m iprocitao po koju knjigu od njega pa znam. No, kako rekoh nisi bas obdaren. Mislim mentalnim funkcijama ...

ПА ЉОТИЋ НИЈЕ ФАШИСТА. ПРОЧИТАЈ НЕКУ КЊИГУ ПА ДА ПРИЧАМО.
ВИШЕ ЈЕ ЈУГОСЛОВЕН НЕГО ФАШИСТА.

Roxy
27.03.2005., 21:26

A vi iz BG-a i ostalog dijela Otađbine ,nistel malko zažmirili na jedno oko za one nesretnike dole?
Jer da niste ONI možda nebi morali biti negdje drugo :?:

Михајло
27.03.2005., 23:45
АЈДЕ СЕКТАШИ ДАЈТЕ НАЈБОЉЕ. НИЈЕ ВАЉДА ДА САМО ОВО ЗНАТЕ. СВАКА ОСУДА ЈЕ ВАША ОСУДА САМО НАПРЕД.

Roxy
28.03.2005., 08:01
АЈДЕ СЕКТАШИ ДАЈТЕ НАЈБОЉЕ. НИЈЕ ВАЉДА ДА САМО ОВО ЗНАТЕ. СВАКА ОСУДА ЈЕ ВАША ОСУДА САМО НАПРЕД.
Ne raduj se padu i grijehu bližnjega jet to baš i nije Hrišćanski.
Pokaži svojim miliosrđem i praštanjem da si SIN a ne FARIZEJ

Михајло
28.03.2005., 23:02

ИМАШ ПРАВО, АЛИ И НИЈЕ ГРЕХ МРЗИТИ ГРЕХ.

Gwydion
29.03.2005., 01:04
Roberta, kad shvatis da je religija nesto konkretno, a ne gomila fraza, javi se. Ovako samo pricas nesto sto ne zivis. a Mihajlo je, ako cemo da ublazavamo, deficitaran po strukturi licnosti, pa nije ni cudo sto ovako lupeta.

29.03.2005., 19:47
Roberta, kad shvatis da je religija nesto konkretno, a ne gomila fraza, javi se. Ovako samo pricas nesto sto ne zivis. a Mihajlo je, ako cemo da ublazavamo, deficitaran po strukturi licnosti, pa nije ni cudo sto ovako lupeta.

evo, opet ovaj pacenik se javlja, koji je tvoj problem pa moras da u svemu ucestvujes.
Ti nam kao zivis to sto pricas , ma nemoj reci, pricas nesto za Robertu. a ti se razvaljujes od fraz i proseravanja....

29.03.2005., 19:49

evo, opet ovaj pacenik se javlja, koji je tvoj problem pa moras da u svemu ucestvujes.
Ti nam kao zivis to sto pricas , ma nemoj reci, pricas nesto za Robertu. a ti se razvaljujes od fraza i proseravanja....

Михајло
29.03.2005., 23:21

БРАТЕ ЈЕРЕТИЧЕ, КАКО ГОД, ЈА ТЕБИ ПРАШТАМ ЈЕР НЕЗНАШ ШТА ЛУПЕТАШ, А ШТО СЕ ТИЧЕ ЖИВЉЕЊА ПО ВЕРИ БОГ ЋЕ НАМ СУДИ СВИМА.

Roxy
30.03.2005., 07:55

JER ON ZNA SVE TAJNE NAŠIH SRCA A I NAŠA DJELA.

БРАТЕ ЈЕРЕТИЧЕ, КАКО ГОД, ЈА ТЕБИ ПРАШТАМ ЈЕР НЕЗНАШ ШТА ЛУПЕТАШ, А ШТО СЕ ТИЧЕ ЖИВЉЕЊА ПО ВЕРИ БОГ ЋЕ НАМ СУДИ СВИМА.

Gwydion
30.03.2005., 12:18
Po definiciji bi pacerik znacilo da ja necim nisam zadovoljan. Naprotiv, zadovoljan sam potpuno. Iako ti ne stavljas nick nego pises anonimno, sto je bas izraz pacenistva, mogao bih da se kladim da je moj zivot sredjeniji i srecniji od tvoga. Tacnije da sam mnogo uspesniji od tebe. Sta radim i kako zivim znam ja. Kako zivis ti, a znam ko si, znas ti. Iz svake tvoje poruke jedino sto izbija je mrznja prema meni. To znaci samo jednu stvar - da imas razloga da me mrzis. I treba. Uvek sam ispred tebe i uvek sam bolji. I uvek sam korisniji za drustvo od tebe. I uvek napisem nesto konkretno, a sve st oti mozes je samo da vredjas druge i da nikad ne umes da napises nista sto bi drugima bilo korisno. A da roberta izvaljuje jeftine sablonske fraze - da, izvaljuje. Ona i Mihajlo su dve strane iste medalje koja se zove istrajavanje u apsurdu.

vo, opet ovaj pacenik se javlja, koji je tvoj problem pa moras da u svemu ucestvujes.
Ti nam kao zivis to sto pricas , ma nemoj reci, pricas nesto za Robertu. a ti se razvaljujes od fraz i proseravanja....

Михајло
31.03.2005., 23:24
Po definiciji bi pacerik znacilo da ja necim nisam zadovoljan. Naprotiv, zadovoljan sam potpuno. Iako ti ne stavljas nick nego pises anonimno, sto je bas izraz pacenistva, mogao bih da se kladim da je moj zivot sredjeniji i srecniji od tvoga. Tacnije da sam mnogo uspesniji od tebe. Sta radim i kako zivim znam ja. Kako zivis ti, a znam ko si, znas ti. Iz svake tvoje poruke jedino sto izbija je mrznja prema meni. To znaci samo jednu stvar - da imas razloga da me mrzis. I treba. Uvek sam ispred tebe i uvek sam bolji. I uvek sam korisniji za drustvo od tebe. I uvek napisem nesto konkretno, a sve st oti mozes je samo da vredjas druge i da nikad ne umes da napises nista sto bi drugima bilo korisno. A da roberta izvaljuje jeftine sablonske fraze - da, izvaljuje. Ona i Mihajlo su dve strane iste medalje koja se zove istrajavanje u apsurdu.

vo, opet ovaj pacenik se javlja, koji je tvoj problem pa moras da u svemu ucestvujes.

СВАКИ ЦИГО СВОГА КОЊА ХВАЛИ. БРАТЕ ТИ МОРАШ САМ СЕБЕ ДА ХВАЛИШ. ЈА ЗНАМ ДА НИСАМ КАКАВ ТРЕБА ДА БУДЕМ , АЛИ ТИ СИ У ЈЕРЕС УПАО САМО ТАКВУ.

Gwydion
31.03.2005., 23:28
A koji se andrak ti javljas kad te niko nist ane pita? Niti imas pojma o cemu se ovde pricalo?

СВАКИ ЦИГО СВОГА КОЊА ХВАЛИ. БРАТЕ ТИ МОРАШ САМ СЕБЕ ДА ХВАЛИШ. ЈА ЗНАМ ДА НИСАМ КАКАВ ТРЕБА ДА БУДЕМ , АЛИ ТИ СИ У ЈЕРЕС УПАО САМО ТАКВУ.

jomini
10.04.2005., 02:08
Svaka religija je isto što i sekta! Samo omasovljena...

PAC-PAC
10.04.2005., 03:17

Па ништа онда, да ми лепо сви извршимо самоубиство па да се разилазимо, већ кад Годо неће стићи.

Узгред, којој секти ти припадаш?

10.04.2005., 03:45
Još malo, pa ćete i raditi samoubistva. Samo da se neko seti da vam kaže.

PAC-PAC
10.04.2005., 04:19
Сва срећа те сте спори у мозак плус што сте крајње неубедљиви.

Retro Patofna
18.04.2005., 15:14
Joj ala ste smesni.

Cim neko spomene sekte svi odma skoce u odbranu __________(upisati religiju po izboru)! Ma vecina sekti se osniva da bi neko tj. osnivac ziveo lepo na tudj racun. Ja iz licnog iskustva znam koliko ljudi mogu da budu glupi i lakoverni. Ja i drug smo izdosade poceli da obradjujemo jednu nasu poznanicu, kao ono da li je ona srecna,da li nju u skoli/kuci/drustvu stvarno razumeju itd. Mi nismo mogli da poverujemo da se ona stvarno primila na to. I onda smo jedno vece seli i razradili doktrinu nase sekte, izabrali ime, odredili rituale, mesta za okupljanja i seanse,napravili gomilu nepostojecih clanova, web sajt prosto receno udahnuli joj zivot. Iskreno receno nije bilo sve gotovo za jedno vece ,nedelju dana bi vec bilo tacnije. Plus smo morali da zamolimo neke drugove i drugarice da glume clanove, malo bi neuverljivo izgledalo da nasa religija( nikad ne spominji rec sekta ako pokusavas da vrbujes nekoga kod nas je uslovni refleks da kad pomene sekta ljudi ili pocnu da bacaju drvlje i kamenje ili jednostavno okrenu glavu) ima samo dva clana. U pocetku je bilo zanimljivo nas deset prosipa gluposti a ona jadna upija kao sunjer. Onda smo poceli da vrbujemo druge ljude, i sta mislite koje bio najuspesniji, pa normalno nas jedini vernik. Za mesec dana smo imali dovoljno clanova da mozemo da naplacujemo "clanarinu" (u danasnje vreme moras da platis da bi te neko zajebavao). Pare smo spizdili na unanredjenje nase religije, stampanje letaka, majci sa nasim simbolom i normalno na sebe. Posle par meseci sve je pocelo da porima ogromme razmere(bar za nas). Imali smo 25-26 clanova(pravih clanova ne racunam one koje smo mi zamolili posle i placali da nam pomognu). Posto nismo hteli da postanemo sekta i nismo verovali u ono sto pricamo, ma sta ja lupetam, JEDINI razlog zbog koga smo prekinuli sve je ovo:
VISE NIJE BILO SMESNO! Pocelo je da nam oduzima previse vremena. Jedino na sta smo morali da mislimo po ceo dan je bila ta sekta. Morali smo da pazimo sta kome pricamo, da glumimo neku tamo produhovljenost i neznam ti ja sta sve ne(da li vi upste snate koliko je tesko ostati ozbiljan a u sebi pucas od smeha). Jednostavno vise nije bilo zanimljivo. Pocelo je iz dosade, zato sto smo imali previse slobodnog vremena a sadaslobodnog vremena nismo imali uopste. Uglavnom, prosledili smo sami sebi naredjenje od nasih nadredjenih kako je postalo opasno da se javno okupljamo,kako treba da predjemo u ilegalu i sve tako nesto na taj fazon. Organizovali smo ih u manje grupe od 4-5 clanova i rekli da se kontaktiramo sto je manje moguce. Posle par nedelja poslali smo svima obavestenje da je grupa u kojoj smo bili ja i moj drug izbacena zato sto je pokusala da propoveda drugacija verovanja itd. i rekli da sa tom grupom vise ne sme biti kontakata. Da nebude bas providno pokusali smo da kontaktiramo neke od ostalih vernika. Uglavnom smo bivali ljubazno odbijeni kada smo ih pitali da se nadjemo. Neki su nas jednostavno ignorisali, samo se nasa prva vernica (citaj zrtva) pojavila da nam objasni kako joj je zao ali da ona ne moze nista da uradi bla bla bla... Jos neko vreme smo preko e-mail-a slali poruke i uputstva ostalima a onda smo to proredili i na kraju prestali. Neke od njih sam sretao u gradu i jednostavno se prave da me ne poznaju,neke nikad vise nisam video.
Sada kad gledam sa distance od dve godine smatram da smo jako srecni sto smo se tako lako izvukli. Mogli smo na**ebati ali nismo sto je jedino vazno.

Ne znam da li su sekte opasne ili nisu(nikad nisam bio u jednoj he,he) ali znam da su strasno naporne.

Zato deco ne pokusavajte to kod kuce.

I neka niko ne pokusava da mi kaze kako nisam hriscan/musliman/budista/... jer ja to nisam.

19.04.2005., 14:55
Od crkve vece sekte nema - popovi samo sto taksimetar (i to onaj nastelovani) ne stave oko vrata! Kad dodju kod vernika ne zadrze se ni 2 minuta, malo otkukaju nesto, uzmu pare i odu. To je najlakse zaradjeni novac.

19.04.2005., 14:56
Od crkve vece sekte nema - popovi samo sto taksimetar (i to onaj nastelovani) ne stave oko vrata! Kad dodju kod vernika ne zadrze se ni 2 minuta, malo otkukaju nesto, uzmu pare i odu. To je najlakse zaradjeni novac. Toliko o duhovnosti crkve.

Бл
19.04.2005., 15:17

Која је секта теби мозак испрала.

Svabov
19.04.2005., 15:21
verovatno ista ona koja i tebi.
najverovatnije hriscanstvo (posto predpostavljam da si sa ovih prostora).

Svabov
19.04.2005., 15:22

i da citiram patofnu

Cim neko spomene sekte svi odma skoce u odbranu __________(upisati religiju po izboru)! Ma vecina sekti se osniva da bi neko tj. osnivac ziveo lepo na tudj racun

i tu je potpuno u pravu.

tako da nemojte da pljujte po sektama, ima losim naravno, ali po meni je i hriscanstvo isto tako lose kao bilo koja druga sekta na eto konkretno ovim prostorima. samo sto hriscanstvo ima iskutvo od 2000 godina, pa ljude vrbuje vrlo fino...

BobbyMarlee
20.04.2005., 00:47
samo sto hriscanstvo ima iskutvo od 2000 godina, pa ljude vrbuje vrlo fino...

Просто сам одушевљем овим аргументом 8)

Svabov
20.04.2005., 00:54
pricajte vi sta hocete, ali moj jedini bog je Inteligencija, i to trazim u sebi, a ne u kojekakvim crkvama i glupostima.

jomini
20.04.2005., 01:29
Bravo! Mozak, logika, zdrav razum...

BobbyMarlee
20.04.2005., 19:38
Много већи "мозгови" од тебе и мене су веровали у Бога!

Svabov
20.04.2005., 19:57

hahha :))
kakve to veze ima?
verovatno da ima jako inteligentnih ubica, pa to ne znaci da treba da se poistovecujem sa njima.

20.04.2005., 22:29
Апсолутно, и неписмен човек може да се спасе:)

Волео бих да чујем на кога се ти то угледаш!

Бл
21.04.2005., 01:12

Ај не будали

Svabov
21.04.2005., 01:30

Ај не будали

this is your walkman
it's your life
you need no extensions
you need no wife....

Бл
22.04.2005., 00:13

Ај не будали

this is your walkman
it's your life
you need no extensions
you need no wife....

Ај секташ сјаши.

Svabov
22.04.2005., 02:28
evo bas sad slusam Hotel California unazad :)))

Majesty Of The Nightsky
24.04.2005., 20:32
:D :D :D :D :D :D
Svasta,ne zelim da se molim ni Bogu ni Djavolu.Ako treba da se molim molicu se sama sebi,jer jedino sama sebe mogu da spasim od zla(ili dobra :twisted: )

Svabov
24.04.2005., 21:22
normalno :)

Бл
25.04.2005., 00:17
:D :D :D :D :D :D
Svasta,ne zelim da se molim ni Bogu ni Djavolu.Ako treba da se molim molicu se sama sebi,jer jedino sama sebe mogu da spasim od zla(ili dobra :twisted: )

Жалостан си ти онда

Svabov
25.04.2005., 03:16
zalostan si TI jel se plasis razmisljanja.....

g-rock
25.04.2005., 12:06
ako je decko napredan, kao sto mu je nick.......onda mi je sve jasno :roll:

Бл
26.04.2005., 01:36
zalostan si TI jel se plasis razmisljanja.....

Дато нам је све на знање , али није све на спасење.

Svabov
26.04.2005., 01:58
brate sa takvim postovima em unistavas svaku dalju rasparavu em potvrdujes to da nema razmisljanja kada bespogovorno prihvatas crkveno ucenje (a i bilo koje drugo)

La_Vica
26.04.2005., 21:21

Too Mihajlo, reci im samo!!! Slatko sam se nasmejala kada sam otvorila temu, ocekivala sam da je postavio neki sektas! :lol: :lol: :lol:

Бл
27.04.2005., 00:35
brate sa takvim postovima em unistavas svaku dalju rasparavu em potvrdujes to da nema razmisljanja kada bespogovorno prihvatas crkveno ucenje (a i bilo koje drugo)

Наравно да прихватам ПРАВОСЛАВНО Црквено учење и то без поговора. Истина је само једна(ПРАВОСЛАВЉЕ) а остало су лажи Сатане и његових следбеника.

Бл
27.04.2005., 00:35

Too Mihajlo, reci im samo!!! Slatko sam se nasmejala kada sam otvorila temu, ocekivala sam da je postavio neki sektas! :lol: :lol: :lol:

Има их ко пљеве.

Svabov
27.04.2005., 01:28
Наравно да прихватам ПРАВОСЛАВНО Црквено учење и то без поговора. Истина је само једна(ПРАВОСЛАВЉЕ) а остало су лажи Сатане и његових следбеника.

ovo je reklo sve...prihvatas necije ucenjne BEZ POGOVARA! to samo podgreva ono sto sam rekao - pusti nekoga drugog da razmislja za tebe...

Banshee
27.04.2005., 09:15
mihajlo ne znam sto si menjao nick u bl kada opet pricas iste stare stvari o pravoslavlju,sektasima,sotonama itd... :shock:
da si nacin pisanja makar promenio,ali ni to :roll:

jomini
27.04.2005., 22:28
mihajlo ne znam sto si menjao nick u bl kada opet pricas iste stare stvari o pravoslavlju,sektasima,sotonama itd... :shock:
da si nacin pisanja makar promenio,ali ni to :roll:
Ha-ha, provalili skrivenog sektaša! :twisted:

Dita
30.04.2005., 17:44

A,ti dakle verujes da Satana postoji?!Bravo,bravo,ti si na putu spasenja!Pravo u Pakao! :twisted:

Dita
30.04.2005., 17:47

Tacno,ali ne u Isusa-pametni ljudi!
Mnogi naucnici su bili okultisti!

Dita
30.04.2005., 18:00

Ne pise se "neznas",vec "ne znas".
E,Srbine,Srbine..nauci ti srpski pravopis i gramatiku,pa onda pametuj.
A,ni naslov ti ne valja.
Ne treba "Gde ste sektasi",vec "Gde ste,sektasi".
Zaboravio si zarez,to ti je vokativ,neznalico! :lol:

Ha ha,sa ovakvim pravoslavnim "Srbima" cemo daleko dogurati!! :lol: :lol:
A,Srbi su prvo bili Pagani.Ne mozes reci da si Srbin,ako ne znas navesti 3 slovenska Boga.

jelena_24
01.05.2005., 19:03
БРАТЕ ЈЕРЕТИЧЕ, КАКО ГОД, ЈА ТЕБИ ПРАШТАМ ЈЕР НЕЗНАШ ШТА ЛУПЕТАШ, А ШТО СЕ ТИЧЕ ЖИВЉЕЊА ПО ВЕРИ БОГ ЋЕ НАМ СУДИ СВИМА.[/quote]

Ne pise se "neznas",vec "ne znas".
E,Srbine,Srbine..nauci ti srpski pravopis i gramatiku,pa onda pametuj.
A,ni naslov ti ne valja.
Ne treba "Gde ste sektasi",vec "Gde ste,sektasi".
Zaboravio si zarez,to ti je vokativ,neznalico! :lol:

Ha ha,sa ovakvim pravoslavnim "Srbima" cemo daleko dogurati!! :lol: :lol:
A,Srbi su prvo bili Pagani.Ne mozes reci da si Srbin,ako ne znas navesti 3 slovenska Boga.[/quote]

Драга моја, гураш Сизифов камен ако мислиш да ћеш неког натерати да размишља док пише. Добићеш одговор: "Ш'а тебе брига како ја пишем... ја сам рек'о што сам рек'о а ти немораш да читаш!"
Већ виђено!

03.05.2005., 16:39
COEK SAT DA TI KAZEM LJUDI MIAJU SVOJU VERU....A TI DAS I PRAVI PRAVOSLAVAC ENBI TREBAO DA OMALOVAZAVAS TUDJU NEO PODRZAVAS SVOJU

04.05.2005., 12:10
Jevandjelje po Mihajlu Sveznajucem> ko je vere pravoslavne leskarice na oblacku medju andjelima i obedovati na Bozojoj trpezi, a svi ostali (tacnije beznacajna manjina od par milijardi ljudi na Zemlji) su sektasi i satanisti, nevernici koji nikada nece stici u Carstvo nebesko, vec u Ad, medju akrepe i demone da im dusu crnu jedu... (ako ih pre toga Mihajlo Sveznajuci macem ne posece, jer drugacije misljenje ne sme da postoji i sopstvena glava da se koristi).
Mihajlo, da li ti je ikada palo na pamet da nisi u pravu i da istina o kojoj govoris mozda i nije istina? NIKO NE ZNA PRAVU ISTINU. SVI IMAJU SAMO DEO NJE.

ko ja
13.05.2005., 11:25
Ko god zivi po pisanoj reci i priznaje gospoda za spasitelja i ko mu se raduje i ima poverenja u njega kao dete u svoga roditelja imace zivot vecni

13.05.2005., 12:25
predlazem da ovakve postove zanemarimo kao prazne price, da ne kazem gluposti...

Бл
17.05.2005., 16:59
ДОБРО ДЕ ЈЕРЕТИЦИ Ј... СЕ, КАКО КОД ВАС КАКО СА ИЗГУБЛЈЕНОМ ДУШОМ , НАЂЕ ЛИ ЈЕ КО. ИШШШШШШШ,
АЈ ШАЛОМ

Majesty Of The Nightsky
17.05.2005., 18:33
ДОБРО ДЕ ЈЕРЕТИЦИ Ј... СЕ, КАКО КОД ВАС КАКО СА ИЗГУБЛЈЕНОМ ДУШОМ , НАЂЕ ЛИ ЈЕ КО. ИШШШШШШШ,
АЈ ШАЛОМ

Hvala sto brines,ali sa nasim dusama je sve ok. Bar sa mojom jeste. Tu je u meni jos uvek.
Ovaj samo da vam kazem ...........ogranicenost je bolest.I to sto zivite po pravilima i normama nije zdravo.Ostajete slepi za neki drugi slobodan zivot.

