PDA

Vidi punu verziju : lepa sam i plava sam

malaplava
10.09.2003., 23:23
da li je tacno da se mnooogo vise lepite za plavuse...jer kad sam bila crna i nije bilo nesto..a sad kad sam plava salecu me sa svih strana... :?:

Guardian
11.09.2003., 01:18
Pa i ne bas...to je stvar ukusa! O njima ne vredi raspravljati....neko voli plave, neko crne, a neko smedje! Ne vidim sta je to toliko magicno u plavoj kosi! Ima mnooooogo bitnijih stvari koje odlucuju pre nego boja kose!

sunrise
11.09.2003., 01:42
crna nisam, plava nisam takodje, smedja jesam.. eh ta zlatna sredinaaaaaaa,,,,,hehhehe,,, saletju nego sta ... :wink: :wink: :wink:

GOSTCHA
11.09.2003., 04:21
Ne mora da znaci...
Drugarica mi je isto to rekla,mada ja'
od kako sam plavusa,ne vidim neku promenu..
Isto ti je to,a' bila crna,plava,brineta,ridja...
Jeste da sam nasla ljubav svog zivota [od kako sam plava],al mislim da to nije zbog toga 8)

g-rock
11.09.2003., 10:47
draga nasa plavusice, sta da ti kazem....ja se ali opasno lozim na crnokose, ali mi ne znam ni sam zasto uvek zapadne neka plavuse...da li zbog boje kose muskarci misle da je lakse prici vama...i ja bi voleo da saznam....

lolla
11.09.2003., 22:08
da li je tacno da se mnooogo vise lepite za plavuse...jer kad sam bila crna i nije bilo nesto..a sad kad sam plava salecu me sa svih strana... :?:

Pa ne znam... mene su najvishe saletali u crvenokosoj fazi... al ko ce znati shta je u muskim glavama..

Incognito
11.09.2003., 22:16
heh... pa zna se sta je u muskoj glavi:

http://www.edge-inc.net/images/humor/mensbrain.jpg

:lol:

rastamann
13.09.2003., 01:22

Nemam pojmA, ali od kada sam crven, uopshte me ne interesuje ovakav topic...

Sudija
13.09.2003., 01:29
Ako si jos i pametna !!!

djesi djenis
13.09.2003., 03:36
i ako si jos pandurka...

Donald Duck
13.09.2003., 09:43
Mozda muzijaci misle da su plavuse laganije cave, pa time sto si se ofarbala si stavila do znanja da si jedna od laganijih riba. Mozda ti i nisi lagana ali plavusa ostaje plavusa...

17.09.2003., 03:44
Ako si jos i pametna !!!
:l
ol: ma pametna je 100% :lol: :lol: :lol:
plavuse me sve podsecaju na cicolinu :lol:

posmatrac
17.09.2003., 10:05
Ako si jos i pametna !!!

ma sigurno je pametna. vidi joj samo pitanje? :D :lol:

Milojko Vasic
17.09.2003., 10:42
Ej, ljudi, polako, ima tu nečega. Nije to baš za zanemarivanje, to sa plavušama. Evo da vam Milojko nešto ispriča ...

U muškoj prirodi (dakle generalno, nećemo o pojedincima) je potreba za pružanjem zaštite.
Muškarac se dobro oseća ako je nekog zaštitio, nekom pomogao. Oseća se korisnim u takvim situacijama. Plavuše svojim izgledom (najčešće: svetao ten, krhki izgled) asociraju na osobu kojoj treba zaštita, pomoć. To kod muškaraca budi opisani instikt - i 'lepi' se !

Neretko, žensko 'prenemaganje', u bilo kom obliku, dovodi do sličnih rezultata.

E sad, i ja se više ložim na crnke, i odavno sam pročitao (i znam za jadac !) ovo što sam napisao, ali se svejedno osećam strašno važnim kad mi žensko kaže:
- Pored tebe se ničega ne plašim !
- Evo, vozi ti, bolje se snalaziš u saobraćaju.
- Kako si ti jak i sposoban !
- Jel smem da naslonim glavu na tvoje grudi ? (E ovde se istopim !)

posmatrac
17.09.2003., 16:42
Ej, ljudi, polako, ima tu ne?ega. Nije to baš za zanemarivanje, to sa plavušama. Evo da vam Milojko nešto ispri?a ...

U muškoj prirodi (dakle generalno, ne?emo o pojedincima) je potreba za pružanjem zaštite.
Muškarac se dobro ose?a ako je nekog zaštitio, nekom pomogao. Ose?a se korisnim u takvim situacijama. Plavuše svojim izgledom (naj?eš?e: svetao ten, krhki izgled) asociraju na osobu kojoj treba zaštita, pomo?. To kod muškaraca budi opisani instikt - i 'lepi' se !

Neretko, žensko 'prenemaganje', u bilo kom obliku, dovodi do sli?nih rezultata.

E sad, i ja se više ložim na crnke, i odavno sam pro?itao (i znam za jadac !) ovo što sam napisao, ali se svejedno ose?am strašno važnim kad mi žensko kaže:
- Pored tebe se ni?ega ne plašim !
- Evo, vozi ti, bolje se snalaziš u saobra?aju.
- Kako si ti jak i sposoban !
- Jel smem da naslonim glavu na tvoje grudi ? (E ovde se istopim !)

ima tu jos toga
mi sadisti zamisljamo kako te krhke, nezne, bespomocne...
...lomimo, :twisted: :twisted:

Kapris
17.09.2003., 19:10
Ja sam crnka "in disquise"...

uzaludnik
20.09.2003., 00:42

Pa ne znam... mene su najvishe saletali u crvenokosoj fazi... al ko ce znati shta je u muskim glavama..
ja sam za crveno,mada sam promasio temu

dogfart
26.09.2003., 08:47
BLONDES FOREVER
ne znam u cemu je fora ali SLJAKA

Bordokosa
26.09.2003., 14:08
Jesi li ponosna zbog toga??? To sto te salecu sa svih strana AMA BAS nista ne znaci. Zar se osecas bolje sto u tebi vide plavusu??? Nemam nista protiv plavusa, a znam i sta muskarcima prvo (i jedino) padne na pamet kada vide zanosnu, lepu i zgodnu plavusu! Da sam na tvom mestu "vratila" bih crnu. Ja bi se, licno, osecala jadno!

Kapris
01.10.2003., 17:46
Ma daaaajjj.... Shta fali npr. Sheronki, Madoni, pa ako hoces i Tacherki, Hilary ili bilo kojoj drugoj uspesnoj zeni? Bash im je neprijatno... (a kad sad nesto razmislim, tamnokosih ima manje).
Point: nije vazno sta je NA glavi.
Poz.

jacques
05.10.2003., 10:36

Nego sta je u glavi :)

Kapris
05.10.2003., 15:12

Nego sta je u glavi :)
http://smilies.sofrayt.com/1/k/smileybreasts.gif

Adonis
05.10.2003., 22:06
[ 8) [/b]Crno!!!Atraktivnost plavuse,samo povrsna lepota.Magija sakrivena u noci izvire iz iskonske lepote crnke.I dok svaka plavusa moze biti atraktivna<ali ne i lepa>Velicanstvena lepota crnke je rezervisana samo za odabrane.I nijedna plavusa nije ni primaci tom savrsenstvu!!!

duh
08.10.2003., 02:36
***** plavuse bolje su crnke

duh
08.10.2003., 02:38
=ebes plavuse bolje su crnke

Kapris
08.10.2003., 19:11
Crnke rulz? :cry:

Why are brunettes so proud of their hair? - It matches their moustache.

realni_snovi
09.10.2003., 03:12
Sad bih te startovao,ali posto znam da nisi crna... :x

ma plavuse su ti ko grom
10.10.2003., 04:04
Sad bih te startovao,ali posto znam da nisi crna... :x
nemojte tako,one su bas sexi i uvek su ZA :lol: jao obozavam plavo

vanjaa
13.10.2003., 08:49

PA NORMALNO DA TE SALECU SA SVIH STRANA...LAKSE IM JE DA TE SMUVAJU! :D

cpku
14.10.2003., 00:17
Muskarac kada vidi zenu zute kose utripuje da je

vido sijalicu, pa se ponasa ko leptir... :D :( :D

pink lady
14.10.2003., 02:23
mislim da je to vishe do tvog stava nego do boje kose... ja kad sam se par dana pred docek GRESKOM ofarbala u tamno plavu, ja sam mislila da uopste ne izgledam sexy. onda sam dodala bakarno crvenu boju kratkotrajnu opciju + uvila sam loknice i bila sam lepa kao lutka /da imam fotke pokazala bih ti, al avaj docek bio smor!!!/.
lm, pretpostavljam da se sa tom bojom osecas samouverenije: da mozes da budes i vamp i lutkica pa kako ti kad dodje...

cpku
15.10.2003., 00:03
mislim da je to vishe do tvog stava nego do boje kose... ja kad sam se par dana pred docek GRESKOM ofarbala u tamno plavu, ja sam mislila da uopste ne izgledam sexy. onda sam dodala bakarno crvenu boju kratkotrajnu opciju + uvila sam loknice i bila sam lepa kao lutka /da imam fotke pokazala bih ti, al avaj docek bio smor!!!/.
lm, pretpostavljam da se sa tom bojom osecas samouverenije: da mozes da budes i vamp i lutkica pa kako ti kad dodje...

