Vidi punu verziju : Kako prolazimo na evropskom prvenstvu?
Pedja86
31.08.2003., 22:33
Kakve je igrace poveo Vujosevic?
Da li on sebi uigrava ekipu ili misli da Perovic,Avdalovic i Ostojic treba da igraju u ekipi svetskih prvaka? Zasto Vujosevic nije pozvao Stanojevica i Scepanovica? (mozda zato sto su otisli iz Partizana) Ali ipak imamo najjace igrace u evropi! :twisted:
vegzzzz
03.09.2003., 09:31
scepanovic operisan, stanojevicu neda klub :!:
ivana/IVANA
03.09.2003., 18:54
TAKO JE BRATE KONACNO JEDNO PAMETNO PITANJE.BRAVO STVARNO!MISLIM AKO AVDALOVIC IDE,MOGAO JE I SEKULICA IZ PARTIZANA DA POVEDE.SCEPA JE ZAKON I STVARNO BI NAM BIO POTREBAN SADA,POSTO NAM JE REPREZENTACIJA PROPAST!!!DOBRO OSTOJIC NIJE LOS,ALI PEROVIC...JEL SE VUJOSEVIC ZEZA SA NAMA ILI STA???OVE GODINE{ISKRENO} NEMAMO NIKAKVE SANSE.
snaja88
04.09.2003., 12:48
OSVAJAMO ZLATO,PEDJA IZABRAN U 1.PETORKU SAMPIONATA,SVETSKI DOCEK,VELIKA RADOST I JA NAJSRECNIJA I NAJPONOSNIJA NA SVETU!
Pozdravlja te Pedja iz Svedske
snaja88
04.09.2003., 20:32
Pozdravlja te Pedja iz SvedskePedja,voli te tvoja Jasna! :wink: :wink: :wink:
Sto nepises? Gde si se izgubila?
snaja88
05.09.2003., 11:42
Evo me!Sad jos malo se spremam za skolu,al moram malo da visim na Forumu.Danas bedimo Ruse sa 10-15 razlike,ja palim iz skole da gledam tekmu!
I ja letim iz skole. NAPRED PLAVI MIXA JE UZ VAS
snaja88
06.09.2003., 13:01
JASNA JE UZ VAS I KAD GUBITE!
Jasna zapoceo sam temu na "tinejdzeri"!
snaja88
06.09.2003., 19:58
Videm a ona kretenka je zakljucala!Ajde napravi temu u Svastari(drustvo).To je za svakakve stvari
TAKO JE BRATE KONACNO JEDNO PAMETNO PITANJE.BRAVO STVARNO!MISLIM AKO AVDALOVIC IDE,MOGAO JE I SEKULICA IZ PARTIZANA DA POVEDE.SCEPA JE ZAKON I STVARNO BI NAM BIO POTREBAN SADA,POSTO NAM JE REPREZENTACIJA PROPAST!!!DOBRO OSTOJIC NIJE LOS,ALI PEROVIC...JEL SE VUJOSEVIC ZEZA SA NAMA ILI STA???OVE GODINE{ISKRENO} NEMAMO NIKAKVE SANSE.
Kakav Scepa?!!
Eeeeee moj Bodiroga sta si docekao!!!
ivana/IVANA
07.09.2003., 16:36
SCEPA SCEPA SCEPA SCEPA SCEPA SCEPA SCEPA SCEPA...........
OSVAJAMO ZLATO,PEDJA IZABRAN U 1.PETORKU SAMPIONATA,SVETSKI DOCEK,VELIKA RADOST I JA NAJSRECNIJA I NAJPONOSNIJA NA SVETU!
Vrlo moguce,ali na EP 2005.
sunrise
08.09.2003., 09:48
pa ono ja koliko vidim ide nam ko podmazano!!!!! al' od unatraske...
"Hrabre prati sreca"-kaze poslovica.Evo,posrecilo se i nama u nesreci,zahvaljujuci retardiranom pravilu da i 3. iz grupe ide u razigravanje dobili smo sansu za popravni;valjda cemo smoci snage da iskoristimo istu,da ukantamo one glupe Turke i pokusamo da osvojimo medalju.
Srecno plavi!
Vujosevic i Divac treba da se ubiju, posebno Divac u koga sam bezgranicno verovao, neverovatno je da se na evropsko prvenstvo vode ovakvi igraci, da se reprezentacija podredjuje klubu, jad i beda i sramota nevidjena, pa misle li oni da smo mi slepci???!!!!