Vidi punu verziju : Brak
black-devil
22.05.2003., 16:25
Buci zasto ne?
ne razumem zasto je po tebi brak tako losa stvar?
Nemoj nikad da se udaje{
Mislim da gresis.Nemoj plasiti ljude brak je super stvar.
Nemoj nikad da se udaje{
Salce ponekad cini probleme ali ponekad prednosti,Postoji krug muskaraca koji upravo vole takve.Znas onu bolje da ljulja nego da zulja" i ne sekiraj se doci ce princ ako ne na belom konju onu u belom ficku i sreci nigde kraja.Brak je svetinja i duznost svih nas dostojnih toga.
vila_raviojla
28.05.2003., 13:27
Nemoj nikad da se udaje{
Salce ponekad cini probleme ali ponekad prednosti,Postoji krug muskaraca koji upravo vole takve.Znas onu bolje da ljulja nego da zulja" i ne sekiraj se doci ce princ ako ne na belom konju onu u belom ficku i sreci nigde kraja.Brak je svetinja i duznost svih nas dostojnih toga.
Pa ako cekas princa da dodje po tebe , mozes odmah da se bacis sa Savskog mosta:))
Zar vas niko nije ucio da takve stvari ne postoje, to mu dodje isto kao da verujes da ce doci babaroga po tebe ako nisi dobar:))
A sto se braka tice , sjajna stvar! I jeste svetinja, i treba dosta raditi na njemu kao i na svim vrednim stvarima. Kad nesto hoces onda se lepo potrudis i to nabavis sama pa tako i "princa"
nije lako, al baš je super!Sad neznam šta bih bez
nije lako, al baš je super!Sad neznam šta bih bez
Vidim da mi opet neko ukrao korisničko ime !
Moraću da ga menjam !
sto da ne ako mislis i dobro razmislis
kosmopolit
12.12.2003., 12:40
Nemoj nikad da se udaje{
Buci , CARICA SI !
Brak je sjajan, princ postoji
kosmopolit
12.12.2003., 12:55
brak = OUT !
kosmopolit
12.12.2003., 13:02
brak = OUT !
**case-problem**leptirica
12.12.2003., 13:27
brak = OUT !
a zašto out?
brak je vrlo vazan odnos u zivotu
kosmopolit
12.12.2003., 14:05
brak = OUT !
a zašto out?
ZATO STO JE VAZNO VOLETI,
Van Goga
12.12.2003., 14:09
A sto to ne bi mogao i u braku??? :roll:
brak = OUT !
a zašto out?
ZATO STO JE VAZNO VOLETI,PA VALJDA MOZES DA VOLIS I U BRAKU?
kosmopolit
12.12.2003., 15:14
brak = OUT !
a zašto out?
da ali je brak vise kao neka obaveza ...
DOBAR BRAK JE PO MENI SUSTINA ZIVOTA.
AKO SU OSECANJA ISKRENA I OBOSTRANA.
P.S.
CINJENICA JE DA SU SVI LJUDI NA KOZI OSETILI IKS VELIKIH I MALIH LJUBAVNIH RAZOCARENJA ALI BEZ LJUBAVI I BRAKA,I DECE SA MOJE TACKE GLEDISTA,
ZIVOT JE UZALUDAN.
DOBRA VILA
12.12.2003., 18:36
brak = OUT !
a zašto out?
da ali je brak vise kao neka obaveza ...
KOJA SI TI DILEJA!BRAK JE SUPER STVAR!VERUJ MI!SAMO NARAVNO AKO SE UDAS IZ LJUBAVI!
kosmo bre, sta nam bajes ovde....kakva obaveza...nije ti valjda ljubav obaveza :shock:
**case-problem**leptirica
14.12.2003., 21:22
Ma ja glasam za brak,naravno ako je iz ljubavi.
Brak je prava stvar za dvoje ljudi koji se vole postuju... a sigurno sve se u braku moze i jos vise nego ovako. A pogotovo sigurnije
Brak je sjajna stvar
govorim iz iskustva :wink:
DOBRA VILA
15.12.2003., 15:01
Brak je sjajna stvar
govorim iz iskustva :wink:
slazem se! :D
1. Princ na belom konju ne postoji i mi neživimo u bajkama da bi ga čekale;
2.Brak je strava stvar i sami ste nekoliko puta poželeli kad vam je teško da vas neko zagrli i da vas tako drži celu noć, e pa to bez stalnog partnera ili muža retko kad dobijete.
3.Svi mislite da je ljubav glavna za brak i da će vas muž voleti do kraja života pa će sve biti kao u bajci,e pa drage moje ono što izgradite na početku veze,(npr. nadimci u krevetu,nadimci u javnosti poput bebo i ljubavi,razumevanja u vezi izlazaka i njegovih drugova ali mislite samo na one dugogodišnje drugove,),ostaje do kraja života tako, a ljubav nakon 3-4 godine postaje navika,jer kad sa nekim živis mesec dana u istoj kući već sve postaje navika,tako da drage moje nečekajte princa već tražite neku normalnu osobu sa kojom će te se moći razumevati,imati poverenja u nju i potpunu otvorenost u pitanju svega.Fizički izgled uopšte nije bitan,šta ce vam maneken kao muž ako će vas maltretirati i tući u braku.
4.A tek beba.............uf o tome necu da pričam to je tek nešto prekasno a tek kako muškarci postaju nježniji kad postanu tate......vau.... :) :) :)
samo da potvrdim da i muskarci imaju dobro misljenje o braku.Ja sam ozenjen i inam 24god.supruga 18god. i nista nam ne fali..
nije_lako
16.12.2003., 01:19
Nemoj da se udajes je uzrecica zena (obicno udatih) nezadovoljnih svojim zivotom.
U svima nama cuci rec "zauvek" :wink: .Da bi se ta rec odrzala verodostojno i u braku, na njemu se mora raditi kao i na svim ostalim stvarima u zivotu. Obostrano razumevanje, ljubav, iskrenost, tolerancija, postovanje, kreativnost, prastanje. Vazno je znati slusati sta ti bracni partner porucuje svojim recima, gestovima, radnjama. Otvoreno i iskreno razjasniti svaku problematicnu situaciju bez optuzbi i osudjivanja. Umeti sa istom slascu popiti i casu meda i casu zuci...Nikada ne uzimati meru za meru... (osim u pojedinim intimnim momentima :wink: ) Deca se lakse odgajaju u braku, u bolesti i tuzi imas na koga da se oslonis,a u starosti imas barem sa kime da se posvadjas! :wink:
UUUUUA BRAK!
16.12.2003., 23:49
kakav crni brak :( !bolje biti sam nego slushkinja nekom ceo zivot :x !pa njima se nishta ne remeti,a nama zenama 80%stavri u zivotu,a tek obaveze....milion...retki su brakovi,gde muz pomaze zeni,u kucnim poslovima,na zapadu je to normalna stvar,a ovde? :evil: rodi dete,i odgajaj ga sama,jer u braku ce ti ,,on" biti drugo dete,zapamti!!!a onima koji ce me popljuvati posle toga,mogu samo reci,da idu u ...pershun :twisted:
poslusatju savet
17.12.2003., 00:18
Nemoj nikad da se udaje{
e vazi kad ti kazesh onda nek bude tako:)))