Vidi punu verziju : Kako da je zaprosim
Novosadanin
23.05.2003., 10:10
Potrebna mi je mala ,slatka pomoc.
Zelim da zaprosim svoju devojku.
Kako se vec zna da je to pitanje dana, pa to samim tim i nije neko neocekivano iznenadenje,ipak zelim da taj cin bude nekako poseban i ostane joj u lepom secanju.
Razmisljao sam i o romanticnoj veceri al,mislim da to uvek moze biti poslednja opcija koja bi odgovarala
,zelim ipak nesto originalnije.
Pa molim pogotovo devojke da mi izadu u susret i
daju mi neku ideju kako bi npr. one volele da ih momak zaprosi.Pozdrav u napred!!!!
Ja sam u slicnoj situaciji, samo na obrnutoj strani :)
Cesto mi je govorio kako ce me na taj dan odvesti do neke provalije i da necu imati izbora, provalija ili on :)
Mislim da ne treba da budes zvanican, bolje je da to bude u nekoj opustenoj varijanti, onda kad ne bude spremna na to :)
Puno srece!
Ti je najbolje znash,zar ne.Ne volisvaka zena/muskarac isto.Il udri po romantici il kupi wc solju ko sto je dobila Dzenifer.....
Njuskalo
23.05.2003., 17:10
Najjaca fora koju sam video je bilbord. Prosle godine preko puta Sava Centra je neko zakupio bilobord da bi zaprosio devojku. "Slucajno" su prosli tuda posle neke predstave.
Dakle, budi originalan!
Najjaca fora koju sam video je bilbord. Prosle godine preko puta Sava Centra je neko zakupio bilobord da bi zaprosio devojku. "Slucajno" su prosli tuda posle neke predstave.
Dakle, budi originalan!
...Da,znam za taj bilbord...i kazu da je taj brak veoma srecan sad,tako kazu,ja ne znam.:)
U svakom slucaju jeste originalno.
Kako se vec zna da je to pitanje dana, pa to samim tim i nije neko neocekivano iznenadenje,ipak zelim da taj cin bude nekako poseban i ostane joj u lepom secanju.
Razmisljao sam i o romanticnoj veceri al,mislim da to uvek moze biti poslednja opcija koja bi odgovarala
daju mi neku ideju kako bi npr. one volele da ih momak zaprosi.Pozdrav u napred!!!!
prijatelju taj moment je nebitan u odnosu sta vas ocekuje dalje.Prosidba ne moze biti uspesna ili ne a brak itekako.Korak u odnosu na milje nikad se nije brojao.Puno srece u braku mladozenjo.
Aco_BanjaLuka
23.05.2003., 22:52
Mozda ti je neko vec slilcno predlozio, ali za svaki slucaj ja cu ti dati savjet, brate!
Na velikom komadu platna napises pitanje (ali naravno napisesi njeno ime na pocetku) HOCES LI SE UDATI ZA MENE? i zamolis tvoje drustvo da to odnesu na petrovaradinsku tvrdjavu.Dovedes djevojku na setaliste kraj Dunava tu negdje ispod tvrđjave i zamolis je da ti da odgovor na pitanje.
BEZ OBZIRA ZA STA DA SE ODLUCIS JAVI
PUNO SRECE TEBI I TVOJOJ BUDUCOJ SUPRUZI
P.S. samo da znas da se o ovome kodnas u BL govori i na jednoml okalnom radiu!
Zena_zmaj
24.05.2003., 15:46
Aco,udatju se za tebe....;0))))))))))))))
Zemljache moj,nemam ideju,ali tju rado pridrzavati pano na Petrovaradinskoj tvrdjavi.... Ona tje uzivati (kao i ti) koji god pristup da upotrebish...SRETJNO....
JaSSminnn
24.05.2003., 15:53
Brate kad dođe kad dođe cura kod tebe stavije na krevet , onda iz ormara il bilo gde uzmi dzak latica po mogućstvu RUŽE i posipaj je time . Onda klekni i zaprosije .
Gluposti. Zasto mora da bude originalno, pa nisu je prosili 100 puta. Svakako ce se toga secati do kraja zivota, vazno da je spontano i iskreno a ne kompeticija u originalnosti. Ako se volite nema tu nikakvih problema.
bmarta@deltabanka.co.yu
25.05.2003., 06:57
Možda nam svima zajedno nedostaje malo mašte.Taj dan je vrlo poseban za nju,i mora da se izvede originalno.Moj savet je sledeći:
Prsten koji si kupio za tu priliku će biti u maloj kutijici.Njega zapakuješ u veću kutiju,pa tu kutiju u još veću,.... i tako pakuješ dok ne stigneš do kutije za televizor(znači što veće to bolje)Potrudi se da svaka kutija bude zapakovana ukrasnim papirom različitih boja.Odnesi joj taj paket i ostavi ispred vrata pozvoni i sakrij se.Kad otvori vrata videće veliku kutiju sa karticom na kojoj piše njeno ime.videće da nikoga nema ispred vrata uzeće kutiju i početi da je otvara.u momentu će početi da gubi živce i da se nervira(kad bude shvatila da se poklon iz kutije u kutiju smanjuje)Kad stigne do poslednje vrlo će se iznenaditi.Sačekaš par minuta ispred vrata i onda pozvoniš...Ostatak će doći sam po sebi.
ja ustvari ne znam kako se to radi ali znam da bi trebao da odes negde i osamis se malo, opustis, relaksiras i pustis da ti ideje same dolaze ali probaj da to ne bude samo ideja iz glave vec iz celog tebe. svako ti moze predloziti... taj dan je poseban koliko za nju tako i za tebe, svako ga dozivljava sa drugih strana, ne zaboravi , to je vazan dan za tebe isto kao i za nju . ti si taj koji zapocinje akciju koja pak izaziva njenu reakciju. predpostavljvam da ti znas da ona hoce da se uda za tebe zato nadji neki drugi smisao prosidbe, i da li hoces da je sokiras ili oraspolozis ili opustis ...
srecno ...nadam se da cete oboje uzivati u tim momentima i kasnije...
Meni je najzesci zonfa sa bilbordom, ali to ti je oko 35000 kesha... imas opciju za te pare i sleper crvenih ruza, 1001.
Pazi, ako vec pucas kintu, moze i avion da povuce platno... samo moras do ceneja da ides... :)
Gazdarica
24.12.2003., 13:52
Cini mi se da je i ovaj topic mjesto gdje bi romanticari mogli da se iskazu...
Ako ne, moze da se vrati u "LjiS" na isti nacin kao i prethodna...
Pozdrav
Incognito
24.12.2003., 13:56
Eh... ako covek do sad nije zaprosio (a posto kaze da se to vec manje vise zna, tj. verovatno je devojka bila trudna), tesko da ce sad...
No, ima milion nacina... Najlepse je biti originalan, ali to retko kome podje za rukom... A i nije bas u redu traziti od nekog da otkrije svoje 'tajno oruzje' ;)
kao djole
24.12.2003., 23:59
iz djoletove knjige 'tri posleratna druga'... ona zeli da zadrzi njegov dzemper...kaze: 'zelim da imam nesto tvoje'...
on pita: 'nesto moje? za ceo zivot? moze li prezime?'...
Pa, veoma lako mozes to da uradis! Ako se volite bilo koju varijantu da upotrebis bice veoma prijatna za nju!
Evo, recimo, moj muz je mene zaprosio u jednom nasem omiljenom kaficu pred drustvom!
:D Nikad nisam bila srecnija nego tada! :D
Probaj, videces...
Bice odusevljena! Srecno!!!
DevouredSoul
02.01.2004., 19:19
Nije poenta da budesh originalan. Poenta je da bude iskreno.
Dovoljno je da je pitash da li zheli da se uda za tebe i da se istopi... dakle, samo iskrenost ti treba, nothing more!
Daj oglas u nekim novinama, sa pitanjcem za nju, pa dok setate, kao slucajno joj kazi da kupite te novine ili oglase, pa je nekako navedi da okrene pravu stranu... Na primer...
U stvari, sve jedno je kako ces to uraditi, divno je sto se uopste trudis i razmisljas o tome, i sto si postavio ovaj topic.
Puno srece!
...Da,znam za taj bilbord...i kazu da je taj brak veoma srecan sad,tako kazu,ja ne znam.:)
U svakom slucaju jeste originalno.
pa kad ima para za bilbord... :twisted:
maskiraj se u lopova siledziju da ti ne vidi lice
onda je jednom tako napadni i pocni da pretish kada bude isla sama gradom, tako da ne provali da si ti
i kada se posteno uplasi pitaj je oces li se udati za mene i onda ce se ona zabezeknuti i tada otkrij ko si
Buntovnik_Bez_Razloga
28.08.2006., 03:46
Nešto razmišljam o ovoj temi ovih dana, pa reko da čujem i vaša mišljenja.
Dakle...
malecka
28.08.2006., 04:14
gledas tv pink bunto, el da? e pa tamo ima jedna FENOMENALNA emisija koju vodi milance a zove se 'sve za ljubav'. daklem, druze, pare na sunce i pokazi kako si originalan i mastovit :D
Izaberi neki vedar dan, odvedi je na piknik i zaprosi je. Ili je odvedi u radnju sa muskim odelima i reci joj da ti izabere vencano odelo a ti ces njoj vencanicu!
Da li si vec kupio prsten? Ako nisi, da li si siguran da ces izabrati odgovarajuci- oblik, plermeniti metal kamencici, by the way, nikako ne biraj svetlo plavi kamen, ne valja se.
Nek je sa srecom!!!!
malecka
28.08.2006., 14:57
jos bolje da je odvede u radnju sa cipelama i da joj kupi cipele za vencanje... a nek posle uklopi vencanicu sa njima...;)
ne valja se da vidi vencanicu pre vencanja ;)
Pera Kojot-SUPER GENIJE
30.08.2006., 10:28
uplati put u Pariz
par dana
i onda dok budete isli u razgledanje grada odvedi je na Ajfelovu kulu, ili do Basilique du Sacer-Coeur (Crkva Svetog Srca, Svetog Spasa) na Mon Martru (divna panorama na ceo Pariz
prethodno u ranac pažljivo stavi ruzu a u pupoljak prsten, ili satenskom trakicom privezi prsten za ruzu
dok ona bude odusevljeno posmatrala panoramu, nesluteci sta sledi ti izvadi ruzu klekni i reci: ZELIM DA SA TOBOM PROVEDEM OSTATAK MOG ZIVOTA
DA LI ZELIS DA SE UDAS ZA MENE
u takvoj romanticnoj atmosferi ima bre da se onesvesti od srece
a ti ces biti njen princ do kraja zivota
verujmi da je to SAVRSEN NAČIN DA JE ZAPROSIS
uplati put u Pariz
par dana
i onda dok budete isli u razgledanje grada odvedi je na Ajfelovu kulu, ili do Basilique du Sacer-Coeur (Crkva Svetog Srca, Svetog Spasa) na Mon Martru (divna panorama na ceo Pariz
prethodno u ranac pažljivo stavi ruzu a u pupoljak prsten, ili satenskom trakicom privezi prsten za ruzu
dok ona bude odusevljeno posmatrala panoramu, nesluteci sta sledi ti izvadi ruzu klekni i reci: ZELIM DA SA TOBOM PROVEDEM OSTATAK MOG ZIVOTA
Srecna je ona koja te ima..... :)
merlinka
30.08.2006., 17:24
Dok vodite ljubav...pogledaš je u oči i kažeš da je najbitnija, najlepša, samo tvoja za ceo život..........
Ah........
GhostGirl
31.08.2006., 01:05
znas kako bih ja volela da me neko zaprosi (a to je u daaaaaaleeeekooooooj buducnosti :))?
jezero, vece, best ortaci se skupili, pustili muziku, pa onda ide neka lepa balada(poput Zauvijek Tvoj od Divljih Jagoda), plesemo, on mi nezno sapne na uvce: "Mache moje, hoces li ti da provedemo ostatak zivota zajedno?"...Ma ja bih poludela od srece...uff:)
ili ovako:
odvedes je na jezero jedno lepo vedro vece, pustis u kolima neku lepu muziku koju oboje volite, tu lepo uzmes podignes je u narucje, zavrtis, poljubis i kazes joj: "Voljena moja, hoces li da se udas za mene?" i eto tako...sta bude,bude :)
ili ovako:
Odvedes je na neku svirku i zamolis da ti daju mikrofon i onda je pitas onako kako vec hoces i...
a mozes i da joj napises pesmu, a onda je pitas...
a mozes i da joj posaljes OOOOGROMAAN buket lepih crvenih ruza sa koverticom u kojoj je papiric sa pitanjem...a malo kasnije ti dodjes, zvonis, kleknes a u ruci drzis prsten i kad ona otvori ti je onako umiljato pogledas, blago se osmehnes i kazes: "I?" a na njoj je ostatak...(ovo, ako odlucis da radis, radi kad bude sama u kuci)
Ma srecno, druze...
