Vidi punu verziju : RUPE, ROVOVI, KANALI
DOKONI UM
02.09.2003., 10:40
Da li ste primetili da su nam grad razorili vise nego 1999.godine?
taksista upao u rupu duboku 1,5 metar.
devojka polomila nogu izlazeci iz taksija na podbari.
Ceo grad nam razvalise...
beba_ponovo
23.09.2003., 15:02
E bas sam nasla kad ada idem u Novi Sad .
Jedva sam se iskobeljala iz kanala ...
Gde god krenem zatvoren prolaz ...
I da znam gradske ulice mislim da bih proplivala ...
Duze mi je trebalo da izadjem iz grada nego da obavim gomilu poslova u centru ...
Sacekacu jos kad cu u NS! :twisted:
Pa da!A ko su bili izvodjaci radova u centru?!....
Nemci!
Nisam verovao da je taj narod tako disciplinovan i precizan,
1941 su razrusili Beograd a tek vise od 60 godina kasnije su se
vratili da dokrajce Novi Sad :D :wink:
i pored njih moze da se rola
pandorasbox
11.11.2003., 18:30
Priznajem da i meni smetaju sve te rupe, kanali i rovovi, ali ovih godina NISTA nije radjeno na infrastrukturi Novog Sada! Samo pojedine ulice su na asfaltiranje cekale i vise od 7 godina (Gorana Kovacica, Jovana Popovica...), a neke jos uvek cekaju (Petefi Sandora, Suboticka... Cak ni centar kao CENTAR grada koji bi morao da bude lep kada dodju stranci nije bio u radovima. Jednom se mora poceti, a to je sada. bolje da se radi dve godine u jednom cugu (znaci da se uradi 5 stvari odjednom), nego godinama (sto u ovoj drzavi moze da bude jedna od astronomskih jedinica). Jel' tako???
Чупи НС
11.11.2004., 10:55
Лепо је то што они обнављају град, али зашто то чине већ неколио година? Цео центар се прекопава сваке године баш у оном периоду када је највише људи са стране у граду! Раскопати град у време ЕXIT-a је чист безобразлук. Па тада су ту хиљаде млади људи који ће причати у својим матичним земљама какав је НС :o !!! Јесте видели како су радили Хиландарску улицу? Раскопали су је и онда су је тако оставили 2 месеца, да би тек на јесен кренули да је асвалтирају! То није случај само са овом улицом, навео сам је зато што често пролаазаим туда. И шта су урадили касније? После пар дана су 50м одатле направили једну рупу која заузима 1,3 коловозне траке, тако да бус мора да зађе на пешачку стазу и та рупа, наравно, стоји тако. Требало би донети неку уредбу о томе да улица несме бити раскопана дуже од 2-3 дана или да се мора 24 часа дневно или нешто слично, колико је то могуће уредити, а да не крши законе.
takilaki
11.11.2004., 11:01
Jeste, u pravu si. Poludeh od silnih rupetina i gradilišta. Ne mogu proći ni peške ni autom tamo gde želim. A tek ove novokomponovane zgrade!!! Ni parkinga, ni parkića za decu...užas!
Osećam se kao da mi je ograničena sloboda kretanja u gradu.
Nemam ništa protiv obnavljanja i gradnje, ali to treba planski raditi, a ne ovako stihijski.
krvolok
11.11.2004., 11:31
Nije to ni tako loše ( što reče čovek, dok je plaćao račun za TAŠTINU sahranu ! ) !!!
Da u Iraqu nisu, takođe, vršili radove, pre okupacije, sada bi jadni Bani Sadr, morao sa pijace da pucka na Amere !!!
A kad stvar i kod nas SAZRI, bolje da već imamo iskopane rovove, nego da teglimo mitraljeze na Katedralu ili Poštu !!!
DOKONI UM
11.11.2004., 12:41
Hmmm i na tvrđavi (kao strateški važnom mestu)nešto kopaju... :wink:
underwater
11.11.2004., 14:24
ma da :wink:
nije bitno sto ljudi lome noge, sto nam je svima obuca kad padne kisa kao sa salasa da dolazimo, sto nam se automobili unistavaju po razrovanim putevima, sto je nama neprijatno setati po centru koji nije poplocan vec je krpljen u sest (privremenih) slojeva, vec je bitno sta ce stranci da kazu :wink:
kao sto rece mira banjac u 'ljepoti poroka': "nijesu to obicni gosti, to su stranci :D
istrazivac-ns
11.11.2004., 14:25
Ceo grad nam razvalise...Vidis,sada si mi dao odlicnu ideju za novi posao.Idem da provercujem par stotina vizira za nocno osmatranje.To ce biti odlicna garancija da necete da upadnete u rupu :wink: :lol: Cim ih nabavim dajem oglas :wink:
Чупи НС
02.02.2005., 12:04
Ја не могу да верујем да они још прекопавају * улицу Војводе Бојовића. Па та улица има три ћошка, шта толико раде.. Мислим да им је неко рекао да се испод налази злато :D :D :D :wink: :wink: 8)
Ја не могу да верујем да они још прекопавају * улицу Војводе Бојовића. Па та улица има три ћошка, шта толико раде.. Мислим да им је неко рекао да се испод налази злато :D :D :D :wink: :wink: 8)Amozda i nafta
nema nama vece utehe od Karlovaca!!! ... tamo i po suvom i suncanom mozes da pogines zbog rupa...
Pera_Zdera
02.02.2005., 18:09
nema nama vece utehe od Karlovaca!!! ... tamo i po suvom i suncanom mozes da pogines zbog rupa...
Kojim se ti ulicama kreces da mi je znati.
Nekad imam osecaj kao da u zivotu nisi bila u Karlovcima.
ma,garant je bila.al' za grozdjenbal. :lol: a posle litra belog,ko zna o sta se mo's saplesti,pa bude ono:ups,pun vam shor nekakvih rupa... :shock:
:arrow: htedoh nesto da kazem, ALI... :roll:
ma,garant je bila.al' za grozdjenbal. :lol: a posle litra belog,ko zna o sta se mo's saplesti,pa bude ono:ups,pun vam shor nekakvih rupa... :shock:
Posto se milost jedini izjasnio kao osoba voljna da te upozna, mogao bi da te vodi na Grozdjembal ove jeseni... Prvo treznu krug po Karlovcima, pa onda veselu... samo nemoj da se pentras po onim Petrovim brdima. Centar je centar :P
Pera_Zdera
02.02.2005., 20:52
Sa visine posmatram Dunav i pola NS-a i pljuckam dole sa terase. :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
i pljuckam dole sa terase. :wink: to su ti dodjoski maniri :twisted:
Pera_Zdera
02.02.2005., 20:58
Da dodjos iz NS-a.
Nego javi kad budes prolazila mojom novom, bez ijedne rupe ulicom. Da izadjem na terasu. :wink:
Posto se milost jedini izjasnio kao osoba voljna da te upozna, mogao bi da te vodi na Grozdjembal ove jeseni... Prvo treznu krug po Karlovcima, pa onda veselu... samo nemoj da se pentras po onim Petrovim brdima. Centar je centar :PNigde se ja nisam naturivao za upoznavanje,pogledaj malo bolje post. :evil: U svakom slucaju nemam nista protiv devojke,ali u mom postu sam napisao,da ste vi OK osobe i da treba da vas upozna,da shvati da niste tolike zloce.Mada kada razmislim,opasne jeste,ne jako :) ,ali dovoljno. :roll: :) :wink:
storm cloud
02.02.2005., 22:46
niste tolike zloce.
:evil: :evil: :evil:
niste tolike zloce.
:evil: :evil: :evil:stormic, to se da ispraviti :wink:
:arrow: da, nisi se "naturivao" :wink: sad sam proverila...
Posto se milost jedini izjasnio kao osoba voljna da te upozna, mogao bi da te vodi na Grozdjembal ove jeseni... Prvo treznu krug po Karlovcima, pa onda veselu... samo nemoj da se pentras po onim Petrovim brdima. Centar je centar :PNigde se ja nisam naturivao za upoznavanje,pogledaj malo bolje post. :evil: U svakom slucaju nemam nista protiv devojke,ali u mom postu sam napisao,da ste vi OK osobe i da treba da vas upozna,da shvati da niste tolike zloce.Mada kada razmislim,opasne jeste,ne jako :) ,ali dovoljno. :roll: :) :wink:
ma,da,one se samo prave opasne.imam neki utisak da su for real vrlo ljupke devojcice,pametne i manje od makovog zrna,a ovde lece frustracije! :wink: milos ne mora da me vodi u karlovce,jaaaako dobro znam gde su i kakvi su.na perino brdo nemam ambicija da se penjem ni pijana ni trezna,ne znam ni o kojem brdu je tu rec! :shock: svi ste,bre,nesto nadrndani,milos je jedini pristojan ovde! (nije sliht,samo sam realna!) 8)
Da dodjos iz NS-a.
Nego javi kad budes prolazila mojom novom, bez ijedne rupe ulicom. Da izadjem na terasu. :wink:
pero,bolje stedi pljuvacku za unosnije poduhvate! :lol:
krvolok
03.02.2005., 09:32
[quote=nsbee]nema nama vece utehe od Karlovaca!!! ... tamo i po suvom i suncanom mozes da pogines zbog rupa...
ma,da,one se samo prave opasne.imam neki utisak da su for real vrlo ljupke devojcice,pametne i manje od makovog zrna,a ovde lece frustracije! :wink: milos ne mora da me vodi u karlovce,jaaaako dobro znam gde su i kakvi su.na perino brdo nemam ambicija da se penjem ni pijana ni trezna,ne znam ni o kojem brdu je tu rec! :shock: svi ste,bre,nesto nadrndani,milos je jedini pristojan ovde! (nije sliht,samo sam realna!) 8), tačno, a i kada se povremeno, ipak, NATURIVA, čini to krajnje SELEKTIVNO !!! :lol:
Pera_Zdera
03.02.2005., 09:38
Suvisne price u svakom slucajiu, znaci definitivno suvisne. :lol:
stednja pljuvacke na delu?! :lol:
Zar se pljuvanje ne prevazice u petoj godini?! :shock:
A ja se jos cudim zasto mi se komsije sa tog dela "brda" zale da im je ulica stalno ulepljena... Petar uvezbava svoju omiljenu disciplinu
:idea: :idea: :idea:
imam neki utisak da su for real vrlo ljupke devojcice,pametne i manje od makovog zrna,a ovde lece frustracije! :wink: a ne, lutko! to sam ja vec napisala za tebe... nadji novu definiciju... :twisted:
imam neki utisak da su for real vrlo ljupke devojcice,pametne i manje od makovog zrna,a ovde lece frustracije! :wink: a ne, lutko! to sam ja vec napisala za tebe... nadji novu definiciju... :twisted:
ne secam se da si mi se slihtala...mislim,ti bi to nazvala slihtom:moju konstataciju da ste pametne si vec unela u topic! :shock:
storm cloud
03.02.2005., 12:03
Od te silne vaše pljuvačke po forumu, raširićete ovde neku zarazu. Fuuuuuj!http://perso.wanadoo.fr/indo-kwan/vomit-smiley-011.gif
Od te silne vaše pljuvačke po forumu, raširićete ovde neku zarazu. Fuuuuuj!http://perso.wanadoo.fr/indo-kwan/vomit-smiley-011.gif
to nam je i cilj! mozda vas zarazimo necim pametnim :wink:
storm cloud
03.02.2005., 13:14
http://www.geocities.com/smajliji/Smajliji/COOL/Slike3/17.gifhttp://www.geocities.com/smajliji/Smajliji/COOL/Slike3/17.gifhttp://www.geocities.com/smajliji/Smajliji/COOL/Slike3/17.gifDa je pamet zarazna i vi biste je imali.
http://www.geocities.com/smajliji/Smajliji/COOL/Slike3/17.gifhttp://www.geocities.com/smajliji/Smajliji/COOL/Slike3/17.gifhttp://www.geocities.com/smajliji/Smajliji/COOL/Slike3/17.gifDa je pamet zarazna i vi biste je imali.
E,AKO JE PAMET TA BOLEST KOJU TI IMAS,SVA SRECA PA NIJE ZARAZNA! :lol: :lol: :lol:
storm cloud
03.02.2005., 13:39
E,AKO JE PAMET TA BOLEST KOJU TI IMAS,SVA SRECA PA NIJE ZARAZNA! :lol: :lol: :lol:
A tebe su učili da je pamet bolest? Verovatno da bi te utešili, da ne patiš što si ostala uskraćena. :lol: :lol: :lol:
DOKONI UM
03.02.2005., 13:55
Sva sreća pa DOKONOST nije zarazna inače bi svi bili kao ja. A to bi za mene već bilo deprimirajuće. 8)
A tebe su učili da je pamet bolest? Verovatno da bi te utešili, da ne patiš što si ostala uskraćena. :lol: :lol: :lol:
ne,nisu me ucili da je pamet bolest! nisu ni znali sta je pamet dok je nisu otkrili kod mene. 8) a to sto ti imas nije,sreco,pamet nego dijagnoza! :wink:
storm cloud
03.02.2005., 14:31
http://www.geocities.com/smajliji/Smajliji/Transparenti/Slike/16.gif
Pametniji popušta. :P
DOKONI UM
03.02.2005., 14:34
Ja nije da zakuvavam( :lol: ) ali mislim, to ako popuštaš ne znači automatski da si i pametnija.
jel tako PEACH :?:
P.S.
NIJE DA ZAKUVAVAM ( :lol: :lol: :lol: )
storm cloud
03.02.2005., 14:35
http://www.geocities.com/smajliji/Smajliji/COOL/Slike2/23.gif
ma,da,one se samo prave opasne.imam neki utisak da su for real vrlo ljupke devojcice,pametne i manje od makovog zrna,a ovde lece frustracije! :wink: milos ne mora da me vodi u karlovce,jaaaako dobro znam gde su i kakvi su.na perino brdo nemam ambicija da se penjem ni pijana ni trezna,ne znam ni o kojem brdu je tu rec! :shock: svi ste,bre,nesto nadrndani,milos je jedini pristojan ovde! (nije sliht,samo sam realna!) 8)Hvala ti :roll: :oops: :roll:
DOKONI UM
03.02.2005., 14:45
http://www.geocities.com/smajliji/Smajliji/COOL/Slike2/23.gif
Znao sam da će taj jezik biti upotrebljen...kad -tad i kako-tako. :lol:
klaris m.
03.02.2005., 15:00
A da li bi se slozio sa mnm da storm ima bolje smajlije od peach? (ne znam kako ce to podneti)
A da li bi se slozio sa mnm da storm ima bolje smajlije od peach? (ne znam kako ce to podneti)
8)
DOKONI UM
04.02.2005., 08:14
Složio bih se. :wink:
storm cloud
04.02.2005., 08:18
Da li ste pokuali skoro peške da prođete kroz Ulicu Petra Drapšina? Cela ulica je prevorena u gradilište. Pešaci nemaju kuda da se kreću, jer su trotoari zakrčeni zbog izgradnje, a automobili su parkirani cekom dužinom kolovoza.
Gledam pre neki dan jednu od novih zgrada na Temerinskoj. Zgrada od 5-6 spratova sagrađena na samoj raskrsnici, ljudi kad izađu iz zgrade, praktično su već na putu, nema nikakvog dvorišta ni iza zgrade, ništa. Pitam se da li ti stanari smeju da puste svoju dečicu da samo izađu ispred zgrade. Nemaju ni gde da stoje, a kamoli gde da se igraju. Od parkinga ni traga, ni glasa. Gde drže kola?
Ovaj grad više ne liči ni na šta :!:
Pera_Zdera
04.02.2005., 08:25
Da raskopan je uzduz i popreko, ne pamtim u svom zivotu da je bio toliko raskopan. Nesto tu smrdi.
DOKONI UM
04.02.2005., 08:27
Smrdi to što je m2 u N.Sadu gotovo iste cene kao u Beogradu.
nesto je trulo u drzavi danskoj... :shock:
Smrdi to što je m2 u N.Sadu gotovo iste cene kao u Beogradu.Ti si vise pretpostavljam u tim krugovima.Kako im se isplati,vise toliko da grade zgrade.Juce sam bio na grbavici,nisam verovao,koliko je novih zgrada izgradjeno.Ko to sve kupuje?Izgrade zgrade,a u njoj useljena samo 2-3 stana.Sto je najsmesnije cene su i dalje visoke.Neka pravila trzista nalazu,da jedni drugima spuste cenu.Ono sto je sigurno da postoji dogovor,izmedju tih graditelja,a o kvalitetu zgrada,ne smem ni da pricam
DOKONI UM
04.02.2005., 09:17
Postoji dogovor.
Jedni drugima podižu cenu.
Ko kupuje ? Nakon privatizacije pivara u Čelarevu i Apatinu nisi mogao da nađeš dobar stan na dobrom mestu...kupuje se unapred zbog niže cene.
Investiranje u nekretnine je trenutno najisplativije.
Probaj da nađeš jednosoban stan da iznajmiš ?
Nema !
krvolok
04.02.2005., 09:48
Smrdi to što je m2 u N.Sadu gotovo iste cene kao u Beogradu.Ti si vise pretpostavljam u tim krugovima.Kako im se isplati,vise toliko da grade zgrade.Juce sam bio na grbavici,nisam verovao,koliko je novih zgrada izgradjeno.Ko to sve kupuje?Izgrade zgrade,a u njoj useljena samo 2-3 stana.Sto je najsmesnije cene su i dalje visoke.Neka pravila trzista nalazu,da jedni drugima spuste cenu.Ono sto je sigurno da postoji dogovor,izmedju tih graditelja,a o kvalitetu zgrada,ne smem ni da pricam
Kako KO ?!? :shock: Pa, TI Miloše !!! Do pre neko malo, si se hvalio da imaš i stan u BGD - u, i to samo za ODMOR, kad navratiš !!!
klaris m.
04.02.2005., 10:15
Koliko li Dule Dalton ima stanova? Ne za prodaju, nego svojih?
Ophrvao me je emocijama, suze su mi potekle, kada sam videla da je na zgradu na Bul. oslobodjenja stavio lampion sa svojim imenom.
DOKONI UM
04.02.2005., 10:30
Koliko li Dule Dalton ima stanova? Ne za prodaju, nego svojih?
Ophrvao me je emocijama, suze su mi potekle, kada sam videla da je na zgradu na Bul. oslobodjenja stavio lampion sa svojim imenom.
Gramzivost & Pohlepa.
Seljana.
Manjak inteligencije i kulture a višak kilograma.
Kako KO ?!? :shock: Pa, TI Miloše !!! Do pre neko malo, si se hvalio da imaš i stan u BGD - u, i to samo za ODMOR, kad navratiš !!!Sta cu kada planiram veliku porodicu,i puno zena. :) Moram materijalno da ih obezbedim. :) :D :) :D :wink: Kako si samo skontao,nemam reci :shock: :D
underwater
04.02.2005., 18:49
Smrdi to što je m2 u N.Sadu gotovo iste cene kao u Beogradu.
u proseku - da.... s tim da u NS nema istinski luksuzne izgradnje, dok u BG cena m2 u takvim stanovima na atraktivnim lokacijama dostize i 4000 evra, dok u NS trenutno nema nista preko 1300e/m2
daltonovu zgradu je smesno nazvati luksuznom. spolja - monumentalni kic, iznutra izuzetno nekvalitetni i nefunkcionalni stanovi, oprema - katastrofa...
mada... imajuci u vidu projektanta i investitora, moglo je to i grdje da bude...
Чупи НС
04.02.2005., 21:22
Дреба да будемо поносни што се толико гради, то значи да је град добар и да напредује, али та изградња треба да се уреди, а не да неко може да избаци дизалицу на улицу и тако годину дана :shock: . Па ако не може да стрпа једну дзалицу како ће 20 аутомобила. А ко купује? Па углавном људи са стране који шаљу децу на школовање у НС. Свако ко је иоле богат у тим местим покушава да побегне у НС (ако не он, онда бар децу да пошаље)
storm cloud
30.05.2005., 08:33
"Od danas, centar ponovo raskopan
Parterno uređenje centra počinje danas, saopšteno je iz Zavoda za izgradnju grada. Biće raskopavane ulice Dunavska, Gimnazijska, Zmaj Jovina i Pašićeva, a beton će biti zamenjen pločama. Rok za završetak radova koje će izvoditi “Vojvodina - Bačka put” je 110 dana, što bi značilo da je krajnji rok 16. septembar, dan kada počinje Evropsko prvenstvo u košarci"
Dnevnik
:cry:
GoldenLady
30.05.2005., 08:38
e bas... :(
Neka se radi ! :D
uvek sam ZA , da Novi Sad bude lepsi, bolji i moderniji ! To sto se razrovarilo mi nesmeta, uvek se moze obici ?!
underwater
30.05.2005., 20:06
"Od danas, centar ponovo raskopan
Parterno uređenje centra počinje danas, saopšteno je iz Zavoda za izgradnju grada. Biće raskopavane ulice Dunavska, Gimnazijska, Zmaj Jovina i Pašićeva, a beton će biti zamenjen pločama. Rok za završetak radova koje će izvoditi “Vojvodina - Bačka put” je 110 dana, što bi značilo da je krajnji rok 16. septembar, dan kada počinje Evropsko prvenstvo u košarci"
Dnevnik
:cry:
ja, naprotiv, dajem jedan veliki :D akciji.
nije lepo sto ce centar jos jednom biti raskopan tokom leta, ali barem cemo po zavrsetku radova imati centar kakav dolikuje novom sadu (nadam se samo da nece biti uradjeno fuserski), a ne dosadasnju, palanacki asfaltiranu varijantu
DOKONI UM
31.05.2005., 08:09
Podržavam prethodni post. :idea:
Iako me nervira ZIGor koji radove predstavlja koa da ih je osmilio on a brat i ćale mu ih realizuju uz nadzor Naše Maje. :evil:
GoldenLady
31.05.2005., 08:50
Meni smeta sto nepostoji nikakav urbanisticki plan - postavljanje ploca u centru je super stvar, ali niko ne garantuje da nekom sledece godine nece pasti na pamet da menja kanalizazcione cevi, postavlja podzemne telefonske kablove (ili sve ono sto se "zaboravilo" prethodnih godina).
Ne znam da li znate za ulicu Petefi Sandora. Bila je puna rupa godinama (vise od 10 godina sigurno), da bi, kada su je konacno asfaltirali, se neko setio da nije prikljucen na ne znam vec koju cev, i naravno jedan deo je PONOVO ?! raskopan.
Eto koji smo mi seljaci.
Meni smeta sto nepostoji nikakav urbanisticki plan - postavljanje ploca u centru je super stvar, ali niko ne garantuje da nekom sledece godine nece pasti na pamet da menja kanalizazcione cevi, postavlja podzemne telefonske kablove (ili sve ono sto se "zaboravilo" prethodnih godina).
Ne znam da li znate za ulicu Petefi Sandora. Bila je puna rupa godinama (vise od 10 godina sigurno), da bi, kada su je konacno asfaltirali, se neko setio da nije prikljucen na ne znam vec koju cev, i naravno jedan deo je PONOVO ?! raskopan.
Eto koji smo mi seljaci.
nismo seljaci - ne nikako - samo volimo da kopamo :D
Pera_Zdera
31.05.2005., 21:43
E a najsmesnije mi je bilo u Nisu sto oni misle da je njihov grad raskopan. Iste price ko i ovde a 5 puta je manje raskopan..koliko sam ja video.
Aleksej_BASO
01.06.2005., 01:36
Ceo grad nam razvalise...
to na ovim delovima grada sa zastarelom infrastrukturom, kom nas na novom naselju toga nema...
DOKONI UM
01.06.2005., 08:19
...i ne samo toga, nema mnogo čega na N.Naselju :!: :!: :!:
Aleksej_BASO
01.06.2005., 16:30
...i ne samo toga, nema mnogo čega na N.Naselju :!: :!: :!:
Naravno izmedju ostalog i vec spominjanih komaraca (ko rode!) zbog kojih se ne moze covek normalno prosetati... Dok liman obiluje ovim "bogatstvom"... :lol:
mislila sam da ti je objasnjeno da to nisu "samo" komarci, ali ne vredi.odamo ti drzavnu tajnu a ti i talje tra la la ........ :x
Aleksej_BASO
01.06.2005., 20:58
mislila sam da ti je objasnjeno da to nisu "samo" komarci. :x
Dobro nisu samo komarci ono sto ima liman a novo naselje nema, ima i psecu kaku na svakom drugom koraku cim sidjes sa asfaltirane staze...
Dobro nisu samo komarci ono sto ima liman a novo naselje nema, ima i psecu kaku na svakom drugom koraku cim sidjes sa asfaltirane staze...A kod vas ljudsku kaku na svakom koraku!
