Vidi punu verziju : Instrument...
JaH_G|rL
24.05.2003., 13:34
Ljudi...koji vam je omiljeni instrument?
Po meni ubedljivo najlepsi zvuk proizvodi akusticna gitara..
Stoorbak
24.05.2003., 13:51
Pazi sve to zavisi od numere!!! Naravno da je na prvom metu gitara, ali poslushaj klavijature na Child in time [Deep purple] pa cesh videti da pored glasa u prvi plan izlaze klavijature. Zatim, u pesmi Kings of carneval creation [Dimmu Borgir] u prvom planu su klavijature i bubnjevi.
GrEeNWiTcH
24.05.2003., 16:44
Klavir...romanticno
Akusticna gitara...mocno
Saxofon....sexy?:)))
die_happy85
24.05.2003., 16:48
Klavir...romanticno
Akusticna gitara...mocno
harfa...uspavljujuce??:P
blackground
24.05.2003., 21:24
Violina, klavir & duvacki instrumenti.
GrEeNWiTcH
25.05.2003., 03:27
Klavir...romanticno
Akusticna gitara...mocno
harfa...uspavljujuce??:P
Moguce...nisam bas imala prilike da slusam harfu ...al predpostavljam da golizza:))
Zar ne bejashe harfa i lira''andjeoski instrumenti''?:)
DeepPurple
01.07.2003., 19:57
Nema boljeg zvuka od Fender Stratocastera.
Najbolji je zvuk klasicnog klavira :!:
nije stvar u instrumentu stvar je u izvodjacu:) ...i sherpe mogu dobro da zvuce:)
btw. ovaj storbak uvek mora da *****:)
yugoslav
02.07.2003., 18:38
Stvarno STOORBAK mojne vise da izvaljujes gluposti!!!
Kurt Cobain
08.07.2003., 19:41
Well, ja sviram gitaru i imam i akustichnu i stratocaster i slazem se sa DEEP PURPLE-om da fender statocaster proizvodi naj zvuk. Ali za neke pesme je bolja akustichna gitara! :lol:
jestel culi za YAMAHA STAGE CUSTOM ADVANTAGE 8)
Kurt Cobain
09.07.2003., 11:27
Pazi sve to zavisi od numere!!! Naravno da je na prvom metu gitara, ali poslushaj klavijature na Child in time [Deep purple] pa cesh videti da pored glasa u prvi plan izlaze klavijature. Zatim, u pesmi Kings of carneval creation [Dimmu Borgir] u prvom planu su klavijature i bubnjevi.
Nisu klavijature nego orgulje(ja mislim), ali nema veze. Ko radi taj i greshi! :D
Slazem se i dodajem jos i violinu.
moj prdez... al stvarno - svi su instrumenti dosadni.
Po meni ubedljivo najlepsi zvuk proizvodi akusticna gitara..Definitivno akusticna gitara,kako su dobre solaze na njoj. :)
VIOLINA je instrument koji ne samo da proizvodi najlepsi zvuk,vec i najpotpuniji...budi emocije i inspiraciju...
TETRAPAK
25.05.2004., 18:12
1.Klavijatura i klavir
2.Harfa
3.Saksofon
4.Kontrabas
Iako je za mene svaki instrument predivan jer svaki ima svoj specificni zvuk,raznovrsnost je najbolja .
Skin Manikin
25.05.2004., 18:15
Jeeebeena Sviinja BC Rich Acrylic Warlock stimana u f c g c e a !!!
UUUUUUUUHHHHHHHHHHHHH!
Peruzzi
26.05.2004., 12:05
Meni se najvise svidja zvuk gudackog orkestra, a od instrumenata violina i violoncelo.
Mada ako cemo realno najjaci od svih je timpan
P.S. Tu je negde i gitara - prosta je za sviranje ako nista drugo
Guliverr
26.05.2004., 13:30
Klavijature svakako!
blackmore95
18.04.2008., 22:49
plasticni zvuk Stratocastera u rukama mnogih legendi koji se razliva.ume da prica neku bluzersku pricu, da zaoku rok baladama i stvarno je mocan.
crna_neba
18.04.2008., 23:01
Jezi kad cuo Lezz Paull?:lol: Ima ti sine mnogo sta jos da cujes, mnogo je gitara boljih od Federa:lol:
crna_neba
18.04.2008., 23:02
Meni se najvise svidja zvuk gudackog orkestra, a od instrumenata violina i violoncelo.
