Vidi punu verziju : Razlike u godinama
dankacikiriz
27.02.2005., 01:30
Sta mislite o vezama tipa : mnogo stariji muskarac od devojke i obrnuto?
Mislim da znam na sta mislis!
Cenim da razlike u godinama i nisu toliko bitne ako je razlika do 5-6 god. bilo da je on stariji ili da je ona starija!
Pa eto mog misljenja!
Nadji se Danka!!!!!
dankacikiriz
27.02.2005., 20:44
Nasla sam se kosmija :))) A jel bi ti mogao da budes sa nekim ko je 5-6 god mladji od tebe? Ja mislim da postoji velika razlika u nacinu razmisljanja. Kad si formiran kao licnost, bas je bezveze gledati kako taj neko nema svoje stavove nego ih prilagodjava tvojim i ne zna sta zeli, pa misli da zeli isto sto i ti. Obicno takvi samo znaju sta nece (a ne i sta hoce), a i malo dete zna sta nece... Ko razume, shvatice :) Ja znam sta hocu :)
A sta ti hoces?
:twisted:
[size=22]Tri meteri somota zar te nije sramota, ti da ljubis mlada momka matora devojka!
Tri metera i jos tri suknju curo podigni, a carapke skini dole jer to momci vole!
Sve devojke matore treba da se zatvore da ne ljube mlade momke matore devojke!
A i momci matori bas su pravi zlotvori oni ljube cure mlade pa im svasta rade!
[/i]
sirNemanjapro
04.03.2005., 01:05
Slazem se sa Dankom. Ipak razlika u godinama moze da bude nepremostiva. Ma koliko to bilo bolno. Nemoguce je spojiti muskarca i zenu koji izmedju sebe imaju jaz od 5 ili 6 godina.
Naravno da postoje izuzetci ali oni nisu tu da potvrdjuju pravilo da je to zaista moguce, vec sasvim suprotno. Ili se ne bi zvali izuzetci. :(
dankacikiriz
12.03.2005., 01:53
:roll: Posto sam zdrava, normalna i ozbiljna devojka, logicno je da isto tako zelim zdravu, normalnu i ozbiljnu vezu.
Platices mi za ove metre somota :D
Lepo se provedi sa tom DECOM na rodjendanu :D :D
poz kosmija
Milena_ca
12.03.2005., 15:28
:roll: Posto sam zdrava, normalna i ozbiljna devojka, logicno je da isto tako zelim zdravu, normalnu i ozbiljnu vezu.
Platices mi za ove metre somota :D
Lepo se provedi sa tom DECOM na rodjendanu :D :D
poz kosmija
Ja bas nisam upoznata sa tim da si ti ozbiljna :D
A sto se tice razlike u godinama mislim da to sve zavisi od slucaja do slucaja tj od osobe do osobe.
Poz za DANKU
sirNemanjapro
18.03.2005., 02:23
Poz za sve Vas! 8)
Sve zavisi sta taj momak ocekuje od devojke i sta ona moze da mu pruzi 8) Zer nije tako? 8)
sirNemanjapro
23.03.2005., 03:33
A zar nije obrnuto! :lol:
Primedba! :lol:
smiley123
23.03.2005., 16:36
U sustini meni je to OK,samo zavisi sa koliko godina devojka ima vezu sa muskarcem dosta starijim od sebe.Devojka-14,15 i 16 godina a muskarac za 8,9,10 stariji od nje nije bas preporucljivo.Ja to ne podrzavam.Shvatate? :?:
sirNemanjapro
24.03.2005., 02:39
Naravno. :)
Koga li to muce razlike pa jos u godinama :wink:
Sta mislite o vezama tipa : mnogo stariji muskarac od devojke i obrnuto? :) Ne znam zasto te to zanima ali odgovoricu ti: mislim da muskarac mora biti (u principu) stariji od devojke da bi mogao da ispuni njena ocekivanja ali ta razlika ne sme biti suvise velika jer onda dolazi do raskola medju generacijama i neshvatanja potreba druge osobe( u najboljem slucaju) , obicno se te veze zavrsavaju tragicni po devojku jer je u toj vezi ona samo objekat ispunjejna muskarcevih trenutnih potreba. Naravno kao i svako pravilo i ovde postoje izuzetci tako da se desava da taj spoj generacija moze biti u emotivno jacoj vezi u odnosu na veze slicnih godista.
Markoxxx
12.06.2005., 22:11
ranije je bilo cudno.. sada je postalo sasvim normalno..
razlike od 10-15 pa i 20 god...
takvo vreme ;)
da znash da jeste :roll:
evo jedna moja poznanica, udala se za lika koji je 15 godina stariji od nje, i to nikome nije cudno :?
naturaly
27.06.2005., 19:46
MA NADJES LIKA STARIJEG 50-AK GOD I...
KAD UMRE TI OSTANES MLADA UDOVICA :D
JOS AKO JE BOGAT ETO I NASLEDSTVA :D