Vidi punu verziju : Sta dalje?
Morpheus
22.05.2003., 16:26
Cisto iz radoznalosti voleo bih da cujem kako moji sugradjani vide sebe i gde za pet godina. Da li svi zivimo taj matrix nadanja ili mozda neko od nas i zivi svoj zivot i stvara nesto novo?
Stoorbak
22.05.2003., 21:44
Cisto iz radoznalosti voleo bih da cujem kako moji sugradjani vide sebe i gde za pet godina. Da li svi zivimo taj matrix nadanja ili mozda neko od nas i zivi svoj zivot i stvara nesto novo?
Ma ja znam da ovde definitivnop za Srbe nema zivota i to je to :(((((( Mozemo mi brate da se nadamo ko ludi ali mislim da je to uzalud :((((
Put pod noge, kud koj mili moj , spasavaj se ko moze....
Bice ovde zivota ali naopakog kao na primer Albanci ce ziveti kao sto su Srbi ranije a Srbi ce ziveti kao sto su Albanci ranije zivjeli, pa ko hoce nek izvoli...
Bice ovde zivota ali naopakog kao na primer Albanci ce ziveti kao sto su Srbi ranije a Srbi ce ziveti kao sto su Albanci ranije zivjeli, pa ko hoce nek izvoli...
Ne slazem se sa tobom uopste. Srbi i albanci su oduvek 'ziveli dva potpuno odvojena zivota', sem dok je vladalo prividno bratstvo..
Sto se uopste sadasnje situacije tice.. pesimista sam..
aj poz.!
Ne slazem se sa tobom uopste. Srbi i albanci su oduvek 'ziveli dva potpuno odvojena zivota', sem dok je vladalo prividno bratstvo..
Sto se uopste sadasnje situacije tice.. pesimista sam..
aj poz.!
hej KOJOT hoces neces guza ti je iza..... :)
hej KOJOT hoces neces guza ti je iza..... :)
slazem se brate 8)