GojkoSisa
18.05.2005., 02:50
Al' ga tupe ovi vernici.... Treba vas u rezervate.

18.05.2005., 10:15
Anketa za sve one koje vernici nazivaju jereticima i sektasima:

Zasto vernici ne umeju da izgovore nijednu recenicu u kojoj ne postoje reci jeretik i sektas?
1. Zato sto im fali deo mozga predvidjen za samostalno razmisljanje i toleranciju?
2. Zato sto je taj deo mozga atrofirao, jer pripadaju jednom kolektivu u kome je smrtni greh razmisljati i biti tolerantan?
3. Zato sto nisu sposobni da razlikuju dobro i zlo, pa to mora drugi da im objasni?
4. Nesto cetvrto?

Svabov
18.05.2005., 10:21
4. navikli da neko razmislja za njih

Nexus 6
18.05.2005., 15:59
ja bih pomoc pola-pola...

MirjanaZ
18.05.2005., 16:06
crkva i postoji da bi postojale te 4 stavke(i ne samo 4!)
najlakse verovati da cemo u raj.ali izbori se sa nistavilom!!!

Бл
18.05.2005., 17:04

ПРЕ ЋЕ МО МИ ВАС У ....., Али отом потом.
Нисте баш нај паметнији слабе вам коментари.

Banshee
18.05.2005., 18:54
gde cete vi nas...? :roll:

Svabov
18.05.2005., 19:07

:)))
a ovo je vrlo dobokoumno:

АЈ ШАЛОМ

Бл
19.05.2005., 00:13

:)))
a ovo je vrlo dobokoumno:

АЈ ШАЛОМ

ДЕ СЕКТО ОЛАДИ

Границе
Границе између православља и јереси су исписане крвљу.
(Старац Јероним Светогорац)

Непријатељи
Живи у миру не само са својим пријатељима, већ и са својим непријатељима; али само са својим личним непријатељима, не и са непријатељима Божијим.
(Св. Теодосије Кијевских пећина)

Svabov
19.05.2005., 01:03
e svaki put kada citam ovo nasmejem se...tako da bih dodao i razlog broj 5

5. obozavaju da koriste fraze, izvode, citate, koje ni oni sami ne umeju da objasne.

19.05.2005., 12:24

5. obozavaju da koriste fraze, izvode, citate, koje ni oni sami ne umeju da objasne.

Kazem ja, oni nisu sposobni samostalno da razmisljaju. Njihovi mozgovi su programirani ucitavanjem malog i ogranicenog programa koji se zove "crkva 0.1" i koji se sastoji iskljucivo od citata, ali bez mogucnosti razumevanja istih - zato nisu sposobni da sami sastave recenicu, koja ima bilo kakvog smisla, cak ni kombinovanjem ucitanih citata. Jednostavno program je zastareo jer je prilagodjen nekadasnjem ljudskom umu od pre 2000 godina i zato ga ne moze prihvatiti danasnji ljudski um, ali oni to ne shvataju jer jos uvek funkcionisu u granicama tog programa.

Бл
19.05.2005., 17:29

Kazem ja, oni nisu sposobni samostalno da razmisljaju. Njihovi mozgovi su programirani ucitavanjem malog i ogranicenog programa koji se zove "crkva 0.1" i koji se sastoji iskljucivo od citata, ali bez mogucnosti razumevanja istih - zato nisu sposobni da sami sastave recenicu, koja ima bilo kakvog smisla, cak ni kombinovanjem ucitanih citata. Jednostavno program je zastareo jer je prilagodjen nekadasnjem ljudskom umu od pre 2000 godina i zato ga ne moze prihvatiti danasnji ljudski um, ali oni to ne shvataju jer jos uvek funkcionisu u granicama tog programa.

Ко се задњи смеје најслађе се смеје.

Видећемо када дођемо пред Господа ко је програмиран.

Svabov
19.05.2005., 20:00
o, ne...

Dita
21.05.2005., 01:26
E,Bil Gejts je sigurno dobro programiran... :lol:

Daj,nemojte da ja branim jadne Hriscane!Ako veruju u Hristosa,neka veruju.Njihova stvar.Samo neka prestanu da mrze jeretike (evo ja sam prestala sa svojim Antihrist besom)...
ako Vatikan nastavi sa ovakvom politikom-katolicanstvo ce biti proslost.
Broj Katolika stalno opada...
Ne razumem,zasto su tako tvrdoglavi da je bas Hriscanstvo prava religija,a ne znaju nista o ostalim religijama...

22.05.2005., 22:26

Daj,nemojte da ja branim jadne Hriscane!Ako veruju u Hristosa,neka veruju.Njihova stvar.Samo neka prestanu da mrze jeretike (evo ja sam prestala sa svojim Antihrist besom)...
Ne razumem,zasto su tako tvrdoglavi da je bas Hriscanstvo prava religija,a ne znaju nista o ostalim religijama...

Niko im ne brani da veruju u Hrista. Nije problem u tome. Problem u njihovoj mrznji i netrpeljivosti prema svima koji ne veruju u ono u sta veruju oni. Cim nesto ne mogu da shvate, to proglase za jeres i sekte. Zaista bi bilo vreme da posle dva milenijuma konacno shvate i prihvate da postoji razlicitost medju ljudima. Nismo svi isti, ali svi imamo mozak koji sluzi, ili bi bar trebalo da sluzi, za razmisljanje, obradu informacija i razumevanje sveta oko nas. Ako ja ne verujem u ono u sta veruju oni, ne znaci da treba da me vredjaju nazivajuci me sektasem i jeretikom. Ja imam drugaciji pogled na svet, jer svaki covek posmatra i dozivljava svet iz svog ugla. Takodje, ne znaci da cu goreti u paklu ako ne idem u crkvu i ne postim. Ja ne pripadam nijednoj sekti. Ja pripadam sebi i ne dozvoljavam nikome da me vodi, jer nisam slep. Vodic mi ne treba. Niko ne treba da mi kaze kako treba da zivim, sta da jedem i kad da jedem, kad da radim ili ne radim. Imam oci da vidim i usi da cujem, sto se za hriscane ne moze reci. Oni imaju oci i usi samo za ono sto zele da vide i cuju. Zaglavljeni u praistorijskim dogmama ne vide koliko su dozvolili drugima da im oblikuju zivot i da upravljaju njime. A oni samo klimaju glavama - tako je, tako je... Zar je greh razmisljati sopstvenom glavom?

Бл
22.05.2005., 22:56

Niko im ne brani da veruju u Hrista. Nije problem u tome. Problem u njihovoj mrznji i netrpeljivosti prema svima koji ne veruju u ono u sta veruju oni. Cim nesto ne mogu da shvate, to proglase za jeres i sekte. Zaista bi bilo vreme da posle dva milenijuma konacno shvate i prihvate da postoji razlicitost medju ljudima. Nismo svi isti, ali svi imamo mozak koji sluzi, ili bi bar trebalo da sluzi, za razmisljanje, obradu informacija i razumevanje sveta oko nas. Ako ja ne verujem u ono u sta veruju oni, ne znaci da treba da me vredjaju nazivajuci me sektasem i jeretikom. Ja imam drugaciji pogled na svet, jer svaki covek posmatra i dozivljava svet iz svog ugla. Takodje, ne znaci da cu goreti u paklu ako ne idem u crkvu i ne postim. Ja ne pripadam nijednoj sekti. Ja pripadam sebi i ne dozvoljavam nikome da me vodi, jer nisam slep. Vodic mi ne treba. Niko ne treba da mi kaze kako treba da zivim, sta da jedem i kad da jedem, kad da radim ili ne radim. Imam oci da vidim i usi da cujem, sto se za hriscane ne moze reci. Oni imaju oci i usi samo za ono sto zele da vide i cuju. Zaglavljeni u praistorijskim dogmama ne vide koliko su dozvolili drugima da im oblikuju zivot i da upravljaju njime. A oni samo klimaju glavama - tako je, tako je... Zar je greh razmisljati sopstvenom glavom?

Лаж, лаж и опет Лаж, замисли? Нико вас не мрзи, смо сте ЈЕРЕТИЦИ и осуђени на пропаст и губљење душе, АКО СЕ НЕ ПОКАЈЕТЕ И ПОКРСТИТЕ У ПРАВОСЛАВЉЕ.А онда је само до вас да живите ПРАВОСЛАВНО И СПАШАВАТЕ ДУШУ.

Majesty Of The Nightsky
22.05.2005., 23:15
Лаж, лаж и опет Лаж, замисли? Нико вас не мрзи, смо сте ЈЕРЕТИЦИ и осуђени на пропаст и губљење душе, АКО СЕ НЕ ПОКАЈЕТЕ И ПОКРСТИТЕ У ПРАВОСЛАВЉЕ.А онда је само до вас да живите ПРАВОСЛАВНО И СПАШАВАТЕ ДУШУ.

A jeretici smo zato sto ne verujemo u isto sto i vi?
E pa onda ste i vi po nama jeretici,jer ne verujemo u isto.
Ko kaze da smo osudjeni na propast i gubljenje duse?
Verovatno pise tako u Bibliji.Pazi ne verujem u Bibliju ni u hriscanstvo i automatski znaci da necu goreti u paklu, jer pakao ne postoji. Zasto bih se kajala i bila ponizna pred nekim likom koji je umro pre 2000 hiljade godina,jer je bio avangarda i hteo da pomaze starima, bolesnima i siromasnima. Svaka mu cast i to je to.
Sada ovo nema nikakve veze sa verom. Sada vec izlazi na videlo koliko ste vi, na kao hriscani, nego kao ljudi, ograniceni i koliko nemate postovanja prema drugima koji misle drugacije od vas. Ljudi se dele na dobre i lose,a ne hriscane i ostale. Ne mozete biti iskljucivi. Ako neko nije hricsanin, nego je vestac ili Wiccan ne znaci da je los. Ima i losih hriscana isto kao i Wiccana.
Nimalo ne igrate po pravilima svoje vere. Stalno nesto pretite i prozivate i "plasite" nas nekim bozjim sudom (a mi naravno crkosmo od straha). Pogledajte samo kako vam se zove tema!!

Бл
22.05.2005., 23:40

Verovatno pise tako u Bibliji.Pazi ne verujem u Bibliju ni u hriscanstvo i automatski znaci da necu goreti u paklu, jer pakao ne postoji. Zasto bih se kajala i bila ponizna pred nekim likom koji je umro pre 2000 hiljade godina,jer je bio avangarda i hteo da pomaze starima, bolesnima i siromasnima. Svaka mu cast i to je to.
Sada ovo nema nikakve veze sa verom. Sada vec izlazi na videlo koliko ste vi, na kao hriscani, nego kao ljudi, ograniceni i koliko nemate postovanja prema drugima koji misle drugacije od vas. Ljudi se dele na dobre i lose,a ne hriscane i ostale. Ne mozete biti iskljucivi. Ako neko nije hricsanin, nego je vestac ili Wiccan ne znaci da je los. Ima i losih hriscana isto kao i Wiccana.
Nimalo ne igrate po pravilima svoje vere. Stalno nesto pretite i prozivate i "plasite" nas nekim bozjim sudom (a mi naravno crkosmo od straha). Pogledajte samo kako vam se zove tema!!

ГЛУПОСТИ,ГЛУПОСТИ и ЗАМИСЛИ! ГЛУУУПОСТ.

Banshee
22.05.2005., 23:52

po obicaju mihajlo,od tebe nista novo:sektasi,jeretici,sotone,gorecete u paklu,i gomila drugih bisera... :roll:
ajde makar budi originalniji kada vec pises razne gluposti (kao)neki fanatik...
ko li je tebi isprao glavu kada ni u sta ne sumnjas vec sve prihvatas zdravo za gotovo?!!! :shock: :roll:

GojkoSisa
23.05.2005., 01:03
Ona debela knjiga!

Mislim dakle postojim
23.05.2005., 10:24
Лаж, лаж и опет Лаж, замисли? Нико вас не мрзи, смо сте ЈЕРЕТИЦИ и осуђени на пропаст и губљење душе, АКО СЕ НЕ ПОКАЈЕТЕ И ПОКРСТИТЕ У ПРАВОСЛАВЉЕ.А онда је само до вас да живите ПРАВОСЛАВНО И СПАШАВАТЕ ДУШУ.[/quote]

Znaci svi koji nisu pravoslavci su osudjeni na propast i gubljenje duse... a to mu dodje oko par milijardi ljudi na ovoj planeti... Kakav vam je to bog koji svim tim ljudima oduzima dusu? Kakav je to bog kada ne dozvoljava pravo izbora i slobodne volje? Kakav je to bog kada je ljudima dao um da razmisljaju, a onda im oduzeo to pravo? Ako je tako iskljuciv i osvetoljubiv, onda nije bog, vec demon. Slusaj ti Bl, ovo sto govoris je karakteristicno za sve verske fanatike i sektase. Svi oni tvrde da je njihova religija prava i jedina, pa tako nudi spas. A ustvari, svi vi ste nesposobni da sami zivite svoj zivot, pa vam zato treba neko ko ce vam davati uputstva. I sta mislis Bl, da li ce te tolika mrznja koju prosipas po svima onima koji ne misle isto kao i ti odvesti pravo u raj? Ne, jer mrznja nije iz raja izasla. Izgleda da te je neko prevario...

Бл
23.05.2005., 19:56

po obicaju mihajlo,od tebe nista novo:sektasi,jeretici,sotone,gorecete u paklu,i gomila drugih bisera... :roll:
ko li je tebi isprao glavu kada ni u sta ne sumnjas vec sve prihvatas zdravo za gotovo?!!! :shock: :roll:

Па није моја кривица што сте ви СЕКТАШИ.

Banshee
23.05.2005., 20:34

i jos jedan glup odgovor.... :roll:
znas sta,pocinjem da mislim da ti ovde palis ljude zabave radi,sto bi bila bolja varijanta,ili da si toliko zadrt,zatupljen i ogranicen sto bi bila gora varijanta....
ako je neko sektas ovde,to si samo ti,jer reagujes i ponasas se kao jedan sektas- moje je dobro,samo moje valja,osim mog nista drugo ne postoji...
e,crni mihajlo,sta ce ti to u zivotu... :?:
ti se moli za moju dusu da ne izgori u paklu,a ja cu se moliti za tvoj um,da bude razuman dok ti ne dodje sudnji dan...jel moze tako? :roll:

Бл
23.05.2005., 20:41

znas sta,pocinjem da mislim da ti ovde palis ljude zabave radi,sto bi bila bolja varijanta,ili da si toliko zadrt,zatupljen i ogranicen sto bi bila gora varijanta....
ako je neko sektas ovde,to si samo ti,jer reagujes i ponasas se kao jedan sektas- moje je dobro,samo moje valja,osim mog nista drugo ne postoji...
ti se moli za moju dusu da ne izgori u paklu,a ja cu se moliti za tvoj um,da bude razuman dok ti ne dodje sudnji dan...jel moze tako? :roll:

Шта да ти кажем, нема смисла причати неком ко неће да чује.Ја ти причам врати се ПРАВОСЛАВЉУ а ти лупаш. Ај здраво.

Svabov
23.05.2005., 21:06
sta su Srbi prvo bili? Pagani ili pravoslavci? Ako se nekome treba vratiti, onda su to pagani...

Banshee
23.05.2005., 22:36

Шта да ти кажем, нема смисла причати неком ко неће да чује.Ја ти причам врати се ПРАВОСЛАВЉУ а ти лупаш. Ај здраво.

znas sta,ovo je jedina pametna stvar koju si ovde rekao....pricaj ti meni koliko hoces,ali ja sam se uverila u suprotno.necu da me sputava religija,ma koja ona bila.bila sam pravoslavac,sada nisam i uverila sam se da su hriscani poput tebe licemerni i dvolicni(podsecam te - onaj deo sa mrznjom drugih-da li je to prikladno za jednog hriscanina?!!! :roll: ).nikoga ne sprecavam da veruje u ono u sta hoce da veruje,ali isto tako necu da me neko zove sektasem,jer ja to nisam...jer ipak da sam sektas morala bih da verujem u nekog boga,bozanstvo sve jedno,a ja sam atesita-a pretpostavljam da znas sta ta rec znaci u originalu. :roll:
i pocni vec jednom da korisis konkretne argumente!!!!!

Бл
24.05.2005., 00:12
sta su Srbi prvo bili? Pagani ili pravoslavci? Ako se nekome treba vratiti, onda su to pagani...
Иш СЕКТО

На свом архијерејском сабору
Руска Загранична Црква донела је
ЕКУМЕНИЗМА која гласи:
"Онима који Цркву Христову нападају мудровањем да је она подељена на такозване гране које се
разликују учењем и начином живота, и онима који тврде да Црква не постоји на видљив начин, него
ће настати у будућности кад се све гране или секте или чак религије уједине у једно тело, и онима који
не разликују истинско свештенство и тајне Цркве од јеретичких, него веле да су крштење и причешће
јеретика довођени за њихово спасење, и онима који опште са гореспоменутим јеретицима, или помажу
или бране њихову нову јерес екуменизма под изговором братске љубави или као пут сједињења
подељених Хришћана
АНАТЕМА!!"

Svabov
24.05.2005., 00:51
za to sto ja tvrdim postoje naucni dokazi i iskopine.
a ne tamo neki govori i gluposti. Voleo ti to ili ne, Srbi su prvo bili Sloveni, pa su pokrsteni...

Бл
24.05.2005., 01:34
za to sto ja tvrdim postoje naucni dokazi i iskopine.
a ne tamo neki govori i gluposti. Voleo ti to ili ne, Srbi su prvo bili Sloveni, pa su pokrsteni...

Нисмо Словени,то Бечка школа млати.На ове просторе смо дошли у 3 ВЕКУ. Постоје докази.

Svabov
24.05.2005., 01:35
tacno tako :)
i kad smo dosli, bili smo sloveni :)

Бл
24.05.2005., 01:38

Јок нисмо ни долазили. Били овдје, неки дошли, мешало се мешало и БУМ СРБИ.

Banshee
24.05.2005., 12:47

sta smo onda ako nismo sloveni?!!! :shock:
u tom slucaju mozemo biti kelti,ili rimljani,bica sa druge planete... :roll:
ovo je isto rekao i tvoj istomisljenik pobunjenik,ali kada sam ga zapitala sta su u stvari srbi,odbio je da mi odgovori...kaze,svet jos nije spreman za istinu :roll:
ja mislim da on kao ni ti ne zna sta bi srbi mogli da budu ako ne sloveni,pa zato nece da kaze...ako nisam u pravu,molim te ispravi me,i reci nam istinu o srpskom narodu.... :shock:

Бл
24.05.2005., 12:57

sta smo onda ako nismo sloveni?!!! :shock:
u tom slucaju mozemo biti kelti,ili rimljani,bica sa druge planete... :roll:
ovo je isto rekao i tvoj istomisljenik pobunjenik,ali kada sam ga zapitala sta su u stvari srbi,odbio je da mi odgovori...kaze,svet jos nije spreman za istinu :roll:
ja mislim da on kao ni ti ne zna sta bi srbi mogli da budu ako ne sloveni,pa zato nece da kaze...ako nisam u pravu,molim te ispravi me,i reci nam istinu o srpskom narodu.... :shock:

Прво, доселили смо се у 2 -3 Веку, на ове просторе.Нађени су докази, али како каже колега свет није спреман. Лично сам присутвовао проналаску.Друго, било је других народа на овом простору који су асимилирани, Келти, Римљани, и др.
Треће Славени су се у неколико наврата насељавали , никада сами, са собом су довели и припаднике других народа, који су такође асимилирани због највећег процента Словена итд,итд.........
Значи да СРБИ су комбинација неколико народа који су се удружили ради сличности и Лакше одбране од идиота.
Хрвате ни тада нисмо хтели, учи се од ИСТОРИЈЕ.

Banshee
24.05.2005., 13:34
pa dobro,nisam ni sumnjala da su srbi kombinacija vise naroda,iz prostog razloga sto se nalaze na takvom prometnom geografskom polozaju...ali opet,za koji narod se moze reci da su cisti,ostim mozda za tamo neke sedjane, norvezane,ili ne znam ni ja koje...ne bih bila tako iskljuciva o poreklu,istina ima nas raznih,i po fizickoj gradji tacno moze da se vidi "ko iz kog sela dolazi",odnosno dela zemlje,balkana itd,ali ipak verujem da bi jedna grupa naroda trebalo da preovladjuje,a obzirom da pricamo slovensku grupu jezika,logicno je da su to sloveni.

Бл
24.05.2005., 13:40
pa dobro,nisam ni sumnjala da su srbi kombinacija vise naroda,iz prostog razloga sto se nalaze na takvom prometnom geografskom polozaju...ali opet,za koji narod se moze reci da su cisti,ostim mozda za tamo neke sedjane, norvezane,ili ne znam ni ja koje...ne bih bila tako iskljuciva o poreklu,istina ima nas raznih,i po fizickoj gradji tacno moze da se vidi "ko iz kog sela dolazi",odnosno dela zemlje,balkana itd,ali ipak verujem da bi jedna grupa naroda trebalo da preovladjuje,a obzirom da pricamo slovensku grupu jezika,logicno je da su to sloveni.

Па јесу Словени. Али ипак великаа је разлика између нас и Руса(типичних Словена)Пријатељ мој из Москве,каже да када будем долазио морам бити у пратњи Руса, јер Срби личе на Чечене.
може лако да се деси да ме ухапсе.Једног Србина из Србије (Пријатеља) већ су били ухапсили, једва их убедили да је Србин а не Чечен.
Тако да тешко могу поверовати да смо ми и Руси исти народ,Ја јесам Русофил, али нисам заступник да смо исти народ, велика је разлика.

Banshee
24.05.2005., 14:00
evo, oko rusa se slazemo,da nismo isti sloveni,ali na cecene bas i ne licimo - oni mnogo vise lice na arpape,i imaju drugaciju gradju...mada ne kazem da nema i takvih srba dosta...

Бл
24.05.2005., 14:06
evo, oko rusa se slazemo,da nismo isti sloveni,ali na cecene bas i ne licimo - oni mnogo vise lice na arpape,i imaju drugaciju gradju...mada ne kazem da nema i takvih srba dosta...

Ја само реко шта ми Браћа Руси рекоше.
Још уживо Чечена видео нисам.
Али ????, ко зна одакле смо тачно, важно је да смо ПРАВОСЛАВНИ и да ће мо душу спасити.
А за остало временом, када буде услова да се сазна ко смо и одакле смо, занћемо
Помаже Бог

Banshee
24.05.2005., 14:34
ne peterujmo...dobro je da smo se oko jednog slozili....necu vise da se svadjam... :wink:

Majesty Of The Nightsky
25.05.2005., 00:32

Stvarno mudro zboris :roll:
I ne cudi me sto nisi upeo da mi odgovoris na pitanja koja sam ti postavila.
I zamolila bih te da mi kazes zasto su moje reci gluposti, posto ne vidim ni a od argumenta.

Majesty Of The Nightsky
25.05.2005., 00:47
u stwari, kuratz, ne znate wi engleski... ne znate ni latinitzu, koliko sam skontao po swoj toj tjirilitzi po postowima...

Kako ko.........

PAC-PAC
26.05.2005., 02:07
Височанство, ви сте дечак или девојчица или још увек нисте сигурни, у сваком случају док пишете има вас више различитог пола.

Колико сам успео да укопчам, Срби су стигли много пре него што се то помиње што и није чудо јер су записе срочили Римљани који су успели да освоје Британију али су пукли к'о звечка на територији данашње Херцеговине.
Након тога су Императорову гарду сачињену од Германа заменили управо људима са тог подручја.
Језици најближи санскриту су српски и немачки што и није чудо јер су те две групације прве напустиле Подконтинет под најездом Дравина, оно мало што је остало се данас огледа у плавим очима гаравих припадника врховне касте у Индији.
Срби јесу словенског порекла али само пореклом, током векова се формирала аутохтона групација која се некада највероватније звала Скити данас познатија као Срби.
Фрапантна је сличност у опису између Скита и Срба а опет с друге стране, погледајте иконе Срба пре турске окупације и видећете да ни тада нисмо имали неке посебне физичке сличности са остлим Словенима о темпераменту и животној филозофији да и не причамо.
Чак се може слободно рећи да више сличности по карактеру, овде мислим на мирнодопски, имамо са Чесима и Словацима без обзира што су римокатолици.
Дуга и компликована прича коју нећемо сазнати пре него што умремо, после тога све ће нам бити јасно.

Banshee
26.05.2005., 13:53
:lol: :lol: :lol:
da,sve ce nam biti jasno kada umremo... :lol: :lol: :roll:

galaxy
27.05.2005., 14:18
I, šta je "umetnik" hteo da kaže postavljanjem ove teme?

Dita
28.05.2005., 00:56

Hteo je da upita ima li jos sektasa,da se ne oseca usamljenim. :lol:

cat^
28.05.2005., 05:19
a ko su to sektasi ???

:lol:

Бл
07.06.2005., 03:20

Stvarno mudro zboris :roll:
I ne cudi me sto nisi upeo da mi odgovoris na pitanja koja sam ti postavila.
I zamolila bih te da mi kazes zasto su moje reci gluposti, posto ne vidim ni a od argumenta.

НАРАВНО ДА ЈЕ ТО РАЗЛОГ ШТО СТЕ ЈЕРЕТИЦИ.

Бл
07.06.2005., 03:21

Hteo je da upita ima li jos sektasa,da se ne oseca usamljenim. :lol:

Ј..... Се, секто

Бл
19.06.2005., 16:52
1) Због чега је неопходно крстити се, зар није довољно бити добар човек и чинити добра дела?

Чини ми се да они који су пуни добрих дела а не маре за Бога, личе на леш мртваца који, мада прекрасно одевен нити то осећа нити му то користи.
(Свети Игњатије Брјанчанинов)

Ако је неко и добар по делима, а није запећачен водом и Духом, неће ући у Царство Небеско.
(Свети Кирил Јерусалемски)

jomini
19.06.2005., 19:11
Al' je ovaj zaglibio, pa to je zabrinjavajuće!

joGooOOD
19.06.2005., 23:55
1) Због чега је неопходно крстити се, зар није довољно бити добар човек и чинити добра дела?

Чини ми се да они који су пуни добрих дела а не маре за Бога, личе на леш мртваца који, мада прекрасно одевен нити то осећа нити му то користи.

Ако је неко и добар по делима, а није запећачен водом и Духом, неће ући у Царство Небеско.

gledaj rodjace,ja sam krstena josh kao beba i...?
iskreno postujem hriscanstvo,ali ima previshe rupa i previshe lazi... :roll:
paganstvo ili nazovi to kako hocesh je religija starija od hriscanstva,mukotrpno prividno iskorenjena i nije sektaska(boze kako me ignoranti sebavaju :roll: :roll: :roll:)i ti ne da nebi smeo da zinesh da je ijedna religija sektashka kada JE HRISCANSTVO NASTALA PRVOBITNO SEKTASHKI :roll: ...e neznanja ti

Бл
20.06.2005., 01:10

gledaj rodjace,ja sam krstena josh kao beba i...?
iskreno postujem hriscanstvo,ali ima previshe rupa i previshe lazi... :roll:
paganstvo ili nazovi to kako hocesh je religija starija od hriscanstva,mukotrpno prividno iskorenjena i nije sektaska(boze kako me ignoranti sebavaju :roll: :roll: :roll:)i ti ne da nebi smeo da zinesh da je ijedna religija sektashka kada JE HRISCANSTVO NASTALA PRVOBITNO SEKTASHKI :roll: ...e neznanja ti
Добро, аргумент ти је јако глуп

joGooOOD
20.06.2005., 10:34
obrazlozi :lol:

g-rock
20.06.2005., 10:58
i ti ne da nebi smeo da zinesh da je ijedna religija sektashka kada JE HRISCANSTVO NASTALA PRVOBITNO SEKTASHKI :roll: ...e neznanja ti

hehehe, jel to znaci da je i mihajlo sektas????
welcome to the club bl :lol:

Nynaeve
20.06.2005., 18:57
Ne kapiram to Bl - Mihajlo.. O chemu se radi, poshto sam nova ovde?

Banshee
20.06.2005., 19:07

mihajlo=bl ali nece da prizna. :lol:

Peruzzi
20.06.2005., 22:48

mihajlo=bl ali nece da prizna. :lol:

a sta ako je skroz prso pa dobio sindrom podvojene licnosti? :lol:
eto sta forum ucini od coveka.....

a bog je bog, kao sto neko ovde rece, pa bio on isus, buda ili bruda :D

a vi koji sve nazivate sektasima i satanizujete zamislite se malo koliko ste ograniceni, pa kad to uvidite probajte da malo sami koristite mozak

Dzabe puna usta ako je srce prazno (dopuna - i glava)

Бл
21.06.2005., 00:34

Мешају мене са неким Михајлом.

Nexus 6
21.06.2005., 11:18
Mihajlo jeste Bl...
kada je video da su ga svi isprozivali na Politici, promenio je nick i nastavio isto da radi, samo malo umerenije...

inace, to je zabranjeno pravilnikom Krstarice...

Бл
21.06.2005., 15:11
Mihajlo jeste Bl...
kada je video da su ga svi isprozivali na Politici, promenio je nick i nastavio isto da radi, samo malo umerenije...

Па забрањено је и лагати па ти лажеш.

21.06.2005., 15:13
Tacno, Mihajlo je nestao 10. aprila, a Bl se pojavio 19. aprila.

Nexus 6
21.06.2005., 16:06
Mihajlo jeste Bl...

ne lazem, a to i nije zabranjeno pravilnikom Krstarice...

Бл
21.06.2005., 16:18
Mihajlo jeste Bl...

Ма ти само ЛУПАШ

Nexus 6
21.06.2005., 19:58
Mihajlo jeste Bl...

Ма ти само ЛУПАШ

ne lupam...ja sam izneo argumente za svoje tvrdnje, sa kojima se vecina ljudi ovde slozila...

a, ti i dalje uporno odbijas da priznas da si Mihajlo, i ne dajes nikakve kontra-argumente...

znaci jedini koji lupa si ti...

Бл
22.06.2005., 00:42
То што су се остали јеретици и секташи сложили са тобом не значи да је истина? :P :P :P

jomini
22.06.2005., 01:01
Tako je Mihajli, reci mu.

Nexus 6
22.06.2005., 10:54
То што су се остали јеретици и секташи сложили са тобом не значи да је истина? :P :P :P

i opet selektivno odgovaras na postove...
ono na sta mislis da imas pametan odgovor komentarises, a ostalo za sta nemas nikakav odgovor previdis...

i dalje cekam da mi argumentujes da nisi Mihajlo...

Бл
22.06.2005., 18:33

ono na sta mislis da imas pametan odgovor komentarises, a ostalo za sta nemas nikakav odgovor previdis...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D 8)

Lanfear
22.06.2005., 18:37

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D 8)
Koji Teletabis...

Бл
22.06.2005., 18:39

Koji Teletabis...

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

25.06.2005., 22:13
JA SAM SEKTASICA,PA STA 666 HAIL. :evil:

FILTHY
25.06.2005., 22:28
hail 666 :twisted:

Бл
25.06.2005., 23:57

Ти си оперисана од разума а и ова - ј други - а.

joGooOOD
27.06.2005., 02:09

drugi-a. :?: :?: prakticnije bi ti bilo da si dovrshio skolovanje nego casovi veronauke iz hobija :lol:

Бл
28.06.2005., 00:07

drugi-a. :?: :?: prakticnije bi ti bilo da si dovrshio skolovanje nego casovi veronauke iz hobija :lol:

Неписмени секташу, мисли се на "Друга."
Тако се означава када ниси сугуран.

Svabov
28.06.2005., 02:13
mislim da je konacno vreme da se zanemare postovi Bl-a posto ocigledno moderatori i administratori ne rade sta treba. Dakle, covek je svaku temu pretvorio u obicno prepucavanje tipa sekta - ne-sekta...naravno, svako ima pravo da iznese svoje mislljenje ali, izneti svoje misljenje ne znaci reci 'bezi bre sektas'. Tako da, nek on pise sta hocee, mi cemo da ga ignorisemo, a njemu ce s vremenom da dosadi...

Бл
29.06.2005., 00:09
mislim da je konacno vreme da se zanemare postovi Bl-a posto ocigledno moderatori i administratori ne rade sta treba. Dakle, covek je svaku temu pretvorio u obicno prepucavanje tipa sekta - ne-sekta...naravno, svako ima pravo da iznese svoje mislljenje ali, izneti svoje misljenje ne znaci reci 'bezi bre sektas'. Tako da, nek on pise sta hocee, mi cemo da ga ignorisemo, a njemu ce s vremenom da dosadi...

А буууууу, а бууууууууу :D

joGooOOD
29.06.2005., 00:14

slazem se

mama modesty
29.06.2005., 08:33

slazem se

me toooo

g-rock
29.06.2005., 10:35

slazem se

me toooo

me protiv> pa onda vise necemo da budemo sektasi/ nekako mi se svidelo da svi budemo sektasi, cak na kraju je i bl postao sektas :lol:

Бл
29.06.2005., 11:41
:?: :?: :?: :? :( :) :o :D

mama modesty
29.06.2005., 13:13

slazem se

me toooo

me protiv> pa onda vise necemo da budemo sektasi/ nekako mi se svidelo da svi budemo sektasi, cak na kraju je i bl postao sektas :lol:

:lol:

Viknu cu ti ja s vremena na vreme АЈ СЕКТАШ СЈАШИ ili ДЕ СЕКТО ОЛАДИ, da te zelja mine....

g-rock
29.06.2005., 15:25
tnx

Бл
30.06.2005., 00:27
Koje прсотине :P

Peruzzi
30.06.2005., 15:25
Koje прсотине :P
da bre...

Бл
30.06.2005., 17:25
Свети Кнез није могао довршити историју Светих Немањића него да са свим својим народом крене путем Јеванђеља Светога Саве. Путем служења Господу Христу, путем стварања Свете Србије. Да, Свети Немањићи су имали један циљ, једну жељу да Србију претворе у Свету Србију. Да целу српску земљу претворе у задужбину Божију. У један велики, огроман манастир у коме ће се само служити Богу, само Господу Христу.

joGooOOD
30.06.2005., 23:09
Свети Кнез није могао довршити историју Светих Немањића него да са свим својим народом крене путем Јеванђеља Светога Саве. Путем служења Господу Христу, путем стварања Свете Србије. Да, Свети Немањићи су имали један циљ, једну жељу да Србију претворе у Свету Србију. Да целу српску земљу претворе у задужбину Божију. У један велики, огроман манастир у коме ће се само служити Богу, само Господу Христу.

no comment(question:jel to iz udzbenika za sedmi razred osnovne skole? 8) )

jomini
01.07.2005., 00:11
Hajde sad ozbiljno, ovo je alarmantna situacija! Neka mu neko uđe u trag i ako treba ja ću platiti lečenje.

Бл
01.07.2005., 00:16
Hajde sad ozbiljno, ovo je alarmantna situacija! Neka mu neko uđe u trag i ako treba ja ću platiti lečenje.

Ајде мађар олади :wink:

01.07.2005., 01:13
A jel ti čitaš šta napišeš ili je to onako spontano?

jomini
01.07.2005., 01:45

Ајде мађар олади :wink:
Čoveče, stvarno si opterećen. Imaš ti nešto normalno za reći??? :evil:

Бл
02.07.2005., 01:20
A jel ti čitaš šta napišeš ili je to onako spontano?

Па све зависи од саговорника, ако је СРБИН ПРАВОСЛАВАЦ онда је љубазан разговор, ако је ДЕМОНОКРТА И ЈЕРЕТИК онда сходно томе.

Nexus 6
02.07.2005., 14:57
ah, da...Nemanjici...
i ja sam se lozio na sve to, dok nisam procitao udzbenik iz istorije...
gomila ubica oceva i brace, koji posle zivota ispunjenog grehovima se zamonasi, i kao sve bude u redu... :roll:

inace, jedinog koji nesto napravi od Srbije nisu proglasili za sveca...

Бл
02.07.2005., 15:00
ah, da...Nemanjici...
i ja sam se lozio na sve to, dok nisam procitao udzbenik iz istorije...
gomila ubica oceva i brace, koji posle zivota ispunjenog grehovima se zamonasi, i kao sve bude u redu... :roll:

inace, jedinog koji nesto napravi od Srbije nisu proglasili za sveca...

За Цара Душана се још расправља.Ништа није конач