Naravno, bitnije je ono sto dolazi posle...Da bi vam bilo lepo moraces da joj priredjujes razna romanticna iznenadjenja..toliko od mene...:) SRECNO
angel's_breath
31.08.2006., 04:34
uplati put u Pariz
par dana
Kada bih ovako nešto doživela, pala bih u nesvest nekoliko puta pre nego što bi pristala. Prava ideja, obzorom da bi mi ostvario sve ono o čemu sam maštala ceo život! :)
Pera Kojot-SUPER GENIJE
31.08.2006., 09:44
pa nisam ja dzabe SUPER GENIJE ;)
salim se
ja sam zapravo zensko, tako da ZNAM STA ZENE ZELE
*Angel*
31.08.2006., 12:02
ako se odlucis za bilbord,ili tako nesto...najbolje je da postavis tamo gde ste se prvi put poljubili ili upoznali...jos malo romantike nije na odmet...pa onda latice ruza posute po putu kojim ona mora da prodje...sta god da uradis,veruj mi,pamtice do kraja zivota,kao sto je neko napisao nisu i nece je prositi 100 puta!SRECNO!!!
Tamarela
03.09.2006., 09:58
uplati put u Pariz
par dana
juuu, najezih se....... :D mnogo lepo
(kladim se da su svaka zena dok je ovo citala, automatski zamisljala scenu sa sobom u glavnoj ulozi....)
Jeca_zvezdica
03.09.2006., 22:08
Joj, meni je extra fora iz filma Serendipity...
Devojka udje u stan i vidi ogromnu kutiju sa masnom na kojoj pise "Otvori me", onda u njoj nadje manju, a u njoj jos manju, dok ne dodje do kutijice za prsten. Onda je otvori, kad u njoj nema prstena. I onda se pojavi decko koji drzi prsten u ruci i kaze "Prvo moras da kazes da" :D
malecka
03.09.2006., 22:43
simpa fora..'prvo moras da kazes da' :wink:
a ove ideje za pariz su za burzuje koji nemaju maste.. deluje mi kao uputstvo za romantiku iz kesice etkerovog praska za 'fantasticne' sta-vec sa gomilom onih glupavih aditiva..:roll:
'na letu za havaje /karibe/maldive/- koji si ti isfinansirao - romanticno je pitaj da se uda za tebe' :lol::lol::lol::lol::lol::twisted:
ima lepih mestasca u svakom graditju.. kalis je u bgd-u dovoljno ql za tako nesto, a i ostali gradovi imaju svoje romanticne kutke... ;)
cemu rasipanje para na gluposti? :shock: trebace valjda za svadbu i druge bitnije stvari...
Pera Kojot-SUPER GENIJE
04.09.2006., 19:00
PARIZ I VENECIJA SU ZAKON ZA ROMANTIKU
malecka
06.09.2006., 11:36
ili u autobusu /gsp/ pitaj svoju voljenu:
'Izvinite lepa neznanko, ako vam poklonim ovaj prsten, bi li ste mi postali zena?' ;)
NatasaNatasa
06.09.2006., 12:31
Imala je jedna odlična scena u seriji ''Lisice'' ... njih dvoje sede na nekom splavu i kao pecaju .. u jednom trenutku njemu trza riba, on se nešto bori sa njom i izvuče kao neku kutiju. Ona sva zgranuta, što nije riba, nego je kutija, krene da otvara i vidi o čemu se radi ... u toj kutiji je bila mala kutijica i u njoj prsten ... tada je pitao da se uda za njega ....
U svakom slučaju neka originalnost treba da postoji .. taj trenutak se uvek pamti ...