PDA

Vidi punu verziju : Zasto?!

JaH_G|rL
23.05.2003., 23:48
Zasto na svim forumima koje citam i na koje odgovaram UVEK prednjaci rap i hop u odnosu na ostale zanrove?!
Pa valjda ima i neki drug svet osim tog?!

redSkylight
27.05.2003., 01:56
www.chillout.co.yu
www.transmute.co.yu

nema hip hopa uopste, ako ti to smeta.

Stoorbak
27.05.2003., 11:42
www.chillout.co.yu
www.transmute.co.yu

nema hip hopa uopste, ako ti to smeta.

Stvar je u tome shto ima puno pozercina pa se kao loze na sve ono shto je "IN" :((((((
p0z

x-files TORPA
27.05.2003., 14:53
zato sto je rap/hip-hop najbolja vrsta muzike i jer su tu najpoznatiji muzicari ( EMINEM )

Rebel
11.06.2003., 09:33
Mogu da ti kazem samo ovo:
DEBILU

JaH_G|rL
11.06.2003., 14:31
DEBILU
Ej bwe...BEZ vredjanja...ubuduce ce se brisati ovakvi postovi...ovo je bilo upozorenje ;)

blackground
11.06.2003., 15:17
Nemam pojma, ja mislim da se ljudi vishe "prze" na techno, trance, bobmone i ostalu teshku mashineriju.
(IGRAJ ZA ZIVOT DRAGANE!!!!)
Samo, takvi ne sede kuci za kompovima...

A sto se tice hopera, bilo bi lepo da ih ima toliko kao sto vi pricate, al sad je svako reper ako cuje 2 pesme od eminema i jednu od panjabi mc-a. TUZNOOOOOO!

DJ_Deja
16.06.2003., 02:03
Nemam pojma, ja mislim da se ljudi vishe "prze" na techno, trance, bobmone i ostalu teshku mashineriju.
(IGRAJ ZA ZIVOT DRAGANE!!!!)
Samo, takvi ne sede kuci za kompovima...

A sto se tice hopera, bilo bi lepo da ih ima toliko kao sto vi pricate, al sad je svako reper ako cuje 2 pesme od eminema i jednu od panjabi mc-a. TUZNOOOOOO!
Slazem se sa tobom.Mozda i nisam upravu ali iz prakse znam se danas hoperom naziva svako ko zna 2-3 pesme od P.Diddy-a,Nelly-a,... Pa to je ustvari kao neka mutacija hip-hopa.Refren je u pop fazonu,muzika r'n'b,a ostali text je ''kao'' rap.
Nema puno pravih rappera! U MANJINI SMO!

P.S. Znate sta je pravi hip-hop? -Wu-Tang, Afu-Ra,Gravediggaz!
P.P.S Blackground sta ti slusas konkretno od hip-hopa?

Alex
20.06.2003., 04:42
Zasto na svim forumima koje citam i na koje odgovaram UVEK prednjaci rap i hop u odnosu na ostale zanrove?!

Da, Rock.

Red Zmaja
20.06.2003., 09:18
Hip hop muzika predstavlja zivot ali to ti je zivog zangstera kao 93 kad je bio Vozdovacki gang i bivsi Zemunski klan i toliko je bilo nasilja u proteklih 10 godina(u prvom redu ratovi,bombardovanja..) da su ljudi vise navikli na to a klincima su vodje klanova postale idol i sad su i oni poceli da "izigravaju" kriminal!!!
PS.Ako neko ne vjeruje nek uzme da pogleda film "vidimo se u citulji".To je film koji traje pola sata a sniman je tri god.Radnja se desava u Beogradu a povod je rat dva klana...(od Vozdovackog ganga danas je ziv samo Kristijan Golubovic koji je bio u Grcku u zatvor i skoro se vratio u BG.)

Devilish Dog
23.06.2003., 19:55
Zato sto ima puno debila sto slusaju RAP

FUNNYMAN
24.06.2003., 08:43
LJUDI mnogo gledaju mtv i svi se loze na nekog isfoliranog eminema

Corey
25.06.2003., 09:54
DEBILUTi si debil ako se lozis na onog pedofila eminema.Samo ga je proslavila pesma without me a ostale su ziva sranja.Nikako mi nije jasno .Izadje neka debilna pesma od eminema kao na primer sing for the moment i svi su se napalili da je do jaja.Da ju je otpevao nelly ili neko drugi znas kada bi se napalili.Nikad.Rap sucks Metal rules.

You fu*kin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Sh*t you call a heart...

http://www.cs-centar.net

Nevena
25.06.2003., 12:09
"Rap sucks Metal rules. " - slazem se. Ali ima nesto sto mi se svidja kod Eminem-a. Kao da ima neku mracnu boju glasa, prosto odudara...

Corey
25.06.2003., 12:55
EEEEEEEMMMMMMMIIIIIIIINNNNNEEEEEEMMMM SSSSSUUUUUCCCCKKKSSSS i tacka.

You fu*kin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Sh*t you call a heart...

http://www.cs-centar.net

Lucky_Charm
30.07.2003., 21:20
C C C . . .

Gwydion
02.03.2005., 11:35
Zato sto su rap i hop trenutno najbolja zika.

. . .
02.03.2005., 14:59
O repu postoji tema