PDA

Vidi punu verziju : Administrator?

zeljica
24.02.2005., 15:34
Moli se administrator, kao sto ga je dsn vec pre mene zamolio, da skloni dardana sa foruma. Njemu ovde nije mesto!

Dardan
24.02.2005., 15:46
Takodje i ja imam molbu da skinete sa foruma zeljkicu jer njoj(njemu) nije mesto u ovom forumu.

zeljica
24.02.2005., 16:12
Takodje i ja imam molbu da skinete sa foruma zeljkicu jer njoj(njemu) nije mesto u ovom forumu.

A sta se bunis smradu. Jel ti problem sto sam intelektualno jaci(a) od tebe. Pa normalno da jesam. :lol:

Pa ja sam srbin(srpkinja), i imam zavrsen fakultet koji ceo svet prizna, a sta su vama priznali? Zavrsene skole u nekim kucnim podrumima? Cisto sumnjam!!!!!!

Administratore skidaj ga hitno sa foruma.

Dardan
25.02.2005., 02:09
Hahaha

DeDa
25.02.2005., 13:14
Nema diskriminacije!!!
Svako ima prava da iskaze svoje misljenje,i niko mu ga ne moze uskratiti...osnovna nacela ljudskih prava molim...samo bez teskih reci i uvreda...
Razgovarajmo o argumentima...

srx bre
09.03.2005., 14:23

Испоштујте правила која сте ви прописали и удаљите Дардана!

Dardan
14.03.2005., 15:02
Shta je pickice,boli istina a?

zeljica
15.03.2005., 08:08
Shta je *,boli istina a?

Majmune makni se sa foruma. Iredente ne primamo. A ti mi propagiras demokratizaciju. Ovakvi separatisticki stavovi ne prolaze u EU.

Zato nazad u pecinu, gde ti je i mesto. :lol:

Dardan
18.03.2005., 23:15
Stoko pa znash li shta znaci uopshte iredenta i kakav je to pokret bio.Shto upotrebljavash reci koje ne razumesh ,pa dobro od takvih hajvana kao shto si ti i ne treba se cuditi.

peca
19.03.2005., 01:36
Stoko pa znash li shta znaci uopshte iredenta i kakav je to pokret bio.Shto upotrebljavash reci koje ne razumesh ,pa dobro od takvih hajvana kao shto si ti i ne treba se cuditi.

Dobro, izvini, Zeljica je malo pogresila. Evo ispravke: MAJMUNE, MARS NATRAG U ZOO VRT!

Dardan
21.03.2005., 00:50
Sva mesta u u zooloshkim vrtovima(rezervatima-enklavama) su rezervisana za zivotinje(shkavele-srbe)

zeljica
22.03.2005., 08:09
Sva mesta u u zooloshkim vrtovima(rezervatima-enklavama) su rezervisana za zivotinje(shkavele-srbe)

Vrlo dobro znam ja sta ta rec znaci. Ali i to malo govori o tome ko ste vi. Kakva ste vi stoka to se recima ne moze opisati. Ali ima boga koji sve odozgo gleda :wink: A tacno je da su svi zoo vrtovi puni zivotinja kao sto ste vi :!: Stoka je stoka. Pa i ona bolje razume od vas zugana. Demokratizacija a :?:

cupko
22.03.2005., 11:00
Boze, koliko mrznje sa obe strane :shock:
Niti ce jedni sa tolikom mrznjom ostvariti novu drzavu o kojoj sanjaju decenijama, niti ce pak drugi u Evropu cemu streme u zadnje vreme. Ako pak bilo ko to i ostvari jednog dana bice kratkog veka!

zeljica
22.03.2005., 11:21
Niti ce jedni sa tolikom mrznjom ostvariti novu drzavu o kojoj sanjaju decenijama, niti ce pak drugi u Evropu cemu streme u zadnje vreme. Ako pak bilo ko to i ostvari jednog dana bice kratkog veka!

