PDA

Vidi punu verziju : Jedrenje ili krstarenje?

Sara
31.08.2003., 22:13
Molim sve koji znaju za neki klub u koji mogu da se uclane i amateri,a ima veze sa jedrenjem ili krstarenjem da mi kazu neku imformaciju...o klubu naravno!!!!HVALA

emily
03.09.2003., 17:26
Nemam nista o tome,samo sam htela da ti napisem nesto.CAO

08.09.2003., 08:05
Sara!

Imas odlican yacht club u Novom Sadu kjoj intenzivno jedri po Mediteranu. U oktobru imaju novo jedrenje. Klub se zove NEOPLANTA 1748 a za telefon je najbolje da se obratis novosadskoj televiziji "KANAL9" (021 22 733) i da zamolis da ti daju broj telefona Zokija ili Rase.

pozdrav

Molim sve koji znaju za neki klub u koji mogu da se uclane i amateri,a ima veze sa jedrenjem ili krstarenjem da mi kazu neku imformaciju...o klubu naravno!!!!HVALA

09.09.2003., 02:06
Hava puno na informaciji :D

07.12.2003., 13:54
Probaj na www.msc.co.yu ili Lamar oba su u Beogradu. Dobar vjetar!

mladenm
07.12.2003., 19:30
da li neko ima iskustva sa MSC. Zainteresovan sam za njihovu skolu ali nemam nikakvih podataka - da li su sarlatani ili su ozbiljni.

Mladen

11.12.2003., 21:51
da li neko ima iskustva sa MSC. Zainteresovan sam za njihovu skolu ali nemam nikakvih podataka - da li su sarlatani ili su ozbiljni.

Mladen

Hmmm ne znam da li su sarlatani ali definitivno su SKUPI.

16.12.2003., 13:26
Gemax ima skolu jedrenja na novom Beogradu i nisu mnogo skupi

17.12.2003., 00:58
Gemax ima skolu jedrenja na novom Beogradu i nisu mnogo skupi

Skolu jedrenja ili skolu krstarenja :?: :?: :?:
Skolu jedrenja na mikrotonerima ima i AJK ali i dalje tvrdim da su skupi.

_NikitA_
27.12.2003., 17:02
A JEL KOLKO SVE TO KOSTA LJUDI POSTOSU OVI NASI PRAVI DEPAROSI

30.12.2003., 08:08

Nesso
04.01.2004., 13:24
Pogledaj na www.ultra-sailing.hr ili sailing-ana.hr
To su skole jedrenja u Hrvatskoj. Tamo znas sta dobijas za svoj novac. Ja sam proslo ljeto ispaljen posto sam sve dogovorio, dobio slobodne dane itd. U Bg-u u JK Lamar postoji nesto kao zimska teorijska skola koja se nastavlja ljeti na CG primorju. Drugi nacin je da zainteresovano drustvo unajmi brod i skipera i da se tako pocne. Pozdrav!

AAPCA
20.01.2004., 00:20
Donji spic Ade Ciganlije 4. aprila - Regata povodom dana studenata, tradicionalno organizovana od strane AJK (akademski jedrilicarski klub) Beograd.
To je najbolje mesto da se prica o jedrenju.
p.s.
pogledaj sajt www.teamellen.com

Pozdrav od bivseg AJK-ovog domara iz Sidneja.

20.01.2004., 18:03
Donji spic Ade Ciganlije 4. aprila - Regata povodom dana studenata, tradicionalno organizovana od strane AJK (akademski jedrilicarski klub) Beograd.
To je najbolje mesto da se prica o jedrenju.
p.s.
pogledaj sajt www.teamellen.com

Pozdrav od bivseg AJK-ovog domara iz Sidneja.

Lepo, lepo, al' reci ljudima kolko Knez trazi para za 10 casova na mikrotoneru :roll:

Nesso
23.01.2004., 12:39
Koliko kosta 10 casova jedrenja na mikrotoneru? :?:

Nesso
23.01.2004., 12:51
Zna li neko za koliko moze da se kupi mikrotoner MB 550 koji je proizvodila Brodotehnika? Ili neka slicna jedrilica koja bi mogla da se na auto prikolici transportuje do mora?

23.01.2004., 17:28
Cuj koliko ja znam trenutno ako insistiras na novom najbolje da pogledas http://www.pajnik.co.yu oni u Zemunu proizvode unapredjenu verziju tog broda.
Inace ako ti nije bitno ucestvovanje u regatama, mozes da razmislis o tome i da napravis sebi nesto slicno :wink: , ima na netu planova za dzabaka.

Ako se dobro secam proslog leta je meni Knez trazio za pet dvocasova na mikracu nesto preko 100 Eur :evil: previse po mom misljenju za ono sto se nudi.

Nesso
24.01.2004., 14:19
Hvala na informaciji ako se pojavi nesto polovno ili zapusteno a da moze da sredi javi mi! :!: Obecavam voznju za dzabaka, ozbiljno!

01.02.2004., 21:58
Hvala na informaciji ako se pojavi nesto polovno ili zapusteno a da moze da sredi javi mi! :!: Obecavam voznju za dzabaka, ozbiljno!

Ej Nesso sta bi sa onim iz Makedonije su ti poslali cenu i tip jedrilice :wink: :wink:

Nesso
02.02.2004., 15:05
Nisam dobio tu poruku. Neka ponove na mnenad@cg.yu Ostaje obecanje za voznju.

APCA
22.02.2004., 12:25
Jedrilicari pogledajte sajt:www.macgregorexport.com...zanimljivo...

Bolji instruktor za jedrenje od Kneza je DJOLE MAJMUN. Nadimak je dobio posto prilikom svakog proglasenja na regatama ode po nagradu na rukama........mozes ga pronaci na smederevskom keju u jedrilicarskom klubu.

Bolji je iz vise razloga....zna covek i nije skup.