Vidi punu verziju : Ko zna francuski, trebam pomoc!
Ako neko zna da mi prevede ovu recenicu: TU REVE MA COCTTE!Vazno je, jako!
Ocigledno niko!!!!HA,HA!Oprosti,al' ovo mi je bas smesno...Prijateljski savet:kupi neki recnik i uradi sam/a.Ja nemam blage veze sa francuskim,ali sam uz pomoc recnika prevodila silne stvari...Probaj,pa javi kako ti ide
Sava,vule vuku sea avek mua sesua.Ako ti je od pomoci to je sve sto znam.A da bonzur.bonsua.toliko od mene zezam se ja ti nemogu pomoci. :lol:
Ako neko zna da mi prevede ovu recenicu: TU REVE MA COCTTE!Vazno je, jako!
pocetnica sam sto se tice francuskog ,ali da probam...
tu=ti
reve= sanjas, sanjati
ma=moj/a,e
coctte= hm ovo nema, mozda je sleng u pitanju a mozda si lose spelovao... ako je cocotte, to je kokoska, za svaki slucaj ti predlazem da ides na serbiancafe.com/diskusije/mesg/35 i zamolis tamo nekog da ti prevede... druga opcija idi na guglu potrazi free dictnary francuski... pa ukucaj tu rec... imas milion opcija a ti si baxuz da naletis na ovake *...
imam negde u compu taj recnik ali je komplikovana procedura pretrage, sad sam u safe mode-u pa sve sto radim misem moram tabulatorom jooooooooooooooj :cry:
mishica
10.09.2003., 23:47
ihhh, mishica=expert iz francuskog!
Ti sanjas o mom petlu (patki, ki*i)
molicu fino peticu sa zvezdicom! :wink:
Sanjam da te koknem :?: :!: :?:
E Coyote, stvarno si romantican! Takav prevod stvarno nisam ni sanjala! Ali, ko zna, mozda je covek stvarno to i mislio,kada mi je takvu poruku poslao!
mishica
12.09.2003., 17:11
Honey, ja sam mislila da ti nas zezas, izvini! :shock:
Nemoj nista odgovoriti na takvu poruku ili mu napisi nesto na nemackom, jos bolje - svedskom! :wink:
Sanjaš draga mojaaaaa....
uzaludnik
20.09.2003., 23:14
Sanjaš draga mojaaaaa....
samo te pratim
Ma opali ti njemu po Ciganski :!:
Hasmakartekuraftepeletekurafte :!: