Vidi punu verziju : sedeljka na tesnjaru
Julian_Duranona
14.02.2005., 23:17
Ne znam kako mi se rodila ideja da pozovem svoje prijatelje, da provedu vece u gradu na Kolubari...
Verovatno tako, sto vise ne postoji mesto na forumu, na kom bi mogli opusteno da diskutujemo, bez upada padobranaca... Ocekujem Hellen, da se prva pojavi. Voleo bih da mi kaze - da li je ikad bila u Valjevu?
nisam H.
nisam bila
nisam jela sarme danas...
ali ostatke jučerašnjeg ručka
i jedan lik na jednom drugom forumu u jednoj stranoj zemlji ima grb SFRJ u profilu...zašto? a nije naš...
:lol:
Један једини пут! Прошле године у мају на Републичком такмичењу рецитатора. Провела тамо 3 дана...и баш се одушевила!
Ми, пречани, стално слушамо оно ''што јужније то тужније''...ал Ваљево стварно није пример за то.
Мени је било баш пријатно изненађење...скулптуре, чесме...Колубара која шуми...
Mogu da se igram s vama? :D
Koja planina se nalazi u blizini Valjeva?
U zadnje vreme... ja nemam vremena.
Kakve sarme nisi jela gigo?
А што баш Ваљево? Си нешто емотивно везан?
Julian_Duranona
14.02.2005., 23:29
nisam H.
nisam bila
nisam jela sarme danas...
ali ostatke jučerašnjeg ručka
i jedan lik na jednom drugom forumu u jednoj stranoj zemlji ima grb SFRJ u profilu...zašto? a nije naš...
e neka si stigla... evo, ja cu da skinem kravatu i da pisem malim slovima... posto sam vec medju svojima. sta ja znam... za taj grb... pa i ovde su popularne majice sa logom CCCP...
Hehe, ja imam onu majicu sa lalom i zirafom, slonom, lavom...
"Ta kakvi vam je ovo salash?" :D
:shock: ček redom..šta treba sad da kažem?
ma skuvala sam lonac sarme...ko želi može doći...
Julian_Duranona
14.02.2005., 23:34
nisam... mozda me je nateralo to, sto su sapcani na svastari digli graju da hoce moderatora... kao oni su veliki grad!
bio sam nekoliko puta u valjevu... al sam samo jednom imao priliku da se provedem. stvarno im je ok ovaj tesnjar.
dobro..majku mu šta sad...di ste?
e da, lepo je pitala Hellen a što Valjevo?
Julian_Duranona
14.02.2005., 23:37
ej.... ajmo redom! polako... hellen ne zna mog mishonju. mishonjo... mani sarme. gde ti izlazis, kad ne ides u valjevo?
:shock: ček redom..šta treba sad da kažem?
ma skuvala sam lonac sarme...ko želi može doći...
Mogu ja?
nisam... mozda me je nateralo to, sto su sapcani na svastari digli graju da hoce moderatora... kao oni su veliki grad!
bio sam nekoliko puta u valjevu... al sam samo jednom imao priliku da se provedem. stvarno im je ok ovaj tesnjar. :D
Da odem sada na google ili cete mi reci sta je to 'teshnjar'?
ej.... ajmo redom! polako... hellen ne zna mog mishonju. mishonjo... mani sarme. gde ti izlazis, kad ne ides u valjevo?
Aaaaaa... kad nisam u Valjevu, izadjem tu u neki mali pabic, ma kafancina najobicnija, ali imaju doooooooobar jazz :D
A vi, gde vi izlazite?
:( mene je sramota ali gotovo nigde...malo po kućama...ili dođu tako neki ljudovi kod nas...
pa otkud u valjevu, bre narode... :wink:
pozdrav za drustvo
Julian_Duranona
14.02.2005., 23:43
A vi, gde vi izlazite?
ma, ima kod mene neka kafana... covek je od shupe, koja je bila konjusnica - napravio kafanu... sve se kroz zajednicko dvoriste ulazi unutra... al je puno ko oko! vec mi smeta... postalo je fensi.
