PDA

Vidi punu verziju : weider

2k5
13.03.2005., 22:40
ja se kuci neobavezno bavim dizanjem tegova(radim samo benc i biceps),pa me zanima da li bi(sa obzirom da ne treniram mnogo) mogao da koristim neki preparat tipa mega mass 2000 i sl.?

Profimare
14.03.2005., 01:13
ja se kuci neobavezno bavim dizanjem tegova(radim samo benc i biceps),pa me zanima da li bi(sa obzirom da ne treniram mnogo) mogao da koristim neki preparat tipa mega mass 2000 i sl.?Kao prvo sta ce ti to kad se rekreativno bavis a jos radis samo bench i biceps?Koliko imas kilograma?

2k5
14.03.2005., 01:48
u stvari josh nisam ni poceo ali planiram :D imam 75kg a visok sam 180

Profimare
14.03.2005., 12:17
ja se kuci neobavezno bavim dizanjem tegova(radim samo benc i biceps),pa me zanima da li bi(sa obzirom da ne treniram mnogo) mogao da koristim neki preparat tipa mega mass 2000 i sl.?Kao prvo sta ce ti to kad se rekreativno bavis a jos radis samo bench i biceps?Koliko imas kilograma?

u stvari josh nisam ni poceo ali planiram :D imam 75kg a visok sam 180Pazi ne preporucujem ti nista ako neces barem malo ozbiljnije da ides u teretanu i da vezbas.Ako hoces da vezbas ozbiljnije onda je taj gainer ok mada je Weider malo skuplji pa razmisli i o nekom drugom proizvodjacu.Najbitnije ti je da procitas sta ima sve u tome sto ces da pijes i da se posavetujes sa prodavcem od koga kupujes o nacinu uzimanja

25.03.2005., 08:28
gde to mogu da kupim u Beogradu(u centru)?

Profimare
25.03.2005., 13:46
gde to mogu da kupim u Beogradu(u centru)?AMG Sport Cumicevo Sokace Lokal 129 tel:3235-895

2k5
26.03.2005., 02:38
Hajde preporuci mi onda neshto jeftinije

Profimare
26.03.2005., 04:11

u stvari josh nisam ni poceo ali planiram :D imam 75kg a visok sam 180Pazi ne preporucujem ti nista ako neces barem malo ozbiljnije da ides u teretanu i da vezbas.Ako hoces da vezbas ozbiljnije onda je taj gainer ok mada je Weider malo skuplji pa razmisli i o nekom drugom proizvodjacu.Najbitnije ti je da procitas sta ima sve u tome sto ces da pijes i da se posavetujes sa prodavcem od koga kupujes o nacinu uzimanja

ajde preporuci mi onda neshto jeftinijePazi odes ti lepo tamo i popricas sa covekom koji prodaje i on ti sve lepo kaze cene,kvalitet i sta bi ti preporucio, a ti onda uzmes neki suplement i pogledas iza sta ima i odlucis sam :wink:

2k5
30.03.2005., 01:31
uzeo sam serious mass,dekstrozu i vitamin c.
Samo me josh zanima da li moze biti nekih problema poshto pijem (u veoma malim kolicinama) rivotril (lek tipa bensedina?Danas sam prvi dan uzeo 3 obroka sm,2 supene kashike dekstroze(posle treninga) i 1g vitamina C,i super se osecam :D

Profimare
30.03.2005., 01:51
Samo me josh zanima da li moze biti nekih problema poshto pijem (u veoma malim kolicinama) rivotril (lek tipa bensedina?Danas sam prvi dan uzeo 3 obroka sm,2 supene kashike dekstroze(posle treninga) i 1g vitamina C,i super se osecam :DNema veze lek sa ovim sto uzimas... Nadam se da su ti sve objasnili o uzimanju(pijenju) gainera,dekstroze i vitamina c.Dextrozu uzimas odma posle treninga da bi digao nivo secera u krvi ali posle toga moras odma da se dobro najedes gainera po mogucstvu...

31.03.2005., 03:21
Samo me josh zanima da li moze biti nekih problema poshto pijem (u veoma malim kolicinama) rivotril (lek tipa bensedina?Danas sam prvi dan uzeo 3 obroka sm,2 supene kashike dekstroze(posle treninga) i 1g vitamina C,i super se osecam :DNema veze lek sa ovim sto uzimas... Nadam se da su ti sve objasnili o uzimanju(pijenju) gainera,dekstroze i vitamina c.Dextrozu uzimas odma posle treninga da bi digao nivo secera u krvi ali posle toga moras odma da se dobro najedes gainera po mogucstvu...

ok kazi mi samo jel dovoljno shto treniram 2 dana pa jedan odmaram?da i kad ne treniram jel isto pijam gainer 3x dnevno?a glukozu(nju ne pijem uopshte ako ne treniram).Inace ovaj sm mi izgleda extra...e da hvala ti na odgovorima!

Profimare
01.04.2005., 00:28

ok kazi mi samo jel dovoljno shto treniram 2 dana pa jedan odmaram?da i kad ne treniram jel isto pijam gainer 3x dnevno?a glukozu(nju ne pijem uopshte ako ne treniram).Inace ovaj sm mi izgleda extra...e da hvala ti na odgovorima!To sa treniranjem dva dana pa odmor hmm pa zavisi sta i kako radis... Najbolje bi bilo jedan dan rad drugi dan odmor i tako stalno.Gainer pijes i kad ne trenirs samo sto bih ja izbacio jedno pijenje tj ono posle treninga.Ovo za glukozu si sigurno mislio na dekstrozu, a to mozes da pijes kad hoces nema neke veze

2k5
05.04.2005., 02:30
opet ja Mare.Pazi za manje od 20 dana sam nabacio 6kg
(imao sam 73-74 a sad imam 79)ZLO! :D

od toga barem 3kg od kako pijem SM(5 dana).Razmishljam da malo smanjim treninge(iako treniram kod kuce,razbijam se) na,kao shto si rek'o 1+1.Evo veceras sam mozda malo forsirao i imam neki osecaj u nosu kao da ce da mi krene krv(ali nishta naravno).Da nisam preterao? :D mozda preterujem sa hranom,stvarno jedem kao zivotinja(dnevno npr. pojedem 6 jaja,rucak neshto kuvano i to DOSTA,uzina dva sendvica i vecera konzerva tune+ovaj gainer 3x dnevno mozda nije zdravo sve to?
mislim ja sam extra zadovoljan,posebno sa SM,nego pitam bash se gojim brzo.Zanima me i ako znash gde ima u gradu da se kupe tegovi?

2k5
05.04.2005., 02:31
bacam se na profi BB 8)

Profimare
05.04.2005., 14:21

od toga barem 3kg od kako pijem SM(5 dana).Razmishljam da malo smanjim treninge(iako treniram kod kuce,razbijam se) na,kao shto si rek'o 1+1.Evo veceras sam mozda malo forsirao i imam neki osecaj u nosu kao da ce da mi krene krv(ali nishta naravno).Da nisam preterao? :D mozda preterujem sa hranom,stvarno jedem kao zivotinja(dnevno npr. pojedem 6 jaja,rucak neshto kuvano i to DOSTA,uzina dva sendvica i vecera konzerva tune+ovaj gainer 3x dnevno mozda nije zdravo sve to?
mislim ja sam extra zadovoljan,posebno sa SM,nego pitam bash se gojim brzo.Zanima me i ako znash gde ima u gradu da se kupe tegovi?Pa sad to da li preterujes ne znam kako radis kakav ti je plan koliko dizes...? A sto se tice gojenja to je normalno u pocetku kasnije ces sve manje da se gojis cak ces i da prestanes. Samo ti jedi i vezbaj koliko mozes(tvoje mogucnosti) i bice to ok. Koliko si napredovao u snazi? A sto se tice tegova imas u intersportu

2k5
14.04.2005., 00:58

mislim ja sam extra zadovoljan,posebno sa SM,nego pitam bash se gojim brzo.Zanima me i ako znash gde ima u gradu da se kupe tegovi?Pa sad to da li preterujes ne znam kako radis kakav ti je plan koliko dizes...? A sto se tice gojenja to je normalno u pocetku kasnije ces sve manje da se gojis cak ces i da prestanes. Samo ti jedi i vezbaj koliko mozes(tvoje mogucnosti) i bice to ok. Koliko si napredovao u snazi? A sto se tice tegova imas u intersportu

pazi sad treniram 1 dan pa 1 odmaram........trenutno imam 80kg(mozda malo vishe).Hvala ti znaci pomogao si mi extra.Napredovao sam i u snazi poprilicno...A plan
je uz q zato shto imam samo shipq i tegove,tako da ne mogu bash preterano mnogo vezbi da odradim,ali trudimo se.Mada razmishljam da krenem u teretanu ozbiljno.....