:D :lol: :lol:
Šalim se... :wink:
Aleksej_BASO
01.06.2005., 21:20
Dobro nisu samo komarci ono sto ima liman a novo naselje nema, ima i psecu kaku na svakom drugom koraku cim sidjes sa asfaltirane staze...A kod vas ljudsku kaku na svakom koraku!
:D :lol: :lol:
Šalim se... :wink:
OK :lol:
...sad kad se napune sve RUPE , ROVOVI , KANALI ...
...sa ovom "LEPOM" kisicom ...
pa kad te zapljusne neki kretino imbecile ( kako bi rekli ovi navijaci Milana ) , ili da zagazis do kolena u neku rupicu ...
nedaj boze da se okliznes ! :lol:
Чупи НС
11.06.2005., 14:55
Е јесте видели што је јуче човек упао у рупу код СУП-а?!! Онако цела кола, само гепек вири.... Уопште ми није јасно шта се ту копа, некаобједињена канализацилја или шта?!! Ај видећу да то градилиште данас-сутра сликам, па ћу окачити да видите "сигурносне мере"
e,da,ima slika u gradjanskom! :shock:
nego,ja mislim da je ta rupa bila propisno obelezena... :roll:
raindog
11.06.2005., 15:27
meni jednostavno ne ulazi u glavu
o chemu je neko razmishljao dok je sadio onaj drugi nizhi drvored na Bulevaru
znachi chitavom duzhinom Bulevara je najnovijim rovom isecheno korenje sve i jednog drveta tog drvoreda, zato shto nekom nije palo na pamet da mozda drvece ne treba da se sadi 5cm od instalacionih kanala :?a ako to drvece prezhivi onda stvarno svaka chast majci prirodi :?
http://img107.echo.cx/img107/3414/31464rb.jpg
Чупи НС
17.06.2005., 16:29
Ево, нисам пар дана био на форуму, па ево да окацим слике. Рупа није прописно обележена. Стоји само она пластична "ограда" , а поред ње је рупчага. Такве ствари би мореле бити ограђене бетонским блоковима. На месту на ком је тај човек пропао рупа вири 10-20cm изван ограде, а да не помињемо то што бусеви када скрећу прелазе у другу траку. Онда када дизалица стоји поред пута има обичај да излети на пут...
http://photos17.flickr.com/20058718_0eefed70c4.jpg?v=0
http://photos13.flickr.com/20058717_c7e95fc550.jpg?v=0
Ma dobro je obeležena, dosad je upao samo jedan auto.
underwater
17.06.2005., 20:16
Уопште ми није јасно шта се ту копа, некаобједињена канализацилја или шта?!!
traže metro! :D
Чупи НС
18.06.2005., 17:56
E сада су тварно претерали. Преграде раскрницуу и када раде склоне ограду тако да ти је на сред раскрнице и довољно је мало се загледати и оде све у....
http://photos15.flickr.com/20058357_f1080d9dbc.jpg?v=0
Bice sve to lepo i fino , pa cemo se i hvaliti kako je nas gradic jos lepsi i zdraviji , noviji !
Ja sam za Noviji Sad !
( samo treba izdrzati ) Bilo je i strasnijih dana !
Чупи НС
20.06.2005., 22:02
Свакако, али све то би се могло много лепше извести. Све ове радове финансира пар јавних предузећа и не би био проблем да се љљихови календари ускладе. Да ли сте видели да су на Булевару код СУП-а таман закопали цевовод (већ критикован овде) и након пар дана копали канал за неки кабал (мислим телефонски), мада је можда и морало овако због правца, али не верујем. Па замислите да су ови окаснили који дан, па да су морали да опет склањају ивичњаке.... А да, како су они уопште у скоро исту вертикалу ставили цевовод и телефон?!! Шта ћемо за пар ддесетина година када се те цеви буду мењале?!! Још један велики минус је тај што се рупе јако споро асфалтирају. Погледајте нпр. Милетићеву улицу коју су прекопали и поставили цеви за 2-3 дана и сада тако стоји шљунак на стази!!! Да не говоримо о обезбећености градилишта (нећу да смарам)
a beograd ima podyemne kanale beograd je zanimljiv grad!
Чупи НС
20.06.2005., 22:44
a beograd ima podyemne kanale beograd je zanimljiv grad!
