PDA

Vidi punu verziju : (U)Sta najpre gledate ??

Blue_Bird_BMW
24.05.2003., 02:59
Veoma me zanima. DA znam sta da popravim ... Ovde prvenstveno ocekujem odgovore devojaka, ali mogu i muskarci -- pa nek se devojke uce :))

somebody
24.05.2003., 05:53
sise:)).....

Lady
25.05.2003., 17:15
Mislim da bi na to svako mogao razlicito da odgovori.Ma koliko zvucalo cudno,ja se prvo trudim da procenim da li bi toj osobi mogla verovati ili ne...Svi fizicki detalji su mi naspram toga sporedni...
P.S.Ima nas raznih... :)

26.05.2003., 10:28
Ma koliko zvucalo cudno,ja se prvo trudim da procenim da li bi toj osobi mogla verovati ili ne...Svi fizicki detalji su mi naspram toga sporedni...

lady... slazem se s tobom ali samo mi objasni kako biras kandidate kojima ces da verujes???? na osnovu cega, valjda ih ne biras sa "eci peci pec..." ... mora nas nesto privuci da bi nakon osnovnog "fizickog filtra" filtrirali dalje ...

blondi
26.05.2003., 10:29
cccccc

ovaj gost it's me... idem da se regnem odmah ,-)

Crnka
26.05.2003., 14:11
U ruke, jel one govore sve o osobi.
''Oči su ogledalo duše, a ruke govore sve o ličnosti''

Boki
26.05.2003., 14:30
Sta najpre gledamo? Zavisi od osobe do osobe, svako ima neke svoje afinitete.. Preko 70% muskaraca devojke posmatra kao objekte za sex i naravno da gledaju grudi i slicno... Od preostalih 30%, 20% su homoseksualci a onih 10% gleda oci, kosu, ruke...
Ako mene licno pitas - prvo sto primetim jeste kosa (ako je kovrdzava ili talasasta onda skroz odlepim..), zatim gledam okice (mmmm.. crne okice su nesto najlepse sto postoji)...

djavolina
27.05.2003., 21:42
u goozu

Lady
28.05.2003., 23:21
lady... slazem se s tobom ali samo mi objasni kako biras kandidate kojima ces da verujes???? na osnovu cega, valjda ih ne biras sa "eci peci pec..." ... mora nas nesto privuci da bi nakon osnovnog "fizickog filtra" filtrirali dalje ...[/quote]
Odgovor sa zakasnjenjem...Ne znam ni sama kako to odredjujem,samo znam da kad procenim da mu se ne moze verovati,moze da bude najlepsi na svetu,nema sanse...
P.S. Sta ces,ima nas raznih... :)

Blue_Bird_BMW
29.05.2003., 00:53
sise:)).....
Direktno. Ko prstom u ...

blondi
29.05.2003., 10:25
1. visina (min 1,80m)
2. tamna kosa
3. gooza
4. ramena
.... i naravno kako to sve zajedno izgleda ,-)

coka
29.05.2003., 18:27
Ochi:-)))

Ice
30.05.2003., 23:04
Cudno,ali prvo je oblik glave:)Ako je "spljeskana"-nista od dopadanja:)Istovremeno gledam stav-nesto izmedju prepotentnog i pristupacnog (ako to postoji,ha,ha,ha),stil...i proporcionalnost:)
Puno,zar ne?:)

mm
30.05.2003., 23:57
hm...najpre stav, nacin na koji hodate, ali ako vec to ne mogu da vidim , ili sam mu dovoljno blizu onda:ruke, carape, cipele (tj. da li odgovaraju jedne drugima), zatim parfem...ih ima toga jos; ali najvaznije je kad prigovorite (naglasak, gramatika, bogati recnik..). eto toliko :)

Zana
27.06.2003., 13:59
Ja u oci. Jos ako su pri tom i lepe plave mmmmmmmmm

ROBERTO_NS
27.06.2003., 14:29
Shalim se.....
Meni je KOSA najvaznija!
Da je duuuugacka,i cista!

Blue_Bird_BMW
27.06.2003., 14:40
Shalim se.....
Meni je KOSA najvaznija!
Da je duuuugacka,i cista!

Moj covek. Jos ako moze da je smedja ili plava ........

ROBERTO_NS
27.06.2003., 14:42
JA AKO VIDIM CRVENOKOSU SA LEDJA...........
VETJ ME JE DO POLA PRIDOBILA!

atomski mrav
27.06.2003., 18:35
Jadan ti kad se okrene! :)

Gost (male)
27.06.2003., 20:02
Vidim ono sto ona hoce da mi pokaze. Npr. ako nosi minic, vidim noge. Ipak, grudi nikad ne promasim.

najdraza
17.07.2004., 01:41
Jadan ti kad se okrene! :)
hahaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hehe a ja prvo gledam ochi,ne bil procitala mu dusu,ponekad i pogrijesim tj. pogresno procitam.
E onda tijelo volim gledat i tako mmmmmm

Profimare
17.07.2004., 01:50
Prvo kosu(ako je crnka ja sam vec gotov) pa lice pa sve ostalo na dole :wink:

DJ_MaRe
17.07.2004., 02:23
mdaaaaaaa crnka... :wink:

najdraza
17.07.2004., 02:27

:) ja sam crnka

toskana
17.07.2004., 02:54
Ja na momku prvo gledam guzu, mora biti malo obla i isturena. Volim da vidim lepo du*ence pa to ti je. Mada to nikako ne moze biti odlucujuce da bih izasla sa nekim tipom.

Svi ce reci " nije mi bitan fizicki izgled" - i tvrdim da svi lazu. Nije odlucujuci, ali svakako je bitan. Jer, da bismo nekoga bolje upoznali i skapirali da li nam odgovara kao licnost mi mu moramo prvo prici i ostvariti sa njim nesto blizi odnos od prostog ocijukanja. E sad, tog nekog kome cemo prici biramo na osnovu fizickog izgleda. Cisto sumnjam da ce neko prici ili pruziti sansu nekome za koga misli da je bljak. Dakle, zakljucak - fizicki izgled u prvom momentu igra bitnu ulogu, ali na tome treba da ostane, jer ako smo sa nekim samo zato sto je dobar frajer ili riba, a nista drugo nas ne privlaci, onda sa nama nesto nije u redu.

Ali ono sto definitivno moze da me odbije od frajera jesu losi zubi. To kad vidim bezim glavom bez obzira. Kad ugledam crnje krnjotke od zuba, kao da je petarde grickao, dobijem nervni napad. Pa ljudi bar cetkica i pasta za zube nisu skupi. :)

LUDICA
17.07.2004., 04:05
Svi ce reci " nije mi bitan fizicki izgled" - i tvrdim da svi lazu. Nije odlucujuci, ali svakako je bitan. Jer, da bismo nekoga bolje upoznali i skapirali da li nam odgovara kao licnost mi mu moramo prvo prici i ostvariti sa njim nesto blizi odnos od prostog ocijukanja. E sad, tog nekog kome cemo prici biramo na osnovu fizickog izgleda. Cisto sumnjam da ce neko prici ili pruziti sansu nekome za koga misli da je bljak. Dakle, zakljucak - fizicki izgled u prvom momentu igra bitnu ulogu,
To je istina, medjutim, i to se razlikuje od osobe do osobe, jer ljude cesto privuce neko ko fizicki uopste ne izgleda nesto posebno.
Dakle, fizicki izgled DA, slazem se ali neki poseban, dobar fizicki izgled kao prototip, definitivno ne.

LUDICA
17.07.2004., 04:08
Sta ste vas dvojica, sijamski?
Gde god jedan, tu i drugi... :!:

divlja-u-srcu
17.07.2004., 04:36
Ja snimim prvo AURU! Ona mi sve kaze! :P

Dlakava_Strvina
17.07.2004., 10:35
Veoma me zanima. DA znam sta da popravim ... Ovde prvenstveno ocekujem odgovore devojaka, ali mogu i muskarci -- pa nek se devojke uce :))

Prvo gledam gde su mi gace kad ustanem iz kreveta, zivim u prizemlju a komsinice (provalile) izvode kucice u "setnju" bas kad ustajem... Gde bre .. leto je vrucina otvorim i prozore... Sto se riba tice pogledam prvo faca- sise- struk- lie - ochi - usta- sise-ochi- usta a kad prodje pored mene okrenem se pa onda dupe, dupe, dupe, dupe... Sve se dogadja u delicima sekunde pa sad ti vidi sta ces sve da popravljas...

Ragen
17.07.2004., 13:55
lice.... sise... noge... i posle guza :)

Profimare
17.07.2004., 13:56
Sta ste vas dvojica, sijamski?
Gde god jedan, tu i drugi... :!:On je moja senka... :wink:

goodday
17.07.2004., 15:13
Ja snimim prvo AURU! Ona mi sve kaze! :P
parfem a?

snoshaj efendija
17.07.2004., 16:06
Da li je istekao rok trajanja...Mislim da se razumemo :wink:

Shrek
17.07.2004., 17:50

USI :))

Dlakava_Strvina
17.07.2004., 17:56
lice.... sise... noge... i posle guza :)
Drugim recima, SVE! 8)

lujka
17.07.2004., 19:13
u musku guzu...moram da priznam...lepu i okruglu...mozda sam u prosloj reinkarnaciji bila peder, nemam pojma

snoshaj efendija
17.07.2004., 19:19
u musku guzu...moram da priznam...lepu i okruglu...mozda sam u prosloj reinkarnaciji bila peder, nemam pojma
Jesi, sigurno.Ali ako te tesi, bila si AKTIVNI partner. :lol:

Ella
17.07.2004., 19:53
Veoma me zanima. DA znam sta da popravim ... Ovde prvenstveno ocekujem odgovore devojaka, ali mogu i muskarci -- pa nek se devojke uce :))E pa bilo je negde statisticki prikazano sta devojke prvo primete kod muskarca :wink: Al koliko se secam na prvom mestu je bila guza hehe sto moram priznati i ja dobro zagledam naravno diskretno...pa ako tu bas i nije savrsen gledam ga u oci i pokusavam da nadjem nesto od cega cu da "pretrnem" znate ono kao pogled koji govri da ce svaaaaaaaasta da bude sa mnom :D e iskreno govoreci na prlepe tipove se ne palim uopste narocito na one za koje majke kazu "lep brate ko devojka" takvih se jezim jer ce u svojoj narcisiodnosti totalno da se izgube i nisu sposobni za vezivanja...Ma ljudi desilo mi se da me drma struja od nekog totalno neupadljivog tipa dok se super frajer sepurio u mojoj blizini...to se zove hemija i muskarci nemojte da mislite da treba da imate nesto toliko savrseno da se mi zaljubimo...ucinite samo da se zena oseca zenom...niakve se mane onda ne vide :wink:

srebrni_letac
18.07.2004., 17:36

verovala ili ne, u oci

Kathrin
18.07.2004., 17:41
Najpre gledam u oci,znas ono jako mi je vazan taj pogled,taj prvi kontakt ocima....zavisi sve gde se nalazim kad ugledam nekom cuite boy,ako sam na plazi smesno je govoriti ga vidim prvo oci,jer onda recimo prvo gledam ramena....hajde preciziraj na sta si mislio,mislim koja je situacija u pitanju?

Hackers
18.07.2004., 17:45
ako sam na plazi smesno je govoriti ga vidim prvo oci,jer onda recimo prvo gledam ramena....

Ha ha ha """"ramena"""""

infidel
18.07.2004., 22:47
U drustvo u kome se nalazi osoba.

-Eva-
19.07.2004., 09:41
Mislim da niko ne gleda samo u jedno, niti može da posmatra jedan dio tijela (kao u mesnici). Svi mi gledamo SVE, tj. kompletnu ličnost. Samo zavisi ko šta voli, neko voli crnke, neko plavuše itd. Ja se nekad razočaram kad čujem boju glasa iako osoba može da bude fizički OK. Dok nekad ne baš lijepa osoba može da probudi u meni simpatije svojim držanjem, smislom za humor itd. Sve je relativno.

krvolok
19.07.2004., 13:54
NOVCANIK, da ga nije, u prolazu, " pokupila " !!!

Kathrin
19.07.2004., 15:00
ako sam na plazi smesno je govoriti ga vidim prvo oci,jer onda recimo prvo gledam ramena....

Ha ha ha """"ramena"""""
:roll: Verovao ili ne,tako je.....

Dlakava_Strvina
19.07.2004., 19:16

Ha ha ha """"ramena"""""
:roll: Verovao ili ne,tako je.....

Da naravno i logichno, razvijen mushkarac, a zatim ko ima shiroka ramena logichno ima i jake ruke, zatim ide pozadina... Tako nas one osmatraju... Sad, zasto bash pozadi, ajde efendija objasni... Znam zasto mi gledamo njih, ali, zasto one nas?

Ja pa ja
19.07.2004., 23:45
Lice.

Ronni
20.07.2004., 00:19
Ja u oci. Jos ako su pri tom i lepe plave mmmmmmmmme je bi ga sta fali drugim ocima samo plave pa plave :lol: :lol: :lol:

takilaki
20.07.2004., 11:15
u noge

Dlakava_Strvina
20.07.2004., 18:29
Ja u oci. Jos ako su pri tom i lepe plave mmmmmmmmme je bi ga sta fali drugim ocima samo plave pa plave :lol: :lol: :lol:

Ja padam na zelene, ebi ga...

Estella
21.07.2004., 11:00
Naravno da je fizicki izgled veoma bitan na startu, a ono sto ja prvo gledam jeste stav, celokupna pojava, drzanje i oblacenje. Ne mislim ja sada na neku firmiranu garderobu, vec na to da li neko ume nesto da nosi, da li ume da se utonira i da li vodi racuna o oblacenju i da li ima stila. Veoma je vazna i higijena - cista kosa, cisti nokti, da mirise na cisto. A boja kose, ociju itd. su nebitni. Volim negovane muskarce koji vode racuna (naravno do izvesne granice) o svom izgledu.

zoksi
21.07.2004., 18:03
Svi smo različiti...a u suštini isti!!!!Razmislite o tome...

rosomed
25.07.2004., 15:46
U sve gledam.Cini mi se da jednim pogledom skeniram od glave do pete!Oci,dubina pogleda..Ne mora da bude lep,ali zgodan-mora.Dopadaju mi se krupniji muskarci,snazni ..I nokti na rukama-odraz higijene..

krvolok
25.07.2004., 20:03
[quote="rosomed"]U sve gledam.Cini mi se da jednim pogledom skeniram od glave do pete!Oci,dubina pogleda..Ne mora da bude lep,ali zgodan-mora.Dopadaju mi se krupniji muskarci,snazni ..I nokti na rukama-odraz higijene..

Sam prošao ??? :lol:

SanjalicaSu
27.07.2004., 21:39
Na tipu prvo vidim dobru guzu,pa potom kako je obucen-ima li ukusa tj.da li nosi ono sto mu stoji,ruke,mora da ima duge prste.