PDA

Vidi punu verziju : SRBI

fire-angel-boy
13.01.2005., 15:27
Kako da se svetimo shiptarima za ovaj mart 2004?To anecu da im oprostim!!

Inspector
23.01.2005., 20:54
Treba ih sve poklati pi*a im m**erina !!!!

jednorog
28.01.2005., 04:02
Treba ih sve poklati pi*a im m**erina !!!! :shock: uciti svoju decu da ona uce svoju decu da mrze shiptare .cekati i pustati brade.nicije nije doveka.

jednorog
28.01.2005., 04:03
Kako da se svetimo shiptarima za ovaj mart 2004?To anecu da im oprostim!!cistiti od presheva do izmira vishe puta

riki80
15.02.2005., 13:40
Kako da se svetimo shiptarima za ovaj mart 2004?To anecu da im oprostim!!

A kako de se osvete "siptari" vama za 10 godine nasilje, kanibalci 21 veka...I ja necu da vam oprostim nikada za ubijanu dece, zene i starce

riki80
15.02.2005., 13:44
Treba ih sve poklati pi*a im m**erina !!!! :shock: uciti svoju decu da ona uce svoju decu da mrze shiptare .cekati i pustati brade.nicije nije doveka.

Jednorogo, i verujem da tako i licis, ucite svoje dece kako da zive u kampovima, hahaha. Bolje bi vam bilo da prezivite zato sto ne se zna sta ce vam se desiti i 30-40 god.

Dardan
15.02.2005., 13:54
Shkaveli-Najbolji nacin da se svetite je da nam popushite karu nama Albancima ,jer to ce za vas biti zadovoljstvo a mi cemo trpeti mali bol ,jer vi siguran sama isto kao vashe majke,sestre i zene malo i grizete.

Dardan
15.02.2005., 13:59
Shkaveli-najbolji nacin da nam se svetite je da nam popushite kare nama Albancima,to ce biti veliko zadovoljstvo sa vas,a mi cemo trpeti mali bol, jer sam siguran da i vi kao i vashe majke,sestre i zene pri pushenju i malko grizete.

DeDa
20.02.2005., 16:02
Kako da se svetimo shiptarima za ovaj mart 2004?To anecu da im oprostim!!Znas kako ces?!Idi tamo medj' Siptariju,i aktiviraj bombe koje se pre toga vezao oko sebe....znas ono...ko' ovi Iracani i tako to...
Salji svoju decu u osvetu budalo jedna. :twisted:

zeljica
23.02.2005., 16:22
Shkaveli-najbolji nacin da nam se svetite je da nam * kare nama Albancima,to ce biti veliko zadovoljstvo sa vas,a mi cemo trpeti mali bol, jer sam siguran da i vi kao i vashe majke,sestre i zene pri pushenju i malko grizete.

Ma budalo jedna siptarska. Nikada Kosovo nije bilo niti ce biti vase. Vi u zivotu niste bili ni mudriji ni ratoborniji od nas. Pa mi bre majmune arnautski imamo istoriju. A sta imate vi? Pa vi ste se u tursko vreme posiptarili mamicu vam vasu, a do tada ste slavili SVETOG NIKOLU[/b!!U ostalom ti to bolje znas nego ja, ali neces arnautinu da priznas. Ali zapamti da ce vam nas SVETI NIKOLA doci glave, kao sto se to desilo arnautinu iz sela kod
Prizrena, kada je palio crvu [b]SVETI VRAC. Pazi dobro sta pricas. :twisted: :twisted:

Dardan
24.02.2005., 16:00
Zeljice -pickico mi zaista nemamo vashu historiju i hvala BOGU da je nemamo,jer vasha historija pocinje dolaskom vashih divljih predaka u ILIRIJI oko 7 veka.Ako se razumesh imalo u istoriju znash valjda koje ziveo tu u ILIRIJI.To su bili nashi pretci ILIRI.Malo istorije nije na odmet ali shta pricam ja o tome tebi, kad smo mi imali DRZAVU vi ste bili josh po karpatskim pecinama.

zeljica
24.02.2005., 16:19
Zeljice -* mi zaista nemamo vashu historiju i hvala BOGU da je nemamo,jer vasha historija pocinje dolaskom vashih divljih predaka u ILIRIJI oko 7 veka.Ako se razumesh imalo u istoriju znash valjda koje ziveo tu u ILIRIJI.To su bili nashi pretci ILIRI.Malo istorije nije na odmet ali shta pricam ja o tome tebi, kad smo mi imali DRZAVU vi ste bili josh po karpatskim pecinama.

Znas li sta me zadivljuje kod vas zugana, to sto na svaki nas istiniti istorijski argumenat, vi kao odgovor imate savrseno dobro smisljenu laz. A u lazi su kao sto poslovica kaze kratke noge.

Pa koja je to istorijska knjiga ili dokumenat dokazala i napisala sve ono sto si ti rekao. Pa ti si bre bolestan um i patoloski lazov. Pa znao(la) sam da si i ti (ako si) uopste isao u skolu verovatno zavrsio u nekom kucnom podrumu. Jer drugde nisi ni imao gde da je zavrsis.
Ali su te zato naucili da savrseno lazes.

Nenormalno, bolesno.....

Dardan
24.02.2005., 16:52
Shkavelu citaj ILIRICUM SACRUM - autor je poznati italijanski istoricar Daniele Farlati koji je naj sveobuhvatnije prikazao istoriju ILIRIJE i ILIRA i to u oko 30,000 stranica,citaj"Acta Albaniae Vaticana" od Injac Parrino takodje italijanskog istoricara pa cesh saznati i istoriju vashih divljih predaka koji su doshli u ILIRICUM i od tada se spominjete kao divlji pa evo do danashnjih dana.To je vasha istorija: Divljashtvo(7v) i kontinuitet divljashtva(kraj 20v)

DeDa
24.02.2005., 21:30
Shkavelu citaj ILIRICUM SACRUM - autor je poznati italijanski istoricar Daniele Farlati koji je naj sveobuhvatnije prikazao istoriju ILIRIJE i ILIRA i to u oko 30,000 stranica,citaj"Acta Albaniae Vaticana" od Injac Parrino takodje italijanskog istoricara pa cesh saznati i istoriju vashih divljih predaka koji su doshli u ILIRICUM i od tada se spominjete kao divlji pa evo do danashnjih dana.To je vasha istorija: Divljashtvo(7v) i kontinuitet divljashtva(kraj 20v)Cekaj malo drdane burazeru...da li to znaci da mi mozemo da uzmemo Vojvodinu ovde gore?!
Ali razmisli malo....kuda ce Kosovo samo?!
kakvu budunost ima ako se osamostali?!
industrije nemate,i to sto imate je tehnologija pedesetih ili sezdesetih godina proslog veka,strana ulaganja su nula...agrar zaostao...
razmisli malo o tome...

Dardan
25.02.2005., 02:07
industrije nemate,i to sto imate je tehnologija pedesetih ili sezdesetih godina proslog veka,strana ulaganja su nula...agrar zaostao...
razmisli malo o tome...[/b][/quote].DeDa ima istine u tome shto kazesh ali zar nije takva ista situacija i u makedoniji ,bosni,crnoj gori pa ne cujem da neko zbog toga se odrice svog osnonvnog prava da bude slobodan i zivi u svojoj nezavisnoj drzavi.A valjda necemo biti sami nego svi pojedinacno kao nezavisne drzave u EU

DeDa
25.02.2005., 13:10
razmisli malo o tome...[/b].DeDa ima istine u tome shto kazesh ali zar nije takva ista situacija i u makedoniji ,bosni,crnoj gori pa ne cujem da neko zbog toga se odrice svog osnonvnog prava da bude slobodan i zivi u svojoj nezavisnoj drzavi.A valjda necemo biti sami nego svi pojedinacno kao nezavisne drzave u EU[/quote]U redu je to sto kazes...stanje u Makedoniji ili Crnoj Gori nije nista bolje od Kosova.Ali veruj mi brzecete u EU u kao deo Srbije...a onda kad napokon budemo u EU icete u zajednickoj drzavi ne samo sa Srbijom vec sa Nemackom,Austrijom i svim ostalim clanicama EU.
Samostalno Kosovo moze da racuna na Eu tek kroz nekih 30 godina...mnogo toga treba da se uradi.

Dardan
25.02.2005., 15:05
Pa najbolje reshenje je REFERENDUM pa shta odluce gradjani Kosova tako ce i biti.

DeDa
26.02.2005., 13:06
Pa najbolje reshenje je REFERENDUM pa shta odluce gradjani Kosova tako ce i biti.Ali zar ne mislis da je referendum malo ne pravedan prema Srpskom zivlju?!Milsim da u tom slucaju vi Albanci necete imati konkurenciju,i odnosite ubedljivu pobedu.
Ali mozda je resenje referendum,ali da i iseljeni Srbi imaju pravo glasa.

srx bre
09.03.2005., 14:32
Shkaveli-Najbolji nacin da se svetite je da nam * karu nama Albancima ,jer to ce za vas biti zadovoljstvo a mi cemo trpeti mali bol ,jer vi siguran sama isto kao vashe majke,sestre i zene malo i grizete.