Еј, ја позвала још друштва.Чекам да нам се прикључи Синдика! :)
Иначе, ја сам дама у годинама када се баш не излази много. :(
:shock: :D SINDI ...pa ćao devojko
Julian_Duranona
14.02.2005., 23:45
pozdrav za drustvo
pozdrav sindi... ja vec odgovorih. sto mi je drago sto te vidiiiim. nemas pojma...
sindi, ovo je mish... giga - sindi, sindi - helen, mish - giga...
:( mene je sramota ali gotovo nigde...malo po kućama...ili dođu tako neki ljudovi kod nas...
sta sad...da i mene bude sramota...al zato mi je stalno puna kuca...al neka neka, doci ce prolece...pa kad se rastrcimo po kejovima :lol: :lol:
pozdrav za drustvo
Еееее..а ја те свечано најављујем! :)
pozdrav za drustvo
Hello Sindi! :D
Zar nije Valjevo lep grad?
ma, ima kod mene neka kafana... covek je od shupe, koja je bila konjusnica - napravio kafanu... sve se kroz zajednicko dvoriste ulazi unutra... al je puno ko oko! vec mi smeta... postalo je fensi. :D
Opalac, znala sam da supe postaju fensi! :lol:
Па, Синди и ја се већ договарале да се растрчимо новосадским кејом...а можемо и земунским, ако нас неко позове! :wink:
pozdrav za drustvo
Еееее..а ја те свечано најављујем! :)
pa znas da smo sinhronizovane :lol: :lol: :lol: kasnis dva minuta :wink:
za julijana
pa kako da promasim ovakvu zurku :wink: to se ne desava cesto
a boli vas uvo, vi makar kucate na svojim, a ja na pozajmljenom kompu :roll:
a Mišiću...kada možemo kod tebe? ...zamisli...
sta se ti becis :lol: :lol: :lol:
cao i tebi, imas lep glas... :wink:
Julian_Duranona
14.02.2005., 23:51
Па, Синди и ја се већ договарале да се растрчимо новосадским кејом...а можемо и земунским, ако нас неко позове! :wink:
jok nisam vas zvao... i bez mene bi se vi snasle u zemunu...
Bicete mi radi gosti.
Mozete da mi prosvercujete jednu svarglu i malo cvaraka? :D
Julian_Duranona
14.02.2005., 23:53
za julijana
:
ma ja to skromno... da obelezim st. trivuna.
[quote=SINDI]pa otkud u valjevu, bre narode... :wink:
pozdrav za drustvo
Hello Sindi! :D
Zar nije Valjevo lep grad?
ma super :wink: nikad nisam bila :oops:
a sto nas je predstavio juliska, hehehe...reci nemam...to je covek domacin :wink:
Bicete mi radi gosti.
...И шунке, и крвавице и беле кобасице! И пихтије, ако треба! :)
sta se ti becis :lol: :lol: :lol:
cao i tebi, imas lep glas... :wink:
:oops: hvala... to je spec. glas za dan zaljubljenih...
sad je truba da sad ja kažem nešto za tvoj glas...
Julian_Duranona
14.02.2005., 23:55
si ti luda? pa jel ti znas kuda sve treba da prodjemo sa tim...? bolje da nosim zolju!
za julijana
:
ma ja to skromno... da obelezim st. trivuna.
Jah... a valentinovo? :?
Samo jos koji sekund valentinova...
jok nisam vas zvao... i bez mene bi se vi snasle u zemunu...
У Земуну нарочито...а снашле бисмо се свугде, где год да нас бациш, веруј ми! :wink:
:lol: Ajde Julijane nemo biti taki...
Mišiću donosimo ti svašta, ćeš vidiš..
Julian_Duranona
14.02.2005., 23:57
vaistinu valentinovo!
vaistinu valentinovo!
:lol: :lol: :lol:
...И шунке, и крвавице и беле кобасице! И пихтије, ако треба! :)
Heeelleeennn!!! :D:P:D:P
Znala sam da na nekog mogu da se oslonim!
I na gigu! :D
si ti luda? pa jel ti znas kuda sve treba da prodjemo sa tim...? bolje da nosim zolju!
