PDA

Vidi punu verziju : Hoteli, moteli u BN i okolini

Gazdarica
20.01.2005., 12:23
Trazila sam malo po netu tj. googlala, ali nisam uspjela da nadjem informacije o hotelima ili motelima u Bijeljini i okolini - nazivi, lokacije, usluge, cijene - pa bih bila zahvalna ako bi mi neko pomogao u tome, na bilo koji nacin...

Hvala!

alexb
20.01.2005., 12:54
ДРИНА УП МОТЕЛ
РЕЦЕПЦИЈА
КНЕЗА МИЛОША ББ, 76300 Бијељина (055) 209 462

ХОТЕЛ ЕНЕРГЕТИК
УГЉЕВИК ББ, 76330 Угљевик (055) 771 300

ХОТЕЛ МАЈЕВИЦА
ЛОПАРЕ ББ, 75240 Лопаре (055) 671 045

ХОТЕЛ ШИЦО
ЈОВАНА ДУЧИЋА 3, 76300 Бијељина (055) 210 952

МОТЕЛ НЕНО БЛАГОПРОМ ПП
РАЧАНСКА ББ, 76300 Бијељина (055) 250 375

Poslednja dva su najbolja, čini mi se... :?:

Gazdarica
20.01.2005., 13:07
E, hvala alex...
Da li bi mozda mogao da mi preporucis, za koji od tih hotela u Bijeljini da se odlucim...???
Lopare i Ugljevik su mi ipak, predaleko... :roll:

alexb
21.01.2005., 10:15
ХОТЕЛ ШИЦО
ЈОВАНА ДУЧИЋА 3, 76300 Бијељина (055) 210 952
Ovaj ti je u centru. Odmah kod opštine. Napravljen je posle rata i ima svašta nešto... Ali spremi dobru lovu...

МОТЕЛ НЕНО БЛАГОПРОМ ПП
РАЧАНСКА ББ, 76300 Бијељина (055) 250 375
Ovaj je na ulazu u grad. Ok je... Cijene ne znam.

Drina ti je predratni hotel. Renoviran je doduše skoro, ali samo sala. On ti je odmah kod autobuske stanice.

Sad sve zavisi kojim poslom ideš i koliko si spremna da potrošiš...????

Gazdarica
21.01.2005., 12:21
Idem privatno, s namjerom da provedem vikend tamo...
Sustinski, ono sto mi je potrebno jeste krevet i kupatilo, ali ipak ne bih bas da spavam u nekoj rupi... Dobro bi bilo, mada nije naravno neophodno, i da u sobi ima TV i mini bar...
I da, ako moze francuski lezaj...
Pare...? Hmm, ne placam ja... :roll:

Hvala na informacijama... :wink:

Dovla
22.01.2005., 22:22
Najtoplije bih ti preporucio Konobu. Alex ne znam da li si tamo bio ja sam isao samo na rucak video sam da imaju sobe za iznajmljivanje. Ne znam kakve su cene ali mislim da neko ko ide prvi put tamo treba da vidi najlepse mesto u rs.
Gazdarice gde god da odes raspitaj se da odes tamo bar na rucak sigurno ces se oduseviti to je 7-8min kolima od Bijeljine prema Pavlovica mostu. :wink:

Dovla
22.01.2005., 22:23
Najtoplije bih ti preporucio Konobu. Alex ne znam da li si tamo bio ja sam isao samo na rucak video sam da imaju sobe za iznajmljivanje. Ne znam kakve su cene ali mislim da neko ko ide prvi put tamo treba da vidi najlepse mesto u rs.
Gazdarice gde god da odes raspitaj se da odes tamo bar na rucak sigurno ces se oduseviti to je 7-8min kolima od Bijeljine prema Pavlovica mostu. :wink:

alexb
24.01.2005., 09:00
Bila sam tamo i stvarno je super mjesto. Samo nisam znala da već imaju sobe... :idea: Znam da je to bilo u pripremi. U svakom slučaju i ja ti preporučujem Konobu! Ako ništa makar večeru... :wink: A ako ti ne plaćaš... onda... :twisted: :twisted: :twisted:

Gazdarica
24.01.2005., 12:04
E, ovo stvarno zvuci zanimljivo...
Hvala vam...

Dovla
24.01.2005., 13:24
Bila sam tamo i stvarno je super mjesto. Samo nisam znala da već imaju sobe... :idea: Znam da je to bilo u pripremi. U svakom slučaju i ja ti preporučujem Konobu! Ako ništa makar večeru... :wink: A ako ti ne plaćaš... onda... :twisted: :twisted: :twisted:
Imaju u onoj zgradi sto odudara od ambijenta ona zuta, a imaju i u onim "kolibama" od drveta iza jezera (grejanje je odlicno reseno nemojte da vas uplasi sto su od drveta). :wink:

alexb
24.01.2005., 14:47
Imaju u onoj zgradi sto odudara od ambijenta ona zuta, a imaju i u onim "kolibama" od drveta iza jezera (grejanje je odlicno reseno nemojte da vas uplasi sto su od drveta). :wink:
A jesi li ti to provijerio...????

Dovla
24.01.2005., 22:01
Tamo sam bio sa ljudima koji zive u bn koji su mi i rekli za to. Na terasama zidane kuce sam vidjao ljude sto mi je ostavilo utisak da je to to, i cuo sam ljude koji rade tamo kako govore nekima da ne idu prema drvenim kolibama (mislim da ne ulaze) jer su to apartmani. E sad mozda sam ja nesto pogresno shvatio ali ako treba mogu da se raspitam a mozes i ti tebi je blize :wink:

alexb
25.01.2005., 08:29
Tamo sam bio sa ljudima koji zive u bn koji su mi i rekli za to. Na terasama zidane kuce sam vidjao ljude sto mi je ostavilo utisak da je to to, i cuo sam ljude koji rade tamo kako govore nekima da ne idu prema drvenim kolibama (mislim da ne ulaze) jer su to apartmani. E sad mozda sam ja nesto pogresno shvatio ali ako treba mogu da se raspitam a mozes i ti tebi je blize :wink:
Ma zezam se! Zbog grijanja... :wink:

Dovla
25.01.2005., 16:08
Grijanje je 100% odlicno odradjeno to sam se licno uverio jer sam pricao sa vlasnikom i rekao mi sta su uradili tako da je to to. Ali i da nema grijanja lepota tog mesta ce te ugrijati. :wink:

cLick - OR - Die
05.02.2005., 18:04
Trazila sam malo po netu tj. googlala, ali nisam uspjela da nadjem informacije o hotelima ili motelima u Bijeljini i okolini - nazivi, lokacije, usluge, cijene - pa bih bila zahvalna ako bi mi neko pomogao u tome, na bilo koji nacin...

Hvala!

I? Jesi li istestirala koji da valja?

Gazdarica
12.01.2007., 14:32
Ponovo aktiviram temu...
Hoteli, moteli, prenocista u Bijeljini i okolini...
Ima li kakvih promjena od vremena, kad sam dobila prethodne podatke?

HITNO MI JE!

alexb
12.01.2007., 16:00
Ponovo aktiviram temu...
Hoteli, moteli, prenocista u Bijeljini i okolini...
Ima li kakvih promjena od vremena, kad sam dobila prethodne podatke?

HITNO MI JE!
Imaš i Intergaj. To ti je od Pavlovića mosta na desnoj strani, odmah pored puta ne možeš da promašiš. Br ne znam. Ima i motel u centru kažu da je extra Azzuro u Majevičkoj ulici. Mini bar, klima, tv... većina mjesta imaju sve to. Da ne kažem svi... Nisam probala ne smijem da tvrdim... Ipak sam ja kupusarka... pa nemam nešto potrebe za hotelskim smještajem u BN. Ali su mi pričali oni koji su probali...
Ps: fino se proovedi kod nas! :)

Gazdarica
12.01.2007., 16:11
Jao, divna si, mnogo ti hvala... :P

P.S. Ima li u BN mozda seks shop? :oops:

Šakal
13.01.2007., 18:42
Hm...ybg. izgleda sa zakašnjenjem...
Etno selo Stanišić,to već znaš...motel ''Šico''...Azzuro...kako reče Alex...sve ostalo...je ostalo...
Nema...radio par meseci pa zatvoreno...nemaš sreće...ponesi...

alexb
16.01.2007., 16:19
Hm...ybg. izgleda sa zakašnjenjem...
Etno selo Stanišić,to već znaš...motel ''Šico''...Azzuro...kako reče Alex...sve ostalo...je ostalo...
Nema...radio par meseci pa zatvoreno...nemaš sreće...ponesi...
Uuuuu što si ti obaviješten!!!!! Ja stvarno nisam znala da je i postojao..???? A vidim provijerio si i motele!!! Respect!

Šakal
16.01.2007., 21:15
Hm...pa gde ti živiš bre...tržni 'centrić' kod ''železničke''...iza zp komerca...

paradizo
16.01.2007., 23:57
Jao, divna si, mnogo ti hvala... :P

P.S. Ima li u BN mozda seks shop? :oops:

Sta ce ti to Gazdo, nije valjda da te niko nece, imam lepu prestavu o tebi, bas onakvu sa avatara, nemoj da me zbunjujes, naces ti nesto sveze, mnogo bolje od plastike.

alexb
17.01.2007., 08:20
Hm...pa gde ti živiš bre...tržni 'centrić' kod ''železničke''...iza zp komerca...
Šta da ti kažem... moj dijapazon kretanja ne pokriva taj dio... a ni interesovanja. Ali dobro je znati ko zna... nikad se ne zna kada može zatrebati... :)

Šakal
06.02.2007., 21:56
Šta da ti kažem... moj dijapazon kretanja ne pokriva taj dio... a ni interesovanja. Ali dobro je znati ko zna... nikad se ne zna kada može zatrebati... :)

Hm...pa da,nikad se ne zna,možda postaneš domaćica pa saznaš gde nalazi najbolja mesara u gradu...:lol: Nego,šta bi sa onim silnim uzbunama...ybt. kao da je Bin Laden došao u posetu...:lol:

alexb
07.02.2007., 15:26
Hm...pa da,nikad se ne zna,možda postaneš domaćica pa saznaš gde nalazi najbolja mesara u gradu...:lol: Nego,šta bi sa onim silnim uzbunama...ybt. kao da je Bin Laden došao u posetu...:lol: Zvoni stalno... a ne sjećam se da je i jednom puklo sem ono jednom u Boss-u.... Ma viježbaju klinci protivpožarno ... :))) Igraju se djeca!

Šakal
07.02.2007., 19:15
Hm...sedim u Azzuru,ispijam kaficu...kad uleće pandur...''ajd svi napolje,neko postavio bombu,samo što nije pukla...''...hahahhaaa...

alexb
08.02.2007., 16:12
Hm...sedim u Azzuru,ispijam kaficu...kad uleće pandur...''ajd svi napolje,neko postavio bombu,samo što nije pukla...''...hahahhaaa...
Alo ... decko pa radis li ti ista ili samo kafe ispijas??? Dojave u Azzuru su uglavnom u toku 'radnog vremena'... Uzasi promiskuiteta....

Šakal
08.02.2007., 17:06
Alo ... decko pa radis li ti ista ili samo kafe ispijas??? Dojave u Azzuru su uglavnom u toku 'radnog vremena'... Uzasi promiskuiteta....

Hm...pa popodnevna kafica...ovo je bilo kod treće...a prve dve su me zatekle na radnom mestu...:lol:

alexb
15.02.2007., 15:33
Hm...pa popodnevna kafica...ovo je bilo kod treće...a prve dve su me zatekle na radnom mestu...:lol:
Ma ne kritikujem te! Samo konstatujem... :)

Šakal
15.02.2007., 19:53
Hm...pa šta da radim...krv nije voda...ah ta Crna Gora...:lol:

alexb
16.02.2007., 08:25
Hm...pa šta da radim...krv nije voda...ah ta Crna Gora...:lol:
Ma daj bježi... Još jedan crnogorac sa ekavicom... A ima vas brate bruka, s' obzirom na veličinu države... :)

Šakal
16.02.2007., 13:41
Ma daj bježi... Još jedan crnogorac sa ekavicom... A ima vas brate bruka, s' obzirom na veličinu države... :)

Hm...a što znam ja...:lol:
Crnogorac...čitaj...Srbin...to je isto...nema razlike...e sad,što neki lupetaju i hoće da razdvoje i od jednog naprave dva naroda...hm...ma to je njihov problem...mislim da im neće proći...

alexb
16.02.2007., 15:15
Hm...a što znam ja...:lol:
Crnogorac...čitaj...Srbin...to je isto...nema razlike...e sad,što neki lupetaju i hoće da razdvoje i od jednog naprave dva naroda...hm...ma to je njihov problem...mislim da im neće proći...
Nisam uopšte na to mislila! Evo objasniću na jednom " našem" primjeru... Sarajlije! Gdje god da dođu i koje god da su nacionalnosti oni su prvo Sarajlije! Ja to poštujem! I ja se ponosim time što sam "kupusarka" (mada mislim da sam to već pomenula) dok mnogi pokušavaju što prije to da zaborave... ne razumijem zašto?
Crnogorce takođe poštujem upravo iz tog razloga što se ponose tim odakle su! A koja je to nacionalnost i koji narod, pravo da ti kažem, nije me briga! Ne cijenim ljude po tome ŠTA su već KAKVI su!

icepool
16.02.2007., 19:55
da se i ja ukljucim. i ja se ponosim sto sam kupusar, za razlilku od nekih! Ali isto tako imam i puno prijatelja bas iz Sarajeva, i postujem njihov medjusobni odnos, cak im ponekad i zavidim.

Gazdarica
20.02.2007., 14:33
BIJELjINA, 20. FEBRUARA /SRNA/ - Nepoznato lice dojavilo je danas u 12.10 ~asova Policijskoj stanici Bijeljina da je u poslasti~arnici ''Azuro'' u Robnoj ku}i ''Emporijum'' u ovom gradu postavljena eksplozivna naprava, rekao je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Bijeljina Dragomir Peri}.
Peri} je rekao da je policija blokirala i evakuisala ovaj objekat.
On je naveo da je uvi|aj u toku.

Sakal, jesi ziv? :lol:

alexb
21.02.2007., 08:29
BIJELjINA, 20. FEBRUARA /SRNA/ - Nepoznato lice dojavilo je danas u 12.10 ~asova Policijskoj stanici Bijeljina da je u poslasti~arnici ''Azuro'' u Robnoj ku}i ''Emporijum'' u ovom gradu postavljena eksplozivna naprava, rekao je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Bijeljina Dragomir Peri}.

Iskustvo je čudo! Za nepovijerovati kako su nas istrenirali za vrijeme rata u toj disciplini-evakuacije!!! Mada, slabo koja eksplodira-Hvala Bogu! A te dojave... ma sve mi se nešto čini da je to sve "rat nostalgija".... Da nije tragično bilo bi smiješno!

Burhan_Saban
22.02.2007., 14:44
Ima li gdje u Bijeljini da se vidi trbusni ples?

Šakal
22.02.2007., 21:28

Hm...ma naravno bre...:lol:

Šakal
22.02.2007., 21:29
Iskustvo je čudo! Za nepovijerovati kako su nas istrenirali za vrijeme rata u toj disciplini-evakuacije!!! Mada, slabo koja eksplodira-Hvala Bogu! A te dojave... ma sve mi se nešto čini da je to sve "rat nostalgija".... Da nije tragično bilo bi smiješno!

Mislim da je 'reket' u pitanju...glup način...

alexb
23.02.2007., 15:34
Ima li gdje u Bijeljini da se vidi trbusni ples?
Sumnjam... ali nije zgoreg da provijeriš!

Šakal
23.02.2007., 18:50
Hm...nema sigurno...!