Знам када су Шиптари молили да пређу у Православље само да не напусте Косово!Неће увек бити овако,нико неће дилере и криминалце.Мало ћемо сачекати али Косово ће увек бити наше!

Dardan
18.03.2005., 23:32
Cekacete ali NIKAD i DOCEKATI da ponovo okupirate KOSOVO.

peca
19.03.2005., 01:22
Cekacete ali NIKAD i DOCEKATI da ponovo okupirate KOSOVO.

NIKADA ne reci NIKAD!

lavina
19.03.2005., 18:29
E moj brale, Evropa bas ne pati za vama. Oni mrze muslimane, jer oni svuda po svetu prave nerede. Daleko ste vi iza Hriscana, mnoooooogo daleko! Sama cinjenica da perete bulje vodom iz flasa posle svakog odlaska u WC sve govori. Dosta je samo kad neko vidi one vase flase po javnim toaletima! Jednu istu flasu koriste svi redom! TO je daleko od Evrope i njene kulture. Mnooooooogo daleko!

Dardan
21.03.2005., 01:08
Voda-cista bulja,papir ili prst-smrad

zeljica
22.03.2005., 08:05
E moj brale, Evropa bas ne pati za vama. Oni mrze muslimane, jer oni svuda po svetu prave nerede. Daleko ste vi iza Hriscana, mnoooooogo daleko! Sama cinjenica da perete bulje vodom iz flasa posle svakog odlaska u WC sve govori. Dosta je samo kad neko vidi one vase flase po javnim toaletima! Jednu istu flasu koriste svi redom! TO je daleko od Evrope i njene kulture. Mnooooooogo daleko!

Bravo, bravo......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

lavina
22.03.2005., 15:36
Voda-cista bulja,papir ili prst-smrad
E bas me zanima kako mozes oprati bulju vodom bez sapuna, kad se to razmaze....i onda zalepi za gace. Zna se onda ko smrdi.
A uostalom, ceo civilizovan svet koristi toalet pair, jos nisam cula da Amerikanac, Nemac ili Francuz koriste flasu. Oni se zgrazavaju kada cuju za tu vasu naviku.

Dardan
22.03.2005., 18:06
Probaj smrdljivko

zeljica
23.03.2005., 08:05
Probaj smrdljivko

Pa mi na svakom koraku odisemo cistocom, pa nam flase za pranje bulje i ostali rekviziti ne trebaju. A vi jos hiljadu godina ne mozete da se operete od svega i svacega. :P :P :P

Dardan
24.03.2005., 03:20
Tolko ste cisti da smrdite,a shto se tice vode pa ima li neshto cistije od vode,a zidovi vashih WC-a su upravo cisti kao i vi,jer kad nemate papira vi prst u bulju pa u zid.

zeljica
24.03.2005., 07:43
Tolko ste cisti da smrdite,a shto se tice vode pa ima li neshto cistije od vode,a zidovi vashih WC-a su upravo cisti kao i vi,jer kad nemate papira vi prst u bulju pa u zid.

Odgovori glupi, kao i onaj sto ih je napisao.

Posto ne mozes da se izboris sa nama nemoj ni da odgovaras. :twisted:

lavina
24.03.2005., 12:28

Pa vi to prstima i vodom perete i razmazujete okolo, mi bez papira ne idem u wc, a sto se smrada tice, VI ste ti koji smrdite, to sam imala prilike da osetim milion puta, i ne samo ja, takodje i po vasim javnim wcima su svuda govna okolo razmazana po zidovima.
A sav normalan svet koristi toalet papir, i Englezi, i Francuzi, i Amerikanci, i Nemci, ma svi normalni.
Samo vi brljate prstma direktno u *****, a posle cak ne operete ruke sapunom, jer nema uvek sapuna po javnim wcima. Govna su vam pod noktima. Cuti bruko i priznaj da je to sto radite ogavno, cudi me da vi, mlade generacije ne pokusavate da promenite nesto.

zeljica
24.03.2005., 12:51

Pa vi to prstima i vodom perete i razmazujete okolo, mi bez papira ne idem u wc, a sto se smrada tice, VI ste ti koji smrdite, to sam imala prilike da osetim milion puta, i ne samo ja, takodje i po vasim javnim wcima su svuda govna okolo razmazana po zidovima.
A sav normalan svet koristi toalet papir, i Englezi, i Francuzi, i Amerikanci, i Nemci, ma svi normalni.
Samo vi brljate prstma direktno u *****, a posle cak ne operete ruke sapunom, jer nema uvek sapuna po javnim wcima. Govna su vam pod noktima. Cuti bruko i priznaj da je to sto radite ogavno, cudi me da vi, mlade generacije ne pokusavate da promenite nesto.

Pa ne mogu da promene, jer se to prenosi iz generacije u generaciju. To im je nasledno :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dardan
24.03.2005., 23:00
Znate shta je kod vas shkavella nasledno?.Da nam pushite.

zeljica
25.03.2005., 08:15
Znate shta je kod vas shkavella nasledno?.Da nam *.

Nemoj bato da menjas uloge kada dobro znas da ste nam uvek pusili onu stvar. To vam bas dobro ide od ruke. Trenutno su Ameri aktuelniji pa to vise radite njima, ali ubrzo se vracate kod nas, jer znamo koliko to volite da nam radite (mislim da nam ga pusite).

Nema ljutis :wink: To je samo jedna u nizu mnogih istina o vama. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dardan
25.03.2005., 13:58
Pa vi ste 500g pushili nama i turcima,pa imate veliko iskustvo shto se tice pushenja,i shto je najvaznije veoma dobro to radite(sa svaku pohvalu ste).Samo nastavite tu vashu lepu tradiciju.

zeljica
25.03.2005., 16:24
Pa vi ste 500g pushili nama i turcima,pa imate veliko iskustvo shto se tice pushenja,i shto je najvaznije veoma dobro to radite(sa svaku pohvalu ste).Samo nastavite tu vashu lepu tradiciju.

Ne. Jer da smo im to radili jos bi oni vladali.

Ali posto vidis da to nije tako, ispada da samo vi to radite i to toliko dobro da Amerima ne pada na pamet da odu, a jos manje da vam daju nezavisnost.

A mi smo Turke oterali i oni su ga ispusili, a to ce se desiti i vama.

Nemoj da se plasis, necemo te puno terati da nam ga pusis, jer verujem da nisi oprao zube od kako si se rodio, a nama se to gadi, jer smo civilizovani i jako vodimo racuna o higieni :wink:

Dardan
28.03.2005., 23:17
Da li ste pushili Turcima ili ne, hvala Bogu postoje historiski dokazi.Pa koje prvi i jedini od balkanskih naroda kao poklon dala SULTANU svoje sestre i kcerke za harem,(prva ali ne i zadnja) je bila kcerka vasheg kneza lazara Olivera, poklon za Sultan BAJAZITA.

Михајло
29.03.2005., 00:43
Da li ste pushili Turcima ili ne, hvala Bogu postoje historiski dokazi.Pa koje prvi i jedini od balkanskih naroda kao poklon dala SULTANU svoje sestre i kcerke za harem,(prva ali ne i zadnja) je bila kcerka vasheg kneza lazara Olivera, poklon za Sultan BAJAZITA.

ПА СУЛТАНУ СТЕ И ВИ СЛАЛИ, А ПРЕ ТОГА ЦАРУ ДУШАНИ, И ВИЗАНТИЈСККИМ ЦАРЕВИМА. НЕМОЈ ЗАБОРАВИТИ ДА СТЕ ПРЕ ТУРАКА БИЛИ ПРАВОСЛАВЦИ, А КОЛИКО ЗНАМ У АЛБАНИЈИ ДАНАС ИМА 35%ПРАВОСЛАВНИХ, ДОЛАЗИМО ВАМ ИЗА ЛЕЂА.

lavina
30.03.2005., 07:52
Ma pust ga, iznosi cinjenice iz njihove IZMISLJENE istorije. Onaj ko nema istoriju mora da je izmisli...

Dardan
30.03.2005., 17:41
Ma pust ga, iznosi cinjenice iz njihove IZMISLJENE istorije. Onaj ko nema istoriju mora da je izmisli...

Stoko pa ko ti je kriv shto ni tvoju istoriju ne poznajesh, te podatke sam procitao iz vashe istorije.

zeljica
31.03.2005., 08:44

Stoko pa ko ti je kriv shto ni tvoju istoriju ne poznajesh, te podatke sam procitao iz vashe istorije.

Tvoj recnik samo pokazuje ko ste i sta ste. U nijednom tvom odgovoru nema trunke kulture. To samo pokazuje da su sve cinjenice o tome kakvi ste opravdane.

Sto kaze moj sef Amer, mozete samo da nas poljubite u bulju. :P :P :P

Dardan
01.04.2005., 02:49
Sa stokom(shkavelima) treba upotrebiti jezik koji razumete.

zeljica
01.04.2005., 08:17

Ha, ha....... :lol: :lol: :lol: :lol:

folder
06.04.2005., 14:53

Ha, ha....... :lol: :lol: :lol: :lol: ko je dardan_ neki bac?

zeljica
06.04.2005., 15:11

Ha, ha....... :lol: :lol: :lol: :lol: ko je dardan_ neki bac?

Citaj njegove postove i sve ce ti biti jasno.

Ma pravi lik :lol: :lol: :lol: