Vidi punu verziju : Dali gradska rupa zasluzuje epitet RUPE?
Upravo sam dosao iz grada (20.02.2005. 03:28) tj.iz rupe!
Ljudi ja nisam bio u gradu duze vreme, misleci da se u gradu nesto promenilo! Umesto toga situacija u nasem gradu je jos gora.Gledam one likove u lokalima 2 sa 2m sa cigarom u ruci i flajkom "dobrog" piva kako "uzivaju" uz zvezde granda (vrisku dupetariju),a likuse oko njih se uvijaju te se uvijaju.Ispale im (slucajno) sise i guzice. Joj ajde razumem da voli neko takvu vrstu muzike,ali za je potrebno takvo dzovanisanje?
Svako ima razlicito misljenje pa tako i ti ljudi koji izlaze na takva mesta imaju razlicito misljenje od mene!
Zanima me vase misljenje o takvim mestima i takvim ljudima! Veliki poz od Ancha!
P.S. Ako se slucajno neko nadje prozvan nemoj da se uvredi!
Samo da ispravim slucajne pravopisne greske!!!
1. u naslovu "da li" (odvojeno)
2. u datumu i vremenu 20.02.2005. 03:28
CobRa-SiC-
21.02.2005., 06:43
U coco loco sam jednom otišao i to zbog jedne ovce (ne znam šta mi bi :shock: ). Izgubio sam volju za životom čim sam ušao. Gomila ljudi stoji okrenuta ka centru i samo se guraju, neki kao igraju, mislim atmosfera je kao na groblju :roll: . Sad je kod mojih vršnjaka postalo prestiž ko će duže da ostane tamo. Mislim, ko da meni nešto menja činjenica do kad su oni ostali. Stao mi je mozak pa ne mogu da se setim reči koje mogu to mesto opisati. I ako ovo nekoga vređa, boli me uvo.
SVI KOJI IZLAZE U RUPU SU FEGETI!!! :x
Daryl Van Horn
24.02.2005., 11:48
Ja sam relativno čest gost u vašem malom mistu i već imam solidan broj prijatelja sa kojima izlazim u poznate Čačanske lokale. Ako je u pitanju dobra klopa - nema problema. Teško je u Čačku naći mjesto gdje se loše jede. Ima, doduše, malo problema kad ti dosade svinjarije pa se uželiš ribe, ali u suštini je OK.
Ali ako nisi za klopu već za dobru muziku, druženje itd onda nastaju problemi. Ja mislim da će većina mog društva da kaže da sam uobražen jer se meni ni jedan od popularnih lokala u koje su me vodili ne svidja. Muzika u njima je strava & užas kao i društvo koje se tu okuplja.
Jednom sam na lokalnom radiju (M) čuo dobru muziku i reklamu za Gheto (valjda se tako piše) i pitao moje društvo gdje je to. Rekli su mi da je tamo "opasno radi droge". Nisu znali to da mi pojasne, ali ja ne saznadoh gdje je taj Gheto. Kad dodjem sledeći put u Čačak moram da odem tamo. Osjećam da će da mi se svidi muzika, a po prirodi sam dosta hrabar - mogu da pogledam opasnosti u oči.
Ja sam relativno čest gost u vašem malom mistu i već imam solidan broj prijatelja sa kojima izlazim u poznate Čačanske lokale. Ako je u pitanju dobra klopa - nema problema. Teško je u Čačku naći mjesto gdje se loše jede. Ima, doduše, malo problema kad ti dosade svinjarije pa se uželiš ribe, ali u suštini je OK.
Ali ako nisi za klopu već za dobru muziku, druženje itd onda nastaju problemi. Ja mislim da će većina mog društva da kaže da sam uobražen jer se meni ni jedan od popularnih lokala u koje su me vodili ne svidja. Muzika u njima je strava & užas kao i društvo koje se tu okuplja.
Jednom sam na lokalnom radiju (M) čuo dobru muziku i reklamu za Gheto (valjda se tako piše) i pitao moje društvo gdje je to. Rekli su mi da je tamo "opasno radi droge". Nisu znali to da mi pojasne, ali ja ne saznadoh gdje je taj Gheto. Kad dodjem sledeći put u Čačak moram da odem tamo. Osjećam da će da mi se svidi muzika, a po prirodi sam dosta hrabar - mogu da pogledam opasnosti u oči.
E pa ovako Daryl Van Horn!
Ja sam do skoro bio konobar u kafeu Ghetto i mogu da ti kazem da kao i u svakom lokalu u ovom gradu i tamo ima narkomana i svakakvih likova,nije u pitanju samo Ghetto vec bilo koji drugi lokal!
Zato nemoj slusati sta ti drugi pricaju vec idi i sam se uveri kakav je lokal. Inace svojevremeno taj lokal je neverovatno dobro radio dok su ostali lokali (izuzetci su lokali sa narodnjacima) losije radili. Treba da znas da i svecina studenata (Cacana) koja dodje sa faksa ovde obicno izlazi u Ghetto!
Inace Ghetto je jedan od retkih lokala u kome je skroz opusteno,usao ti go ili bilo kakav niko te nece primetiti.
Zarto ne slusas sta ti drugi pricaju vec idi i vidi kakav je lokal.
Mogu samo da ti kazem da lokal uopste nije fensi i da se u njemu slusa domaci i strani pop rock,alternativa,house...
Lokal ima i svoje programske veceri tipa: dvd projekcije koncerata,vece housa,nastupi dj-eva,preslusavanja top lista sa radija koje su emitovane u toku semice (radio "Jocker"),zivih svirki,pa do sasvim obicnih veceri za opustenu pricu uz kaficu. Ne znam da li ce ti se svideti ali nista neces izgubiti!
Do tada veliki poz i Cacka! :D :D :D