Vidi punu verziju : vutra
šta mislite o legalizaciji trave(marihuane za neupucene ako ih ima takvih)?????????''
pa da čujem vaša mišljenja???????? :twisted: :twisted: :twisted:
Prvo edukacija ove decice sto misle da se jede sve sto leti :wink:
Incognito
05.09.2003., 08:59
Ma ja bih legalizovao sve vrste droga... Tim potezom ubijas narkomafiju, i jos ubires poreze... a narkomana je uvek bilo, i uvek ce ih biti...
Stavise, kad je nesto legalno, manje je interesantno i misteriozno, pa pubertetlije nece interesovati toliko kao sada...
Proizvodnja grama kokaina kosta manje od 50 centi, a on se opet prodaje od 80 do 200 dolara u zavisnosti od cistoce... A ko uzima te pare... zna se, dileri...
Da je droga bila legalizovana pre 30 godina, ne bi bilo problema na kosovu, jer albanci ne bi imali od cega da otkupe 80% srpske imovine 'tamo dole'... Ma milion je razloga zasto treba da bude legalna... Ako je neko resio da se sjebe, legalno ili nelegalno, on ce to i uciniti...
A ako uberes poreze na narkoticima, i ulozis ih u edukaciju mladih, procenat narkomana (koji je OGROMAN kod nas) ce drasticno opasti... Vidite sta je Holandija ucinila... sada su narkomani tamo mahom strani drzavljani, dosli da sisaju drzavnu sisu narkotika :lol:
Gazdarica
05.09.2003., 09:51
E da, sve ovako kao sto Inco kaze...
slozio bih se samo djelimicno jer je i alkohol legalizovan a pogledajte koliko ima alkoholicara!!!!
Incognito
05.09.2003., 10:05
slozio bih se samo djelimicno jer je i alkohol legalizovan a pogledajte koliko ima alkoholicara!!!!
Ima ih daleko manje od narkomana, i generalno su mnogo manja pretnja, jer litar brlje mozes da kupis za 50 dinara (spiritus mozes i za manje), a da se razbijes k'o stoka... tako da bar nema alkoholnog kriminala...
A i nema toliko alkoholicara koliko ti mislis da ima... Jedini je problem sto se pare od akciza i ostalih taksi koje idu na opijate uopste ne ulazu u PRAVILNU edukaciju mladih... Nije dovoljno reci 'to nevalja, i nemojte ga koristiti'... trebamo nauciti mlade da sami dodju do tog zakljucka, a ne da im ga nametnemo... jer onda se i to pretvara u delimicno zabranjeno voce, a buntovnici u pubertetu ce uciniti sve da ga probaju... a posle nekog vremena vec bude kasno...
Poz.
Gazdarica
05.09.2003., 10:10
A nekima kao meni, dosade opijati, pa sami batale sve to... :roll: :roll: :roll:
a šta mislite da napravimo akciju alkoholom protiv droge!!!!!1 :twisted: :twisted: :twisted:
Incognito
05.09.2003., 10:14
A nekima kao meni, dosade opijati, pa sami batale sve to... :roll: :roll: :roll:
Takodjer :oops:
Takodjer :oops:
takodje :twisted: :twisted: :twisted:
savannah
05.09.2003., 10:17
ovde (ch) je dozvoljeno pusenje trave...
znate to sigurno...
odes do prodavnice fino, i kupis...mozes "gotovu", a mozes i "pelcer" pa da sadis na balkonu...ma sta zelis...
ali zato svi duvaju odreda.
i mladji i stariji...
idem vozom na posao nekad, i izadjem ljudi i ja naduvana, puse u kupeu...ujutru rano, klinci dok idu u skolu...tz tz tz
ne znam.
ja ne volim. i nisam nikad probala...
svakom svoje. meni ne treba....(jos uvek)
znate to sigurno...
odes do prodavnice fino, i kupis...mozes "gotovu", a mozes i "pelcer" pa da sadis na balkonu...ma sta zelis...
i mladji i stariji...
idem vozom na posao nekad, i izadjem ljudi i ja naduvana, puse u kupeu...ujutru rano, klinci dok idu u skolu...tz tz tz
ne znam.
nisi probala :shock: :shock: :shock:
znas kako kazu: u životu treba sve probati :twisted: :twisted: :twisted:
devojka_bgd
05.09.2003., 10:21
Da,da...Sve mi se cini da vecina nas mora da prodje tu fazu...
:wink:
Zeznuto je kad se zaglavis negde,i ostanes u problemu...alhohol ili droga...skoro da je isto....
:roll:
savannah
05.09.2003., 10:23
znate to sigurno...
i mladji i stariji...
ne znam.
sta mi se becis :))))
nisam...
eto...sad sam jos i zaostala :(
buhaahahhhahaaaa
znate to sigurno...
i mladji i stariji...
ne znam.
nisam...
buhaahahhhahaaaa
nemoj se ljutiti samo kazem da u zivotu treba sve probati i onda odluciti sta valja a sta ne valja
p.s. to ne znaci da vutra valja :twisted: :twisted: :twisted:
savannah
05.09.2003., 10:27
znate to sigurno...
i mladji i stariji...
ne znam.
nisam...
buhaahahhhahaaaa
nemoj se ljutiti samo kazem da u zivotu treba sve probati i onda odluciti sta valja a sta ne valja
p.s. to ne znaci da vutra valja :twisted: :twisted: :twisted:
ma da.
treba probati...ako te privlaci, interesuje, golica radoznalost...
al mene jok (a mislila sam da sam normalana osoba :))))
Incognito
05.09.2003., 10:29
Ma svaka tebi cast kad mozes odoleti okolini :!:
savannah
05.09.2003., 10:31
Ma svaka tebi cast kad mozes odoleti okolini :!:
"ne dam se djavolu" :))))))
a i moram da drzim ravnotezu....i ne radim bas samo ono "sto ne valja" ;)
Gazdarica
05.09.2003., 10:31
Ehehe, a da osnujemo drustvo bivsih narkomana, pa pokrenemo kampanju za legalizaciju marihuane, ali i edukaciju mladih kako da je konzumiraju, a da ne probaju nista jace... :lol:
Ehehe, a da osnujemo drustvo bivsih narkomana, pa pokrenemo kampanju za legalizaciju marihuane, ali i edukaciju mladih kako da je konzumiraju, a da ne probaju nista jace... :lol:
podrzavam :D :D :D
a kako bi se zvalo društvo :?: :?: :?:
Incognito
05.09.2003., 10:35
Ko ono rece 'alkoholom protiv droga'...
Bolje: 'Seksom protiv droga - Lepse je, a ne skodi!' ... E ovo cu poslati ministarstvu, majke mi :wink:
Poz.
Bolje: 'Seksom protiv droga - Lepse je, a ne skodi!' ... E ovo cu poslati ministarstvu, majke mi :wink:
Poz.
e ovo je još bolje!!!!!!! super ideja :twisted: :twisted: :twisted:
Incognito
05.09.2003., 10:38
Moze da se zove:
Partija
Iskrenih,
Časnih
Konzumenta
Alkohola
:roll: :twisted: :lol:
Poz.
ne zaboravi kooooondooooooomeeeeeeeee :lol: :lol: :lol:
Moze da se zove:
Partija
Iskrenih,
Časnih
Konzumenta
Alkohola
eh to je od čorbe,daj nešto unikatno :twisted: :twisted: :twisted:
savannah
05.09.2003., 10:43
Moze da se zove:
Partija
Iskrenih,
Časnih
Konzumenta
Alkohola
hahhhahhhaaa
pa ti si stvarno samo "malo" lud :))))
nagradno pitanje za citaoce:
"na sta misli inc. kad na nista ne misli" :))))))
na sebe :lol:
savannah
05.09.2003., 10:46
na sebe :lol:
{cuti mala, pobice nas inc. :)))))))))}
Incognito
05.09.2003., 10:46
dobro... ajde da ukljucim pesnicku stranu mog mozga... moze:
Konzorcijum
Ovisnika
Narkotika
Dobronamerno
Odobrava
Marihuanu
Moze i bolje, al' mi nesto neide od jutros...
Gazdarica
05.09.2003., 10:47
Hehehe, ovo je vec bolje... :lol:
dobro... ajde da ukljucim pesnicku stranu mog mozga... moze:
Konzorcijum
Ovisnika
Narkotika
Dobronamerno
Odobrava
Marihuanu
Moze i bolje, al' mi nesto neide od jutros...
e ovo je dobro!!!!!
imas moj glas :twisted: :twisted: :twisted:
Incognito
05.09.2003., 10:53
A za ovu drugu kampanju:
Sex
Against
Drugs
Indirectly
Sacrifies
Marijuana
:twisted: :twisted: :twisted:
Gazdarica
05.09.2003., 10:55
Wow, Inco bas te jutros krenulo... :lol:
A za ovu drugu kampanju:
Sex
Against
Drugs
Indirectly
Sacrifies
Marijuana
e necemo sada na engleskom
ja sam za prvu soluciju
savannah
05.09.2003., 10:58
ha hahhahah
mali oglas...
"Ako neko želi da ostavi alkohol i cigare nek ih ostavi kod mene."
:))))))
Incognito
05.09.2003., 11:00
Gde me krenulo... trebalo mi par minuta za ovo drugo...:lol:
savannah
05.09.2003., 11:03
Gde me krenulo... trebalo mi par minuta za ovo drugo...:lol:
inc.
ajd majke ti...;)
re-design za firmu (global ci)...(print,web...)
imas ideju???
(daj da ga koristim dok mu traje kreativna faza:)
Incognito
05.09.2003., 11:03
Debeli,
Energicni
Jak
Onanise
Debilni,
Energicni
Jak
Onanise
je li ovo nesto na moj racun???????????
Incognito
05.09.2003., 11:05
ma neeee :roll: :lol:
savannah
05.09.2003., 11:09
ma neeee :roll: :lol:
alo...tebi pricam :)
i need some idea......................
il mi prazno sto petak?
A attention
I interest
D desire
S sex
:roll: :roll: :roll:
Incognito
05.09.2003., 11:10
Pa objasni malo podobnije... Oces novi naziv za firmu?
savannah
05.09.2003., 11:11
A attention
I interest
D desire
S sex
:roll: :roll: :roll:
he, blondi, ovde ima vic...
kao zasto na svim kucama po kosovu pise "AIDS"?
"Alle In Der Schweiz"
(kao svi u ch) :)))))
savannah
05.09.2003., 11:16
Pa objasni malo podobnije... Oces novi naziv za firmu?
ne. novi naziv ne...
ali logo mozda (tj najverovatnije)
ovaj se valja vec 6 godina.
trebala bih da ga uprostim malo bar, isuvise napadno deluje u odnosu na danasnje trendove...ali da ostane prepoznatljiv.
a onda prema njemu...celi print asortiman, i naravno novi web page...
a mene nece nesto....:(
tj.
imam konflikt sa sefom (khm)
trazi mi "simple thing" - a ja ne bih bas...
ok, less is more...ali treba i pokazati sta umes jel te, a gde ces, ako ne na svom terenu...
i lakse mi kad imam musteriju koja zna sta hoce.
a ja sad ispadoh sebi najteza musterija :)
ooooo al pricammmmm :)))))
Incognito
05.09.2003., 11:18
Pa dobro... kako izgleda stari logo (ako novi treba da ostane prepoznatljiv)?
savannah
05.09.2003., 11:18
mislim, imala neke dugorocne projekte u zadnje vreme, pa malo ispala iz koloseka "sta se nosi" trenutno...od boja, stilova, itd...
dal da spicim na neki seminar.....hm.....
Incognito
05.09.2003., 11:21
ma dizajn je isti kao i pre 2-3 godina... i dalje su pastelne plave, 'meke' sive, metal, plastika i staklo in... a sve ostalo je manje vise out...
Mada se ni ja ne mlatim previse dizajnom...
Poz.
savannah
05.09.2003., 11:22
zasto????
http://www.topflashers.com/
"Die Seite kann nicht angezeigt werden.
Die gewünschte Seite ist zurzeit nicht verfügbar. Möglicherweise sind technische Schwierigkeiten aufgetreten oder Sie sollten die Browsereinstellungen überprüfen. ".............
ne radi???
php,asp,jsp ili CF mozda???
imam slobodno radno mesto od 1.10 (ako znas malo nemacki ;)
savannah
05.09.2003., 11:24
ma dizajn je isti kao i pre 2-3 godina... i dalje su pastelne plave, 'meke' sive, metal, plastika i staklo in... a sve ostalo je manje vise out...
Mada se ni ja ne mlatim previse dizajnom...
Poz.
bez zezanja...ono a là apple & co. ???
hm.
plastic style...ja rekoh proslo...
Incognito
05.09.2003., 11:29
... pa zato sto sam programer, a dizajn/ilustracija su mi samo hobiji kojima se bavim samo u retkim trenutcima inspiracije... A mogu da programiram u (najverovatnije) svakom skript ili programskom jeziku za koji si ti cula :P
A sajt mi ne radi od kako mi je crko dedicated server u engleskoj, i evo ima mesec dana ne mogu da ga srede majmuni... i za to ja njima dajem £150 mesecno... :(
A i onako sam sajt zatvorio pre dve godine, pa ne bi videla nista sem splash-page-a ( slican wallpaper-u: http://www.site4view.com/aleksandar/tmp/spheres_1280x1024.jpg (ako ti je manja rezolucija, mogu ti okaciti i druge verzije) )... Ma vise mi sajt nije potreban... vec sam se probio, pa sad radim 'na ime'... Ima dobrih godinu-dve od kako me niko nije pitao za portfolio/cv, vec samo 'kol'ko para?' :lol:
baah...
Poz.
savannah
05.09.2003., 11:39
... pa zato sto sam programer, a dizajn/ilustracija su mi samo hobiji kojima se bavim samo u retkim trenutcima inspiracije... A mogu da programiram u (najverovatnije) svakom skript ili programskom jeziku za koji si ti cula :P
A sajt mi ne radi od kako mi je crko dedicated server u engleskoj, i evo ima mesec dana ne mogu da ga srede majmuni... i za to ja njima dajem £150 mesecno... :(
A i onako sam sajt zatvorio pre dve godine, pa ne bi videla nista sem splash-page-a ( slican wallpaper-u: http://www.site4view.com/aleksandar/tmp/spheres_1280x1024.jpg (ako ti je manja rezolucija, mogu ti okaciti i druge verzije) )... Ma vise mi sajt nije potreban... vec sam se probio, pa sad radim 'na ime'... Ima dobrih godinu-dve od kako me niko nije pitao za portfolio/cv, vec samo 'kol'ko para?' :lol:
baah...
Poz.
aha.
verujem ti za programske jezike ;)
ali ovde je bas frka...
vec dve godine smo se preusmerili(od asp) na cold fusion.
i sad tip dao otkaz (ma situacija u pm ovde)
za 2 nedelje smo imali samo jednog koji je dolazio povodom otkaza, a radio je samo asp...
kao "mogu ja i da naucim cf"
i sad...ca. 50 hp sa svim mogucim cms-ovim i ostalom dinamikom...treba neko da odrzava.
i stvarno sam te pitala...ako imas tenzija na zapad ;)
mozda moze nesto i da se smuva...
a ja kao obicni art director...pokusavam da ne mislim na trenutnu situaciju, i iznalazim sebi posao preko posla...
a fino je kad se stigne do tog stadijuma, kad ti ne trebaju "preporuke"...
i jos lepse, kad ima ko da ti plati:)
jel si kao freelancer ili negde u firmi nekoj...?
savannah
05.09.2003., 11:42
baah...
Poz.
ah da, splash je ok (mogu ja i save as...;)
eh da je meni ovo sve znati :twisted: :twisted: :twisted:
a da se vratimo malo na temu!!!!!1
znaci da li ste za ili protiv i naravno obrazlozenja :twisted: :twisted: :twisted:
Incognito
05.09.2003., 11:46
Prvo rec o ASP-u i CF-u... Ne znam zasto ste menjali jezik... JEDINI gori skript jezik od ASP-a je CF...
A CF moze da nauci svako ko je ikad video neki markup jezik (HTML, XML etc.)... Imas reference i manual, i nista vise ti za njega ne treba (sem malo vremena dok procitas sve to)...
Sto se tenzija na zapad tice, imam ih od kako znam za sebe... no, mene evo par godina kara vojska i to zesce, te je to jedini razlog zasto se jos nisam odselio... A sto se CH tice, nemacki znam kol'ko i bata zivojinovic... sto znam iz filmova, znam :lol:
Inace radim i kao freelancer i kao regularno zaposljena osoba za Site4View (radio sam i za List Computers do pre par meseci, dok gazda nije prestao da daje platu), s tim sto radim odavde (telecommute)...
Poz.
savannah
05.09.2003., 11:50
znaci da li ste za ili protiv i naravno obrazlozenja :twisted: :twisted: :twisted:
izvini deki :)
ko o cemu baka o kolacima :)))
a izgleda da sam tako i tako uvek - s druge strane
il bedak, il promasim temu :(
ne nismo za travu. :P
a mozda i jesmo u dozvoljenim/nestetnim po zdravlje kolicinama.
pa ko voli nek izvoli.
ko nije siguran dal ce, nek svrati do saltera skoroosnovanog drustva za zastitu za borbu sexom protiv pusenja (ispravno?:)
eto.
ko razume shvatice :)))
izvini deki :)
ko o cemu baka o kolacima :)))
a izgleda da sam tako i tako uvek - s druge strane
il bedak, il promasim temu :(
ne nismo za travu. :P
a mozda i jesmo u dozvoljenim/nestetnim po zdravlje kolicinama.
pa ko voli nek izvoli.
ko nije siguran dal ce, nek svrati do saltera skoroosnovanog drustva za zastitu za borbu sexom protiv pusenja (ispravno?:)
eto.
ko razume shvatice :)))
ma okkk :twisted: :twisted: :twisted:
savannah
05.09.2003., 11:57
Prvo rec o ASP-u i CF-u... Ne znam zasto ste menjali jezik... JEDINI gori skript jezik od ASP-a je CF...
A CF moze da nauci svako ko je ikad video neki markup jezik (HTML, XML etc.)... Imas reference i manual, i nista vise ti za njega ne treba (sem malo vremena dok procitas sve to)...
Sto se tenzija na zapad tice, imam ih od kako znam za sebe... no, mene evo par godina kara vojska i to zesce, te je to jedini razlog zasto se jos nisam odselio... A sto se CH tice, nemacki znam kol'ko i bata zivojinovic... sto znam iz filmova, znam :lol:
Inace radim i kao freelancer i kao regularno zaposljena osoba za Site4View (radio sam i za List Computers do pre par meseci, dok gazda nije prestao da daje platu), s tim sto radim odavde (telecommute)...
Poz.
ispalo tako...
dva internet shopa za koje smo tada, davne 2000 kupili licence za po preko 30 000 sfr, neki tip, koji je radio te korekture u asp...bukvano nas DRAO po satu, ali pazi....DRAO...
a onda ispao ovaj, i od tada, sve je on radio u cold fusion.
meni, posteno, izgleda dosta jednostavnije, i pitam se zasto nema vise ljudi na trzistu s tim...
ja radim output...ali ne umem da se pekljam po sql-u i sad najnovije mysql-u...
a imam i druge poslove...i ne pada mi napamet da se zavlacim u sve to....a i vise volim moj ps i id :))))
ma....
a engleski ti ok?
Incognito
05.09.2003., 12:03
da ne privatizujemo forum, poslacu ti pm...
šta mislite o legalizaciji trave(marihuane za neupucene ako ih ima takvih)?????????''
Extra svi cemo biti navareni.A onda kud koji mili moji :wink:
A jel` ste se vaz dvoje ovo psovali? :lol: :lol: :lol:
savannah
05.09.2003., 13:42
A jel` ste se vaz dvoje ovo psovali? :lol: :lol: :lol:
iju!
taman posla lens ...
bas se divno izrazgovarali :)))))
(ako na me & inc. mislis :)))
,,,mislim...nego mi je sve ovo sto ste pisali izgledalo kao spansko selo, pa reko psujete se :lol: :lol: :lol:
Incognito
05.09.2003., 14:01
Za mene vise nisu nepoznanica 'spanska sela' :lol: :lol: :lol:
Sad jos ostaje da overim portugalske bandere :twisted:
savannah
05.09.2003., 14:04
Za mene vise nisu nepoznanica 'spanska sela' :lol: :lol: :lol:
Sad jos ostaje da overim portugalske bandere :twisted:
da da
i svajcarske krave :))))))))
Gazdarica
05.09.2003., 14:04
Uh, ja bih da ovjerim jednog Portugalca... :oops: :oops: :oops:
OOOOCCCCUUUUU JJJJAAAAAAA UUUUUU PPPPOOOOOORRRRTTTTUUUUGGGGAAAALLLLL!!!!!
Gazdarica
05.09.2003., 14:17
Hocu i ja Baiu, ali ne mere... :roll: :roll: :roll:
Incognito
05.09.2003., 14:22
Sto nas narod kaze: "Sto lud hoce, bog ne daje!" :lol:
Gazdarica
05.09.2003., 14:23
E pa bas ti hvala... :evil:
Sta je ovo...kraj radnog vremena...svi pobegose...
Incognito
05.09.2003., 15:11
Pa da... jevtin je internet u firmi :lol:
savannah
05.09.2003., 15:11
Sta je ovo...kraj radnog vremena...svi pobegose...
jos nije :(
ja do pola 19 :((((
al nesto moradoh i da uradim ovog dana...
uf.
Gazdarica
05.09.2003., 15:21
Ja morala malo odmoriti od compa... Oci me zaboljele i proplakale... :cry: :cry: :cry:
Incognito
05.09.2003., 15:25
http://www.site4view.com/aleksandar/tmp/Comforting.gif
savannah
05.09.2003., 15:28
http://images.deviantart.com/large/icon/emoticons/Comforting.gif
a sta to inc. zeli da nam kaze? :)
Gazdarica
05.09.2003., 15:30
E, bewmi ti vise te tvoje emotikone Inco...
Koliko god pritiskala ctrl+R ne pomaze... :roll: :roll: :roll:
Incognito
05.09.2003., 15:32
grozni deviantart... poseti:
http://images.deviantart.com/large/icon/emoticons/Comforting.gif
pa onda reloaduj stranu :)
Gazdarica
05.09.2003., 15:36
403 Forbidden
You do not have permission to get URL '/large/icon/emoticons/Comforting.gif' from this server.
:?
Incognito
05.09.2003., 15:47
Evo... stavio sam slicicu na moj server...
Gazdarica
05.09.2003., 15:51
Hahahaha... Kako slatko... :lol:
Ma ja bih legalizovao sve vrste droga... Tim potezom ubijas narkomafiju, i jos ubires poreze... a narkomana je uvek bilo, i uvek ce ih biti...
Stavise, kad je nesto legalno, manje je interesantno i misteriozno, pa pubertetlije nece interesovati toliko kao sada...
Proizvodnja grama kokaina kosta manje od 50 centi, a on se opet prodaje od 80 do 200 dolara u zavisnosti od cistoce... A ko uzima te pare... zna se, dileri...
Da je droga bila legalizovana pre 30 godina, ne bi bilo problema na kosovu, jer albanci ne bi imali od cega da otkupe 80% srpske imovine 'tamo dole'... Ma milion je razloga zasto treba da bude legalna... Ako je neko resio da se *, legalno ili nelegalno, on ce to i uciniti...
A ako uberes poreze na narkoticima, i ulozis ih u edukaciju mladih, procenat narkomana (koji je OGROMAN kod nas) ce drasticno opasti... Vidite sta je Holandija ucinila... sada su narkomani tamo mahom strani drzavljani, dosli da sisaju drzavnu sisu narkotika :lol:
E mozda to i nije loshe. ali opet ce da se svercuje
ni u kom slucaju nebi valjalo legalizovati to sranje ako je neko bio u Amsterdamu mogao je da vidi kakav je to grad a ko ga pak nije video nek cuje pesmu od BORE CORBE AMSTERDAM covek je otpevo fantasticno taj grad to je nemoguce sta se radi jer odvratno je gledati to pa ima i normalnih ljudi koji bi da udisu cist vazduh a ne samo miris hasisa i marihuane.
Ja se licno nikad nebi slozio sa legalizacijom takve robe.
Legalizacija trave ili bilo koje vrste droge - NIKAD! Dovoljno je sto imamo legalizovan alkohol i cigarete! :evil:
Legalizacija trave ili bilo koje vrste droge - NIKAD! Dovoljno je sto imamo legalizovan alkohol i cigarete! :evil:
a koja je razlika??????????????
i jedno i drugo te ubija!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Ma neka je legalizuju...Dokle vise da se Qri po coskovima i budzacima...Pa ko voli nek izvoli,a ko nece ne mora-nikog necemo da teramo na silu...
rastamann
13.09.2003., 01:35
Respect my lad...
MILENA_NBG
27.03.2008., 16:11
legalizovati!
ZmAjEvA
27.03.2008., 16:35
Da mene neko pita ja bih i fabrike duvana zabranila i zatvorila.:lol:
A od trave vremenom covek zesce otupljuje, ako je svakodnevno koristi...
AnaBg:)
27.03.2008., 16:36
i da bude i da ne bude legalizovana,kad mi se duva mogu da je uvek nabavim
Samantha Jouns
27.03.2008., 16:38
Ja sam ZA!!! Uvek!!!
pirratica
27.03.2008., 17:19
za....ako hoces brate da se drogiras,odes lepo u prodavnicu,kupis malo trave i naduvas se,bolje to nego da se ovi ludi narkomani vucaju svuda i rade svasta.......kad bi se legalizovalo to bi bilo mal bolje...............
pohapsiti sve koji prodaju narkotike,zakonom zabraniti prodaju alkohola i cigareta :mrgreen:
Vragana
27.03.2008., 17:27
Prohibicija? jopet...?
pa ni prosli put nije upalilo...:roll:
ma jok, ja sam za legalizaciju
sta fali, niko nas ne tjera da odemo npr. u Tempo i nakupujemo gandze...
al opet, ako je "na akciji" tko bi odolio...:lol:
Ја бих одолела... без проблема...:D
Мада јесам за легализацију.
А зашто?
Мрзи ме да објашњавам... а и тако никога није ни брига...:rolleyes:
jacques
27.03.2008., 20:23
e ajd strafta