Vidi punu verziju : Beogradjani,ajde sad iskreno!
Interesuje me sta Beogradjani misle o Novosadjankama?
Incognito
05.09.2003., 12:15
Zena mila, iz kog grada bila!
:lol:
Inco rece sve, zakljucavajte...
Menjao bih sve Beogradjanke za 10 Novosadjanki!
Sve najbolje nisu isfolirane kao ove seljanke iz Beograda, narocito ove sa okolnih brda, i zaseoka koje misle da su beogradjenka, inace NOVOSADJANKE SU LEPSE I PAMETNIJE!!! Ja sam iz Beograda i veruj mi 20 koraka su ispred "beogradjanki"!
Hackers
12.10.2003., 21:09
Rupa ko rupa, i u BG i u NS. :twisted:
Lunar Eclipse
16.10.2003., 04:11
NS-ovke su kulturnije, ne haju za fancy stvarima i brzim kolima kao BG-nke :)
NS-ovke su uglavnom kulturnije, ne haju za fancy stvarima i brzim kolima kao neke BG-nke :) :wink:
Lunar Eclipse
16.10.2003., 15:39
whatever.. :wink:
Kaze se BG-djanke!
disoBEdient gRL
16.10.2003., 20:03
:shock:
Lunar Eclipse
17.10.2003., 01:23
Kaze se BG-djanke!
u je.. jel ovo forum ili test pravopisa :roll:
TO CARE :lol: :lol: :lol:
Kaze se BG-djanke!
kad sam letos bila u NS mislila sam da je pun grad izbeglica - sve su bile šatirane i obučene u usko i u plastiku.
[quote="Anonymous"]Interesuje me sta Beogradjani misle o Novosadjankama?[/ mnogo bolje devojke od ovih ovde iz beograda !!!
Ma šta je tu super? Sve Novosađanke će jednog dana završiti u BG-u, a Beograđanke u NS-u... Novosađanke će postati Beograđanke, a Beograđanke Novosađanke... Isto sr. drugo pakovanje...
:shock:
Izgleda da NS-ovke nisu svesne popularnosti u BG 8) 8)
BEOGRADJANKE, SESTRE PA JEL VIDITE KAKO NAS NASI SUGRADJANI PLJUJU, ZAR CE TE TO DA SLUSATE? DA SMO GLUPLJE, RUZNIJE, DA SE FOLIRAMO... PA NE MOZE TO TAKO! STO SVE TO CITATE I CUTITE. ROKNIMO I MI NJIH. NISU NI ONI CVECE RUZA :!:
BEOGRADJANI IZDAJICE, STIDITE SE.
underwater
02.11.2003., 02:44
[tudje-sladje]... recimo, ja se svaki put kada dodjem u BG odusevim beogradjankama... drzi me utisak da su mnogo opustenije i otvorenije od novosadjanki...
ali sudeci prema prethodnim postovima, vidim da cemo morati da napravimo jednu masovnu trampu :D
[kao u onom vicu o rusima, kinezima i zlatnoj ribici :D ]
Groucho Marx
03.11.2003., 05:32
[tudje-sladje]... recimo, ja se svaki put kada dodjem u BG odusevim beogradjankama... drzi me utisak da su mnogo opustenije i otvorenije od novosadjanki...
ali sudeci prema prethodnim postovima, vidim da cemo morati da napravimo jednu masovnu trampu :D
Vratili biste nam ih posle nedelju dana :)
underwater
05.11.2003., 02:03
*smajli*
NS-ovke su uglavnom kulturnije, ne haju za fancy stvarima i brzim kolima kao neke BG-nke :) :wink:
da da, ko Natasa Bekvalac
da da, ko Natasa Bekvalac
sto juznije ides sve vise devojaka lici na Cecu, a severno su sve ko Natasa Bekvalac.....cinjenica jwe da devojke iz kultivisanijih krajeva imaju izrazen personaliti, i ne jure za strasom na farmerkama i limunadom u dolini nojeva......
Novosadjani bar znaju sta je predigra.....
underwater
11.11.2003., 01:59
sto juznije ides sve vise devojaka lici na Cecu, a severno su sve ko Natasa Bekvalac.....cinjenica jwe da devojke iz kultivisanijih krajeva imaju izrazen personaliti, i ne jure za strasom na farmerkama i limunadom u dolini nojeva......
natasa bekvalac ima personaliti :?: :shock: :!:
:P Ma, nisam to rekla.......
underwater
14.11.2003., 00:29
malo se nismo razumeli :wink:
VinceVoyer
17.11.2003., 05:55
Novosadjani bar znaju sta je predigra.....da ne poverujesh Betty, i novosadjanke znaju.
VinceVoyer
17.11.2003., 05:56
natasa bekvalac ima personaliti :?: :shock: :!:da li mozete da zamislite kitu od 60 godina starosti?
e natasa bekvalac to stavlja u usta.
FUJ
impotentna fukara
Zena mila, iz kog grada bila!
:lol:
Prave dobre krofne.
neba-11
17.11.2003., 17:08
Interesuje me sta Beogradjani misle o Novosadjankama?
devojke poreklom iz novog sada po mom misljenju i izkustvu su dobre nevine i otvorene.
Imash vrlo chudno iZkustvo..
cartman
17.11.2003., 17:29
Da da iZkustvo je zajebana stvar!Vidim ja da si imao i Z kustvo sa malogradjankama jer ti tekst tako govori.
U dragom nam gradu Novom Sadu (da velika slova) su devojke opuštenije a može biti da mi se čini zato što promena prija! Tako je to bilo pre par godina a sad kad su i oni popili nekih desetak hiljada izbeglica dođosmo na isto!
Novosadjani bar znaju sta je predigra.....da ne poverujesh Betty, i novosadjanke znaju.
AAAAAAAAA!
Pakao!
Ajmo svi kolektivno da seiselimo u NS.
AAAAAAAAA!
Pakao!
Ajmo svi kolektivno da seiselimo u NS.Betty,ne bi se bas slozio da je bas sve tako crno u Beogradu.Okej su novosadjanke,ali ni beogradjanke nisu lose.Ja licno imam misljenje o nasim devojkama kao i beogradjani o vasim.Po meni definitivno bi trebala,da pokusamo da organizujemo neke ture Bg-NS.Ovo i nije tako losa ideja.Nasi savezi studenata bi mozda mogli malo vise da saradjuju,pa da pravimo razmene studenata,Zasto da ne.Nazalost ovi nasi su totalno nesposobni da bilo sta organizuju,a da i to ne donese dosta para.
Da da iZkustvo je * stvar!Vidim ja da si imao i Z kustvo sa malogradjankama jer ti tekst tako govori.
U dragom nam gradu Novom Sadu (da velika slova) su devojke opuštenije a može biti da mi se čini zato što promena prija! Tako je to bilo pre par godina a sad kad su i oni popili nekih desetak hiljada izbeglica dođosmo na isto!"a sad kad su i oni popili nekih desetak hiljada izbeglica dođosmo na isto"Sa ovim se slazem sa tobom,Novi Sad je izgubio ono sto je imao.Razumem da su morali da se isele,ali ne i da menjaju neciju kulturu,tj.shvatanja.
underwater
21.11.2003., 16:55
a i ti navalio na taj savez studenata ko da je '68... pa zar oni treba i devojke da ti nalaze...ccc... :shock:
a o beogradjankama sve najbolje!
Najbolje su.... totalno opustene i spremne na pricu...
Najbolje su.... totalno opustene i spremne na pricu...
spremne su spremne....
MILICA_BG
27.11.2003., 10:48
Nije tacno da sve beogradjanke vole samo brza kola,da su nalozene i tako te price,...svaka devojka u svakom gradu je lepa i sadrazi u sebi sigurno nesto posebno!!!
VinceVoyer
27.11.2003., 19:31
Nije tacno da sve beogradjanke vole samo brza kola,da su nalozene i tako te price,...svaka devojka u svakom gradu je lepa i sadrazi u sebi sigurno nesto posebno!!!
MILICA_Bg
28.11.2003., 10:37
E,upravu si,bas sam pocela da filozofiram i serem,...malo sam preterala,ali,...volim Beograd,...i nase frajere!!!
herkules
29.11.2003., 00:40
Menjao bih sve Beogradjanke za 10 Novosadjanki!Ti si prso ako tako mislis
neInteresuje me sta Beogradjani misle o Novosadjankama? :evil: ne slazem se sa dosad procitanim, uglavnom kada skoknete do NS-a setajuci gradom mozete se nagledati do mile volje klonova Natase Bekvalac(jest da je Novosadjanka i da je lepa ali avaj)- naravno da se slazem da su izuzetno lepe i negovane devojke, ali izuzeci postoje u bilo kom smislu i u bilo kom gradu
Beograd je ogroman, i ima svakakvih fela....
Ne mozete tako da generalizujete. Ja sam upoznao dve devojek iz Novog Sada i obe su fenomenalne. Ali to nista ne znaci.
dorcolka
07.02.2004., 12:57
beogradjanke,hajde da zamenimo 10 beogradjana za 10 novosadjana pa da vidimo...
mistique
08.02.2004., 21:43
malo pre mi se drugarica vratila iz NS i rekla kako su SVE devojke kopija Natase Bekvalac...to je uzasno...da li je moguce da nemate svoj stil...u Bg-u je isto ali opet ima neke razlike...urbani ljudi...itd...NS je super zbog kulture, cistoce...itd...problem Bg-a je taj sto je prepun pridoslih seljaka...prljate nam grad...seru kako je Bg ovakav i onakav a dolaze ovde...pa koj ce te nam onda? 8)
Novosadjanke si IN narocito ako vam dosade Beogradjanke,ali Novo Beogradjanke su ZAKON
Ne govorimo o Natasi Bekvalac.Novosadjanke su mnogo kulturnije,lepse,pametnije.I sami Beogradjani kazu da cu bolje Novosadjanke!Znaci 20 prema 0..........
