PDA

Vidi punu verziju : Da li bi se neko od vas udao za crnca?

Alexandra
23.05.2003., 18:42
Zanima me da li bi se neko od vas udao za crnca! Naravno da ima priliku i da joj se on svidja! A sta je sa religijom?

lol
23.05.2003., 19:26
udao za crnca???

black-devil
23.05.2003., 19:31
pa ako bi mi se dogodilo da s ezaljubim u crnca i da ga zavolim, sto da ne:)
ja ne vidim nikakav problem u tome:)

ana marija
23.05.2003., 19:40
ja sam bila dugo zaljubljena u jednog tipa i mislim da takve predrasude stvarno bi jednom za svagda trebale da bude prevazidene, pa i oni su ljudi...

Crnka
26.05.2003., 15:10
Pa gde pored naših divnih frajera ti nađe CRNCA????????????

5283
26.05.2003., 19:24
Naravno, u cemu je problem?

26.05.2003., 20:15
...ja chisto sumnjam da bi se udao za crnca,ali ako bi mi se svideo mislim da bih se udala...nije to uopshte vazno da li je zzrnac,ili je indijanac...mislim da kwalitet nema puno veze sa estetikom..mislim da bi se pre udala za prosechnog crnca, nego za Boska ili Stanka....a shto se religije tiche.....ako bi doshlo do venchavanja,to bi bio najmanji problem...idemo u Ostrog...hehehehhehehhe...shalim se...

blondi_Limited
29.05.2003., 10:10
ja ne bi... ne privlace me ,-)

andrea
30.05.2003., 15:58
Hmmm...moja najveca iluzija!!!Ja bih tako volela da imam crncugu...:))po mogucstvu da igra kosarku.

goca
05.06.2003., 00:45
Postoje prelepi crnci ,ipak brak mozda sa melezom ukoliko ima ljubavi a Bogami i razumevanja !

carica
13.06.2003., 13:12
Zanima me da li bi se neko od vas udao za crnca! Naravno da ima priliku i da joj se on svidja! A sta je sa religijom?
Da ako je u pitanju Vil Smit ili Denzel Vosington.

skrbina
15.06.2003., 20:39
Sta fali crnci su bas slatki i plus mnogo bolje gradjeni .

jeeca
15.06.2003., 21:10
mmmm....
crnci.....bilo bi zanimljivo

skrbina
16.06.2003., 21:27
U svakom slucaju imali bismo lepu decu.

TaMalaDroga
17.06.2003., 01:06
Sta znam sta me ceka u zivotu...ako me voli i ja njega, no problemos..i oni su ljudi, sto neko gore rece, ako smo bjeli nismo najbolji i najljepsi!!

anastazija
17.06.2003., 10:59
Sto da ne. Nesto me ne privlace, ali nemam nista protiv. Sto se religije tice, Bog je jedan i svi smo mi njegova deca, bez obzira na religiju.

Ines Psotka
17.06.2003., 12:01
Ja se nikada nebi udala za crnca ma bilo koliku imala priliku ima koliko on bio bogat.Zato sto nevolim crnce,a i nevolim da imam dete sa njim pa da mim bude crno i da me pocseca na cigasna ili crnca.Eto zato nevolim crnce niti bih se udala za njih.

18.06.2003., 14:41
Svaki 8 crnac u SAD je u zatvoru a skoro svaki treci je bio ... Govori ti li to nesto

nonica
18.06.2003., 15:18
Ne vidim zasto se ne bih udala za crnca ako je to covek koji me voli i postuje!Boja koye ne trteba da bude prepreka.Svi smo mi ljudi a njegov ten moye da bude veoma inspirativan

19.06.2003., 01:24
[quote="nonica"]Ne vidim zasto se ne bih udala za crnca ako je to covek koji me voli i postuje!Boja koye ne trteba da bude prepreka.Svi smo mi ljudi a njegov ten moye da bude veoma inspirativan[/quote
samo nerazumem zasta?

Ivanica
19.06.2003., 11:42
Svaki 8 crnac u SAD je u zatvoru a skoro svaki treci je bio ... Govori ti li to nesto

To govori da su crnci u mnogo gorem položaju od belaca i da uglavnom nemaju iste mogućnosti. Rasizam još uvek postoji, ali ako uporedite bogatog američkog belca i američkog crnca sa istom tolikom pokretnom i nepokretnom imovinom, nećete videti nikakvu razliku osim u izgovaranju pojedinih reči i boji kože. Kada bih zavolela crnca, boja njegove kože ne bi ni malo uticala na moju odluku da se udam za njega.

bobo
21.06.2003., 02:17
Sta znam sta me ceka u zivotu...ako me voli i ja njega, no problemos..i oni su ljudi, sto neko gore rece, ako smo bjeli nismo najbolji i najljepsi!!

bobo
21.06.2003., 02:18

bobo
21.06.2003., 02:18

Bimba-Eki
21.06.2003., 14:24
Ako vec imas decka koji je crnac verovatno ti je poznat onaj njihov specifican miris,...pa ako ti to ne smeta sto da ne oni su super ljudi,ja sama imam nekoliko bliskih prijatelja crnaca i boja koze nam ne predstavlja problem.

123
21.06.2003., 18:55
Pa je licno nemam nista protiv.Sto se mene same tice ,meni se ne svijaju ljudi sa tamnim tenom,a kamoli crnci.Mada nikad se ne zna.Ljubav je nepredvidljiva.

lulu
21.06.2003., 21:42
Zasto da ne? Za brak iz ljubavi,rasa ne bi smela da bude bitna.

Svastika
21.06.2003., 23:14
Nije da sam rasista al' ja mislim da treba pobiti sve crnce. ***** Crnca , i to onog sa sprcenom kitom
Hica pican.

katya
22.06.2003., 18:33
naravno,zasto da ne.........mrzim sve te predrasude o boji koze i veri......ako postoji ljubav ko da je bitno jel je crn ili "plav"...[/b]

luana
22.06.2003., 20:05

mala verovatnoca da ces se ovde naci u takvoj situaciji, ali evo ti boljeg pitanja (primenljivijeg na nasu sredinu): da li bi se udala za ciganina? ili bila u kombinaciji sa njim? pre neki dan sam sedela u busu pored jednog koji je bio lep kao upisan, sto bi stari ljudi rekli, doteran, stucovana bradica, zulufi, ali njega nijedna devojka nije registrovala, verovatno jer su ga po defaultu stavile u odredjenju "don't touch" kategoriju. sta mislis o tome?

mala-m
24.06.2003., 03:20
da ukoliko je u pitanju Denzel W. znas na koga mislim.

VOKATIV-A
24.06.2003., 08:14

mala verovatnoca da ces se ovde naci u takvoj situaciji, ali evo ti boljeg pitanja (primenljivijeg na nasu sredinu): da li bi se udala za ciganina? ili bila u kombinaciji sa njim? pre neki dan sam sedela u busu pored jednog koji je bio lep kao upisan, sto bi stari ljudi rekli, doteran, stucovana bradica, zulufi, ali njega nijedna devojka nije registrovala, verovatno jer su ga po defaultu stavile u odredjenju "don't touch" kategoriju. sta mislis o tome?
BRAVO LUANA ,NASMEJA ME BAS!
DA, PITANJE BI MOGLO DA SE MODIFIKUJE NA TAJ NACIN ;I CINI MI SE DA ZNAM ODGOVOR - ONAJ KOJI SI TI PREDPOSTAVILA . PO MENI OVA TEMA KOD NAS PROLAZI POVRSNO BAS ZBOG MOGUCNOSTI DA SE DESI KO STO SI NAVELA.A BOME I ZBOG ODREDJENE EGZOTICNOSTI KOJA JE USLOVLJENA "MASOVNOSTI " DOTICNIH MOMAKA . PO TOM PITANJU SAM NIANSIRANA ;AKO PRICAMO O LENNY KRAVIZ-U JEDNOGLASNO SE SLAZEM.

snaja
25.06.2003., 16:18
Naravno,mislim da su crnci najlepsi muskarci na svetu!~Mozda zato sto imam 14,5 godina...

Zvrka
27.06.2003., 16:54
Naravno, oni su najzgodniji ;)

gost
27.06.2003., 21:51
melezi su ok ali crnca to vec ne bih

M_A_R_I_J_A
28.06.2003., 14:51
bez razmisljanja ali da je neki poput dzosue iz one serije

Isidora
01.07.2003., 08:59
["Ines Psotka"]Ja se nikada nebi udala za crnca ma bilo koliku imala priliku ima koliko on bio bogat.Zato sto nevolim crnce,a i nevolim da imam dete sa njim pa da mim bude crno i da me pocseca na cigasna ili crnca.Eto zato nevolim crnce niti bih se udala za njih.[/quote]
preporucujem ti da se udas za crnca!Mozda ti se posreci i on ne provali da si nepismena!!

01.07.2003., 09:03
U svakom slucaju imali bismo lepu decu.

Ni sama ne znas koliko si u pravu !!!!!!!!

Ni mi dobro
01.07.2003., 17:45
Alo bre glupaceeee...
Kada budete videli da se polarni medved krpi sa Mrkim medvedom onda ce te moci razmisljati o tome kako je krpiti se sa Crncem...

P.S.Nista nemam protiv Crnaca.....

P.S.S.Nego protiv vas glupaca

Ooooooooouuuuu jeaaaaaaaaaaa

Dodje mi da placem koliko ste glupe.

Bimba_eki
01.07.2003., 19:51
Ej cula sam da im je duzi :shock: u odnosu na belce..znaci jos jedan plus za crne razarace :wink:

Alexandra
01.07.2003., 23:02
E LJUDI HVALA VAM!!! U SUBOTU SE UDAJEM ZA MOG CRNCA u USA!!! THANKS! :D

vokativa-a
01.07.2003., 23:23
e pa ziveli ,i sretni bili !!! sve najbolje !

anastazija
01.07.2003., 23:39

Srećno :D :D :D

Gazdarica
02.07.2003., 11:42
Srecno ti bilo... :D
Uzivaj... :!:

Bimba-Eki
02.07.2003., 15:41
e pa ziveli ,i sretni bili !!! sve najbolje !

Pa good luck,gde god bila!!!! :P

04.07.2003., 09:07
:P :wink: :arrow: :twisted: crnacccccccccccccc
[/b]

11.07.2003., 08:50
Ja stvarno ne bi mogla da se udam za crnca.

Ujče iz Vranje
17.07.2003., 20:41
Sram da ve bidne bre! Zevate po tia slički po novine.. pa ste pomislile da stvarno bida onoj "U tuđega tatka pogolema patka", a dal je sam ovde od patke reč? Na kuj ćete bre jezik da prićate? Nbutu ili ngata, il možda neki treći???
Ima bre i lepi momčinje ovdek, kad ve tia crnci išutiru jopet će se vrnete na našega, A štoj ćemo tad???? Ne mi se javljajte, da znate!!!...

Mi
18.07.2003., 17:57
Pa zar vi ljudi nemate sta drugo da radite nego da pricate o crncima?!A uostalom,zasto da ne?

alex
23.07.2003., 11:44
JA SAM UDATA ZA CRNCA, I VERUJTE MI DEVOJKE....MMM ....NISAM ZAMISLJALA DA CE MI BITI BAS OVAKO. DIVAN JE, PAZLJIV, VOLIMO SE, A TEK..... :twisted:

Gazdarica
23.07.2003., 11:47
Zasto crnac i ne bi mogao da bude divan i pazljiv...??? Zbog razlicite boje koze...???
Eh, ljudi vjecito samo traze nacine kako da se podijele medju sobom... :(

Gosca
29.07.2003., 00:53
Ne mislim da crni i beli treba da se mesaju. Narocito sam protiv ukrstanja.

veverica
25.09.2003., 15:59
pa...za crnca i bih.Mislim BIH! VEOMA BIH!Naravno uz preduslove da me obozava, da je nezan, pazljiv,druzeljubiv , da nije opterecen time sto je crnac(da ne bude kada mu nesto prigovorim , da mi kaze :,,Ti to tako zato sto sam black!"), da je lep...na onaj poseban crnacki nacin...pametan,sarmantan,duhovit...to su stvari koje uopste trazim kod decaka, pa bili oni crni,zeleni,beli,plavi,ljubicasti...samo mi se bas ne dopadaju ovi kosooki,mali i zuti

Coyot
26.09.2003., 00:29
FUJ :!:

**case-problem**leptirica
26.09.2003., 17:13
ako bi se zaljubila u crnca zašto se ne bih udala za njega.
ps.muka mi je od rasista,ne mogu vjerovati da još ima ljudi koji tako razmišljaju.

sali
26.09.2003., 19:02
Bas sam skoro o tome razmisljala i ne bih mogla resi nista precizno dok i se to ne bi dogodilo.Mislim da to nije problem ukoliko je on o.k,izuzetno privlacan i sladak jer mislim da u ovom slucaju duhovna strana je u podredjenom polozaju,ali naravno da j i ona bitna to ne osporavam

coka
26.09.2003., 22:08
Nebih,jel me crni neprivlache bash..a shto da se zaljubish u crnca pored toliko nashih lepih tipova?:P :P

MA DA
29.09.2003., 19:43
Udala bih se za nigera samo bih pre braka proverila
kakav je SEX :wink: [/b]

sunrise
29.09.2003., 23:58
.....

30.09.2003., 03:07
bravo CRNKA !! ona cim pita za crnca znaci puko zvek ,oladi bre ,kako te nije sramota
zar nije strasno na ulici videti nase bele devojke sa novorodjenim majmuncetom???? pa bre da ti se zgadi zivot,zar bi mogla da priredis tako nesto svojim roditeljima??? znam posle ovoga sledi odgovor pa ne zivi ona za roditelje jel??? ili dovoljno je odrasla da razmislja od svojoj buducnosti :lol: nemoj da bude posle j*b*nja nema kajanja

--
30.09.2003., 03:08
bravo CRNKA !! ona cim pita za crnca znaci puko zvek ,oladi bre ,kako te nije sramota
zar nije strasno na ulici videti nase bele devojke sa novorodjenim majmuncetom???? pa bre da ti se zgadi zivot,zar bi mogla da priredis tako nesto svojim roditeljima??? znam posle ovoga sledi odgovor pa ne zivi ona za roditelje jel??? ili dovoljno je odrasla da razmislja od svojoj buducnosti :lol: nemoj da bude posle j*b*nja nema kajanja

KAMILICA
03.10.2003., 04:06
Udala bih se za nigera samo bih pre braka proverila
kakav je SEX :wink: [/b]

BEH,AKO TI BAS LOSE IDE NE OSTANES BAREM NEDO..BANA !A U SUPROTNOM ,JEDVA CEKAS SLEDECI PUT ...I SVE OSTALE

smiley
04.10.2003., 23:40
Moj najbolji drug je crnac.I ima gomilu slatkih drugova i uopste mi ne bi smetalo da sa tako nekim,po boji,drugacijim budem.
E,sad sto ja nisam za brak...to je neka druga prica.
Ja sam u pricnipu open mind po pitanju mnogo stvari.
Sto da ne...druge stvari su bitne za dobar brak,boja je tu skroz ne bitna.

neca
05.10.2003., 18:02
naravno pogotovo ako lici na 50 centa :P

layla
06.10.2003., 11:17
Draga moja, nisam imala direktno iskustvo, ali poznanica moje mame jeste. On je bio poreklom iz Sudana, studirao je medicinu kod nas, upoznao je maminu prijateljicu, ozenio se njom, imaju troje divne dece. Ne znam kako su prevazisli problem religije, verovatno jesu cim su bili zajedno. Kazem bili, jer ona je sada na zalost udovica. Da skratim: gde ima ljubavi ima i razumevanja, tolerancije i svega ostalog. Ako ga volis- udaj se i ne razmisljaj o irelevantnim stvarima. Srecno od srca. :lol:

09.10.2003., 21:41
izuzetno glupo pitanje! puno predrasuda... strasno... na zapadu je obrnuta situacija, pitanje bi bilo: da li bi se neko od vas udao za jugoslovena?

Panter
10.10.2003., 00:02
Hmmm...moja najveca iluzija!!!Ja bih tako volela da imam crncugu...:))po mogucstvu da igra kosarku.

Tako bi ga posedovala, a? :wink:

GOSTCHA
10.10.2003., 13:08
-zar nije strasno na ulici videti nase bele devojke sa novorodjenim majmuncetom????
Gresis,silno gresis!!!
Zivela sam u Holandiji.
Svi brakovi su mahom mesoviti.
Tamo su zene plave i toliko svete puti...
Videla sam milion primera kakva su deca od oca crnca
i majke belkinje:
Uopste ne lice na ''majmuncice'',
vec imaju predivan taman ten;
Simpaticno je to videti :D

grovra
11.10.2003., 15:57
E ajde molim vas znamo mi zasto bi vi bile sa crncima, ja bi bio sa crnkinjom, ali da se udam boze sacuvaj NIKADA!

????
15.10.2003., 03:29
Nek ti je sa srecom! Hvala bogu, ode jos jedna ***** od nas. Nemoj samo posle da nam se hvalis kako volis da mu pusis k....c. A sto se tice religije preuzmi njegovu ili bilo koju drugu samo nemoj da skrnavis nasu. POZZ i daleko ti kuca

southerncomfort
15.10.2003., 10:27
Ajde bre! Zene bi se udale za crnce samo zbog velike kurcheganje. Da ih vidim posle kad izgustiraju veliki ***** i pocnu nekom crncugi da peru usrane gace. Mada i ja serem-zenama crnackog ***** nikada dosta :wink:

26.10.2003., 02:09
BI ; ako bi se zaista zaljubila i ako bi ga volela
joj, ima u francuskoj tako slatkih crnih tipova, ma da ti pamet stane

Chan Shaolin Si
26.10.2003., 02:15
BI ; ako bi se zaista zaljubila i ako bi ga volela
joj, ima u francuskoj tako slatkih crnih tipova, ma da ti pamet stane

Ma da posebno oni koji su vec iz mijesnog braka pa su malo izblijedjeli znas kako lijepe cure da ti pamet stane.

ian
26.10.2003., 02:47
znam tri sestre, krajnje nestvarno, one su vec zene u godinama...dve su se udale za crnce iz Afrike, studenti ovde, jedam zavrshio medicinu, drugi stomatologiju, a treca za Arapina.. dolaze 2x godisnje sa decom... ljubav ne bira boju, chak ni godine, a verujem ni klasne razlike...

**case-problem**mell
26.10.2003., 13:31
udala bi se za COVEKA .a melezi su najsladje bebe

lolla
26.10.2003., 14:43
Ma kad bolje razmislim, ja se ne bih udala uopshte;)

28.10.2003., 01:55
planeta majmuna

Bliznakinja
01.11.2003., 14:14
Ja ne bih,ne svidjaju mi se bas.Zamisli dobijete dete eurokrem :lol: :lol: :lol:

**case-problem**leptirica
01.11.2003., 17:24
Ja ne bih,ne svidjaju mi se bas.Zamisli dobijete dete eurokrem :lol: :lol: :lol:
Primitivno razmišljanje.Dijete eurokrem,ha.Dijete je dijete bez obzira tko su mu roditelji.

02.11.2003., 19:45

прво код мајкла џексона на терапије па онда можда

02.11.2003., 19:45
ja sam bila dugo zaljubljena u jednog tipa i mislim da takve predrasude stvarno bi jednom za svagda trebale da bude prevazidene, pa i oni su ljudi...

ипак, јесу.

02.11.2003., 19:47
Primitivno razmišljanje.Dijete eurokrem,ha.Dijete je dijete bez obzira tko su mu roditelji.

ципирипи

02.11.2003., 19:49

била би главна !

02.11.2003., 19:51
Ne mislim da crni i beli treba da se mesaju. Narocito sam protiv ukrstanja.

Ukrstanje tj mesanje raznih gena je majka odrzavanja vrste !

02.11.2003., 19:52
FUJ :!:

a eskima i da moras u iglo

02.11.2003., 21:23
NASI DIVNI FRAJERI :lol: TI SE SALIS?

LOLI
02.11.2003., 21:26
JA BIH BAS VOLELA NEKOG CRNCA KRAJ SEBE,DA ME ONAKO DOBRO... :D

maljenaaaaa
03.11.2003., 11:09
naravno da bih jer ja nemam nikakve glupe predrasude.a u ostalom oni su bas sexi

03.11.2003., 11:10
crnka i nemas ukusa

makikarp
03.11.2003., 18:43
naravno sto da ne,kazu da su
oni zgodni,i da imaju veliki ...

Keeper
03.11.2003., 18:47
naravno sto da ne,kazu da su
oni zgodni,i da imaju veliki ...

... nos :shock: 8)

nicci
21.04.2005., 14:00

ja sam imala relaciju sa jednim predivnim tamnoputim covekom (crnac), bilo je jako cool. osecas se kao jin and jang, i ako znas na sta mislim crno i belo je vecno i donosi mir. Goodluck!!!

Aphroditi
21.04.2005., 14:27

Ja, ja, ja!!!! Uvek sam zelela jednog crnca i male meleze oko sebe...:) Ali preduhitrio ga jedan belac :( :roll:
A sto se tice religije?! Pa sta, ko da je to bitno... :?

MirjanaZ
21.04.2005., 17:15
ja ne bih.uvek bi mi bio nesto egzoticno i ne bih mogla da ga gledam sa neke distance od tog egzoticnog ako razumete sta hocu da kazem

sweet_baby
21.04.2005., 22:05
Naravno da bih se udala za crnca (da ga volim i da mi je lepo sa njim). Mislim da boja koze nema apsolutno nikakve veze sa ljubavlju.
Uostalom, imam drugaricu meleskinju ciji je otac iz Nigerije a mama odavde i stvarno su cool likovi. U braku su vec 20 godina i kad je njima uspelo, ne vidim zasto drugima ne bi ... :D

Tinar
21.04.2005., 23:23
Naravno... I melezi su najlepshi i najzdraviji ljudi na svetu... 8) Boja koze nema nikakve veze sa ljubavlju, kao ni religija... :roll:

snoshaj efendija
22.04.2005., 00:21
Naravno... I melezi su najlepshi i najzdraviji ljudi na svetu... 8) Boja koze nema nikakve veze sa ljubavlju, kao ni religija... :roll:

A da je pitanje bilo da li biste se udale za kineza ili eskima da li bi i tad trazile opravdanje jer ustvari jurcate za crnim pitonom iz Alabame.

MirjanaZ
22.04.2005., 00:23

A da je pitanje bilo da li biste se udale za kineza ili eskima da li bi i tad trazile opravdanje jer ustvari jurcate za crnim pitonom iz Alabame.
ja cu da umrem od smeha kad citam efendijine postove.zar i toga ima?
:lol: :lol: :lol:

gena
22.04.2005., 00:50
Ma kod mene sve crnac do crnca.Crni da ne mogu biti crnji..Mada..Ni ja bas nisam..Hmm..

zendeli
22.04.2005., 00:51

Ni za jednog kome koza nije bijela.Nikakvi crnci,kinezi,indijanci..

jenny_from_the_block
22.04.2005., 07:19
Ne bih nikada. Ne privlache me, chak ih se i plashim. :?

Steffan
22.04.2005., 11:20
Pricao mi je jedan mladic koji je bio sa crnkinjom da crnci smrde.. :D bez zezanja.. a kada je on pitao nju da li joj belci smrde ona mu je kazala da joj ne smrde.. hmm... verovatno ima neka fora sa znojnim zlezdama.. :lol: citiram: "smrduckaju kao mali ukakani lavici.." :mrgreen:

Ne bih mogao da budem sa nekim ko smrducka jer mi je miris veoma bitan.. pogotovo ne bih voleo da mi deca non-stop smrduckaju... hahhahahaa :lol:

Queen_
22.04.2005., 11:22
Ne smrde, Stefane

chokolada
22.04.2005., 11:24
Ne smrde, Stefane
Ma pusti ga vidis da je pacenik. :roll: :roll: :roll:

MirjanaZ
22.04.2005., 12:13
Ne smrde, Stefane
ajd da ne kazem da smrde ali meni njihov miris lici na kuvane virsle
:?

xpajamacax
22.04.2005., 12:57
Ne smrde, Stefane
ajd da ne kazem da smrde ali meni njihov miris lici na kuvane virsle
:?meni smrde! a imala saam prilike,da ih upoznam. dakle ne pricam gluposti :P

holly cow
22.04.2005., 13:35
Ma dajte! :? Pa i to su ljudi...naravno,sto da ne!

Steffan
22.04.2005., 14:07
Ne smrde, Stefane

Previse ovo shvatas licno... :wink: da nije mozda zbog toga sto sam ti juce napisao da si pateticna? :mrgreen:

Steffan
22.04.2005., 14:10
meni smrde! a imala saam prilike,da ih upoznam. dakle ne pricam gluposti :P

:D sve mi se vise i vise svidjas.. :P

I meni isto smrde, pomirisao sam jednog u autobusu i bilo mi je bas neprijatno... :mrgreen: mislim, sta da radim kada mi smrde... :roll:

chokolada
22.04.2005., 14:42
Ne smrde, Stefane

Previse ovo shvatas licno... :wink: da nije mozda zbog toga sto sam ti juce napisao da si pateticna? :mrgreen:
Ne, uopste me ne dotice to sto mi ti kazes. :roll:
Ne shvatam ovo licno, ti jesi pacenik. :lol:

chokolada
22.04.2005., 14:44
Najbolji prijatelj mog brata je crnac, dolazi kod nas svaki dan i zamislite ne smrdi. :roll: :roll: :roll:

Steffan
22.04.2005., 14:55
Ne, uopste me ne dotice to sto mi ti kazes. :roll:
Ne shvatam ovo licno, ti jesi pacenik. :lol:

Tipican odgovor jedne maloumne lujke.. :D suvisno je kazati da sam znao da ce tvoj odgovor biti upravo takav... mnogo si jadna cokoladice.. :D

chokolada
22.04.2005., 15:09
Tipican odgovor jedne maloumne lujke.. :D suvisno je kazati da sam znao da ce tvoj odgovor biti upravo takav... mnogo si jadna cokoladice.. :D
Hahahahahah Stefane pa vidis li i sam koliki si pacenik kada se prepires sa nekim koga nazivas maloumnom lujkom! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Queen_
22.04.2005., 15:12
Najbolji prijatelj mog brata je crnac, dolazi kod nas svaki dan i zamislite ne smrdi. :roll: :roll: :roll:

ja sam se zabavljala sa jednim i nisam primetila za tih godinu dana da smrdi :roll:

zeljica
22.04.2005., 15:20

I moj sef je crnac, a njegova devojka srpkinja. Covek je car i uopste ne smrdi.

Ljudi su ljudi, i glupe su te predrasude dali je crnac, belac ili sta ti ja znam. Bitno je da se dve osobe vole i razumeju.

Odgovor na udajom za crnaca da ili ne definitivno DA :lol: :lol: :lol:

Steffan
22.04.2005., 15:22
Hahahahahah Stefane pa vidis li i sam koliki si pacenik kada se prepires sa nekim koga nazivas maloumnom lujkom! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hahahahaha ma ko se bre prepire?!?! :D Mi bas normalno pricamo, vidi kako nam je lepo... :lol:

Steffan
22.04.2005., 15:23
hahahahahahhaahaha kako ste se primili... :lol: :lol: :lol: :lol:

zeljica
22.04.2005., 15:24

Bravooooooo. Bas mi je drago i srecno :D :D

zeljica
22.04.2005., 15:25

chokolada
22.04.2005., 15:28

Bice im lepa decica! :P

snoshaj efendija
22.04.2005., 20:00

ja sam se zabavljala sa jednim i nisam primetila za tih godinu dana da smrdi :roll:A

Mozda je u supak gurnuo jelkicu za auto TANENBAUM, pa nisi osetila.

bundeva
22.04.2005., 20:44
Pricao mi je jedan mladic koji je bio sa crnkinjom da crnci smrde.. :D :lol:

eee: pricao mi jedan mladic...ma daaaj...kazi lepo stefice da si bila s crnjom :D

gigule
22.04.2005., 20:48
predrasude ...predrasude...predrasude...

i da, moja zabluda da su mladi ljudi,obrazovani i iz urbanih sredina bez predrasuda i otvoreniji prema ljudima koji su drugačiji...ebi ga...rekoh zabluda...

xpajamacax
22.04.2005., 21:59

ja sam se zabavljala sa jednim i nisam primetila za tih godinu dana da smrdi :roll:A

Mozda je u supak gurnuo jelkicu za auto TANENBAUM, pa nisi osetila.ok.meni su oni sa kojima sam imala kontakt smrdeli,ali mozda je stvar higijene? nikada nisam bila tako bliska sa obojenima,te ne mogu da tvrdim. ostajem pri tome da ne mirisu :wink:

Tinar
22.04.2005., 22:18
Zivela sam u Africi, Zibabwe i ne secam se da smrde. Svaki dan sam se druzila sa njima... :? Mada, chula sam priche i mislim da je to do higijene...

snoshaj efendija
22.04.2005., 22:58
Zivela sam u Africi, Zibabwe i ne secam se da smrde. Svaki dan sam se druzila sa njima... :? Mada, chula sam priche i mislim da je to do higijene...

Imaju drugaciji miris koze jer im je drugaciji sastav znoja da bi se smanjilo preterano isparavanje vode iz koze usled znojenja (prirodna adaptacija na toplu Africku klimu).Bio sam sa crnkinjom i nije mi bilo prijatno.

zorab
23.04.2005., 13:49
Da li bi se neka udala? U stvari, mozda bi se neki i udao, sto da ne.
Posto sam rasla u vremenu kada je bilo nepristojno (nevaspitano i prostacki) pomisljati a tek izrazavati stavove koji imaju primesu rasne netolerancije, a posto su zgodni momci iz Afrike dolazili da studiraju kod nas pa smo imali priliku i da ih "osacujemo" - imalo bi se (tada)za koga i udati !
A cini mi se da je u temi naglasak stavljen na "crnac", dakle na rasnu odredbu - da li se ikada iko odlucuje na brak na osnovu tog kriterijuma - ne znam...
Pa, dokona, zamisljam izjave tipa "ma nek' je samo beo (zut, zelen) pa makar me gazio!", ili "dobar je covek, inteligentan, zgodan i lep, voli me, postuje, ceni moje misljenje,ugadja mi, uspesan je na poslu, odlicno zaradjuje, naslednik je rudnika dijamanata, voli moju mamu i celu mi familiju - al' crnac je, bre, preko toga ne mogu da predjem!"

Nina #.#
23.04.2005., 16:39
Sad skoro me je smarao jedan drug sa tim da je želja svake žene da proba i crnca! :lol: Ma nisam mogla da ga otresem. Sada i ja hoću da znam,,,, dali je probala neka od vas sa crncem. :oops: Šta je tako posebno u vezi njih????

MirjanaZ
23.04.2005., 20:27
pa osecaju se na virsle!cak i posle tusa!

xpajamacax
23.04.2005., 20:41
pa osecaju se na virsle!cak i posle tusa!e,stvarno...virsle :? jao,bre hanny

MirjanaZ
23.04.2005., 20:42
pa osecaju se na virsle!cak i posle tusa!e,stvarno...virsle :? jao,bre hanny
pa meni tako!
:?