PDA

Vidi punu verziju : STA IMA NOVO U GRADU?

MACVANKA
10.09.2003., 13:13
NE ŽIVIM VIŠE U SRBIJI ALI BIH VOLELA ZNATI NOVOSTI IZ GRADA. GDE SE IMA KUPITI LEPA GARDEROBA, STA IMA U TIJANI, EDENU.. JE SU LI ASVALTIRALI KARADJORDJEVU MA SVE HAJTE BUDITE LJUBAZNI. SRDJANE K. POZDRAVIMI BRATA.

Šefik
12.11.2003., 14:58
[quote="MACVANKA"]NE ŽIVIM VIŠE U SRBIJI ALI BIH VOLELA ZNATI NOVOSTI IZ GRADA. GDE SE IMA KUPITI LEPA GARDEROBA, STA IMA U TIJANI, EDENU.. JE SU LI ASVALTIRALI KARADJORDJEVU MA SVE HAJTE BUDITE LJUBAZNI. SRDJANE K. POZDRAVIMI BRATA.[/quote

Zdravo pošto sam ja iz centra grada Šapca a trenutno živim u Sloveniji mama mi je rekla da su centar grada fenomenalno uredili.Ofarbali su zgrade,stavili su kockaste ploćice i više nema asvalta u centru grada...Karađorđevu ulicu su asvaltirali in je sada lepa i ćista.Pošto se zna da Šapćani imaju ukusa za oblaćenje,mogu ti reći da ima puno fenomenalnih butika i prodavnica u kojima se kupac uvek vraća.Ako te još nešto zanima o Šapcu možeš da mi pišeš na moj e-mail
sefiksalkunic199@hotmail.com

MAČVANKA
25.11.2003., 21:46
VRHNIKA

Losmilos
09.02.2004., 14:24
Cao, ja sam sa trkalista i evo par informacija o Sapcu. Pop Lukinu su skroz uradili od vodovoda,kanalizacije do trotoara i osvetljenja.Takodje su sredili trotoar i cevovod u Karadjordjevoj ali je nisu asfaltirali do kraja.Sagradjeno je na ulazu u grad par nekih centara i Maxi diskont. Pomalo sredjuju i Stari grad. Sto se tice izlazaka u Tijanu i Eden i ne izlazim tako da o tome nista nezanm. Sad se izlazi u Deja vu, takodje sam cuo da ponovo radi Hajneken. Preko leta mesec dana traje zezanje, svaki dan na starom gradu bilo ja svirka, tehno ili neki film -sve u tvrdjavi. Malo se manje puca na ulicama, ali i ljudi ne zive bas dobro jer nema posla. Ako te nesto jos zanima, pitaj. Pozdrav!!!