DOBRA PROCENA
09.02.2004., 23:46
Koje Novosadjanke i Beogradjanke, one su nula breee za ostale devojke iz drugih gradova i sela Srbije.
PACINO +
11.02.2004., 21:15
Ovo je njesra.. VOLIM RIBE SA BELIH VODOPADA
TETRAPAK
12.02.2004., 17:40
Decija tema...
Ima dobrih i kulturnih novosadjanki koliko i beogradjanki ,istina je ipak da su beogradjanke malo vise isfolirane itako to..:].Ali opet ne valja generalizovati:].
Novosadjanke si IN narocito ako vam dosade Beogradjanke,ali Novo Beogradjanke su ZAKONbas si jadna kad verujes drugarici,dodji ti u ns da vidis sta je lepota,milion puta su lepse novosadjanke,i ovde je bolji provod,a i bolji frajeri!A i ne lici ni jedna na natasu bekvalac 100%!
u pravu si!!!s*ru bre,novosadjanke su zakon!
mario80
21.02.2004., 02:23
prosto...tudje, sladje!
E evo iskreno ako hoces ja zivim u BG dosta dugo tako da znam ove nase seljanke sve su bre napaljene kao fora dobra smo ribe ma obicne sponzoruse ma sve mi se gade sve su na istu foru samo mi reci volim te i dacu ti sve i tako dalje.Sta da ti kazem vise pritom sto su Novosadjanke lepse,bolje,pametnije,nije im vazno dali im decko ima para i da li ce nositi skupe stvari ma nisu ni SPONZORUSE kao ove nase ja ih mnogo ne poznajem ali te koje poznajem bas so OK.Pa eto toliko
bosshoss888
29.06.2004., 04:31
Da li se ovo neka deca zezaju ovde ili se to meni samo cini?
Beogradjanke su zene sa najbistrijim pogledom na planeti...
Ne znam samo da li ovi mali majmuni iz Beograda znaju zasto je to tako...
NS-djanke su digle nos u poslednje vreme.sve je to zabrinulo BG-djanke pa su im se od srece i suza radosnica oke zacaklele(da ne pricam kako su sexualno vrlo zadovoljene!)
NS-djanke su ok kao prijateljice ali kao ribice hmmm...
trlababalan
11.07.2004., 11:58
Ko god prica da mu beogradjanke ne odgovaraju neka se vrati u selo iz kog je dosao.Dodjosi mars kuci.
Nije test pismenosti ali bi baš bilo lepo kad bi neki bili pismeni!!!
Veliki pozdrav za Beograd iz prelepog Novog Sada
Bio je to odgovor za onog go se pitao je l test pismenosti.
A što se tiče mišljenja da smo bolje cure od Beograđanki, pa sigurno postoji dobar razlog zašto to većina misli.
Pozdrav :D
Ups greška u kucanju ONOG KO :D :D :D
rastamann
11.07.2004., 14:07
Ma Hrvatice su zakon, mada ne pravim pitanje...
Groucho Marx
11.07.2004., 14:13
Bio je to odgovor za onog go se pitao je l test pismenosti.
A što se tiče mišljenja da smo bolje cure od Beograđanki, pa sigurno postoji dobar razlog zašto to većina misli.
Pozdrav :D
Obozavam generalizaciju i sve vrste poistovecivanja, uvek je tako slatko, nevino i klinacki... Nas klub je pobedio u kupu, nasi reprezentativci su pobedili, nasa misica je najlepsa, nase sugradjanke su najlepse...
Pa nije sto smo nase ali da smo lepe lepe smo. Ako smo kod generalizacije mislis li ti i o tome da vecina tih Novosadjanki i Beogradjanki zapravo i nisu prave Beogradjanke i Novosadjanke... Ali na generalizaciji se pozali onome ko je zadao temu a ne meni. Uzgred niko nije rekao ne daj Boze da su sve ostele devojke ruzne, a i nisi valjda ocekivao da cu ja kao Novosadjanka reci da Novosadjanke nisu najlepse, e pa bas jesmo, ako ne verujes dodji na SHtrand pa vidi sam :D
Lepota se prenosi duhom i sharmom a bar se ja trudim da uvek prosipam pozitivnu energiju svud kud prolazim, mislim da je to ono sto Novosadjanke imaju... :D
Pozdrav Beogradu iz Novog Sada