Mada ako cemo realno najjaci od svih je timpan
P.S. Tu je negde i gitara - prosta je za sviranje ako nista drugo
:shock::shock::shock::shock: decko/devojko pazi sta pricas.:shock::shock: ovo cu da stavim na "malo smeha" nedje kad otvorim temu:idea::mrgreen:
blackmore95
18.04.2008., 23:03
Mozda kvalitetnijih ali zvuk svi razlichito dozivljavamo
crna_neba
18.04.2008., 23:05
Nisu klavijature nego orgulje(ja mislim), ali nema veze. Ko radi taj i greshi! :D
PRAVE orgulje i gitara, al na prvom mestu gitara. Eto to su meni najzesca 2.
Al prave, ne ni hamond, nego one sa cevima od 10 metara metal. Jednom sam ih cuo u neku crkvu i zamisljam odma kako bi dosla gitara uz njih...:!:
crna_neba
18.04.2008., 23:09
Mozda kvalitetnijih ali zvuk svi razlichito dozivljavamo
Gitare sa bolt-on vratom ne priznajem kao "medju najbolje":lol: kratko i jasno.
Al ti vidim "predstavljas" nekoga drugog, ti nisi ti nego neki Blackmore, pa verovatno
moras da ga imitiras i kazes da ti se svidja isto sto i njemu bez obzira jeli to tako? :oops: Neznam ni ko ti je taj, tj znam, al neznam sta je volio od gitare.
Da ne pricamo i o tome da deca ne znaju da ima 100 boljih pojacala od Marshalla, i t d. i t s.
Nemam zelju sad da razbijam predrasude ikome, neka bude da karlos santana ima bolju gitaru od Stratokastera, i neka se oko toga slozimo.:arrow::?::!:
blackmore95
18.04.2008., 23:09
Jednom sam ih cuo u neku crkvu i zamisljam odma kako bi dosla gitara uz njih...:!:
Kao u Deep Purple?
crna_neba
18.04.2008., 23:11
Kao u Deep Purple?
Daleko bolje... hamond je jedno (to je valjda svirao deep purple) a prave orgulje su ono sa cevima od neznam kolko metara, ne vide se sve cak... itd, pumpa se vazduh na vise onih pedala... 3 reda dirki... milion nekih "opcija" i sl..
Neznam tacno sto svira Diparpl, al pretpostavljam da nisu te..?
blackmore95
18.04.2008., 23:12
Gitare sa bolt-on vratom ne priznajem kao "medju najbolje":lol: kratko i jasno.
Al ti vidim "predstavljas" nekoga drugog, ti nisi ti nego neki Blackmore, pa verovatno
moras da ga imitiras i kazes da ti se svidja isto sto i njemu bez obzira jeli to tako? :oops: Neznam ni ko ti je taj, tj znam, al neznam sta je volio od gitare.
Nema to veze ja oduvek volim stratocastera.
A blackmore mi je omiljeni gitarista
Da ne pricamo i o tome da deca ne znaju da ima 100 boljih pojacala od Marshalla, i t d. i t s.
Nemam zelju sad da razbijam predrasude ikome, neka bude da karlos santana ima bolju gitaru od Stratokastera, i neka se oko toga slozimo.:arrow::?::!:
OK
Santana ima cool gitaru slazem se
blackmore95
18.04.2008., 23:13
Daleko bolje... hamond je jedno (to je valjda svirao deep purple) a prave orgulje su ono sa cevima od neznam kolko metara, ne vide se sve cak... itd, pumpa se vazduh na vise onih pedala... 3 reda dirki... milion nekih "opcija" i sl..
Neznam tacno sto svira Diparpl, al pretpostavljam da nisu te..?
Znam danas smo na muzickom slushali neku kompoziciju u d molu sa orguljama prelep je zvuk.
crna_neba
18.04.2008., 23:16
:) dobro je da smo se ja i ti slozili :)
Ima dobru izgleda...neznam stvarno nisam cuo ni uzivo moze bit da je losa a on dobro svira moze bit da je dobra. Inace kazu da je najbolja stvar za instrumente sad kao neki "dzefer-javor" sto ga ima obicno u nacionalne parkove, retko gde vani...kao drvo u koje vidis nesto slicno kao kljunove od ptica??? To masovno kao kupuju stranci od Balkanaca vele da je najbolje drvo za violine klavire gitare..
crna_neba
18.04.2008., 23:18
Znam danas smo na muzickom slushali neku kompoziciju u d molu sa orguljama prelep je zvuk.
Blago vama, kod nas na muzicko nikad nije htela Daca da pusti kasetu:D A bas sam zelio da slusam klasiku, al sam se sramio roditeljima da kazem da ocu te kasete da nabavim...:oops: ozbiljno.
STIJENA
18.04.2008., 23:59
no coment
Hrona rula!
http://www.trevorjonesltd.co.uk/images/Holton178H178FrenchHorn.jpg
Dizanje teme iz mrtvih, a postoji gomila tema o ovome.
Lock!