A majke ti, odakle si. Po tvom stavu nebi se reklo da si sa Kosova. A to nije mrznja, kao sto ti mislis. Ali procitaj Dardanove komentare, pa onda procenjuj dali je to mrznja ili samo odgovori na njegovu mrznju. U mojoj porodici nas nisu tome ucili. A mozes da pitas dali ima ili postoji jedan siptar koji odmalena nije naucen da mrzi sve sto je hriscansko. Pa ti sada vidi.

cupko
22.03.2005., 11:45

A majke ti, odakle si. Po tvom stavu nebi se reklo da si sa Kosova. A to nije mrznja, kao sto ti mislis. Ali procitaj Dardanove komentare, pa onda procenjuj dali je to mrznja ili samo odgovori na njegovu mrznju. U mojoj porodici nas nisu tome ucili. A mozes da pitas dali ima ili postoji jedan siptar koji odmalena nije naucen da mrzi sve sto je hriscansko. Pa ti sada vidi.
FYI sa Kosova sam i ja. Tu rodjena, odrasla, bila tokom '99 i jos uvek ali niti sam Albanac niti Srbin. Pripadam drugoj 'manjini' koja nazalost moze samo da posmatra vasa i ostala politicka prepucavanja oko Kosova i sa strepnjom ocekuje ishod jer joj od toga zavisi puno toga. Da ti iskreno kazem PONEKAD me uopste ne interesuje buduci status Kosova jer mi je vec pun kufer i vas Srba i njih Albanaca. Zelim samo da u miru mogu da zivim i radim i gledam svoja posla, da me niko ne dira jer i ja nikog ne diram ZNAM DA JE TO GOTOVO NEIZVODLJIVO U OVOM TRENUTKU. Buduci da zelim i dalje da budem i zivim na Kosovu strasno sam protiv bilo kog vida ispoljavanja mrznje i nasilja cak i preko poruka, a to ko je prvi zapoceo i da li ti samo odgovaras na Dardanovu mrznju ili ne to mi dodje kao ona prica 'sta je starije kokoska ili jaje'. Zar ne vidite da nema svrhe za takvim prepucavanjima i da to nevodi nikuda samo u jos dublji jaz. Pokusajte da to prevazidjete ako ne zbog vas onda zbog vase dece. Mnogo su svemu ovome doprineli i prljava politika i pokvareni politicari.Nisu ni svi Albanci zlotvori i nisi ni svi Srbi rajsko cvece I OBRNUTO.Kad to shvatimo i kad ljubav ustupi mestu mrznji i ne toleranciji bice mnogo bolje. KO PREZIVI I DOZIVI PRICACE. No hard feelings and all the best.

zeljica
22.03.2005., 12:54

FYI sa Kosova sam i ja. Tu rodjena, odrasla, bila tokom '99 i jos uvek ali niti sam Albanac niti

Srbin. Pripadam drugoj 'manjini' koja nazalost moze

samo da posmatra vasa i ostala politicka prepucavanja oko Kosova i sa strepnjom ocekuje ishod jer joj od toga zavisi puno toga. Da ti iskreno kazem PONEKAD me uopste ne interesuje buduci status Kosova jer mi je vec pun kufer i vas Srba i njih Albanaca. Zelim samo da u miru mogu da zivim i radim i gledam svoja posla, da me niko ne dira jer i ja nikog ne diram ZNAM DA JE TO GOTOVO NEIZVODLJIVO U OVOM TRENUTKU. Buduci da zelim i dalje da budem i zivim na Kosovu strasno sam protiv bilo kog vida ispoljavanja mrznje i nasilja cak i preko poruka, a to ko je prvi zapoceo i da li ti samo odgovaras na Dardanovu mrznju ili ne to mi dodje kao ona prica 'sta je starije kokoska ili jaje'. Zar ne vidite da nema svrhe za takvim prepucavanjima i da to nevodi nikuda samo u jos dublji jaz. Pokusajte da to prevazidjete ako ne zbog vas onda zbog vase dece. Mnogo su svemu ovome doprineli i prljava politika i pokvareni politicari.Nisu ni svi Albanci zlotvori i nisi ni svi Srbi rajsko cvece I OBRNUTO.Kad to shvatimo i kad ljubav ustupi mestu mrznji i ne toleranciji bice mnogo bolje. KO PREZIVI I DOZIVI PRICACE. No hard feelings and all the best.

A koje si onda nacionalnosti ako nije tajna :?:
Ja ne kazem da su svi siptari zlotvori. Ali kod njega je mrznja toliko ispoljena, kao sto mozes procitati u njegovim postovima, da to nije normalno.
A dali mislis da je tvoja nacija cvece, posto spominjes samo srbe i siptare. Pa svugde se nadje poneka budala, koja seje mrznju. A moja su deca inace jako vaspitana i u nasoj se kuci ne prica o mrznji. Ali na Dardanove izjave se ne moze drugacije odgovoriti. Tako da dobro procitaj ono sta je on napisao i videces ponavljam ko seje mrznju.

cupko
23.03.2005., 08:27
Ne nije tajna koje sam ja nacionalnosti ali ne vidim svrhu da o tome pricam, jednostavno zato sto ne volim da prvo pitanje bude "a koje si ti nacionalnosti".Prvenstveno sam covek, dobar ili los, to treba da presude drugi. Sto se tice pripadnika moje nacionalnosti - daleko od toga da smo svi mi sjajni. Neko malo vise, nako malo manje, kao i svi drugi. Samo znam da su trenutno totalno zbunjeni u smislu cijoj strani se prikloniti u ovom haosu, sto im nije ni zameriti. Zato sam ti i rekla da mi je vec pun kufer svega i da samo hocu da gledam svoja posla i pokusam da zivim u ovom nasem napacenom Kosovu bez mrznje prema bilo kome koliko je to moguce. Ako sutra Kosovo bude nezavisno sigurno da cu postovati njegov ustav i zakon. Ako pak vidim da ovde za mene i moju decu nema buducnosti lepo cu se pokupiti i otici bez da ostavljam mrznju ili zelju za osvetom za sobom. Ako pak ponovo bude pod ustavom i zakonom Srbije, desice se isto kao i u prvom slucaju. To je moje vidjenje stvari. Zbog tebe mi je drago, sto kako kazes, lepo vaspitavas svoju decu, po tom pitanju. Sve najbolje.

zeljica
24.03.2005., 07:40
Ne nije tajna koje sam ja nacionalnosti ali ne vidim svrhu da o tome pricam, jednostavno zato sto ne volim da prvo pitanje bude "a koje si ti nacionalnosti".Prvenstveno sam covek, dobar ili los, to treba da presude drugi. Sto se tice pripadnika moje nacionalnosti - daleko od toga da smo svi mi sjajni. Neko malo vise, nako malo manje, kao i svi drugi. Samo znam da su trenutno totalno zbunjeni u smislu cijoj strani se prikloniti u ovom haosu, sto im nije ni zameriti. Zato sam ti i rekla da mi je vec pun kufer svega i da samo hocu da gledam svoja posla i pokusam da zivim u ovom nasem napacenom Kosovu bez mrznje prema bilo kome koliko je to moguce. Ako sutra Kosovo bude nezavisno sigurno da cu postovati njegov ustav i zakon. Ako pak vidim da ovde za mene i moju decu nema buducnosti lepo cu se pokupiti i otici bez da ostavljam mrznju ili zelju za osvetom za sobom. Ako pak ponovo bude pod ustavom i zakonom Srbije, desice se isto kao i u prvom slucaju. To je moje vidjenje stvari. Zbog tebe mi je drago, sto kako kazes, lepo vaspitavas svoju decu, po tom pitanju. Sve najbolje.

I tebi zelim sve najbolje. :lol:

Dardan
25.03.2005., 00:03
SRECNA VAM SHESTOGODISHNJICA NATO-a

zeljica
25.03.2005., 08:09
SRECNA VAM SHESTOGODISHNJICA NATO-a

Majmune pa kada je NATO poceo sa bombardovanjem prvi ste vi pobegli. To sam svojim ocima video(la), i to najvise u Makedoniju. Tako da bi tebi trebala da bude srecna sestogodisnjica.

I tako cete opet bez bombardovanja da bezite za kratko vreme :wink: :wink:

Dardan
25.03.2005., 13:53
Mi "pobegli" pa se vratili, vi pobegli i nema vas.

zeljica
25.03.2005., 16:29
Mi "pobegli" pa se vratili, vi pobegli i nema vas.

Greska. Ako nisi upucen u aktuelna desavanja na Kosovu, srbi se vracaju na svoja ognjista i u Urosevac i u Pristinu.Sto se ostalih mesta tice, nisu svi srbi otisli ako nisi znao. Na brezovici je 100% srpskog stanovnistva za tvoju informaciju, i nije etnicki cisto Kosovo kako ti i tvoji zugani zelite a nece to ni biti.

Tek da se zna ko kosi a ko vodu nosi.

Dardan
28.03.2005., 22:56
Pa mi brezovicu koristimo za skijanje, a vama sharplanincima smo ostavili za zivljenje.

m038
28.03.2005., 23:17
ako i dalje lomite plasticne gajbe, pa se na tome klizate... nije to skijanje hahahahahaha :twisted:

Dardan
28.03.2005., 23:25
ako i dalje lomite plasticne gajbe, pa se na tome klizate... nije to skijanje hahah ahahaha :twisted:.
A ti iz kog zooloshkog vrta(enklave) se javljash majmune?

zeljica
29.03.2005., 08:45
ako i dalje lomite plasticne gajbe, pa se na tome klizate... nije to skijanje hahah ahahaha :twisted:.

Ne niste vi nama ostavili nista. To je bre zugo nase oduvek. Vasa bolna tacka. To sto vas mi pustamo da se skijate na plasticnim gajbama, pa to je za nas prednost jer vas oderemo (finansijski) kao bebe zvecku.

Ali ste vi kao i uvek coravi :wink: :wink: :wink:

m038
29.03.2005., 23:25

tipicno za vas, kad istina zaboli, odma' se vredajte... ccc... pa daleko ste vi od civilizacije... mozete samo da sanjate o tome...

jos uvek se secam kad je bagra iz albanije i iz okolnih suma sisla u pristinu 1999, juna... gledam sa svog prozora, njih 5-6 obuceni otprilike ovako - suskava lila trenerka donji deo, kosulja, preko kozna jakna sa nitnama hahahaha, a na nogama papuce, tj. patofne... eeeeejjjj... svi cucnuli u neku prasinu pored ulice, otvorili po jedan jogurt i u to umacu onaj cokoladni keks DOMACICU... fujjjjjj...
sline im cure, naravno, kosa puna vasaka, jer ko zna koliko su proveli po sumama pre toga, smrdljivi i sugavi, zubi zeleni od raznih travuljina koje su morali da jedu poslednjih dana dok nije prestalo bombardovanje...

e, to je slika vaseg naroda... 98% vas je takvih... a u svetu na takve gledaju sa gadjenjem.

zeljica
30.03.2005., 08:27

tipicno za vas, kad istina zaboli, odma' se vredajte... ccc... pa daleko ste vi od civilizacije... mozete samo da sanjate o tome...

jos uvek se secam kad je bagra iz albanije i iz okolnih suma sisla u pristinu 1999, juna... gledam sa svog prozora, njih 5-6 obuceni otprilike ovako - suskava lila trenerka donji deo, kosulja, preko kozna jakna sa nitnama hahahaha, a na nogama papuce, tj. patofne... eeeeejjjj... svi cucnuli u neku prasinu pored ulice, otvorili po jedan jogurt i u to umacu onaj cokoladni keks DOMACICU... fujjjjjj...
sline im cure, naravno, kosa puna vasaka, jer ko zna koliko su proveli po sumama pre toga, smrdljivi i sugavi, zubi zeleni od raznih travuljina koje su morali da jedu poslednjih dana dok nije prestalo bombardovanje...

e, to je slika vaseg naroda... 98% vas je takvih... a u svetu na takve gledaju sa gadjenjem.

Super si mu objasnio. Ziva istina. :lol: :lol: :lol:

m038
30.03.2005., 16:30
oblasniLA... :)

ma znaju oni to, ali sramota ih da priznaju.

zeljica
30.03.2005., 16:43
oblasniLA... :)

ma znaju oni to, ali sramota ih da priznaju.

Izvini nisam primetila da sam napravila gresku. Ipak svaka cast za sazeto objasnjenje, kako ustvari zuge izgledaju :wink:

Dardan
30.03.2005., 17:37
Hvala Bogu da jednom zauvek smo ocistili Kosovo od gamadi(srba).

m038
30.03.2005., 19:31
eh, mi mismo te srece da ocistimo SRPSKE forume od gamadi, siptara... :roll:

zeljica
31.03.2005., 08:31
Hvala Bogu da jednom zauvek smo ocistili Kosovo od gamadi(srba).

Videcemo za kratko vreme, ko ce piti pociscen, mi ili vi.

Budalo nepismena gledas li ti vesti :?: :twisted: :twisted:

Dardan
01.04.2005., 03:18
Samo ti nastavi da gledash vesti rts i druge srpske tv stanice i "bicesh" informisana da ste vi ustvari pobedili NATO da u Kumanovo niste potpisali KAPITULACIJU,da eto svakim danom se vasha vojska "vraca" na kosovo itd.ZA glupacu kao ti i tvoje pajtashe, srpske Tv jesu-Prozor istine.

zeljica
01.04.2005., 08:02
Samo ti nastavi da gledash vesti rts i druge srpske tv stanice i "bicesh" informisana da ste vi ustvari pobedili NATO da u Kumanovo niste potpisali KAPITULACIJU,da eto svakim danom se vasha vojska "vraca" na kosovo itd.ZA glupacu kao ti i tvoje pajtashe, srpske Tv jesu-Prozor istine.

Dokaz vase kulture je vas recnik. Kraj price sa nepismenom budalom kaosto si ti.

Dardan
03.04.2005., 15:12
Dokaz vase kulture je vas recnik. Kraj price sa nepismenom budalom kaosto si ti.[/quote]
Ako je po recniku ,onda ste vi shkaveli daleko najnekulturniji,pa u vashem svakodnevnom recniku svaka druga rec je neka psovka,i te reci upotrebljavaju svi slojevi vasheg naroda od akademika do najnizih slojeva,kao shto si ti.

zeljica
05.04.2005., 10:11
Dokaz vase kulture je vas recnik. Kraj price sa nepismenom budalom kaosto si ti.
Ako je po recniku ,onda ste vi shkaveli daleko najnekulturniji,pa u vashem svakodnevnom recniku svaka druga rec je neka psovka,i te reci upotrebljavaju svi slojevi vasheg naroda od akademika do najnizih slojeva,kao shto si ti.[/quote]

Nepismena zivotinjo, dok si ti studirao zoologiju kao sto si spomenuo,mi smo studirali na svetski poznatim univerzitetima i koledzima sirom zemlje i sveta. Stoga ne cudi da nemate akademika i ostalih pismenih ljudi u vasoj nepismenoj rasi. A i da postoji neko, verovatno je studirao na srpskim univerzitetima.

Sto se recnika tice, samo po zasluzi. A vi ste to zasluzili :!:

nickbogi
07.04.2005., 10:04
KOLIKO VAS LOZI OVAJ DARDAN !!!

Ajde nemojte da se primate vidite da mu je zabavno

zeljica
07.04.2005., 11:18
KOLIKO VAS LOZI OVAJ DARDAN !!!

Ajde nemojte da se primate vidite da mu je zabavno

U pravu si.