Vidi punu verziju : Lamburghini vs Porche
JaSSminn
24.05.2003., 16:14
Sta je bolje ?
Jahrastafarraj
01.06.2003., 16:09
Zavisi sta trazis od kola, meni licno je bolj lamborghini
Sta je bolje ?
Lamborghini je lepsi i atraktivniji.!
Lamborghini je skuplji (ako pricaamo o Murichelagu), ali lepota i uopste stil stoji na strani Porschea. Npr Boxter i Boxter S nisu skupi ako se porede sa Murichelagom ali bi ih radije imao jer je Lamborghini samo za foliranje, i brzu voznju i jedini utisak koji ostavljas je da si debela burzujcina, dok je Porsche elegantan, lep i skup, ali ne previse (osim ako ne kupujes najnoviji 911 Turbo). Usput, da li je neko video novi Diabolo?
Porsche
07.07.2004., 10:49
PORSCHE is ULTIMATE!!!
Candyman
07.07.2004., 13:42
PORSCHE is ULTIMATE!!!
:?: :!: :?: :!: :?:
Porsche
07.07.2004., 15:53
PORSCHE je NEPRIKOSNOVEN!!!
Espanol
07.07.2004., 16:16
Sta je bolje ?Genijalno pitanje. Liči na ono: Imamo dve divne vitke, besprekorno građene ženske, samo je jedna crna a jedna plava, pa sad subjektivno iznosimo ko više voli plavuše a ko crnke. U prilog ovoga govori i statistika. Od 182 pregleda na pitanje je (uglavnom bez veze i neduhovito) odgovorio tek svaki 30- ti posetilac. Da li je autor pitanja zadovoljan? Navijam da se na ovom forumu bavimo malo konstruktivnijim pitanjima, edukacijom i razmenom informacija a ne nebulozama. :?
naravno lamburghini, pa to je napravio `talijan :D
jel da espanol ? :twisted:
Espanol
07.07.2004., 22:50
naravno lamburghini, pa to je napravio `talijan :D
jel da espanol ? :twisted:Ma ne druže, jeste da volim italijanske automobile, ali sam za neku razložnu i argumentovanu diskusiju. Pitanja Pera ili Žika ne vode nas nikuda.
Candyman
07.07.2004., 23:03
Verovatno co'ek obozava Porsche kao i moja malenkost. Ja ga obozavam totalno bez razloga, to ti je kao ljubav na prvi pogled. A da je Porsche neprikosnoven, pojma nemam nisam kompetentan da to tvrdim.
CIAO! 8)
Bustura
07.07.2004., 23:29
Porsche je wolksvagen sa pedigreom.A Lamburgini je Italijan u dusi kojeg obrazuju Nemci.U oba slucaja nedobijate zadovoljstvo koje vam moze priustiti jedan TVR ili Aston Martin,Ferari pa cak I jedan Maserati.
Espanol
08.07.2004., 00:42
Porsche je wolksvagen sa pedigreom.A Lamburgini je Italijan u dusi kojeg obrazuju Nemci.U oba slucaja nedobijate zadovoljstvo koje vam moze priustiti jedan TVR ili Aston Martin,Ferari pa cak I jedan Maserati.Opaska o Poršeu je OK. U slučaju Lamborgini stvari se menjaju. Nemcima je trebalo slavno ime (kao što su pokupovali Bugati, RR, Bentli...). Teško da će Švabe obrazovati Lamborgini, pod njima to više nikad neće biti onaj italijanski automobil prave "nervoze", dizajna i duha. Imao sam prilike da vozim sve što si pobrojao. Zadovoljstvo je voziti i TVR i Aston Martin, ali je samo jedan Ferari ( da ne objašnjavam zašto) i prvi i jedini do njega (bio je) Lamborgini. Ko nije seo u sve ovo i provozao može da komentariše samo izgled, a to je neka druga priča. :lol:
O CEMU VI PRICATE PA NEMCI PRAVE NAJBOLJE AUTOMOBILE A PORSCHE JE NAJBOLJI NEMACKI AUTOMOBIL !!!!DALJI KOMENTAR NIJE POTREBAN!
Candyman
13.07.2004., 23:38
O CEMU VI PRICATE PA NEMCI PRAVE NAJBOLJE AUTOMOBILE A PORSCHE JE NAJBOLJI NEMACKI AUTOMOBIL !!!!DALJI KOMENTAR NIJE POTREBAN!
Evo ga josh jedan ISKLJUCIVI co'ek. Da se razumemo, najbolji ne postoji jer je autic suvishe slozen sistem da bi bio "najbolji" u svim aspektima. Ako nishta drugo Porsche-e kolje njihova nimalo naivna cena.
Espanol
14.07.2004., 00:01
O CEMU VI PRICATE PA NEMCI PRAVE NAJBOLJE AUTOMOBILE A PORSCHE JE NAJBOLJI NEMACKI AUTOMOBIL !!!!DALJI KOMENTAR NIJE POTREBAN!PA GDE SI SE KRIO DO SADA GENIJE? NASAPUNJA NAS SVE U DVA POTEZA! :? :lol:
Espanol
14.07.2004., 00:06
Sta je bolje ?Kad postavljaš ovakve teme naučiš bar kako se pišu pravilno firme koje predlažeš. Pišu se kao:LAMBORGHINI I PORSCHE. :idea:
Candyman
14.07.2004., 23:13
O CEMU VI PRICATE PA NEMCI PRAVE NAJBOLJE AUTOMOBILE A PORSCHE JE NAJBOLJI NEMACKI AUTOMOBIL !!!!DALJI KOMENTAR NIJE POTREBAN!PA GDE SI SE KRIO DO SADA GENIJE? NASAPUNJA NAS SVE U DVA POTEZA! :? :lol:
A jes vid'o!!! Pokaz'o nam da nemamo pojma!!! Avaj... :lol:
Sta je bolje ?Kad postavljaš ovakve teme naučiš bar kako se pišu pravilno firme koje predlažeš. Pišu se kao:LAMBORGHINI I PORSCHE. :idea:
Tako je. :D Kad nemamo za shta da se ufatimo udri ih po pravopisu. :lol: :lol: :lol:
Candyman
14.07.2004., 23:49
Tako je. :D Kad nemamo za shta da se ufatimo udri ih po pravopisu. :lol: :lol: :lol:
Ovo bejah JA! :wink:
Ja sam pristrasna, ali porsche ima najlepsu liniju.. i tako mocan zvuk... :wink:Svako ko tvrdi da Švaba ima moćan zvuk (znači buba + 2 cilindra a okolo vazduh) ili ima problem sa sluhom ili nikad nije čuo kako zvuči Lamborginijev V - 12. :lol:
Strajder
15.07.2004., 21:50
Ja sam pristrasna, ali porsche ima najlepsu liniju.. i tako mocan zvuk... :wink:
pa naravno i treba da budes pristrasna 8) ...
@Candyman
ovog puta nemoj da srljas i razlozno odgovori na prethodni post :wink: ...
Candyman
16.07.2004., 00:20
Ja sam pristrasna, ali porsche ima najlepsu liniju.. i tako mocan zvuk... :wink:
pa naravno i treba da budes pristrasna 8) ...
@Candyman
ovog puta nemoj da srljas i razlozno odgovori na prethodni post :wink: ...
Koji prijatelju??? 8)
Acko 944
17.01.2006., 12:53
MOJ GLAS IDE ZA PORSCHE.
Inace sam fan Porschea i uskoro ponosni vlasnik
1984 PORSCHE 944
POZDRAV IZ RASKE
Blackaquarius
17.01.2006., 20:07
Moj favorit
http://img30.imageshack.us/img30/9823/diablo11me.jpg (http://imageshack.us)
Marauder
17.01.2006., 23:25
Porschea nikad nisam voleo niti cu ikada voleti. Ista linija automobila vec 30 godina dosadila bi i najvecem ljubitelju Porschea.
Sto se tice Lamborghinia, nisam ni njegov veliki ljubitelj, ali mi se svidja Countach.
http://carpictures.duble.com/Lamborghini/Countach/1.jpg
Espanol
18.01.2006., 11:12
MOJ GLAS IDE ZA PORSCHE.
Inace sam fan Porschea i uskoro ponosni vlasnik
1984 PORSCHE 944
POZDRAV IZ RASKE
Javljaj nam ponosni vlasniče (ako smeš) šta je sve riknulo na tom grobu od auta i koliko te košta!
levrone
18.01.2006., 13:47
Dal' se meni to čini, ili ovde svi auto ocenjuju na osnovu izgleda (karoserije)? ???
Kad_LupimLupim
18.01.2006., 14:37
S obzirom da smo svi vozili Lambordzinije i Proshee... stvarno ne znam sto smo se uvatili samo za izgled :lol:
Acko 944
18.01.2006., 22:13
MISLIM DA PORSCHE nema isti izgled karoserije preko 30 godina
sigurno mislite na 911 ali 911 ima fenomenalan izgled zasto ga menjati.
Espanol zanima me kako da stavim slike novi sam na forumu kada stigne
da stavim slike i jos neke iz kolekcije hvala
e da nece biti bas tako tezak za odrzavanje ha ha, salu na stranu ovde ima jedan tip iz Raske 928 i dosta je zadovoljan sto se cena odrzavanja tice a 944 i 928 je smesno porediti
pozdrav
Marauder
18.01.2006., 22:45
e da nece biti bas tako tezak za odrzavanje ha ha, salu na stranu ovde ima jedan tip iz Raske 928 i dosta je zadovoljan sto se cena odrzavanja tice a 944 i 928 je smesno porediti
pozdrav
Jest da si pitao njega, ali valjda se neces ljutiti ako ti ja odgovorim.
Odes na sajt http://www.imageshack.us/ i tamo upload slike. Kad upload slike dobices link. Taj link kopiras ovde
link.
Ako ti i dalje nije jasno posalji slike meni na knn_king@hotmail.com i ja cu ih okaciti.
Espanol
19.01.2006., 00:58
pozdrav
Greška, Porsche ima isti izgled (ili varijacije na temu više od 40 godina). I zaista je predosadan! I daleko od fenomernalnog. A 944 ima komšija. Zove ga "grob". Ne zna više šta je sve na njemu crklo i koliko ga košta. I najcrnje, nema kome da ga proda!
Acko 944
19.01.2006., 09:05
Greška, Porsche ima isti izgled (ili varijacije na temu više od 40 godina). I zaista je predosadan! I daleko od fenomernalnog. A 944 ima komšija. Zove ga "grob". Ne zna više šta je sve na njemu crklo i koliko ga košta. I najcrnje, nema kome da ga proda!
ESPANOL pitaj komsiju koliko trazi za grob ja ga uzimam, pa nek ide zivot aj molim te
Acko 944
19.01.2006., 09:07
68Charger440
hvala ti
Espanol
19.01.2006., 10:46
pozdrav
Acko 944
19.01.2006., 11:27
pitaj komsiju za cenu mozda ja uzmem, uzgred sta mislis o CELICI 90 godiste mogu da je uzmem u nekoj razmeni ko i o fiatu x1 9 bertone
Acko 944
19.01.2006., 11:39
Zeleo bih ovom prilikom da otvorim temu o PORSCHE automobilima,za sve ljubitelje ovih automobila.
Svi oni koji su bili ili su ponosni vlasici Porschea neka pisu da se druzimo menjamo slike,
iskustva i ostale sitnice.
Nadam se da medju vama ima istinskih ljubitelja a oni koji Porsche bas i ne ljube neka se ne ljute.
Pozdrav i jednima i drugima
Aleksandar Zdravkovic
Espanol
19.01.2006., 12:28
Sta je bolje ?
Možda ćemo i znati šta je bolje ako nam objasniš koji je to auto LAMBURGHINI?
Ne verujem da ovde ima vlasnika Poršea. Nažalost...
Marauder
20.01.2006., 01:46
Pa eto jomini, imamo barem jednog (postavljac topika).
Marauder
20.01.2006., 01:52
Meni se licno Porsche nikad nije svidjao zbog dosta slicnog dizajna u poslednjih 30 godina. Sto je puno - puno je, mozda promene malo oblik svetala sa vremena na vreme, ali u principu ostaje isto auto.
Meni su dovoljne i samo te male modifikacije. Ipak se ne palim samo na izgled auta, mada Porše (911) izgleda fenomenalno. Od svih supersportskih modela, zadržao je najviše od običnog automobila.
Srdjan_NS
20.01.2006., 13:00
Ne verujem da ovde ima vlasnika Poršea. Nažalost...
Ima vlasnika Porsea kod nas ali vecina su 924 primerci (ja sam ponosni vlasnik jednog dobro ocuvanog 924S iz 1989 godine) i to u veoma losem stanju iz doba kraja sedamdesetih godina. Naravno ima kod nas i vlasnika ganc novih kajenova i 911 ali mislim da njih druge stvari u zivotu zanimaju na ne forumi :)
Acko 944
20.01.2006., 13:01
MISLIM DA OVDE IMA VLASNIKA JEDAN OD NJIH JE I SRDJAN NS koji mi je pruzio par inf na cemu sam mu zahvalan inace je vlasnik 924 ke.
Nisam ni mislio da pisu samo oni koji poseduju Porsche vec i oni koji ga vole ili bi voleli da ga imaju.
moja zelja Porsche 928 auto prema kome gajim jaka osecanja jos od prvog susreta.
Pozdrav svima pisite, makar i kritikujte
Acko 944
20.01.2006., 13:10
Meni su dovoljne i samo te male modifikacije. Ipak se ne palim samo na izgled auta, mada Porše (911) izgleda fenomenalno. Od svih supersportskih modela, zadržao je najviše od običnog automobila.
U pravu si JOMINI i svidja mi se sto ti kao postovalac JAPANACA imas lepih reci za jedan PORSCHE veliki pozdrav i hvala
Acko 944
20.01.2006., 13:13
ESPANOL molim te vidi za tu 944 ku
bio vlasnik 924 prosiren (izgledao kao 944 postavicu sliku kada je nadjem). jeste da me je mnogo namucio ali mi je bilo uzivanje voziti ga.
Acko 944
20.01.2006., 15:23
bio vlasnik 924 prosiren (izgledao kao 944 postavicu sliku kada je nadjem). jeste da me je mnogo namucio ali mi je bilo uzivanje voziti ga.
bilo bi lepo to sa slikom,naravno da je uzivanje PORSCHE je to hvala BRERA
bilo bi lepo to sa slikom,naravno da je uzivanje PORSCHE je to hvala BRERA
evo i obecane slike od pre 5-6 god. pozdrav
http://img70.imageshack.us/img70/6401/myporsche9gu.th.jpg
Zna li neko nešto o 959? Meni je to čudo na točkovima?
http://www.motorintro.com/clasicos/_imagesclasicos/porsche%20959/1.jpg
Scorsese
21.01.2006., 05:29
Zna li neko nešto o 959? Meni je to čudo na točkovima?
Ako se ne varam, mislim da je neko na forumu spominjao da ga je Boba Zivojinovic vozio jedno vreme...
Evo malo podataka o ovom modelu... (http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=858&Porsche)