Vidi punu verziju : Sex sa bivsim/bivsom?!
Da li to ikako moze da bude "dobra ideja"?!
I koliko je to psihicki/emotivno opasno?!
[quote="Sarah"]Da li to ikako moze da bude "dobra ideja"?!
I koliko je to psihicki/emotivno opasno?![/quote
Uradi to, i saznaćeš odgovor!!!!!!!!!!!
Jasminnn
23.05.2003., 15:56
To je veoma poželjna okolnost
Samo ti se sex sa bivšom tako usladi da nemam reči
Dobra je stvar, ako si svesna situacije u koju ulazis. Ako gajis emocije i iluzije da ponovo budete zajedno, onda je ovo veoma los nacin da ga vratis (zavisi i od toga koliko si dobra - sala)! Mada ako oboje ulazite samo zbog sexa i dobre zabave i opustanja, prava je stvar, jer se vec dobro poznajete, nema onih faza upoznavanja, suzdrzavanja, nije te sramota ovog i onog... nego je skroz opusteno! Kazem samo ako ste rascistili sa emocijama, ali strast jos uvek funkcionise!
...Ama u potpunosti se slazem!Samo je uvek josh bolje,josh pohotnije...mmmmmmmmmmm
Cak i ako zbog toga mozda zrtvujes sadasnju (relativno stabilnu) vezu?!
I ako imas svaki razlog da svog bivseg mrzis?
U takvim situacijama, na kraju uvek ostanes sam, zar ne?!
I zasto je to onda i dalje tako neodoljivo?!
Ne valja se vracati na staro, a pozuda prema bivsem decku ipak je pokazatelj dela neprebolnog i dela lose sadasnje veze. Osim toga da ne pricam koliko smo mi zene mazohisti sa tim emocijama i strascu...
[quote="Sarah"]Cak i ako zbog toga mozda zrtvujes sadasnju (relativno stabilnu) vezu?!
I zasto je to onda i dalje tako neodoljivo?![/quote
Hmmmmmm...stoji tvoje razmisljanje kao ispravno Sarah.Moje neko iskustvo je malo specificno.Ona je u Kuvajtu,pa kad dodje jednom u 5 god.bude zaista lepo.Svoju zenu postujem,a ljubav,da li je volim?Opet moje razmisljanje:Naravno da je volim(svoju zenu mislim) ali to vishe nije ona ljubav od pre 18god.To je vec navika postala.Ima jedna narodna koju ne bih sada ovde da citiram,ali je do zla Boga istinita.
[quote=Sarah]Cak i ako zbog toga mozda zrtvujes sadasnju (relativno stabilnu) vezu?!
Hmmmmmm...stoji tvoje razmisljanje kao ispravno Sarah.Moje neko iskustvo je malo specificno.Ona je u Kuvajtu,pa kad dodje jednom u 5 god.bude zaista lepo.Svoju zenu postujem,a ljubav,da li je volim?Opet moje razmisljanje:Naravno da je volim(svoju zenu mislim) ali to vishe nije ona ljubav od pre 18god.To je vec navika postala.Ima jedna narodna koju ne bih sada ovde da citiram,ali je do zla Boga istinita.
ovo je jako zanimljivo, ljudska pohlepa ne poznaje svoje granice, ona se tih granica samo boji, kad prestane da se boji e onda je zeznuto.
VisionOfDisorder
25.05.2003., 22:11
prilicno cool stvar.
Gazdarica
26.05.2003., 09:51
Sex sa bivsim...??? Sto da ne, ako je bilo dobro, naravno pod uslovom da smo prethodno sve rascistili u svojim glavama...
djavolina
27.05.2003., 03:46
Losh trip!
Margott
27.05.2003., 04:40
...potez ochajnika 2.(zaborawila sam da se prijavim malopre)
ljiljana
27.05.2003., 15:48
Da se i ja prikljucim na ovaj forum. Tema je univerzalna i vjecna. nemam konkretno mi[ljenje po tome. Razlog zasto se javljam je da sami sama evo vise od 20 godina u dilemi da li da potrazim bivseg.Nikada ga nisam zaboravila, ali sam preponosna da ucinim taj korak. Zivot skoro prodje, a zivot nikako da <namjesti< situaciju u kojoj cemo se slucajno sresti. Mislim da i on mene nije zaboravio, ali je previse gresan prema meni i da nema hrabrosti da ucini prvi korak.
Ocekujem savjete
Gazdarica
27.05.2003., 16:02
Draga Ljiljana, a sta imas od tolikog ponosa, osim sto, kao sto i sama kazes, zivot prolazi...???
Ako nesto zelis, onda se i bori za to... Cak i ako ne uspijes u svojim nastojanjima, bar znas da si pokusao... Nema pitanja - sta bi bilo, kad bi bilo...
Draga Ljiljana, a sta imas od tolikog ponosa, osim sto, kao sto i sama kazes, zivot prolazi...???
Ako nesto zelis, onda se i bori za to... Cak i ako ne uspijes u svojim nastojanjima, bar znas da si pokusao... Nema pitanja - sta bi bilo, kad bi bilo...
Gazdarice, H V A L A. Ovakav savjet mi najvise odgovara. Ja sam vaga u horoskopu, dakle neodlucna. Potreban je neko sasvim neutralan da ma posavjetuje. Gazdarice, poslusacu Te !
mrsale6
27.05.2003., 16:13
...Ama u potpunosti se slazem!Samo je uvek josh bolje,josh pohotnije...mmmmmmmmmmm
[quote=Sarah]Cak i ako zbog toga mozda zrtvujes sadasnju (relativno stabilnu) vezu?!
Pa prijatelju , o cemu to pricas? Pa zar si stvarno ocekivao da ljubav posle 18 godina bude ista? Pogledaj se u ogledalu pa reci da li si i ti onaj isti od pre 18 godina?Ljubav menja svoje oblike stalno ali to ne znaci da je manje vredna posle tolikih godina!!! i tebe je tvoja zena prvo volela kao decka pa kao muza pa verovatno i kao oca svoje dece (ako ih imate)i da ne nabrajam dalje.Da li ti je palo napamet da je deo i tvoje krivice sto osecas da to "nije ona ljubav" ili jos bolje sta ako tvoja zena resava tu "naviku" na isti nacin kao i ti, onda se stvarno upitajte zasto ste jos uvek u braku?
Seks sa bivsim? Zasto da ne?! On te vec dovoljno poznaje da zna sta volis. Naravno, zaboravi na emocije.
Posle 15 godina sam se sreo sa svojom bivsom, pustim slucajem, ja sam ozenjen imam dvoje prelepe decice a ona ostala tvrdoglava sve do par koju godinu kada se napokon udala.I to ponajvise zahvaljujuci meni, pomogao sam joj da razbije neke iluzije, pa koliko zena ima da nisu srecne, pogotovo lepih.Od kako se udala nismo vise ljubavnici ali se cujemo par puta godisnje i vidimo (ona je u susednom gradu). Danas smo pre svega prijatelji radimo sasvim razlicite poslove ali vec par puta mi je pomogla kao niko do sada i mislim da konacno imam jednog pravog prijatelja u zeni, bivsoj.
someone
28.05.2003., 15:13
Seks sa bivsim? Zasto da ne?! On te vec dovoljno poznaje da zna sta volis. Naravno, zaboravi na emocije.
slazem se Tamara
i pored svega toga nema obaveza
ako mrzis bivseg-nisi ravnodusna;ako nisi ravnodusna-negde ti je stalo..ok,privlaci te idalje manje vise tu je sex sa bivsim neizbezan ali i sladak bas kao sex pomirenja..samo ovde trebas da shvatis da je to samo to i da furas dalje.preduboke emocije ostavi kod kuce.ako si nacisto sa sobom i raznoraznim ocekivanjima ok kombinacija (kad su vec sve druge propale.. :) :)
ako mrzis bivseg-nisi ravnodusna;ako nisi ravnodusna-negde ti je stalo..ok,privlaci te idalje manje vise tu je sex sa bivsim neizbezan ali i sladak bas kao sex pomirenja..samo ovde trebas da shvatis da je to samo to i da furas dalje.preduboke emocije ostavi kod kuce.ako si nacisto sa sobom i raznoraznim ocekivanjima ok kombinacija (kad su vec sve druge propale.. :) :)baby blue
Crno pa se ne vidi ...
02.07.2003., 12:50
Probah jednom i potvrdih ono sto mi rekose stariji "krpljene gace nikad nisu kao nove "... Bolje s novim deckom, bar se nadas boljem i lepsem sutra, nego s bivsim iako znas da je sve vec odavno gotovo.
Ako je samo sex u pitanju onda ok, bolje s bivsim nego sa nekim nepoznatim, ali nisam ti ja za te samo sex varijante. Nista bez emocija.
bundeva
10.07.2003., 00:45
Mogu samo da ti kazem da moze biti jako opasno.
saska_bgd
10.07.2003., 16:30
Malo mi je bljak sve to. Da je valjalo ne bi bio bivshi. Kako bih vam rekla ne volim da gledam dva puta isti film, ili da citam vec procitanu knjigu
Moglo bi da bude veoma zgodno.To kazem u svoje ime.Ja zaista pozelim da se nadem u krevetu sa njim iako smo vec godinama razdvojeni.
pcelica
10.07.2003., 19:27
pa da stvari valjaju bili biste zajedno, za mene je sex bez emocija prazan, te ako ga jos uvek zelis zapitaj se da li zelis samo sex ili se potajno ( mozda nesvesno) nadas da ces povratiti lepe momente, to se inace ne desava.
Princeza
10.07.2003., 21:10
NE! Nikako ne bih mogla, jer bih poludela ako je nesto novo naucio! 8)
opasno po zivot ljudi ne pokusavajte to ako ne zelite da i ono malo samopostovanja, srece u zivotu i volje sacuvate ,ja to iz iskustva
pcelica
18.07.2003., 12:09
opasno po zivot ljudi ne pokusavajte to ako ne zelite da i ono malo samopostovanja, srece u zivotu i volje sacuvate ,ja to iz iskustva
u pravu si
na zalost ja probala i za'ebala se
ps
bila sam mlada i naivna
kosmopolit
18.07.2003., 12:11
ako , ako naucices , ima vremena :)
pcelica
18.07.2003., 12:12
paaaaaaaaaaa
vise nisam ni mlada ni naivna
mada jesam plava :wink:
kosmopolit
18.07.2003., 12:16
svi smo mi mladi i naivni , veruj mi ipak sam stariji godinu dana od tebe :oops: .. ne ne trazim da me oslovljavas sa " cika Kosmo " ali ipak mozda , MOZDA , poznajem neke stvari bolje od tebe ,
a i ucimo celog zivota, i nikad ne mozemo nista znati ... ili pak mislimo da nesto znamo ... :?
kosmopolit
18.07.2003., 12:18
usput sta se desava sa ostalima ....ALOOOOOOOO ..... gde ste bre ljudi ....uff, meni ne smeta pcelice , sasvim si mi dovoljna , ali se plasim da nam ne zatvore ovaj forum pa sta cemo onda ? :( :?
pcelica
18.07.2003., 12:18
cika kosmo ja se izvinjavam, nadam se da ces mi oprostiti
naravno da cu citav zivot uciti
ne kaze se dzabe ucis se dok si ziv
kosmopolit
18.07.2003., 12:32
oprosteno ti je mila devojcice ...
Ja vec godinama tresem svoju bivsu, iako ona ima decka i svaki put se nesto kao premislja, ali meni je super, volim kada vidim da ne moze da mi odoli i pored svog novog tipa!!! Obozavam da cepam svoje bivse, mnogo se vise trude nego u vezi, i uvek ih grize savest ali ne uspevaju da se odupru strasti! Inace ja imam novu devojku...
CEZARE TO SE ZOVE PRANJE MOZGA PARDON PRANJE P...INACE ISKORISTI DOK JE MOZES
Probao. Uzbudljivo. Ali NE
bejbica
19.09.2006., 18:04
Ja vec godinama tresem svoju bivsu, iako ona ima decka i svaki put se nesto kao premislja, ali meni je super, volim kada vidim da ne moze da mi odoli i pored svog novog tipa!!! Obozavam da cepam svoje bivse, mnogo se vise trude nego u vezi, i uvek ih grize savest ali ne uspevaju da se odupru strasti! Inace ja imam novu devojku...
Wow, ala si ti neki opasan prangijash :roll:
pa cezare svaka cast!!!! necu da komentarishem tvoj stav ali iskrenost je za svaku pohvalu.....usput...donekle se slazemo.....steta sto nisam tvoja bivsha.....
Jao,Cezare,srce,bas si faca sto "treses" svoju bivsu! A mozda se i tvoja nova djevojka isto tako "trese" sa svojim bivsim??!! Jesi li razmisljao o tome?
Ah,da! I ja se tu*cam sa svojim bivsim, seks nam je nevjerovatan,ali nam veza nikad nije uspjela zbog previse slicnog temperamenta,ali zato seks... ;-) ;-)
Btwn, i ja imam novog decka... ;-)
slucajna
19.09.2006., 21:06
dobar je onda samo kad prema tom bivsem ne osecas nista,a u suprotnom,samo produzavas sopstvenu agoniju!U prvom slucaju ideja je super,bolje s nekim koga poznajes i za koga znas da cete u potpunosti zadovoljiti!
nasmejana pahulica
19.09.2006., 21:58
super ideja, ako je seks i pre bio dobar, sto da ne?
Silent Bob
19.09.2006., 23:44
Ja nisam skoro ni imao seks kad sam bio u vezi, a kamo li sad dve godine potom...
nasmejana pahulica
20.09.2006., 00:15
Ja nisam skoro ni imao seks kad sam bio u vezi, a kamo li sad dve godine potom...
ti si totalno blesav :)
to ti je mac sa dve ostrice ;)
topmodelsica
20.09.2006., 20:49
Ha ha ha ha ha, opasno je samo ako suparnica uzme tandzaru. :D Ha ha ha ha ha
voltron
21.09.2006., 02:00
Damn ja sam sa bivsom uspeo da ostanem samo ---- drug :rolleyes:
voltron
21.09.2006., 02:04
By the way ovo mi je prva poruka - jeeeeee....
Silent Bob
21.09.2006., 02:30
Tacnije druga...
Bad_Wolf
21.09.2006., 08:01
Pa moze, ali treba da se pomire sa novim pravilima...
Cruella
21.09.2006., 12:00
nisam imala to iskustvo...
hm.. neke session-e bi bilo lepo ponoviti..
realno.. ne razmisljam nikad o tome.
Hehehe, zavisi sa kojom od bivsih! Ima jedna koja me je bas emotivno razvalila kad je pokresala sa drugim tipom... Pizdio sam mesecima! Iako bih je ponovo rado opalio, sad mi je ogavna pomisao da trebam da je je.em posle njega. Sa njom nikad vide, sa ostalima vrlo rado
Hehehe, zavisi sa kojom od bivsih! Ima jedna koja me je bas emotivno razvalila kad je pokresala sa drugim tipom... Pizdio sam mesecima! Iako bih je ponovo rado opalio, sad mi je ogavna pomisao da trebam da je je.em posle njega. Sa njom nikad vide, sa ostalima vrlo rado
Штета што си сазнао да те је преварила 8-) :arrow: :twisted:
Emily_Bg
24.09.2006., 01:39
Ako smo bili dobra kombinacija u krevetu,sto da ne.Poznajemo se,ali postoji mogucnost da se emocije opet probude.Mislim da takav odnos nije moguc,ako je bila u pitanju neka velika ljubav,sa tuznim krajem.Najgore je u toj prici ako jedna strana shvati da voli tu osobu,a ova druga zeli samo sex i nista vise.
Ako smo bili dobra kombinacija u krevetu,sto da ne.Poznajemo se,ali postoji mogucnost da se emocije opet probude.Mislim da takav odnos nije moguc,ako je bila u pitanju neka velika ljubav,sa tuznim krajem.Najgore je u toj prici ako jedna strana shvati da voli tu osobu,a ova druga zeli samo sex i nista vise.
Интересантно је то да се старих љубави сетимо увек кад се осетимо усамљенима.
Тада такав секс добро дође, бар се присетиш да је боље добро сам него лоше с неким, а и задовољиш потребу,бар у физичком смислу.
Emily_Bg
24.09.2006., 01:48
Интересантно је то да се старих љубави сетимо увек кад се осетимо усамљенима.
Тада такав секс добро дође, бар се присетиш да је боље добро сам него лоше с неким, а и задовољиш потребу,бар у физичком смислу.
Kada smo sami,imamo vremena da razmisljamo i da se prisecamo,jer ovako zivimo brzo,i nemamo vremena da analiziramo,razmisljamo,itd.Ali mislim da to sex sa bivsim, moze da bude dobar u slucaju samo ako ljubav nije bila velika,jer posle velikih ljubavi(bar u mom slucaju)uvek ostaju neke emocije,potisnute duboko u nama.A sex bas sa tom osobom koju smo nekad ludo voleli moze za cas da raspali te emocije.I sta onda ako druga strana nece nista vise sem sexa?Opet budemo povredjeni............
Kada smo sami,imamo vremena da razmisljamo i da se prisecamo,jer ovako zivimo brzo,i nemamo vremena da analiziramo,razmisljamo,itd.Ali mislim da to sex sa bivsim, moze da bude dobar u slucaju samo ako ljubav nije bila velika,jer posle velikih ljubavi(bar u mom slucaju)uvek ostaju neke emocije,potisnute duboko u nama.A sex bas sa tom osobom koju smo nekad ludo voleli moze za cas da raspali te emocije.I sta onda ako druga strana nece nista vise sem sexa?Opet budemo povredjeni............
То већ зависи од очекивања друге стране. Секс сам по себи не мора, па чак и неће пробудити емоције, али емоције могу да потакну жељу за сексом са одређеном особом, тј. бившом љубави, ако већ говоримо о томе. Пре свега, следеће јутро и поред повређености знаћеш на чему си.
Сећам се моје прве љубави. Бар тада сам га много волела. Након раскида сам дуго била сама и повремено бих се виђала с нјим, али ми никада није пало на памет да се мирим с њим. Пробуде се успване емоције, али се на томе и заврши. Али, сам имала проблем што је он то доживљавао као могуће помирење, а ја њега као нешто нежно и топло из прошлости, али остаје само то, прошлост.
Чак ми се чини да нам је секс након раскида био много бољи. ;-)
Kad_LupimLupim
24.09.2006., 23:33
Proslost je nesto sto nas cesto јebe (:
naancy90
24.09.2006., 23:36
mrzim to sto sam bas slaba na bivse... :-(
za sex sa bivsim ne znam jos nista! ali verujem da je predivno... ;)
marina.c
24.09.2006., 23:38
...najbolji...
Aleksej_BASO
24.09.2006., 23:39
mrzim to sto sam bas slaba na bivse... :-(
za sex sa bivsim ne znam jos nista! ali verujem da je predivno... ;)
Probaj ti prvo da naucis bilo sta o sexu, ali za jedno 3-4 godine ;)
Pa onda dodji da se druzis sa nama velikima. 8-)
zelenooka
24.09.2006., 23:40
Uf, vrlo loša ideja. :? Jednom sam se prevarila i bilo je očajno. Samo sam pokvarila lepe uspomene. :?
naancy90
24.09.2006., 23:41
Probaj ti prvo da naucis bilo sta o sexu, ali za jedno 3-4 godine ;)
Pa onda dodji da se druzis sa nama velikima. 8-)
a zasto ne mogu sada da se druzim sa vama velikima?
bejbica
24.09.2006., 23:42
Uf, vrlo loša ideja. :? Jednom sam se prevarila i bilo je očajno. Samo sam pokvarila lepe uspomene. :?
Zelenooka za ovu izjavu te vodim na picence ;)
zelenooka
24.09.2006., 23:47
Zelenooka za ovu izjavu te vodim na picence ;)
Da nemaš možda slično iskustvo? :?
(može pićence, đus-votku molim) :wink:
Meni je do sad vecina veza pocela da crkava na nacin da je prestao, tj. da su prestali fizicki da me privlace...Onda su pocele nekad drage stvari da budu iritantne, itd., itd...tako da posle raskida mi nije padalo na pamet nista sexualno...Na zalost....kad osetim da se fizicka privlacnost smanjuje znam da ce veza puci. volela bih to da promenim, ali tja...Ah, da ostala sam nekih bivsih zeljna, u stvari nismo ni raskidali .... Jedan pod crnom zemljom, sa jednim sam se pogubila po ovom belom svetu. Izgleda da kod mene pali faktor, da volim,da me privlaci neko za koga moram da se borim ili ne mogu da imam. Tja...nezrelo priznajem.
Aleksej_BASO
24.09.2006., 23:51
El mogu i ja???
bejbica
24.09.2006., 23:53
Da nemaš možda slično iskustvo? :?
(može pićence, đus-votku molim) :wink:
Sve si rekla u jednoj rechenici ;)
ljubenko
25.09.2006., 02:52
Ma, bez reči...
ljubenko
25.09.2006., 03:03
Na kraju sve su samo uspomene.Zbog toga je mozda i zivot lep. Uostalom narod je lepo rekao od uspomena se ne zivi.