Vidi punu verziju : ima li nekoga ko se bavio ili se jos uvek bavi avonom,orifle
Arijevac11
26.02.2005., 13:36
Ima li nekoga ko se bavio ili se jos uvek bavi avonom , oriflrjmom ili necim slicnim .
Javite mi se, poslacu Vam dokument u vord formatu u kome ce te videti koje su Vam prednosti u odnosu na one koji se time ne bave tj. na koji nacin mozete da zaradite lepe pare.
Naravno , Vi ne treba da prestajete sa poslom kojim ste se bavili ili se trenutno bavite.
Ja se bavim Avonom,Oriflejm sam nekada koristila kao musterija,ali sam bila jako ne zadovoljna kvalitetom proizvoda,pa sam i prema Avonu imala dosta rezerve,ai sam se uvjerila da su zaista dobri i sada radim za njih!
Sandra_Ki
16.04.2005., 19:50
Ja se bavim AVON-om. Zadovoljna sam proizvodima, ali nemam dosta kupaca. Sta vise mislim da su proizvodi super i da za svakog moze da se nadje po nesto.
Pozdrav
ja sam kupac i avona i oriflamea.oriflame kupujem odavno i ok mi je,samo avon vise ulaze u marketing pa deluje bolji,a u sustini su svi proizvodi isti.
sindy D
10.07.2005., 15:15
Ja sam izgubila povjerenje za Oriflame,poslije par promasaja,a jos kad sam od ljudi iz Svedske odakle i dolazi ta kozmetika,cula da je oni gore uopste ne upotrebljavaju,bilo mi je jako sumljivo sve to!A za Avon sam cula da je i u Americi raja koristi u velikom broju jer je povoljna za kupovinu a dobra!