PDA

Vidi punu verziju : Ima Banjalucanke koje bi pozelele su da upoznaju Grka ?

grk
13.01.2005., 00:34
Da li ima Banjalucanke koje bi volele su da upoznaju grci za ozbiljnu vezu? Imam 35 godine zivim i radim u Atini i trazim neku romanticnu, sarmatnu, neznu i postenu devojku za ozbiljnu vezu. Ako ti si takva ...Javi se.......

VelikaMaza
13.01.2005., 13:39
Ima Banjalucanke koje bi volele su da upoznaju grci za ozbiljnu vezu?Imam 35 godine zivim i radim u Atini i trazim neka romanticna, sarmatna, nezna i postena devojku za ozbiljnu vezu. Ako ti si takva ...Javi se.......
nauci Srpski :wink:

grk
14.01.2005., 15:00
Ima Banjalucanke koje bi volele su da upoznaju grci za ozbiljnu vezu?Imam 35 godine zivim i radim u Atini i trazim neka romanticna, sarmatna, nezna i postena devojku za ozbiljnu vezu. Ako ti si takva ...Javi se.......

Ja cu nauciti srpski da pricam bolje ali ti ne znas ni 2 reci na grckom da pricas.........

VelikaMaza
15.01.2005., 00:33

Ja cu nauciti srpski da pricam bolje ali ti ne znas ni 2 reci na grckom da pricas.........

καλός εσπέρα
puno pozdrava....

unlike018
19.01.2005., 12:31

καλός εσπέρα
puno pozdrava....Ako si mu reko :!: :arrow: A sed i ja da ti kazem naucices al juce :!: :!: :!:

betiss
23.02.2005., 12:36
Mislim da ima...bio sam cesto u Bl... i ...znam da tamo ima vojnika iz Eufora koje banjalucanke ne zele, jer slabo vole sa strancima... ali bilo je slucajeva..znam da je jedan britanac iz sfora ozenio banjalucanku.. Tamo su devojke za razliku od bg.. nacionalno potkovane , ali ne preterano...ali s obzirom da si grk.. imao bi vece sanse nego britanci.... Inace banjalucanke su po meni jedne od najlepsih u evropi.