evo za sledeci docek ti skontaj kombinaciju boje kose, a meni prepusti kombinaciju oko zurke, pa da se ludo provedemo :D

pink lady
16.10.2003., 23:05

evo za sledeci docek ti skontaj kombinaciju boje kose, a meni prepusti kombinaciju oko zurke, pa da se ludo provedemo :D

- euro pink a-jea! :wink:

ksr
28.10.2003., 21:43
Moja poslednja devojka je bila plavusa od tada zadnje dve koje sam pokusao da imam bile su farbame plavuse pre toga
mi je bilo svejedno u stvari cini mi se da mi jei sad svejedno :roll:

DIXI
03.11.2003., 11:19
nije tacno u mom drustvu su atraktivnije crnke.MENI LICNO OFARBANE PLAVUSE DELUJU OTRCANO.ZATO POZDRAV SVIM GARAVUSAMA OD DIXIJA

Kapris
06.11.2003., 01:55
¨Laka vam bila crna zena...¨ :D

Tanasko
09.11.2003., 00:57
Vise volim crnke!!!
Mada je Sharon Stoun samo jedna...
Nema znaci pravila

slatka_ko_boNbona
09.11.2003., 13:46
Ja sam plava i isto sam i lepa.Plavushe da su obiljezene kao lake zenke sumnjam(znam po sebi). Mislim da boja kose nishta ne znaci da je nesh drugo puno vaznije.Tolikko od mene svi imate pusu!

ilija
10.11.2003., 20:43
Devojke pisite na sl adresu: spliki@neobee.com A posebno plavusa koje kaze da je slatka ko bombona :twisted:

SLOBODA OROBLJENA
12.11.2003., 14:56
CRNKE SU NAJLEPSE DEVOJKE , A PLAVUSE SU IZVIKANO LEPE . CRNO JE ZAKON :D :P :P :D

mercator
12.11.2003., 15:04
¨Laka vam bila crna zena...¨ :D

...ili ti: teska nam bila plava gospodja! :D

playboy
14.11.2003., 15:22
meni su lično plavuše lepše jer više pale a i pored toga izgledaju fancy za razliku od gurbetskih crnki

Djavolak
16.11.2003., 23:53
Takve najvise volim. :twisted:

ARIZONA
23.11.2003., 13:03
PRVO DA DAM KOMENTAR ONOJ STO JE REKLA DA BI SE OSECALA JADNO KAD BI BILA PLAVUSA .JER SE VEROVATNO OSECA TAKO JADNO KAO CRNKA I VEROVATNO JE LJUBOMORNA NA PLAVUSE JER KAD BI ONA BILA PLAVUSA IZGLEDALA BI LIKE SHIT STO ZNACI DA SVAKOM I NE STOJI PLAVO KAO NA PR NJOJ.A STO SE TICE TE MALE PLAVE STO MISLI DA SE MUSKARCI VISE LEPE ZA PLAVUSAMA U POTPUNOSTI SE SLAZEM SA NJOM I JA STVARNO MISLIM DA SU PLAVUSE ZENSTVENIJE OD CRNKI .ZASTO U SVAKOM FILMU SU VESTICE CRNKE , A DOBRE VILE PLAVUSE ? VEROVATNO STO I JESTE TAKO. BYE

malecka
23.11.2003., 16:36
PRVO DA DAM KOMENTAR ONOJ STO JE REKLA DA BI SE OSECALA JADNO KAD BI BILA PLAVUSA .JER SE VEROVATNO OSECA TAKO JADNO KAO CRNKA I VEROVATNO JE LJUBOMORNA NA PLAVUSE JER KAD BI ONA BILA PLAVUSA IZGLEDALA BI LIKE * STO ZNACI DA SVAKOM I NE STOJI PLAVO KAO NA PR NJOJ.A STO SE TICE TE MALE PLAVE STO MISLI DA SE MUSKARCI VISE LEPE ZA PLAVUSAMA U POTPUNOSTI SE SLAZEM SA NJOM I JA STVARNO MISLIM DA SU PLAVUSE ZENSTVENIJE OD CRNKI .ZASTO U SVAKOM FILMU SU VESTICE CRNKE , A DOBRE VILE PLAVUSE ? VEROVATNO STO I JESTE TAKO. BYE
- you are the best!!!

Kapris
24.11.2003., 00:24
Zna covek... 8)

Slobodanka
24.11.2003., 03:43
Ma znaon moj k. :roll:

rastamann
24.11.2003., 04:54
...bar zna da pishe...

dixi
25.11.2003., 00:30
meni su lično plavuše lepše jer više pale a i pored toga izgledaju fancy za razliku od gurbetskih crnki
nemas pojma covece crnke su ono pravoooo

Milojko Vasic
25.11.2003., 08:25
OK. Dakle, lepa si i plava si. Sve nam je jasno.