Kukavice!!! :lol:
Tebe nek moja stvorkinja 'rani travama! :lol:
e, ajd uputite me...a gde je misic kad mu treba svercovati sunku?
a za zemun, hehehehe, vec vidim gomilu decurije kako jurca po keju...siroti moj sin, bice u apsolutnoj manjini :wink:
Добро, бре, Јулиане, ми овде славимо као Валентиново, а ти нам ниси обезбедио никакво мушко друштво? Знам да ћеш се, као сваки добар домаћин, потрудити да задовољиш своје госте...Ал ипак! :wink:
vaistinu valentinovo!
cmokcmokcmokcmok :lol: :lol: :lol:
aha J. daj muške sad...ajd navataj par komada sa foruma...oma!!!
e a li ne bilo koga
e a li ne bilo koga
paz boga ti...udata zena...stidi se
ps.a koga bi ti, luce, da vatamo lasom :wink:
bio sam nekoliko puta u valjevu... al sam samo jednom imao priliku da se provedem. stvarno im je ok ovaj tesnjar.
Aaaaa... sta je 'tesnjar', jel' to ono kad neko obuce one tesne farmerke u Valjevu? :?
Ma ko je ovde profesor da odgovori? :D
:oops: :lol: :wink: Sindi, ehm...pa nisam samo ja u pitanju...ja sam podržavam Hellen bre!!!
Julian_Duranona
15.02.2005., 00:06
e a li ne bilo koga
mislim... ja da vam navatam musko drustvo? sta reci....?
Ја већ рекла на ЉИСу како треба да изгледа тај, а ти припреми ласо! :wink: :lol:
e a li ne bilo koga
Dobro, jesi li ti nase musko drustvo?
Navataj bar nekog misha onda! :lol:
helen bre si ti totalno odlepila :?:
vis kako se giga simpaticno crveni :wink:
e a li ne bilo koga
Ма да! Боли тебе, сутра ћеш бити главни даса на Форуму кад си окупио око себе оволико риба, и то какве рибе! :wink:
he he Mišu...evo ima jedan u mom špajzu...dobro je samo što je sarma na bezbednom! E ličim sad na Bukija...e, neću više pominjati sarme
helen bre si ti totalno odlepila :?:
vis kako se giga simpaticno crveni :wink:
Па ја нисам удата, душо, па ми се и шикује! :wink:
he he Mišu...evo ima jedan u mom špajzu...dobro je samo što je sarma na bezbednom! E ličim sad na Bukija...e, neću više pominjati sarme
joj, ja sam magistrirala na hvatanju miseva kad sam zivela u studenjaku 8) kolko treba?dva, pet? nije nikakav problem :lol: :lol:
@helen
st ti se? zikuje? sad cu leci od smeha :lol: :lol: :lol: evo me pod stolom :lol: :lol:
Ма да! Боли тебе, сутра ћеш бити главни даса на Форуму кад си окупио око себе оволико риба, и то какве рибе! :wink:
:lol: :lol: polovnjače :wink: :lol:
ovo je na moj račun...jednom je krvoločni nešto kao tražio savet... od polovnjače u godinama he he he
Julian_Duranona
15.02.2005., 00:15
Aaaaa... sta je 'tesnjar', jel' to ono kad neko obuce one tesne farmerke u Valjevu? :?
Ma ko je ovde profesor da odgovori? :D
jaooooo... dugujem ti odgovor...
tesnjar je deo valjeva... onako, lepo sredjen... sa kaficima i ostalim...
Ја сам већ мислила да вас је ово спомињање шваргли, чварака и сарми инспирисало на мало ноћно пустошење фрижидера кад вас нема! :wink:
ovo je na moj račun...jednom je krvoločni nešto kao tražio savet... od polovnjače u godinama he he he
Пссссст, у Ваљеву нас нико не познаје. Можемо да се фурамо да смо рибе! :wink:
Julian_Duranona
15.02.2005., 00:16
nista se ti ne brini... mish svodi prosek na idealno godiste!
:roll: jao nemoj hranu pominjati...i frižider...borim se sa sobom...još je Grejs danas jela neku tortu...mrzim serije u kojim ljudi jedu...
Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... ma sada cu ja traziti savet od njega, starog gvozdja! :lol:
E da, i nasla sam sta je Tesnjar :lol:
THE URBAN AMBIENT OF OLD "MARKET-PLACE", TESNJAR IN VALJEVO... znaci, nisu farmerke.
sto ga ne zoves? polovnjaca kolko oces :? :lol:
neću..ima on nešto mlađe od nas da ga greje...dušu i telo...he he
ko jos spomene hranu, bice bijen :evil:
u nesto se udarati mora 8)
buahahaha...
Каква је то журка без клопе? :(
nista se ti ne brini... mish svodi prosek na idealno godiste!
uuuu tek sad videh ovo...koje bre idealno godiste? ocemo da se vredjamo, a? je li bre daso , kad smo kod godista, koje si ti? ajde priznaj, nemoj biti zena :wink:
Julian_Duranona
15.02.2005., 00:24
nema nesto krvoloka... da mu se nije sta desilo?
verovala ili ne, odlicna...sa picem!!!!!
evo ja pijem jagoda votku, i to ozbiljno...umesto caja pred spavanje 8)
...biće da je: živeli su do kraja života srećno i bla bla bla :wink:
Julian_Duranona
15.02.2005., 00:25
uuuu tek sad videh ovo...koje bre idealno godiste? ocemo da se vredjamo, a? je li bre daso , kad smo kod godista, koje si ti? ajde priznaj, nemoj biti zena :wink:
pa ti jedina ne znas? jaooooo... izvini, '78.
nemam pojma...meni bas nedostaje
Julian_Duranona
15.02.2005., 00:26
hehehehe... e bas sam zena!
:lol: klinja...oćeš klikere dete?
verovala ili ne, odlicna...sa picem!!!!!
evo ja pijem jagoda votku, i to ozbiljno...umesto caja pred spavanje 8)
Није лоша идеја. Идем да донесем један пелинковац. Хоће још неко, кад већ газда не нуди?
:shock: :shock: :shock:
:evil: a kile???
ja oću rakiju
ja oću rakiju
evo sunce, sad cu ...moze domaca kruska? cek samo da dodjem sebi, od ovog julijana ce srce bre da me strefi :roll: mal da me uhapse zbog zavodjenja maloljetnika :twisted: :twisted: :twisted:
:shock: :shock: :shock:
Hiiiiiiiii... a sto s' meni rekao 85? :lol:
ja oću rakiju
evo sunce, sad cu ...moze domaca kruska? cek samo da dodjem sebi, od ovog julijana ce srce bre da me strefi :roll: mal da me uhapse zbog zavodjenja maloljetnika :twisted: :twisted: :twisted:
aha
može
he he zezno te mali da je stariji...ehm...dešava se mila...
Julian_Duranona
15.02.2005., 00:32
ja oću rakiju
daj da ne pretvorimo ovo u kafana svastara... pusti me rakije. ja pijem roze.
nego, hocu nesto konstruktivno da pricamo...
gigo... moze li se organizovati neka izlozba kod tebe, al da bude honorara?
Ма на слици ми изгледаш мало старије! Мора си био нешто неиспаван кад су те сликали...А и та пиџама ти се нешто раздрљила... :?
***, ko sa decom spava, upisan se budi :?
ili ni ne spava :lol: :lol: :lol: :lol:
Julian_Duranona
15.02.2005., 00:33
Hiiiiiiiii... a sto s' meni rekao 85? :lol:
svakom po njegovoj meri...
para nema
a kakva izložba?
pazi tu ljudi godinu dana ali stavrno god. dana nisu primili platu...ali šta mogu? da štrajkuju? he he he
stvarno, kakva izložba?
kako doći do para? jedino- pišeš projekat...e muka mi je kad to čujem ali to je jedini način...
Ма на слици ми изгледаш мало старије! Мора си био нешто неиспаван кад су те сликали...А и та пиџама ти се нешто раздрљила... :?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
videh slku...čoveče...
izvini J. što se smejem...
e, pidžama...to je grunge bre!
Julian_Duranona
15.02.2005., 00:36
para nema
a kakva izložba?
pazi tu ljudi godinu dana ali stavrno god. dana nisu primili platu...ali šta mogu? da štrajkuju? he he he
stvarno, kakva izložba?
kako doći do para? jedino- pišeš projekat...e muka mi je kad to čujem ali to je jedini način...
ma ima projekat... ima moj drugar postavku. al kad nema love, dzaba da pricamo...
e ***** vam temu...evo ja cekam jos nedelju dve...ako dobijem posao koji sam pikirala, sve cu da vas skupim na zurku...al stvarno :wink: jedino sto se jos nista ne zna :?
para nema
a kakva izložba?
stvarno, kakva izložba?
ma ima projekat... ima moj drugar postavku. al kad nema love, dzaba da pricamo...
ajd redom...eh ti umetnici...oma bi pare...viš kako je Van Gog...
ajd ozbiljno, o čemu se radi?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
videh slku...čoveče...
izvini J. što se smejem...
a taman je bio ispao iz bureta :roll: ma nije strasno , kad bi dovatio neki pristojan berberin i depilatorka :twisted:
e, pidžama...to je grunge bre!
[quote="Hellen
de si ti? 10 min te nema :roll: dovoljno da napravis pizdariju, tako razvedena :wink:
Julian_Duranona
15.02.2005., 00:42
ajd redom...eh ti umetnici...oma bi pare...viš kako je Van Gog...
ajd ozbiljno, o čemu se radi?
nije umetnost... nauka. al nema veze... nije za javno.
[quote="Hellen
de si ti? 10 min te nema :roll: dovoljno da napravis *, tako razvedena :wink:
Кх,кх.. :oops: :oops: :oops:
Ма, свратила мало на Историју, ту ми је Играчина, а ја сам слаба на Црногорце! :lol:
OK J. ...mada sad si me zaintrigirao...
e Sindi šta šiješ?
[quote="Hellen
Ма, свратила мало на Историју, ту ми је Играчина, а ја сам слаба на Црногорце! :lol:
e oćeš da ti navatamo Igračinu u Valjevo pa ti vidi šta ćeš :lol: :lol: :P
ma ne pitaj...imam jedan prekrivac, koji obozavam...e sto se veyujem za tako gluposti , to je cudo...znas ono zimi toplo, leti hladno...medjutim , posto mu ima sto godina, sav poceo da resa po krajevima...i tu ja resim da ga sredim...na pola posla pocne masina da me muci, polomi mi tri igle, i p.o.o.p.p.iiiiizdela sam....da li sam rucno zavrsila...naravno :roll:
[quote="Hellen
Фала, фала...још увек носим црногорско презиме...превише би ми било! :wink: :lol: А и ђе би он смео да се појави ође са толико женетина? :wink:
[quote="Hellen
Фала, фала...још увек носим црногорско презиме...превише би ми било! :wink: :lol: А и ђе би он смео да се појави ође са толико женетина? :wink:
na muci se poznaju junaci
e , pa ima tu jos simpaticnih crnogoraca, ko voli :wink:
Julian_Duranona
15.02.2005., 00:56
jel sa zastitnim znakom?
jel sa zastitnim znakom?
bistar decko , bistar 8)
u Valjevu?
nemam pojma, mislim da ne :roll:
Причајте ви само, идем на кратко да се загњурим у фрижидер, ома долазим! :)
Julian_Duranona
15.02.2005., 01:03
bistar decko , bistar 8)
ma rekoh ti ja... sve znam, samo jednu stvar ne znam!
bistar decko , bistar 8)
pošto Musa jarca dere (?)
bistar decko , bistar 8)
kolko godina imas? :twisted: :twisted: :twisted:
bistar decko , bistar 8)
kolko godina imas? :twisted: :twisted: :twisted:
o bože, što si navalila na dečka ima 23...u stvari neće da kaže da ima 19...u stvari to on tvrdi jer izgleda starije, ima 16...
Стигла. А Мишић нам заспао, а?
Julian_Duranona
15.02.2005., 01:12
to sto ne znam, sam bas vama dvema rekao na jednoj temi... a sto se godina tice... stariji sam nego sto izgledam na slici u profilu... to mi je iz perioda kad sam slusao nirvanu.
rekoh grunge...znam dragi J. i ja sam imala tu fazu i farmerice...uuuuu sramota bre!
Julian_Duranona
15.02.2005., 01:14
Стигла. А Мишић нам заспао, а?
mish ima probleme sa psom i mackom... nikako da ih pomiri... mozda se vrati.
ej deco sto me krenula ova votka...jel se nasa mrsavica naruckala?
Julian_Duranona
15.02.2005., 01:18
nemoj je vuci za jezik... a ni mene.
da ne potezemo pricu o nogama...
to sto ne znam, sam bas vama dvema rekao na jednoj temi... a sto se godina tice... stariji sam nego sto izgledam na slici u profilu... to mi je iz perioda kad sam slusao nirvanu.
opusti se , sami smo...mozda nece boleti i da otvoreno kazes nesto sto mislis?
Још увек штрпкам помало...ал нећу да вам правим зазубице. То ми је навика још из студентских дана...ако не заспим пре поноћи онда морам још једном да вечерам! :oops:
Julian_Duranona
15.02.2005., 01:20
rekoh grunge...znam dragi J. i ja sam imala tu fazu i farmerice...uuuuu sramota bre!
sto sramota?
doduse, ja *****m... isao sam iscepan i razdrljen i pre nego sto ce se ta moda pojaviti. samo sam ih sacekao.
hehehehe...potvdjujem kanditaturu za naj noge...izgleda kao curica :wink:
:x :P
Julian_Duranona
15.02.2005., 01:21
opusti se , sami smo...mozda nece boleti i da otvoreno kazes nesto sto mislis?
hocu sindi! sta te interesuje? evo, reci cu javno...
Julian_Duranona
15.02.2005., 01:23
eh, kad smo vec kod toga... evo gledam najnoviji spot chemical brothers. jesil ga vidla?
hehehehehe sve je meni jesno, pitanje bilo retoricko 8)
eh, kad smo vec kod toga... evo gledam najnoviji spot chemical brothers. jesil ga vidla?
a ide sad...videla malo
hehehehehe sve je meni jesno, pitanje bilo retoricko 8)
e sad...ajde smisli nešto
ajde Sindi požuri malo
:shock: ne volim da me pozuruju, bre... :wink:
dobro, požuri polako! he he
ma ajde, ocemo sad da se glupiramo? mene sto interesuje, ja pitam privatno, govorila sam uopstemo, jer je j.uvek u nekom rebusu...zar gresim?
i gde se ona nogata gubi celo vece?
he he he muške Ribe...
mog muža kad pitaš gde radi nekada ne znaš šta je i da li je odgovrio...
Јок, драга, он ужива у томе да га обавија вео мистерије. :wink:
...Па ту сам ја...само вас гледам! :wink:
Juri od friza do C.Gore pa opet u Valjevo
e to...
...Па ту сам ја...само вас гледам! :wink:
a i ni da se zahvalis sto sam ti podrzala kanditaturu? cccccc :roll:
Juri od friza do C.Gore pa opet u Valjevo
e žene oćete danas da pričate o muškima ili o nogama...da znam koliko još da sedim ovde :lol: :lol: :wink:
pa ja se sita ispricala o sivenju, a ti ni zuc :lol: :lol: :lol:
Julian_Duranona
15.02.2005., 01:37
uuuuuu... e bas sam tajanstveni alan! kad mozete da me nesto pitate - necete.
e o tome možemo posle..oćete o muškima ili ne?
e Sindi, je ne umem da šijem ...a i ono što krpim je ha ha ha :lol:
e o tome možemo posle..oćete o muškima ili ne?
Хоћемо, хоћемо! - викнуше у глас Синди и Хелен! :lol:
dobro, ajd sad....
prvo julijan...koliko godina, kosa, oci, visina, tezina, parfem, toaletna, voda...za pocetak :twisted:
zatim giga...kako sex u braku? sta on radi dok ti mlatis tu pored racunara>=? :wink:
pa helen...a koliko si ih imala do sad :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
random ili tužni petak
daj...zar je to pitanje?
random, on makar zna da njime biovladaju :twisted:
hvala na pitanju...
pa, spava...
Julian_Duranona
15.02.2005., 01:47
dobro, ajd sad....
prvo julijan...koliko godina, kosa, oci, visina, tezina, parfem, toaletna, voda...za pocetak :twisted:
zatim giga...kako sex u braku? sta on radi dok ti mlatis tu pored racunara>=? :wink:
ej, nemoj tako da nas mazis pitanjima... daj nesto teze!
Хвала на питању...кх, кх, кх.... :oops: :oops: :oops:
hvala na pitanju...
pa, spava...
e ako ces da dajes tako suvoparne odgovore, idem oma da spavam :roll: :lol: :lol: :lol:
...Ко би то избројао?! :lol: :lol: :lol:
dobro, ajd sad....
ej, nemoj tako da nas mazis pitanjima... daj nesto teze!
hehehehehe...znala sam da se foliras 8) uaaaa :wink:
:shock: pa šta oćeš bre???
А овај пост ћу да напишем само тако безвезе јер ми је хиљадити по реду!!! :)
ponestalo prstiju, jebo te misss... :wink: bestidnice jedna :lol: :lol: :lol:
ponestalo prstiju, * te misss... :wink: bestidnice jedna :lol: :lol: :lol:
Добро звучи, а? :wink:
opet se becis.... :wink:
sitni su sati, ajmo se spati , oli se zezati...ajde , ako neces o svom , mozes i tudjem ...
ajd kazi nesto pametno, ne smem vise nista da te pitam :wink:
Julian_Duranona
15.02.2005., 01:54
zar nije lepo, kad se to proslavi u krugu prijatelja?
zamisli da si taj post ostavila, kao odgovor sneznoj?
zar nije lepo, kad se to proslavi u krugu prijatelja?
zamisli da si taj post ostavila, kao odgovor sneznoj?
:lol: :lol: :lol: Замишљам...брррр...Заборавих већ на своју репутацију ''раскалашне Хелен'', немој да ме подсећаш, бре! :wink:
sitni su sati, ajmo se spati , oli se zezati...ajde , ako neces o svom , mozes i tudjem ...
buahahahaha...pametno?? teško srećo...
e ja se bečim kad se zezam...
joj kog bre tuđem????
matorim
i dosadna sam he he
he...ja sam moj hiljaditi ostavila negde na svastari...medju pitanjima i odgovorima...smrc
Julian_Duranona
15.02.2005., 01:59
ja tek sad primetih, da tip ispod nas izdaje garsonjeru... mogli smo kod njega da se uvalimo, a ne da se ovako smrzavamo na ulici.
buahahahaha...pametno?? teško srećo...
e ja se bečim kad se zezam...
joj kog bre tuđem????
matorim
i dosadna sam he he
ajde da pricamo o tome :roll: meni je pre nedelju dve bio neki tip sa drugaricom, dakle prvo musko u mojoj kuci od razvoda...da li sam sve vreme pricala o deci i kuvanju :lol: :lol: :lol: bljak
he...ja sam moj hiljaditi ostavila negde na svastari...medju pitanjima i odgovorima...smrc
Немој сад да ми патиш ту ко за изгубљеном невиношћу...Неће се вратити! :wink: :lol:
hvala na pozivu al moram da pichim neshto :lol: :lol: :lol:
samo se vi zayebavajte :lol: :lol: :lol:
ja tek sad primetih, da tip ispod nas izdaje garsonjeru... mogli smo kod njega da se uvalimo, a ne da se ovako smrzavamo na ulici.
e lepo sam te ponudila votkom...da si popio 4comada ko ja, ne bi ti bilo hladno :wink:
odakle ti iskoci :wink:
pozdrav
ja neću votku nikad više u životu...95. sam se ...hm..znate već...na dočeku košarkaša...jedva sam ostala živa...
recitovala sam poeziju u nekom kafiću...i posle je došlo do prekida filma...
Julian_Duranona
15.02.2005., 02:04
ej, nemoj sad da ides iz krajnosti u krajnost...
Сад си тек приметио!? Ех, домаћине! Ја се смрзла и мислим да ћу морати сад да се вратим у свој Банат. Лепо се забављајте, пазите да вас не покупи мурија ако будете реметили јавни ред и мир ту на улици у ове ситне сате.
Оној Синдики отмите ту вотку из руке, опасна је кад се напије!
Ја морам ускоро на спавање јер већ изгледам овако: :shock:
Сад си тек приметио!? Ех, домаћине! Ја се смрзла и мислим да ћу морати сад да се вратим у свој Банат. Лепо се забављајте, пазите да вас не покупи мурија ако будете реметили јавни ред и мир ту на улици у ове ситне сате.
Оној Синдики отмите ту вотку из руке, опасна је кад се напије!
Ја морам ускоро на спавање јер већ изгледам овако: :shock:
a jel, a ja ujutru izgledam ovako :twisted:
Julian_Duranona
15.02.2005., 02:06
ja neću votku nikad više u životu...95. sam se ...hm..znate već...na dočeku košarkaša...jedva sam ostala živa...
ovde imamo jos jednog slavljenika! 4000?!?! bravo gigo!
dakle igramo se razlaza? a bas me krenulo 8)
pa shta cju kad moram :lol: :lol:
ajd i samo napred nazad 8) :lol: :lol:
ovde imamo jos jednog slavljenika! 4000?!?! bravo gigo!
jeeee...nisam ni primetila :wink:
cestitamo!!!
o hvala hvala nije bilo lako ali radom se postizava i nemoguće!
ali ja stremim dalje..
o hvala hvala nije bilo lako ali radom se postizava i nemoguće!
ali ja stremim dalje..
za nemoguce ciljeve...sluzimo narodu :lol: :lol: :lol:
Julian_Duranona
15.02.2005., 02:12
eno vam ga bundeva izmileo na svastaru... kad vec ocete frajere.
eno vam ga bundeva izmileo na svastaru... kad vec ocete frajere.
:roll:
Чекала сам мало да видим како ћете ме, по обичају, оговарати кад одем...Ал били сте фини! :D
Љубим вас све...и лакуууу нооооћ....
a kako ti znaš da je on frajer?
a kako ti znaš da je on frajer?
e stvarno :?:
[quote="Hellen"]Чекала сам мало да видим како ћете ме, по обичају, оговарати кад одем...Ал били сте фини! :D
Љубим вас све...и лакуууу нооооћ....[/quote
viris, a? laku noc, bebe, lepo spavkaj
e drugari jesam go.vance...ali napuštam vas...moram...laku noć!
ljubim vas...sue!
Julian_Duranona
15.02.2005., 02:16
ne znam... to se kaze u zargonu...
al zato vidjeh jos nekoga! jel bolje?
koga?
(ogovor ću da čitam sutra)
e ajde razmislite...dajte spisak ko su to kako frajeri na forumu...)
Julian_Duranona
15.02.2005., 02:30
Sedeljka je zavrsena... Hvala Valjevu! Bili ste divni domacini...
Cekajte, pa gde cete.. pa ponesite ovo sto smo spremili deci..eh, odose
vuk_ sa carsafom preko ruke rasprema kafance..
Erik Crveni
15.02.2005., 15:43
Dobra fora za "dizanje" posecenosti nekog foruma. Hahahah, pa nismo sada tako losi, ide sve bolje i bolje. Presli smo granicu od 500 poruka. Ehej, to je nesto :wink:
Dobra fora za "dizanje" posecenosti nekog foruma. Hahahah, pa nismo sada tako losi, ide sve bolje i bolje. Presli smo granicu od 500 poruka. Ehej, to je nesto :wink:
Ti to sada nas optuzujes da smo 'dizali' posecenost nekog foruma? A mi smo samo pravili zurku u Valjevu :D
Ja sam morala da vas napustim zbog 'porodicnih' obaveza :lol: , a tako sam imala dobar savet za cheprkanje po frizideru, ili za sivenje starih prekrivaca ( e da, i ja volim svoje stare 'krpice i igrackice'... ne mogu da se odlepim od njih).
A mogla sam i da izbacim neke svoje favorite na forumu :)
Pa ok onda, do sledece zurke, u nekom novom gradu :D
mah mah...
I ti si nas napustila zbog 'porodicnih obaveza'?
To ti nikada necemo oprostiti... gubi se... vrati peskire sto si digla :D
Erik Crveni
15.02.2005., 20:10
...i da platite one case sto ste izlomili i cigane sto su svirali.
Cast svakome, veresija nikome!
Stetu u kafani placaju pijani gosti!!!
Uzgred, naziv topika treba da bude "Sedeljka U Tesnjaru" a ne "NA Tesnjaru". Eto, cisto da pokazem koliki sam Valjevac i skrenem drugima paznju kako nepravilno govore (a Bogami i pisu) :wink: