Vidi punu verziju : Zashto Banjaluchanke imaju velike grudi?
:arrow: ...fakat,to je bila prva stvar koju sam zapazio kada sam sishao u Banjaluku,neverovatno je da svaka devojka ima grudi minimum 3 pa na gore...da li je u pitanju zdrava ishrana ili je to jednostavno normalno i karakteristicno za ovo podruchje? :shock:
Incognito
13.09.2003., 12:56
Pazi, jug srednje Srbije, i cela juzna Srbija je poznata po tome... Genetika ili sta vec, ali mahom sve imaju od jake trojke pa navise...
Nego... mojne da ovo vidi Princeza... bice belaja :lol: :lol: :lol:
jacques
13.09.2003., 12:59
Pa sta moze covek kada mu nesto "bode" oci :wink: :)
:arrow: ...ma Princeza je cool,imamo jedan vid savremene slobodne veze u kojoj npr ja kazem da Banjalucanke i okolina imaju big boobies,a ona meni kaze " ma nemoj?!" i kissne me... :wink: ...by the way,Zlatibor je lep u ovo doba godine... 8)
[quote="Incognito"]i cela juzna Srbija je poznata po tome...
Provereno i dokazano 8)
Incognito
13.09.2003., 13:07
:arrow: ...ma Princeza je cool,imamo jedan vid savremene slobodne veze u kojoj npr ja kazem da Banjalucanke i okolina imaju big boobies,a ona meni kaze " ma nemoj?!" i kissne me... :wink: ...by the way,Zlatibor je lep u ovo doba godine... 8)
Pa sta da ti kazem... izvuk'o si premiju... Da je cuvas k'o malo vode na dlanu, jer ces tesko naci osobu 'otvorenih shvatanja', voljnu da trpi tvoja stalna odsustva zbog karijere... I to zaista mislim...
Poz :wink:
sasha, o ovom tvom zapazanju prodiskutuj malo na forumu Banjaluka.....
ne znam za banjalucanke, mozda zbog cevapa... lens se kleo da su krusevljanke jake petice.
e, i nemoj da nesto zeznes s princezom, bice gadnog belaja.
pozdrav.
ma dobro ih hranimo pa su zato malo naprednije ali su zato malo izgubile na mozgu!!!
čast izuzetcima. :twisted: :twisted: :twisted:
bundeva
14.09.2003., 16:04
ne znam za banjalucanke, mozda zbog cevapa... lens se kleo da su krusevljanke jake petice.
e, i nemoj da nesto zeznes s princezom, bice gadnog belaja.
pozdrav.
Cuj,jake petice.. :? De,ljudi uozbiljite se malo,pa tolike sike ne postoje :D Opet oni bundevu lage.. :evil:
Gazdarica
15.09.2003., 14:07
Ma, bolan ovi novi grudnjaci sega-mega, cuda cine... Pa, jos kad se to isprsi, imas utisak da su sve sisate... E, pravu sliku bi imao, kada bi ih skinuo... :wink:
Princeza
15.09.2003., 19:19
:wink: KKKKKKIIIIIIIISSSSSSSSSSSSSS! :wink:
Ps. Hvala drugarima na brizi (volim vas sve i respect!), ali Sasha ipak vise voli male Beogradjanke...
Ps. Hvala drugarima na brizi (volim vas sve i respect!), ali Sasha ipak vise voli male Beogradjanke...
samo čekaj zavoliće on i banjalučanke :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Princessa
16.09.2003., 17:17
Mislis? Mogu samo da me mrze!!! :wink: Toliko o poverenju i ljubavi!
Mislis? Mogu samo da me mrze!!! :wink: Toliko o poverenju i ljubavi!
ok ok a niste nam rekli da li potpisao i da li ti dolazis sa njim???? :twisted: :twisted: :twisted:
pozdrav
KO KAZE DA IMAJU?????????
Malena-Banja Luka
18.09.2003., 14:27
Banjalucanke su najljepse i to svi ynaju...a grudi nam i nisu svima velike,nema veze ko nas voli volece nas i bez grudi...Jel da? :lol:
Pozdrav i PUSA svima :P
ROKO DANSKA
27.11.2003., 19:45
Upravu si ali svi mi muski volimo da se vatimo za one malo vece,a zene obrnuto vole da se vate za malo veci.pozdrav svima u Republici Srpskoj od Roka iz Srbinja sada u Danskoj.
SAMOUPRAVLJAC-1
25.05.2004., 02:19
Pre neki dan bio sam u BL!Lep dan ,sunce greje,ja sedim u parkicu i uzivam!!Stvarno je BL prepunan lepih i prsatih devojaka!Ne znam u cemu je tajna,al svaka cast Banjalucanke!!! :wink: :wink: :wink:
MegamouthShark
03.06.2004., 03:07
banjalucanke jedu puno slaga valjda je od toga :D :?:
merkat1
03.06.2004., 11:48
Upravu si ali svi mi muski volimo da se vatimo za one malo vece,a zene obrnuto vole da se vate za malo veci.pozdrav svima u Republici Srpskoj od Roka iz Srbinja sada u Danskoj.
Ma nisu to sike sto si video. Najobicniji brushalteri sa uloscima. Moja bivsa je bila iz Banja Luke tako da sam tamo stalno provodio vreme. I naravno upoznao sam njene drugarice i drugarice njenih drugarica i .... Ma koje sike, covece, to je najobicnija varka. Ni moja nije bila nesto prsata tako da sam na osnovu toga morao da je ostavim jer zena bez sika ti je kao cipela bez pertli. Znaci za baciti. :evil: :evil: :evil:
Pozdrav svima, ja sam iz Sa i imao sam prelijepa iskustva (u inostranstvu) sa Banjalucankama. Za velike grudi je (po mom iskustvu) djelimicno tacno, bitno je da su B.lucanke super cure i puno opustenije i zabavnije od mnogih nasih "glumica" i "papanki", koje glume da su svetice.
Eto toliko
Pozdrav iz Sa
p.s. znam da ovo nije tema ali ipak imamo bolje cevape od vas
SLATKA RIDJOKOSA SiCG
24.06.2004., 22:36
8) :!: :?: SVE STO JE PRETERANO,NIJE DOBRO,PA NI MNOGO VELIKE GRUDI.ZNAM DA MUSKA POPULACIJA TAKO NE MISLI,ALI NIJE SVE U FIZICKOJ LEPOTI.POSTOJE OSECANJA. POZDRAV
To se pitaš, a ne pitaš se zašto Novosađanke imaju i velike grudi i velike zadnjice :D :D :D
Pozdrav iz Novog Sada
alex_cool
25.10.2004., 19:56
Mozda je sve kako kazete, ali nishlijke imaju najmanje mozgove
dr.Hanibalorad Lektoric
Ja sam iz barande.Moja mam je dobila poziv od brata i sestre iz banja luke.Evo vam moja adresa pa da se dopisujemo.A za grdi me bas briga moja devojka ima grudi velicine 3 i sasvim sam zadovoljan njima.
rackov@panet.co.yu
VELIKI POZDRAV ZA SVE BANJALUCANE IZ BARANDE>
VAS SASA
:arrow: ...fakat,to je bila prva stvar koju sam zapazio kada sam sishao u Banjaluku,neverovatno je da svaka devojka ima grudi minimum 3 pa na gore...da li je u pitanju zdrava ishrana ili je to jednostavno normalno i karakteristicno za ovo podruchje? :shock: oh,God,pa zar imaju?ja znam par cura,treba ti mikroskom da im vidis :lol: :wink: