Vidi punu verziju : ZA LIBERALKU I LIBERALA
Vazda se pjevalo i pjevaće se :"OJ SVIJETLA MAJSKA ZORO...". Ovu temu sam otvorio da bih specijalno pozdravio Liberalku i Liberala i ukazao im veliko poštovanje. Pošto sam odnedavno na ovom forumu, prije neki dan sam čitao njihove temu i imam da im kažem: SAMO NAPRIJED. Sada imate jednog LIBERALA VIŠE NA FORUMU. Puno pozdrava za vas. Nezavisnost je tu. I ako koji anticrnogorac počne nešto da mi piše ovdje protiv moje domovine, ima da ga nađem pa će sjutra imati krstaš na leđima. Moderatori ne zatvarajte ovu temu jer se tiče nacije i naše slobode. LIBERALKO I LIBERALU, ŽIVJELI MI BILI.
newerna_beba
05.02.2005., 19:06
Ja ne volim ta politicka opredeljenja liberali,dps,snp i sl...
ali jedno je sigurno
I LOVE MONTENEGRO... :lol: :lol: :wink:
Nevjerna bebo, živa bila.
newerna_beba
06.02.2005., 12:01
:wink:
diretore
10.02.2005., 08:59
Vazda se pjevalo i pjevaće se :"OJ SVIJETLA MAJSKA ZORO...". Ovu temu sam otvorio da bih specijalno pozdravio Liberalku i Liberala i ukazao im veliko poštovanje. Pošto sam odnedavno na ovom forumu, prije neki dan sam čitao njihove temu i imam da im kažem: SAMO NAPRIJED. Sada imate jednog LIBERALA VIŠE NA FORUMU. Puno pozdrava za vas. Nezavisnost je tu. I ako koji anticrnogorac počne nešto da mi piše ovdje protiv moje domovine, ima da ga nađem pa će sjutra imati krstaš na leđima. Moderatori ne zatvarajte ovu temu jer se tiče nacije i naše slobode. LIBERALKO I LIBERALU, ŽIVJELI MI BILI.
Blago tebi uzaludnice jedan. Vjerovatno si naucio iz partizanskih filmova to "Samo naprijed", a ko zna sta je tebi domovina, nesreco jedna. Trebas prvo ti sebe u glavi da oslobodis, a nacija ti je odavno priznata(1945):<))))))
"...NA LOVCENU NJEGOS SPAVA NAJMUDRIJA SRPSKA GLAVA"
U pamet se Crnogorci, ne slusajte ove izrode srpskog roda.
SRBIN IZ BJELOPAVLICA
newerna_beba
10.02.2005., 21:45
E pa rodjace iz Bjelopavlica mislim da je i tvoja domovina MONTENEGRO...
A ti izgleda prodana du$a pa si mi sad neki srbin... mislim... trudis se da budes... :roll:
Protiv Srbije nista nemam,niti protiv ostalog svijeta,ali znam gdje sam se rodila,gdje provodim najljepse dane svoje mladosti!!!
[quote=Slavik]Vazda se pjevalo i pjevaće se :"OJ SVIJETLA MAJSKA ZORO...". Ovu temu sam otvorio da bih specijalno pozdravio Liberalku i Liberala i ukazao im veliko poštovanje. Pošto sam odnedavno na ovom forumu, prije neki dan sam čitao njihove temu i imam da im kažem: SAMO NAPRIJED. Sada imate jednog LIBERALA VIŠE NA FORUMU. Puno pozdrava za vas. Nezavisnost je tu. I ako koji anticrnogorac počne nešto da mi piše ovdje protiv moje domovine, ima da ga nađem pa će sjutra imati krstaš na leđima. Moderatori ne zatvarajte ovu temu jer se tiče nacije i naše slobode. LIBERALKO I LIBERALU, ŽIVJELI MI BILI.
E BUDALO JEDNA.
diretore
11.02.2005., 08:27
A ti izgleda prodana du$a pa si mi sad neki srbin... mislim... trudis se da budes... :roll:
Protiv Srbije nista nemam,niti protiv ostalog svijeta,ali znam gdje sam se rodila,gdje provodim najljepse dane svoje mladosti!!!
Jedno pojasnjenje rodjako(mozda i jesmo ko zna),
moja domovina nije niti ce ikada biti montenegro, vec ce uvijek biti CRNA GORA. To samo uzaludnici i budale mogu da uzimaju tudji naziv za svoju drzavu.
A to koliko sam ja prodana dusa ili je to neki drugi sudice ostali ljudi :!:
To sto znas gdje si se rodila ti ne vjerujem, jer kao novorodjence nisi imala sposobnost da vidis gdje si se rodila :wink: , a to sto provodis najljepse dane svoje mladosti dolje i nije neki dobitak. Bolje ti je rodjako da se trgnes i putujes malo po svijetu, ne da se cauris dolje kao vecina koji ne vide dalje od Budve i Kolasina. Ako nemas uslova za tako nesto, ti bar uzmi knjige pa citaj i mastaj, bolje ces se osjecati.
Vjerujem ja da ti nemas nista protiv Srbije, nema ona nista ni protiv tebe vjerovatno, eto i nadimak ti je ime jednog od bendova iz Srbije.
U pamet se Crnogorci
SRBIN IZ BJELOPAVLICA
diretore
11.02.2005., 08:30
E BUDALO JEDNA.
Lijepo si sebe okarakterisao Slavik
nema sta da dodam,
mozda jos Slavik-uzaludnik
U pamet se Crnogorci
SRBIN IZ BJELOPAVLICA
Izvinjavam se. Pošto se baš ne snalazim najbolje sa ovim citatima, htjedoh reći: Direktore, BUDALETINO JEDNA!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
diretore
11.02.2005., 15:59
Izvinjavam se. Pošto se baš ne snalazim najbolje sa ovim citatima, htjedoh reći: Direktore, BUDALETINO JEDNA!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Al' se palis momak kao bijeli fosfor
ne treba ti nista sem da udahnes malo vazduha i planes.
Drago mi je da ima pametnih mladih profesora u Gimnaziji "Slobodan Skerovic" koji daju Matiju Beckovica ucenicima da citaju.
A ti Slavik citaj malo knjige Matije Beckovica, Njegosa, Kralja Nikole-prvo ces se malo obrazovati, a kao drugo mozda ces izaci iz te svejednoce koja te sada obuzima.
Slavik
Forum: Književnost Poslato: Uto, 01. februar 2005 18:59 Naslov: Matija Bećković-JATAK; MOLIM POMOĆ
Molim vas, hitno mi treba pomoć. Profa nam je tražila da pročitamo pjesmu od Matije Bećkovića, mislim da se zove "JATAK". Ako neko ima neka mi napiše ovdje. Unaprijed vam hvala.
U pamet se Crnogorci
SRBIN IZ BJELOPAVLICA
diretore
11.02.2005., 16:02
evo jedna od Matijinih pjesama
КОСОВО ПОЉЕ
Краду ми памћење,
Скраћују ми прошлост,
Отимају векове,
Џамијају цркве,
Арају азбуку,
Чекићају гробове,
Издиру темељ,
Размећу колевку.
Куд да чергам с Високим Дечанима?
Где да предигнем Пећаршију?
Узимају ми оно
Што никоме нисам узео,
Моје лавре и престонице,
Не знам шта је моје,
Ни где ми је граница,
Народ ми је у најму и расејању,
Пале ми тапије
И затиру постојанство.
Зар да опет затрапим Свете Архангеле?
Да ми помунаре поново Љевишку?
Очни живац су ми одавно растурили,
Сад ми и бели штап отимају,
Жртвено поље са крвавом травом
Не cмем да кажем да је моје.
Не дају ми да уђем у кућу
Кажу да сам је продао,
Земљу коју сам од неба купио
Неко им је обећао.
Ко им је обећао
Тај их је слагао,
Што им не обећа
Оно што је његово?
Зато јуришају на мене удружени
Кивни што сам их познао.
newerna_beba
11.02.2005., 21:58
moja domovina nije niti ce ikada biti montenegro, vec ce uvijek biti CRNA GORA. To samo uzaludnici i budale mogu da uzimaju tudji naziv za svoju drzavu.
A to koliko sam ja prodana dusa ili je to neki drugi sudice ostali ljudi :!:
To sto znas gdje si se rodila ti ne vjerujem, jer kao novorodjence nisi imala sposobnost da vidis gdje si se rodila :wink: , a to sto provodis najljepse dane svoje mladosti dolje i nije neki dobitak. Bolje ti je rodjako da se trgnes i putujes malo po svijetu, ne da se cauris dolje kao vecina koji ne vide dalje od Budve i Kolasina. Ako nemas uslova za tako nesto, ti bar uzmi knjige pa citaj i mastaj, bolje ces se osjecati.
Vjerujem ja da ti nemas nista protiv Srbije, nema ona nista ni protiv tebe vjerovatno, eto i nadimak ti je ime jednog od bendova iz Srbije.
U pamet se Crnogorci
SRBIN IZ BJELOPAVLICA
Ja vjerujem svojim roditeljima gdje sam se rodila,oni znaju...
Proputovala sam za svoje godine dosta,mozda i premnogo,ali znam ja gdje mi je naljepse i gdje sam se uvijek vracala...
Moj nadimak sa tim nema veze...
A potpisujes se kao SRBIN mislim da to ne mozes biti (osim ako nisi prodana dusa) nikad jer si iz bjelopavlica,a koliko ja znam nasa ravnica u Srbiji ne postoji... :roll:
Ja sam tu pjesmu tražio zato što je jedna profa to zahtijevala, a ne zato što ja njega volim da čitam.U stvari, on nije loš kao pisac samo je budala. E kako te nije sramota da tako pričaš o zemlji u kojoj živiš, seljaku jedna sjeverni. Idi tamo u tu tvoju Srbiju, pa se tamo qrči.
diretore
12.02.2005., 11:43
A to koliko sam ja prodana dusa ili je to neki drugi sudice ostali ljudi
U pamet se Crnogorci
SRBIN IZ BJELOPAVLICA
Proputovala sam za svoje godine dosta,mozda i premnogo,ali znam ja gdje mi je naljepse i gdje sam se uvijek vracala...
A potpisujes se kao SRBIN mislim da to ne mozes biti (osim ako nisi prodana dusa) nikad jer si iz bjelopavlica,a koliko ja znam nasa ravnica u Srbiji ne postoji... :roll:
"Rodjako", nema potrebe da se zestis.
To sto vjerujes svojim roditeljima to ti vjerujem, da si proputovala za svoje godine, ne znam jer ti ne znam ni godine ni gdje si putovala. To da znas gdje ti je najljepse, to je shvatljivo da ti je rodna gruda najljepsa, to da se uvijek vracas tamo, sacekajmo malo gdje ces se udati i gdje ce te put odvesti :!: :?:
Za tvoj nadimak sam se lijepo nasalio.
To sto se potpisujem kao SRBIN, to je zato sto se tako osjecam, tako mi se osjecao i otac, i djed, i pradjed koji je bio perjanik kod Kralja Nikole. To je zato sto pored Svete Petke,slave svih Bjelopavlica, slavim i Svetog Nikolu, jer smo u Bjelopavlice dosli iz okoline Cetinja prije 300 godina(Martinicka bitka). Uci malo o tome :wink:
Tvoja izjava "jer si iz bjelopavlica,a koliko ja znam nasa ravnica u Srbiji ne postoji..." je najveca smejurija koju sam procitao. Ne postoji na Panonska ravnica u Crnoj Gori pa se ljudi po Vojvodini izjasnjavaju kao Crnogorci. A po tebi je vjerovatno moguce da postoji dio Beograda koji se zove Crna Gora, pa zato u samom Beogradu ima vise Crnogoraca nego u samoj nam Crnoj Gori.
Da li to znaci "rodjako" da ljudi iz Skopske Crne Gore(region u Makedoniji) imaju vise pravo da sebe zovu Crnogorcima, nego bilo ko ko se odselio iz ove nase mrcene Crne Gore :!: :?:
Tvoji stavovi nekada stvarno mogu smijesno zvucati
Pozdrav "rodjako"
SRBIN IZ BJELOPAVLICA
diretore
12.02.2005., 12:00
Ja sam tu pjesmu tražio zato što je jedna profa to zahtijevala, a ne zato što ja njega volim da čitam.U stvari, on nije loš kao pisac samo je budala. E kako te nije sramota da tako pričaš o zemlji u kojoj živiš, seljaku jedna sjeverni. Idi tamo u tu tvoju Srbiju, pa se tamo qrči.
Slavik, stvarno sam zabrinut za tvoje mentalno zdravlje, a takodje i za tvoje psiho-fizicke sposobnosti.
Zar pored ovoliko postova koje sam poslao nisi uocio da sam iz Podgorice, a iz mog potpisa si jos mogao da vidis da ne samo da nisam sa sjevera vec sam iz same okoline Podgorice.
To koliko ja volim svoju zemlju dokazuje i to sto je zovem njenim imenom Crna Gora (a ne montenegro). Ja ne pricam protiv nikoga ko je sa sjevera ili juga, sa istoka ili zapada ove nase male Crne Gore.
Slavik, bolje se posvjeti pisanju toga romana sto si zapoceo, ostavi ti politiku sa strane.
Pozdrav
SRBIN IZ BJELOPAVLICA
newerna_beba
12.02.2005., 12:57
A to koliko sam ja prodana dusa ili je to neki drugi sudice ostali ljudi
U pamet se Crnogorci
SRBIN IZ BJELOPAVLICA
"Rodjako", nema potrebe da se zestis.
To sto vjerujes svojim roditeljima to ti vjerujem, da si proputovala za svoje godine, ne znam jer ti ne znam ni godine ni gdje si putovala. To da znas gdje ti je najljepse, to je shvatljivo da ti je rodna gruda najljepsa, to da se uvijek vracas tamo, sacekajmo malo gdje ces se udati i gdje ce te put odvesti :!: :?:
Za tvoj nadimak sam se lijepo nasalio.
To sto se potpisujem kao SRBIN, to je zato sto se tako osjecam, tako mi se osjecao i otac, i djed, i pradjed koji je bio perjanik kod Kralja Nikole. To je zato sto pored Svete Petke,slave svih Bjelopavlica, slavim i Svetog Nikolu, jer smo u Bjelopavlice dosli iz okoline Cetinja prije 300 godina(Martinicka bitka). Uci malo o tome :wink:
Tvoja izjava "jer si iz bjelopavlica,a koliko ja znam nasa ravnica u Srbiji ne postoji..." je najveca smejurija koju sam procitao. Ne postoji na Panonska ravnica u Crnoj Gori pa se ljudi po Vojvodini izjasnjavaju kao Crnogorci. A po tebi je vjerovatno moguce da postoji dio Beograda koji se zove Crna Gora, pa zato u samom Beogradu ima vise Crnogoraca nego u samoj nam Crnoj Gori.
Da li to znaci "rodjako" da ljudi iz Skopske Crne Gore(region u Makedoniji) imaju vise pravo da sebe zovu Crnogorcima, nego bilo ko ko se odselio iz ove nase mrcene Crne Gore :!: :?:
Tvoji stavovi nekada stvarno mogu smijesno zvucati
Pozdrav "rodjako"
SRBIN IZ BJELOPAVLICA
A ti si mnogo glup kad nisi shvatio sta sam htjela da kazem... onda se dalje ne vrijedi raspravljat sa tobom... Ostani to sto jesi... mada ce te mnogi smatrati ludim!!! poz
diretore
12.02.2005., 13:15
Kao sto rekoh ne zesti se "rodjako".
Prvo popravi te "tri jedinice sa polugodista", otidji malo do skakljivih tema "gdje si i kako sa kim", zavrsi barem tu skolu.
Rijesi prvo svoje probleme pa onda raspravljaj sa drugima.
Pozdrav
SRBIN IZ BJELOPAVLICA
newerna_beba
12.02.2005., 17:39
Prvo popravi te "tri jedinice sa polugodista", otidji malo do skakljivih tema "gdje si i kako sa kim", zavrsi barem tu skolu.
Pozdrav
SRBIN IZ BJELOPAVLICA:roll: :roll: :roll:
Moji problemi su rijeseni i bez tvog upozorenja... Hvala ti na brizi ali mislim da nema potrebe...
Po tvojim postovima zakljucujem da si ti skolu davno zavrsio,ali izgleda neuspjesno,kad nekoliko prostih stvari ne mozes da ukapiras...
diretore
13.02.2005., 11:59
Pozdrav
SRBIN IZ BJELOPAVLICA:roll: :roll: :roll:
Moji problemi su rijeseni i bez tvog upozorenja... Hvala ti na brizi ali mislim da nema potrebe...
Po tvojim postovima zakljucujem da si ti skolu davno zavrsio,ali izgleda neuspjesno,kad nekoliko prostih stvari ne mozes da ukapiras...
"Rodjako"
tvoji problemi ce biti rijeseni bez mene sigurno, a i ta "moja briga" je sarkazam koji ti nikad neces razumijeti.
To sto sam ja skolu zavrsio "neuspjesno", vjerovatno se ogleda i u zavrsenom fakultetu i poslediplomskim studijama, ali opet to nije tema ovog posta.
Koliko se sjecam proste su bile sve stvari i u osnovnoj i u srednjoj skoli, cak i na fakultetu. A ti "rodjako" vidim da ni to ne mozes da ukapiras-na stadijumu na kojem se sada nalazis.
Vjerovatno je doslo neko novo vrijeme u Gimnaziji "Slobodan Skerovic"; to da je poenta imati "3 jedinice na polugodistu"
Ne bih te vrijedjao "rodjako", jer si mi mozda ipak rodjaka, ali ojacaj svoj mentalni sklop-trebace ti, ako ne danas, onda sutra.
Vazno je da nesto ukapiras-ne bi bilo dobro da ostanes monoman.
pozdrav
SRBIN IZ BJELOPAVLICA
Pa što diretore. Ako neko ima 3 jedinice ne znači da mu je IQ niži od ostalih. Bojim se da je tvoj niži. Bez obzira jesi li iz PG ili đe već, ali SRBIN...EJ BREEEEE. I još nešto-NE DIRAJ MOJ ROMAN!!!
newerna_beba
13.02.2005., 22:10
"Rodjako"
tvoji problemi ce biti rijeseni bez mene sigurno, a i ta "moja briga" je sarkazam koji ti nikad neces razumijeti.
To sto sam ja skolu zavrsio "neuspjesno", vjerovatno se ogleda i u zavrsenom fakultetu i poslediplomskim studijama, ali opet to nije tema ovog posta.
Koliko se sjecam proste su bile sve stvari i u osnovnoj i u srednjoj skoli, cak i na fakultetu. A ti "rodjako" vidim da ni to ne mozes da ukapiras-na stadijumu na kojem se sada nalazis.
Vjerovatno je doslo neko novo vrijeme u Gimnaziji "Slobodan Skerovic"; to da je poenta imati "3 jedinice na polugodistu"
Ne bih te vrijedjao "rodjako", jer si mi mozda ipak rodjaka, ali ojacaj svoj mentalni sklop-trebace ti, ako ne danas, onda sutra.
pozdrav
SRBIN IZ BJELOPAVLICAA da...shvatam te... zaboravih... ne uci se sve u skoli... (nadam se da ces shavtit sta sam htjela da kazem)
diretore
14.02.2005., 10:44
"Rodjako"
pozdrav
SRBIN IZ BJELOPAVLICAA da...shvatam te... zaboravih... ne uci se sve u skoli... (nadam se da ces shavtit sta sam htjela da kazem)
"Rodjako"
ti u skoli vjerovatno nisi nista naucila, ali kad vec "vuces za rijeci", ne vjerujem da ces nauciti nesto ni na ulici(mozda ces dobiti odrana koljena) :wink:
pozdrav
SRBIN IZ BJELOPAVLICA
evo nesto iz tvog sirokog spektra znanja i imanja
1.U vozu? DA
2.U avionu? NE
3.U bazenu? DA
4.U sauni? NE
5.U telefonskoj govornici? NE
6.Na balkonu? DA
7.U zatvoru? NE
8.U policijskoj stanici? NE
9.U toaletu(bilo gdje) DA
10.U kaficu? NE
11.U parku? REDOVNO Wink
12.U autu? DA
13.Na jezeru? DA (i u jezeru}
14.U swinger klubu? NE
15.U bioskopu? DA
16.Na ulici? DA (ali nije bilo skoro nikog)
18.Na partiju? DA
19.Da li ste probali trojku? NE
20.A cetvorku? NE
21.A grupni sex (sa mnogo vise))NE
22.Za djevojke (sa osobom istog pola)? NE
23.A muskarci (sa osobom istog pola)?
24.Da li ste probali anal? DA
25.Gutanje sperme? DA
26.S/M vosak od svijeca (po tijelu),lupanje po guzi,lisice,vezivanje ociju? NE
27.A incest? NE
28.Sex na brodu,jahti,camcu? DA
29.U helikopteru? NE
a najbolje je bilo na selu na imanju jednog strasno nervoznog cice koji je stalno isao okolo sa puskom... Koji rizik... ali nije nas uhvatio Razz
zatim na krovu zgrade,punoj plazi u sred dana,na snijegu... mmm...
diretore
14.02.2005., 11:05
Pa što diretore. Ako neko ima 3 jedinice ne znači da mu je IQ niži od ostalih. Bojim se da je tvoj niži. Bez obzira jesi li iz PG ili đe već, ali SRBIN...EJ BREEEEE. I još nešto-NE DIRAJ MOJ ROMAN!!!
Alo Slavik,
ja IQ nisam ni spominjao. A bojim se takodje da postoji i test inteligencije kod MENSA-e tako da se lako moze provjeriti i IQ doticne osobe(mozes da provjeris i svoj IQ).
Ako si mislio na moju zadnju recenicu u postu sa "rodjakom":
"Vazno je da nesto ukapiras-ne bi bilo dobro da ostanes monoman."
Monoman je osoba koja pati od "bolesne ideje", koja je opsjednuta sa nekom idejom.(cisto da razumijes, kao i doticna osoba)
Nema potrebe da ti odgovaram na drugi dio posta jer sam odgovor vec dao, ali je ipak smjesno da koristis uzrecicu "Breee".
A roman ti nisam ni dirao, niti ga mogu dirati preko interneta. Kao sto rekoh opusti se i uzivaj u zivotu, pisi taj "untouchable" roman i uzivaj u Gimnaziji.
pozdrav
SRBIN IZ BJELOPAVLICA
newerna_beba
22.02.2005., 09:18
HAHAHAHHAHAHHAHAH
Jesi li ti ljubomoran sto ja imam tako dobar sex???
Ja bar imam za razliku od tebe izgleda... :roll:
I to sve sa jednim istim deckom...
Nije tebi lako... :(
diretore
22.02.2005., 09:59
HAHAHAHHAHAHHAHAH
Jesi li ti ljubomoran sto ja imam tako dobar sex???
Ja bar imam za razliku od tebe izgleda... :roll:
I to sve sa jednim istim deckom...
Nije tebi lako... :(
blago nama ko nam se javio
trebalo je dosta dugo da ukapira
vjerojatno mi nije lako vec lakse jer sam ozenjen :P :lol: :P
"rodjako" vidim ja da je tebi sve lako, kao da si i ti sama laka, samo razmisljanje ti nesto ne ide lako
imas "dug misaoni momenat"
pozdrav
SRBIN IZ BJELOPAVLICA
diretore
22.02.2005., 10:04
1.U vozu? DA
6.Na balkonu? DA
9.U toaletu(bilo gdje) DA
11.U parku? REDOVNO Wink
12.U autu? DA
13.Na jezeru? DA (i u jezeru}
15.U bioskopu? DA
16.Na ulici? DA (ali nije bilo skoro nikog)
18.Na partiju? DA
Rodjako,
cisto da jos dodam da bi za razliku od "Podgorickih Yebodroma"(preuzeto iz casopisa "Aduti") po kojima sad zalazis, mogla da da odes sa svojim deckom (iliti dijeckom po nekom novocrnogorskom jez.) za promjenu nekada u krevet.
newerna_beba
22.02.2005., 21:17
Imala sam razlog zasto nisam bila na forumu,privatni,a veoma los,koji tebe ne bi trebalo da zanima...
A krevet mi je dosadio vise,jos i volim izazove...
Mada sam sad na ovom hladnom vremenu najcesce u krevetu... dok ne otopli...
A ti aj polako idi pazi tvoju zenicu,umjesto da pametujes odje duplo maldjima od tebe...
diretore
23.02.2005., 07:34
Imala sam razlog zasto nisam bila na forumu,privatni,a veoma los,koji tebe ne bi trebalo da zanima...
Mada sam sad na ovom hladnom vremenu najcesce u krevetu... dok ne otopli...
A ti aj polako idi pazi tvoju zenicu,umjesto da pametujes odje duplo maldjima od tebe...
Rodjako,
mozes da mastis ljude sa strane o tome "gdje i sta" mladi podgoricani rade.
gluposti tipa:
ostavi kazem ti za "Adute", mozda bi trebalo da te predlozimo da im das intervju kao ostali "pametni, nadareni, i izuzetno inteligentni podgoricani"
blackcat
23.02.2005., 21:18
a mogu li ja da pozdravim nekog,chisto da prekinem ovu vashu idilu?
newerna_beba
23.02.2005., 21:21
Necu da ti mnogo pojasnjavam,mislim da ovo nije podforum ljubav i sex... I tebe ne bi trebalo da zanima sta ja radim i GDJE radim... Ja ne zalazim u tvoj krevet niti me zanima sta radis sa svojom zenom,pa nemoj ni ti da guras nos gdje ti nije mjesti... Ja volim sex tim 'polu' javnim mjestima,ti u krevetu i samo da smo zdra'o...
Otvori topik na podforumu 'Ljubav & Sex' pa cemo raspravljat i o tome ako te toliko zanima...
blackcat
23.02.2005., 22:15
pa dobro,jel mogu ja sad nekog da pozdravim,da vam prekinem tu idilu,mada mi je milo kad vas tako gledam.i daj.ne zamecite vishe kavgu :twisted:
diretore
24.02.2005., 07:50
pa dobro,jel mogu ja sad nekog da pozdravim,da vam prekinem tu idilu,mada mi je milo kad vas tako gledam.i daj.ne zamecite vishe kavgu :twisted:
slobodno pozdravljaj
sa nekima se ovdje ne vrijedi objasnjavati
blackcat
24.02.2005., 12:23
ne moj da si na kraj srca,hajde dobicesh bombonu po izboru.a da,da pozdravim sve Perovice u Nikshicu i sve koji me znaju...
newerna_beba
24.02.2005., 21:25
Ja te ne znam ali te pozdravljam... i ovoga DIRETORE... vrlo zanimljiv tip... :) :) :)
Ja ne bih bila ja (iz Bjelopavlica,alapaca,jezikusa :D) da moja ne bude poslednja,a ocigledno ni ti diretore ne bi bio ti (mi iz Bjelopavlica smo svi takvi) da tvoja ne bude poslednja... pa nije ni cudo sto je znaimljivo nase prepirke citati :lol: :lol:
pozdrav za sve moje drage LIBERALE, iako vise zvanicno ne postoji LSCG al u dusi smo ostali LIBERALI!!! e viva MONTENEGRO!!!!