Можда ниси сконтао шта се гради на овим сликама :wink:
underwater
20.06.2005., 23:18
... и довољно је мало се загледати и оде све у....
da...dva zategnuta guza i gotovo :D
.......a mozda je svo to raskopavanje, jedna velika zavera auto-limarsko-vulkanizersko-mehanicarskih privatnika????? kontam da oni najvise profitiraju ovih dana! {ja sam licno, svaki dan kod vulkanizera, jer su mi felne cik-cak.} :cry: :cry:
underwater
21.06.2005., 00:00
.......a mozda je svo to raskopavanje, jedna velika zavera auto-limarsko-vulkanizersko-mehanicarskih privatnika????? kontam da oni najvise profitiraju ovih dana! {ja sam licno, svaki dan kod vulkanizera, jer su mi felne cik-cak.} :cry: :cry:
tzv. vulkanizerski lobi :D
e, taj rad.....! :D
HEMI 426
21.06.2005., 02:39
e, taj rad.....! :D
cik - cak felne....jadan auto, jednog dana kad ga "razduzis" ima da se odmori.... :wink: :D
moj auto uziva.........!!!!!!!! 8)
HEMI 426
21.06.2005., 02:54
da, ali kad je miran na parkingu...inace, zesce se muci... :wink:
...."neeeee, i ti Djuro to dobro znas......." :D
HEMI 426
21.06.2005., 03:04
:lol: :lol: :lol:
Pera_Zdera
21.06.2005., 19:22
E da ne poverujes poceo tocak da mi pusta cudne zvukove kad ulazi u krivinu. :shock: Lupus in fabula.
Riknula mi djunta. :lol:
HEMI 426
21.06.2005., 19:29
ako ti je tocak poceo da ispusta cudne zvukove u krivini moze da bude:
1. lezaj
2. homokineticki zglob ( predpostavljam da vozis auto sa prednjom vucom )
3. rame, amortizer ili opruga
preporucujem ti da to proveris, sa ogibljenjem se nije zayebavati...
Da li je jos uvek sve raskopano u Zmaj Jovinoj ,Dunavskoj i uzem centru?
Pozdravljam Vas
storm cloud
12.09.2005., 21:37
Није, у суботу су завршени радови. Било данас на Разгледницама.
Dali ste sad svi SRECNI ?!:evil:
DOKONI UM
13.09.2005., 09:00
Ja nisam.
Dok ZIGor ne poploča behatonom teniske terene u Dun.parku neću da pričam o Majinim D&G okvirima
alba_avis
13.09.2005., 12:40
Ni ja nisam :(
chika_doktor
16.09.2005., 18:49
Ja dolazim u N.Sad svake godine za vrijeme exita a grad za koji smatram da je caroban je uvijek raskopan...I kod nas u Banjaluci se sredjivao centar pa su radovi trajali par mjeseci...Da su oduzili radove nekom bi glava letila pa se onda svi trude da zadrze vlast( citaj da odrade posao)...Al dobro vi ste poprilicno miroljubivi a niste krvoloci ko mi....
HEMI 426
16.09.2005., 19:43
osim toga, obim radova u ns je ogroman! jednostavno, svaka ulica, veca sabracajnica kao i zabitiji delovi grada su imali, imaju ili ce imati neke radove na prosirenju ili popravci svake vrste infrastrukture. takava tempo i dinamiku radova koji jos nisu ni na pola od potrebnog diktira i sam razvoji i potreba stanovnistva.jednostavno, prema najosnovnijim urbanistickim pravilima grad od pola miliona stanovnika mora imati infrastrukturu za milion da bi se izbegle guzve i da bi sve funkionisalo bez zastoja. novi sad ima skoro pola miliona ljudi i infrastrukturu za 300 000 sto samo pokazuje koliko je jos potrebno da se radi na prosirenju grada. inace, sama povrsina grada sa prigradskim naseljima od 702 km2 je dovoljan pokazatelj o kom prostoru govorimo a prema neoficijelnim procenama ns je drugo ili trece gradiliste u evropi, posle moskve ili berlina, mereno prema broju radova, povrsini i broji stanovnika. jos jedan podatak koji govori u to ime je i to da u srbiji postoji oko 700 velikih dizalica ( kranova ) od koji je u ns 200!!!
Peta W.
31.10.2005., 17:01
Back...