PDA

Vidi punu verziju : Koliko imate petlje da pridjete momku/devojci

Milena_ca
13.03.2005., 01:20
Da li vam treba pola sata razmisljanja kako da pridjete momku/ili devojci na zurci? Da li to uopste cinite? Da li je momcima lakse to da urade ili i oni imaju strah pri takvim potezima?

DzoA
13.03.2005., 13:42
Mogu sad da slazem neke fore i pricice tipa ma nema problema...
Kod mene ti je to kako kad. Kako sam kad raspolozen nekad i imam malu tremu a nekad pridjem bez razmisljanja (a kad malo razimslim :)

faca1
13.03.2005., 20:21
ako proradi fluid nikakav problem...kreni prema meni... :twisted:

Milena_ca
13.03.2005., 21:05
ako proradi fluid nikakav problem...kreni prema meni... :twisted:

Pa ko kome tu prilazi? Sad sam u rebusu!!! :?

tenak
14.03.2005., 12:17
MA KADA JE OVA TEMA U PITANJU MISLIM DA MOGU DA NESTO KAZEM.MENI UOPSTE NIJE FRKA DA PRIDJEM DEVOJCI ZATO STO SE NE BOJIM DA POPIJEM KORPU AKO DO TOGA DODJE. NEKAD PRIDJEM DEVOJCI CISTO DA SE UPOZNAMO BEZ NEKIH NADANJA ETO IZ DOSADE. 8)

tenak
14.03.2005., 12:20
MISLIM DA JE AUTOR OVE TEME OSTAO DUZAN POSTO NIJE NAVELA STA ONA RADI I DALI VISE VOLI DA PRIDJE MOMKU ILI DA ON PRIDJE NJOJ? 8)

Milena_ca
16.03.2005., 12:06
MISLIM DA JE AUTOR OVE TEME OSTAO DUZAN POSTO NIJE NAVELA STA ONA RADI I DALI VISE VOLI DA PRIDJE MOMKU ILI DA ON PRIDJE NJOJ? 8)

xexexe!!! sorry!!! Evo autor ce reci par reci :D
Salim se. Zavisi kako kad, ali obicno prilazim, sto ti kazes bez ikakvog nadanja, ali pridjem da se posle ne bi kajala sto to nisam uradila. ETO :lol:

sirNemanjapro
16.03.2005., 23:51
Evo jednog primera koliko su osobe koje ovde pisu zaista verodostojne iza svojih reci.
Ja sam pre mozda 7 ili vise dana pozvao Milena_ca na pice preko licne poruke!
I dan danas nije odgovorila. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Thats just playing stupid. :wink:

A i devojke koje su na netu veoma su jake na recima. Na delima 0 (i slovima NULA!)

zeljkoro
17.03.2005., 19:04
ma ja to prilazim ko od sale :wink:

Milena_ca
17.03.2005., 22:05
Evo jednog primera koliko su osobe koje ovde pisu zaista verodostojne iza svojih reci.
Ja sam pre mozda 7 ili vise dana pozvao Milena_ca na pice preko licne poruke!
I dan danas nije odgovorila. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Thats just playing stupid. :wink:

A i devojke koje su na netu veoma su jake na recima. Na delima 0 (i slovima NULA!)

Izvini ali su mi ove licne poruke jako trule. Ostavi mail ili dodji u #cacak na KRSTARICI tu sam cesto

sirNemanjapro
18.03.2005., 02:18
Samo sam hteo da vidim da li ces da odgovoris. 8)
Inace ja tamo ne idem. I verovatno nikada za zivota tamo necu se pojaviti ponovo. Ako zelis da se vidimo na irc-u onda dodji na #cacak na SerbianCafeu.
A sto se tice maila. Pa imas ga u mom profilu. :roll:

Milena_ca
19.03.2005., 16:21
Inace ja tamo ne idem. I verovatno nikada za zivota tamo necu se pojaviti ponovo. Ako zelis da se vidimo na irc-u onda dodji na #cacak na *.

koji cacak? hehe * su ti stavili. A ti mene trazi ako ti trebam :lol:

IDIoT
21.03.2005., 07:52
Inace ja tamo ne idem. I verovatno nikada za zivota tamo necu se pojaviti ponovo. Ako zelis da se vidimo na irc-u onda dodji na #cacak na *.
Pa naravno da ne idesh kad si kreten... Ides na onaj budjavi server na kome svega ima samo cacana ne. Na kanalu #cacak na tom serveru je najvishe 5 usera, od toga 2 maximum iz cacka i 2-3 slucajna prolaznika... dok na krstarici ima i do 80 ljudi.. Pa vishe ti se isplati da dodjes na krstaricu na kanal #cacak.
Aj pa tako.. POzdrav ScarFace.... :D :D :twisted: 8)

jelena_ca
21.03.2005., 18:41
Ma sta ne ide na #cacak, samo se folira, ja sam ga videla na kanalu bar 15 puta :wink:

Sorry, Milena_ca skrenuli smo sa teme :D

sirNemanjapro
22.03.2005., 04:31
Hvala na epitetu koji mi je gospodin pre Jelene uputio.
Mislim da covek zna o cemu govori i da je to sto on kaze prava stvar! Drago mi je zbog njega i zbog kanala #cacak na Krstarici. Iskreno im zelim sve najlepse. 8) Meni je lepo tamo gde jesam.

A sto se tebe tice Jelena. Voleo bih da mi dokumentujes kada sam zadnji put bio na kanalu #cacak na Krstarici? :? Hvala.

E sad o temi. Kanal #cacak se nalazi na srpskom kafeu, ili ti ***Serbian*****Cafeu***.

tenak
22.03.2005., 16:03
Ljudi drzi te se zadate teme imate privatni pa se tamo svadjajte! 8)

tenak
22.03.2005., 16:06
LJUDI DRZITE SE TEME! 8)

sirNemanjapro
23.03.2005., 03:36
Ovaj... A zasto ti kucas sa velikim slovima? Ova mala ti smetaju ili sta? :? :? A i jednom da si odgovorio na temu bilo bi dosta. Nego dva puta! Sledeci put mozemo da ocekujemo 20+ strana tvojih odgovora! :lol: :lol:
poz!

tenak
23.03.2005., 14:16
MORAM SA VELIKIM TAKO SAM ODLUCIO A STO SE TICE ONIH 20 ODGOVORA TO DRUGI PUT SADA NEMAM VREMENA! 8) POZ.ZA SIR.N :wink:

sirNemanjapro
26.03.2005., 02:27
Ma oki doki!

Samo teraj ti po svome, kao sto kaze Viktorija. :lol:

dugi777jezik
26.03.2005., 18:48
LJUDI DRZITE SE TEME! 8)

Kakve teme, drzzite se ribe !

zex1
07.08.2005., 14:56
nemam petlje