PDA

Vidi punu verziju : Nafurane banjalucanke

Dannii
13.01.2005., 13:04
Zasto se djevojke u Banjaluci samo loze na gazde lokala i na dobra auta, a ti momci ih tretiraju ko poslednje drolje pa posle kada ih ostave ni normalan momak ne zeli da ima vezu s takvom djevojkom. Pitanje za djevojke iz BL: Koliko vas je poslednjih mjesec dana imalo momka koji ne vozi auto? :?:

VelikaMaza
13.01.2005., 13:40
Zasto se djevojke u Banjaluci samo loze na gazde lokala i na dobra auta, a ti momci ih tretiraju ko poslednje drolje pa posle kada ih ostave ni normalan momak ne zeli da ima vezu s takvom djevojkom. Pitanje za djevojke iz BL: Koliko vas je poslednjih mjesec dana imalo momka koji ne vozi auto? :?:
Sta je, jel' te neka ispalila pa si sada isfrustriran??
Pa nabavi auto pa ces i ti biti faca. :lol:

Dannii
13.01.2005., 13:53
[/color][/quote]
Pa nabavi auto pa ces i ti biti faca. :lol:[/quote]

Curo imam ja i auto i lovu ali za vezu uvijek imam normalnu djevojku a s djevojkama koje sam opisao budem samo jednu noc i fno sam rekao uopsteno da se niko normalan ne zeli vezati za djevojku koju je j...lo pola gazda iz grada!!! A pitao sam za auto cisto da dokazem sta je uvijek najvaznije!!!

VelikaMaza
13.01.2005., 19:38
[/color]
Pa nabavi auto pa ces i ti biti faca. :lol:[/quote]

Curo imam ja i auto i lovu ali za vezu uvijek imam normalnu djevojku a s djevojkama koje sam opisao budem samo jednu noc i fno sam rekao uopsteno da se niko normalan ne zeli vezati za djevojku koju je j...lo pola gazda iz grada!!! A pitao sam za auto cisto da dokazem sta je uvijek najvaznije!!![/quote]

Kako kome...a ta tvoja "normalna djevojka" jel' s' tobom zbog tebe ili auta...ako je zbog tebe jel' joj vracas na taj nacin sto budes "samo" jednu noc sa "takvim djevojkama"
Ne kazem da si skroz u krivu ali preispitaj malo i sebe

Dannii
14.01.2005., 21:05
E sad cu da ispricam jedan slucaj:
Jedna djevojka koja je nevjerovatno izgledala u to vreme i po meni bila jedna od najljepsih cura u BL mogla je da ima koga god pozeli i pametne i nafurane i obicne jer je i ona tada jos bila normalna. Ali kako su oko nje obletali lokalne "glavonje" ona je pocela previse da se nafurava i skontala se sa jednim od njih. U pocetku te veze ona je glumila opaku ribu medjutim vremenom je taj momak poceo da tretira kao drolju a ona se jadna zaljubila. On je poceo da je vara pred njom, da je maltretira bukvalno da je muci ali sta ti je ljubav ona je ipak ostala s njim. Bas sam je skoro vidio posto studiramo zajedno, ima velike podocnjake, smrsala je i nije ni pola one djevojke koja je bila viseizgleda kao "istrosena roba".ZASTO JOJ JE TO TREBALO A MOGLA JE DA IMA STA JE HTELA???

unlike018
19.01.2005., 12:40
Pa nabavi auto pa ces i ti biti faca. :lol:Ej nabavi i ti auto pa ces biti faca. Ja sam iz Australije ali ako ste takve ja u BL ne dolazim.Mazo ova tvoja recenica govori sve.TI SI SESTRO PUKLA :!: :?: :!:

Dannii
20.01.2005., 11:35
Ej nabavi i ti auto pa ces biti faca. Ja sam iz Australije ali ako ste takve ja u BL ne dolazim.Mazo ova tvoja recenica govori sve.TI SI SESTRO PUKLA :!: :?: :!:[/quote]

:lol: :D :D
Ma moram ti reci da ima i normalni djevojaka kojima materijalno nista ne znaci ali sve je veci trend ovih drugih. Samo ti dodji u BL stranci ovde imaju velik rejting!!!

VelikaMaza
20.01.2005., 16:40
Pa nabavi auto pa ces i ti biti faca. :lol:Ej nabavi i ti auto pa ces biti faca. Ja sam iz Australije ali ako ste takve ja u BL ne dolazim.Mazo ova tvoja recenica govori sve.TI SI SESTRO PUKLA :!: :?: :!:

A ti si kao strucan da kazes jesam li ja pukla ili ne.....Inace, slatki ste :D :D :D :D :D
Inace, eto, ja IMAM momka (zadnjih 3 godine vec) koji ne vozi auto...to sto se vi nafuravate na opake ribe, koje gledaju u tvoje auto a ne u tebe, to je, decko, tvoj problem. :!: :!: :!: :!: :!: :!:

VelikaMaza
21.01.2005., 22:00

A ti si kao strucan da kazes jesam li ja pukla ili ne.....Inace, slatki ste :D :D :D :D :D
Inace, eto, ja IMAM momka (zadnjih 3 godine vec) koji ne vozi auto...to sto se vi nafuravate na opake ribe, koje gledaju u tvoje auto a ne u tebe, to je, decko, tvoj problem. :!: :!: :!: :!: :!: :!:

sta je, sto ste se ucutili? jel' pojela maca prstice???

unlike018
22.01.2005., 13:48

sta je, sto ste se ucutili? jel' pojela maca prstice??? Ma nije nego mi ne spavamo ovde :!: A i nemoras da mi persiras od sada smo na TI :!: Jos ovo ja nemam curu a imam kola sto znaci da se ne palim na opasne ribe. Ja sam sa svakom bivsom prvo bio drug pa posle sve ostalo. A sa opasnim se ne druzim. Verovali ili ne nismo mi izmislili sponzoruse ima ih i ovde. :!:

unlike018
22.01.2005., 13:54
Ej nabavi i ti auto pa ces biti faca. Ja sam iz Australije ali ako ste takve ja u BL ne dolazim.Mazo ova tvoja recenica govori sve.TI SI SESTRO PUKLA :!: :?: :!:

:lol: :D :D
Ma moram ti reci da ima i normalni djevojaka kojima materijalno nista ne znaci ali sve je veci trend ovih drugih. Samo ti dodji u BL stranci ovde imaju velik rejting!!![/quote] Rejting ma jeb..esh te price rejting svako mora sam da zasluzi. A doci cu ja u BL samo se zekim. P.S.: Poz za sve Banjalucanke!!

Dannii
25.01.2005., 13:10
[quote="VelikaMaza

sta je, sto ste se ucutili? jel' pojela maca prstice???[/quote]

Pa svi smo mi imali duge veze kad nismo imali polozeno pa su djevojke morale da idu pjesice ali sada je drugo doba, doba dobrih auta i kratkih veza :lol: Sta ces moraju se zadovoljiti osnovne momacke potrebe