PDA

Vidi punu verziju : Marcelo, Shorty, RSF, Bad Copy u Kraljevu!!!

charlsmanson
22.02.2005., 14:10
U Kraljevu u Domu Drustvenih koncert kome jos uvek nismo smislili ime ali znamo da ce ga biti!

Dom Drustvenih, Kraljevo, subota 12. mart, 21:00h

Nastupaju:
Marcelo
Shorty
RSF
Bad Copy
+
Dj (jos uvek ne znamo koji ali bice ga) ---D&B posle certa---
+
Breakzone crew(vrse se pregovori sa Combetom)

Ufur:
200 din, a na dan certa 300 din

Karte su u prodaji od 25. februara i mogu se kupiti u Abrasevicu a mozete i da nadjete mene ili Deska! Evo moj fon pa kome trebam nek me cimne 036/313-784!!!

niko_kao_ja
27.04.2005., 11:18
U Kraljevu u Domu Drustvenih koncert kome jos uvek nismo smislili ime ali znamo da ce ga biti!

Dom Drustvenih, Kraljevo, subota 12. mart, 21:00h

Nastupaju:
Marcelo
Shorty
RSF
Bad Copy
+
Dj (jos uvek ne znamo koji ali bice ga) ---D&B posle certa---
+
Breakzone crew(vrse se pregovori sa Combetom)

Ufur:
200 din, a na dan certa 300 din

Karte su u prodaji od 25. februara i mogu se kupiti u Abrasevicu a mozete i da nadjete mene ili Deska! Evo moj fon pa kome trebam nek me cimne 036/313-784!!!

Desko, krivo mi je sto ovoga nije bilo! :cry: Ali, probaj da organizujes nesto ponovo :lol:

Warlord
25.05.2005., 18:13
Je li reperi, sta vam znace one ***** na bini na gitarijadi letos. Pravi ste vi reperi, posebno kada slavite rodjendane u Faraonu uz narodnjake, za ostale jadnike.

Filip_Kraljevo
27.05.2005., 15:32
Je li reperi, sta vam znace one ***** na bini na gitarijadi letos. Pravi ste vi reperi, posebno kada slavite rodjendane u Faraonu uz narodnjake, za ostale jadnike.

Dečko (curice), ako o nečemu pišete po internetu prvo se malo obavestite o dešavanjima. Na žurci kod hopera nisam čuo ni jenu domaću stvar, a kamoli narodnjaka. Vi nemate pravo ništa da govorite. Odete u PHARAON (kome inače svaka čast za sjajne žurke) sredom uveče i sedite kao da ste u JAZZ-u. To je diskoteka. Pa bi bilo lepo da se tako i ponašate.

Warlord
01.06.2005., 14:28
Cuo sam na necijem rodjendanu od repera neki narodnjak jer sam prolazio tuda, a u Faraon nikad nisam usao.

Filip_Kraljevo
05.06.2005., 22:32
Cuo sam na necijem rodjendanu od repera neki narodnjak jer sam prolazio tuda, a u Faraon nikad nisam usao.

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :oops:
Mada sam malo i bio u pravu (ne za tebe lično)...

Warlord
06.06.2005., 01:42
To je, valjda bio rodjendan izvesnog Deska. A za sta si bio u pravu?

Filip_Kraljevo
06.06.2005., 19:23
To je, valjda bio rodjendan izvesnog Deska. A za sta si bio u pravu?

Pa za ponašanje darkera u Faraonu i uopšte. Nemam ništa protiv bilo kakvog imidža, ali mi je suludo mišljenje da su curice u crnom COOL, a one u rozem, tirkiz, belom itd. ODVRATNE. Kažem, možda ti ne misliš tako, ali ima onih koji tako misle! :wink: :wink: :wink:

Warlord
06.06.2005., 22:46
Svako ima svoj ukus i sto se zena tice, ali bitno je sta je u glavi. A sta tkz. darkeri rade u Faraonu i kako se to ponasaju, reci mi jer me stvarno zanima. Jel to ono, kao fora, rock vece?

Filip_Kraljevo
06.06.2005., 23:08
Svako ima svoj ukus i sto se zena tice, ali bitno je sta je u glavi. A sta tkz. darkeri rade u Faraonu i kako se to ponasaju, reci mi jer me stvarno zanima. Jel to ono, kao fora, rock vece?

:wink: Upravo :!:

Warlord
06.06.2005., 23:37
Reci mi, bre, sta to rade darkeri po faraonu i kako se ponasaju.

Warlord
06.06.2005., 23:37

Filip_Kraljevo
06.06.2005., 23:42

Ma, ja vas sve podjednako gotivim, ali smatram da je tolkerima bolje uz folk nego vama uz metal, jer ste vi suviše statični na žurkama. I to je to. Cela filozofija! Molim da se ova tema lock, jer je otišla predaleko od postavljene!!!

Warlord
06.06.2005., 23:51
Nisam mislio nista lose. Uglavnom jeste staticno, ali da vidis teske sutke na metal koncertima, snicle otpadaju. Ja sada odoh pa se pisemo...

Misanthropia_bre
05.08.2005., 18:11
tjmdb