PDA

Vidi punu verziju : Da li gledate Utisak nedelje?

saska.bg
08.09.2003., 02:40
Meni je ta emisija jedina nada da nismo skroz propali! Da li ce proci vreme mediokriteta,Pink-ovisnika,i ostalog mulja koji se natalozio u Srbiji u zadnjih,za takve plodnih godina?

cegevara
08.09.2003., 17:00
Meni je ta emisija jedina nada da nismo skroz propali! Da li ce proci vreme mediokriteta,Pink-ovisnika,i ostalog mulja koji se natalozio u Srbiji u zadnjih,za takve plodnih godina?

Mislim da je ideja za emisiju dobra, ali je voditeljka uzas, i vizuelno i retoricki, i cini mi se da nije ni malo neutralna, kada su politicke teme u pitanju. Izbor gostiju joj je, najcesce, jednostran, pa se isti utrkuju ko ce vise drugom da se "uvuku", sto emisiju cini dosadnom, jer se gosti, obicno slazu oko svake teme.
Zakljucak: Upropascena jedna dobra ideja, na jednoj dobroj televiziji.

Nice
11.09.2003., 10:04
utisak nedelje je sasvim solidna emisija ali mi se Olja totalno ne svidja( od njenog izgleda preko nacina vodjenja razgovora pa sve do odnosa prema gostima , ne daj boze da su drugacijeg misljenja od nje ). a sto se tice mediokriteta njih ce uvek biti i to u ogromnom broju.

acabg
30.01.2005., 05:13
negledam 8)

HeBePoBaTaH_
31.01.2005., 11:53
Koliko znam, emisija postoji nekih 13 godina. Gledao sam još dok je bila na StudijuB. Svaku, recimo, treću emisiju. Sinoć sam gledao Utisak, gosti su bili Eva Ras, Moma Rajin i Zoran Živković. Glupa kombinacija gostiju, u nedelji koja je, pre svega , bila puna političkih dešavanja. Delovalo mi je malo izlizano.
Što se same emisije tiče, u početku mi je Olja delovala antipatično, nevaspitano, sa kreveljenjima i nepoštovanjem gostiju i gledalaca. Sada je to dovela u red, ali nema prave goste za pravu temu. Ljudi koji se javljaju, su redovni pacijenti na svim radio stanicama u kontakt emisijama.

rastamann
31.01.2005., 12:53
Utisak nedelje definitivno nevaspitana Olja (namerno ne spominjem prezime, jer se na konto istog shlepuje godinama) i rechenica:"Pa mene niko nije pozvao da mi da karte besplatno"...

zainteresovana
31.01.2005., 14:05
Odgledam, tačnije odslušam ponekad, svih ovih godina. Bila je zanimljiva na početku, kao nešto novo, nešto što je davalo drugačiji osvrt na dnevne događaje u odnosu na klasične vesti, ali izgleda da je Olja izgubila početni zamah odavno. Ili sada nedovoljno pažnje i vremena posvećuje pripremi emisije. Izboru tema. Izboru gostiju. A i dalje je samo drska, a ne provokativna sa svojim 'upadicama', ne mogu da ih nazovem pitanjima.

slatko volim :))
01.02.2005., 17:04
da, drskost je glavna kod nje, bas me nervira,a takodje i arogancija :evil:

i nije mi jasno zasto zove gledaoce da se javljaju, ako ne mogu da kazu ni celu recenicu, a kamoli neko svoje misljenje i/ili stav :evil:

schatje
01.02.2005., 18:21
Matija Beckovic je dao najbolji komentar kada su ga pitali zasto nije gostovao kod cerke u emisiji... "pa ona nema osnovno kucno vaspitanje"

... sto jes` jes` :D

jagodica
03.02.2005., 03:28
Utisak nedelje definitivno nevaspitana Olja (namerno ne spominjem prezime, jer se na konto istog shlepuje godinama) i rechenica:"Pa mene niko nije pozvao da mi da karte besplatno"...

meni je olja ok bash ume da pita tj da postavi pitanje:)

"suckira" a

Petka
04.02.2005., 09:51
Gledam emisiju oduvek.
Fenomenalna je!
Jedina emisija pored Kulturnog nokauta i Glamurame koju vredi pogledati.
Jedina zamerka mi je sto vremenom gubi svoju ostrinu, ali to je valjda vezano za Oljine godine i zivotno iskustvo.
Kada bi u Srbiji bilo vise ljudi koji su hrabri da budu ono sto jesu i da kazu ono sto misle...

sanja
08.02.2005., 09:50
Gledam emisiju oduvek.
Fenomenalna je!
Jedina emisija pored Kulturnog nokauta i Glamurame koju vredi pogledati.
Jedina zamerka mi je sto vremenom gubi svoju ostrinu, ali to je valjda vezano za Oljine godine i zivotno iskustvo.
Kada bi u Srbiji bilo vise ljudi koji su hrabri da budu ono sto jesu i da kazu ono sto misle...
.... onda ovo vise ne bi bila srbija.
ovde te i najblizi mrze kad im kazes svoje misljenje.
valjda je ok biti licemer, misliti u sebi jedno a smeskati se kao sve je ok.

a odogovor na temu-da, gledam, ne redovno ali gledam.

pcelica
08.02.2005., 15:26

emisija koja stvarno daje neki presek i mozda nadu je PESCANIK na radiju B92.
mnogi je ne vole jer je surova ali zivot jeste takav, narocito na balkanu

znam da je tema Tv ali eto...