PDA

Vidi punu verziju : Kog ljubimca ti imas???

KatPaws
21.05.2003., 11:09
Ja imam 4 psa (Zlatnog Retrivera i jos tri druga mala "gremlinceta" heehee) i jos sto sta...al necu sad da nabrajam sve...mnogo dugacak spisak...ostalo je malo mesta u mojoj sobi i za mene...okay, salim se. ;)

Pa....sta vi imate...kucu...macu...papagaja??? Kazete nesto vise o svom ljubimcu. :)

Noibe
21.05.2003., 15:00
ja imam retrivere.

JaH_G|rL
23.05.2003., 12:14
Ja imam srednju pudlu,crnu...mada je malo niza nego sto bi trebalo da bude...ali je zato MNOGO slatka :)

die_happy85
24.05.2003., 15:50
ja imam patuljastog dvogodisnjeg zeca, pardon zecicu...nekada imala hrcka, morske prasice, papagaje, psa....

somebody
25.05.2003., 18:34
cool:)

papagaji su zakon:)

dzaja
25.05.2003., 22:20
Ja imam srednju pudlu,crnu...mada je malo niza nego sto bi trebalo da bude...ali je zato MNOGO slatka :)Ja imam bena boracki gonic

30.05.2003., 14:26
ja imam retrivere.
Ja imam irskog setera

zevs
31.05.2003., 01:43
Ja imam rotvajlere, tigrice, domacu macku, ribice.

gvozdenije
01.06.2003., 01:13
a ja ljudi tastu

Veshtichica
01.06.2003., 01:21
imam machku,zute boje,persijska je.mnooooooooooogo je slatka.

Paun iz Vlaski dol
03.06.2003., 09:17
Ja imam dve svastike i obe volu da se mazu,
mlogo su slatke

SIMA
04.06.2003., 00:46
Imam najpametnijeg psa a to je Americki stafordski terijer.
Kao predlog: mislim da je prvo pitanje koje treba svaki buduci i sadasnji vlasnik, da postavi sledece: ZASTA MISLI NEKO DA MU TREBA PAS - KOJI JE RAZLOG? Da cuva ovce i goveda, Stan ili neku nekretninu, DA vam pravi samo drustvo ... ???
Kada budete nacisto sa odgovorom na ovo pitanje razmislite i o tome imate li uslova,( kuca ,stan, plac u selu BABE itd ...) i to kakvih, za drzanje psa, kako ce te ga hraniti, leciti i voditi brigu o njemu.
Nemojte brzo donositi resenja o ovim pitanjima , vec dobro razmislite i upitajte se jos i to kako bi vi licno voleli da se neko ophodi prema vama a da ste vi na mestu jednog obicnog psa.
Naravno razmislite i o drugim kucnim ljubimcima mozda bi bas vama najvise odgovarala KISNA GLISTA ili PAUK i u uglu vaseg stana
POZDRAV SVIM VLASNICIMA AST.

Lola88
13.06.2003., 22:26
Planiram da kupim Americkog Stafordskog terijera ali nigde ga nema! Imam jako dobre uslove, ali nikako nemogu da ga nadem. Zato ja cu da dodem na ovaj sajt u nedelju u 9.30 pa zato odgovorite mi da li neko ima Americkog Stafordskog terijera, Gde ja mogu da ga nabavim i tako dalje, puno pozdrava od mene vidimo se u nedelju u 9.30

Obavezno
14.06.2003., 16:00
Idite na sledecu temu ona se nalazi na ovoj strani u doljnjem levom cosku pise ovano Prosla tema/ Sledeca tema e pa kliknite na sledecu

lulu
16.06.2003., 12:48
Labradora retrivera

17.06.2003., 14:38
imam americkog baseta , predivan pas[/b]

Masha
18.06.2003., 10:00
Stanujem u prizemlju, i, meni trudna macka uskoci kroz prozor i okoti se.....
Sad imam cetiri maceta: Zeku, Bananu, Tarzana i Rusku
Danas imaju tacno tri meseca. Trebaju li nekom? Meni su vec pojeli svaki papir po kuci, racune, korice knjige iz biblioteke..... zavese su mi "krinkl", fino nabrane.... ali, raduju se kad dodjem kuci, i umiljati su do besvesti,tesko mi je da ih poklonim....

marco22
18.06.2003., 18:48
Ruskog Hrta..brzi psi..brzi od vecine nasih 20 god. starih automobila..ha,ha,ha..
Cuvao sam i : tigrice,golubove,sovu,slepog misa(ceo 1 dan,dok moja keva nije htela da ga oslobodi buva uz pomoc BUM-spreja),svraku,dzinovskog zrikavca..jednom sam sa drustvom nahvatao i skorpije..

Volim i Retrivere,Haskije,Malamute,Nemacke Ovcare..

Dejana Djurdjevic
21.06.2003., 13:10
JA IMAM JEDNOG KUCU BOLONJEZERA . ZOVE SE MEDA .IMA CETIRI GODINE. OBOZAVA DA SE IGRA SA MNOM I SA DRUGIM KUCAMA.

Dijana
22.06.2003., 13:25
Ja sam imala nemackog boksera...bio je najbolji pas na svetu..uginuo je proslog oktobra:((( nikad se necu oporaviti od takvog gubitka...niti cu ikada vise pozeleti da imam bilo kog drugog psa...

Maja D.
25.06.2003., 22:18
Ja imam psa rotvajlera koji se zove Tafo i koji ima sad 5 godina. Izgleda strasno, bar drugim ljudima i strah je i trepet za sve koji prolaze, ali on je u stvari jedna velika maza. Kada dodjemo kuci odnekle, gdje god da smo bili, pa makar i na sat vremena, on skace i raduje se kao da nas nije vidio godinama!

kule
26.06.2003., 01:24
meni je moj jazavičar uginuo pre godinu dana i grozno mi je kao da je juče bilo. imala sam ga 11 godina i bio mi je član porodice ... strašno mi nedostaje i još uvek ne mogu da uzmem drugog psa.

Ja imam 4 psa (Zlatnog Retrivera i jos tri druga mala "gremlinceta" heehee) i jos sto sta...al necu sad da nabrajam sve...mnogo dugacak spisak...ostalo je malo mesta u mojoj sobi i za mene...okay, salim se. ;)

Pa....sta vi imate...kucu...macu...papagaja??? Kazete nesto vise o svom ljubimcu. :)

majolinica
04.07.2003., 11:43
Ja imam macku sa 2 maceta,koji su mnooooooooooooooooooooogo slatki,i njemackog ovcara(vucjaka)koji je jaaaaaaako sladak i pametan,npr. kada pada kisa unese sve svoje stvari u kucu!!!!! :lol:

kole
05.07.2003., 13:08
ja imam koker španijela i po njemu sam dobio ime.

Aca biolog 5
06.07.2003., 15:47
Bolje da ste me pitali koje ljubimce imam,ja imam 30 papagaja rasa:rozenkolisa,pevajuci,nimfe,tigrice i rozele imam cau-cau psa i iguanu zvanu Djura,a po dvoristu mi se setaju ukrasne kineske svilene i holandske cubaste koke :? :P :( :o 8) :cry: :wink: :roll: :shock: :D :) :x

addasasa
13.07.2003., 15:21
ja imam patuljastog dvogodisnjeg zeca, pardon zecicu...nekada imala hrcka, morske prasice, papagaje, psa....
I ja imam patuljastu zecicu, ne stariju od sest meseci (mozda i cetiri). Gde je ti drzis, cime je hranis, je l' se ikad "ozecila", koliko dugo zivi...? Nemam iskustva sa zecevima. HELP

CECA
17.07.2003., 00:21
Golden retriver rules!!!!

SWETSALE
17.07.2003., 16:46
JA IMAM TIGRASTO CRNOG MACORA,KOJI VOLI DA SE MAZI VISE NEGO BILO KO NA SVETU.

**case-problem**bojan
19.07.2003., 17:16
Ja imam americkog staforda. Zove se BART i mnogo je lep!!!!!! :D :D :D :D

Amanda
22.07.2003., 21:27
Ja imam mnogo ssslatkog parkita :!: :!: Koji vise vremena provodi napolju nego u kavezu iInace voli italijansku hranu :lol: A guzicu bi prodo za mazenje :wink:

Blade
25.07.2003., 23:25
Ja imam labradora.

stefan.v.
26.07.2003., 00:31
imam tri papagaja :wink:

mmira
27.07.2003., 15:01
E, Simo, Simo, mnogo razmisljas!!!!!! Kada se nesto (rekla bih i NEKO) voli, onda se ne prave kalkulacije. Jednostavno, volis!
Ja sam imala civavu, dosla je kod mene sa 23 dana i otisla posle 14 godina :(. Glupo je pricati tebi, dobila sam utisak da ne volis kucne ljubimce, ali oni koji vole, znaju sta znaci imati nekog 14 godina, voleti ga, saziveti se, komunicirati..... Nije tesko ni hraniti ga, ni voditi ga kod veterinara (mada sam imala srecu, moja kuca je bila zdravo kuche, umrla je od srca, meni u rukama, znaci, nije se muchila), znaci, nista nije tesko raditi zarad onih divnih godina koje ti podari ljubimac. Ako volis, uopsteno recheno, tvoje kalkulacije prebaci na tu osobu, pa ces videti da su besmislene!!!!
Kao sto procitah ovde jedan komentar, ni ja sigurno vise necu imati ni jednog ljubimca, jer, gubitak je prevelik da bih da dozivela jos koji put. A, svaki pocetak ima i svoj kraj, tako da bi mi gubitak jos bar jednog ljubimca bio i previse.

mmira
27.07.2003., 15:10
To sto imas psa, imam utisak da ga vrlo, vrlo sterilno volis.

eminem
30.07.2003., 14:24
uskoro dobijam kuce,francuskog buldoga,12 godina sam molila roditelje da mi kupe kuce i napokon su pristalido tada sam imala 15 ribica i papigu :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

stinger
31.07.2003., 11:29
Tasta, tastu, komsiju a najdraza mi komsinica !!! :twisted:

vlada.s@yubc.net
02.08.2003., 12:39
Ja imam SREDNJEG SNAUCERA, koji je presladak, malo nervozan i plemenit pas!!!
Zove se Tommy of silver pean![/b] :lol:

Ivana S
04.08.2003., 23:34
Ja imam zlatnog retrivera, Leo se zove, ima 4,5 godine i mnoooooooooooogo voli da pliva :)

Anika
07.08.2003., 11:36
Imam dva mesanca, muzjaka od godinu dana (danas mu je rodjendan) i zenku od 9 meseci. Redovno su vakcinisani, svaka tri meseca ih vodim kod veterinara da im uradi tzv. front-lajn. Mozda ce nekome biti cudno, svesna sam da oni, realno, nisu narocito lepi, ali ih ja mnogo volim (cuj volim, OBOZAVAM). Imam veliko dvoriste i za njih sam napravila boks sa termoizolovanom kucicom u kome spavaju tokom celog leta(zatvaram ih samo nocu). Kada dodje jesen i pocne sezona kisa, ponovo cu ih pustiti kod nas u kucu.
ps. Najsladji su kad cvrsto zaspu, i u snu pocnu da kevcu!

Mala vesela
08.08.2003., 17:47
Ja nemam ni jednog ljubimca,ali zato ima kevina najbolja prijateljica.Volji me ko da sam negova gazdarica....Mnogo je sladak.Zove se Bruno,ima 6 meseci,zlatni retriver.Obozava da se kupa u njihovom bazenu.....blago njima :!: :!: :!: :!: :!:BaZen,divan pas koji se kupa sa njima,ogromno dvoriste.......VAU :) :P :D :lol:

ALEKSA
09.08.2003., 02:41
MORSKO PRASE JE STRAVA!!!!!1

11.08.2003., 12:50
ja imam retrivere. :roll: :arrow: :twisted:

deja
01.09.2003., 08:04
ja imam bolonjezera , jako je pametan :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :P :P :P :P [/b]

Mixa
04.09.2003., 23:03
IMAM KOBCA

Fan
04.01.2004., 20:30
Imam rotvajlera, velike su maze i jako su vezani za vlasnika. Volim sto su uvek raspolozeni da se igraju i sto su pravi cuvari.

chicko
04.01.2004., 20:39
ja imam nemackog boksera zove se chicko.moram da priznam da nisam znao da su toliko dobri kucici pogotovo sam iznenadjen koliko vole malu decu.

KTULU
05.01.2004., 15:29
ja imam dalmatinca

Tijica
09.01.2004., 19:04
MOJA TRI KUCNA LJUBIMCA SU NAJBOLJI NA SVETU!!!
PAPAGAJ TIGRICA ZVANI TICA PRICA, HRCAK LAZA SPAVA, :lol: GOLUB LUKI JE SLOBODAN, ODE KAD HOCE I VRATI SE KAD HOCE, UGLAVNOM KADA JE GLADAN, A SPAVA NA ORMANU.

bonelady2003
10.01.2004., 13:22
ja imam psa...epanjol breton.Zove se Astra. Imam 2 kornjace i puno puno akvarijumskih ribica( ne znam da li ih vi ubrajate u kucne ljubimce...ali jesu..)

VARNA
13.01.2004., 08:21

Pa....sta vi imate...kucu...macu...papagaja??? Kazete nesto vise o svom ljubimcu. :) :oops: :oops: E,SAD SAM SE OD SRCA NASMEJALA...KAD NEKOME KAZEM DA IMAM 4PSA,DOBIJEM KAO ODGOVOR,POGLED ISPOD OBRVA... :oops: PORED NJIH,IMAM I MACKU,KOJA JE NEVIDJENO RAZMAZENA...I JOS SAMO JEDNU SUMSKU KORNJACU... :oops: :oops: POZDRAV TEBI :oops:

nevena92
17.01.2004., 12:33
Ja imam psa zove se Koki.Cesto puta ga setam.On je kokerspanijel.Ima crnu dlaku i ima siske.Koki je pomalo i braonkast.Ja obozavam svog psa KOKIJA!

BeAuTiFuL_Girl
18.01.2004., 20:10
Ja imam chetiri machke i mnooooooooogo lepog "Sibirca" Silvera.

MIKI M
19.01.2004., 23:51
MORSKO PRASE JE NAJBOLJE

Yavanna
22.01.2004., 20:56
ja imam psa dalmatinera, zhenku od 4 godine i jednu maacu... pre sam imala i akvarijum sa ribicama, i kornjachu... ma sve zhivo... :wink:

saito
23.01.2004., 22:52
Cao svima.Ja se zovem Marko i imam veliku snaucerku od 15 meseci Lili i patuljastu crno srebrnu snaucerku od 5 meseci Nini.Slike vidite na www.geocities.com/housekazak

Li'l' Bitch
25.01.2004., 18:12
Ja imam hrcka.Zove se HRLe i mnogo je sladak.A posebno voli da se izvali na ledja i digne sve cetiri uvis a ja ga ceskam po stomaku.

greyjaguar
25.01.2004., 20:34
Predivnu sivo-plavu macku- punopravnu clanicu familije...koja je toga svesna! :D :D :D

dunjec
27.01.2004., 12:09
imam macu crnku,zove se ce,ludo ime a!bila je jako bolesna,dosta dugo ali mismo je lecili i sad je zdrava kao dren!obozavam te ce!!!!!!!!!!!!!

little
27.01.2004., 12:11
ja imala Aljaskog malamuta :(

cvetic
03.02.2004., 20:21
a ja fox terijera :cry:

03.02.2004., 20:51
Cao. Zovem se Aleksandra. Imam irskog setera, mesanca i dve mace. Ko ima irca i zeli da se dopisujemo neka mi pise na e-mail: irseter@yahoo.com

Veliki pozdrav :P

rty
06.02.2004., 20:31
Ja imam ruskog samojeda, bosanskog baraka, papagaje (dva komada), kornjacu i macka.

rty
06.02.2004., 20:38
Ja imam ruskog samojeda, bosanskog baraka, papagaje (dva komada), kornjacu i macka.

tanidad
10.02.2004., 04:04
Cao. Zovem se Aleksandra. Imam irskog setera, mesanca i dve mace. Ko ima irca i zeli da se dopisujemo neka mi pise na e-mail: irseter@yahoo.com

Veliki pozdrav :P\

Ja imam Mashu, tata joj je dugodlaki irski terijer, a mama nesto slicno, ali avlijanerka. Masha izgleda kao pufna i vishe lici na jagnje nego na kucence. Ima osam meseci. Strasno je pametna i - samostalna. Drugim recima, treba biti jako strpljiv i lukav da je uvedes u kucu,posto po ceo dan do besomucnosti laje na prolazinike u basti i stan joj dodje kao hotel. Je l' ono nesto neko rekao o lajanju - ima li nade da malo smanje doozivljaj? Proterace me komsiluk iz kraja. Imam i dve nimfe, Nebojsu i Lepu, na njih je Masha ljubomorna. Kako da joj objasnim da pristojan pas ne laje, ne grize,ne lize i ne vrti repom tako da to zvuci kao bubnjevi? Kako od nje stvoriti aristodog?

AV AV
11.02.2004., 21:39
Moja mala porodica najvise voli pse, te smo kupili (uh! kako to grozno zvuci) Sar-planinca, zenku koja sada ima 11 meseci. Jako je privrzena porodici, ali je se svi plase - zbog velicine (i nakostresenosti).. i totalno je otkacena,,, pre neki dan se sudarila sa autom (koji je stajao) i - nastavila dalje,,,
etooo

Morgana
17.02.2004., 21:59
Imam MAČKU!!

Morgana
17.02.2004., 22:00
Imam MAČKU!!!

sonjci
25.02.2004., 02:03
...Aros Gold Sarah Strazilovska-iliti skraceno Sara, sa svim mogucim varijacijama, koker spanijel, gazda u kuci&najstarija u porodici. Prvog aprila puni 8 godina i datum njenog rodjenja je sam po sebi dovoljan da se stekne predstava o kakvoj velicini od psa je rijec. :D Mrgud je njen dvije godine stariji suprug, a Ljubica-od milja Bubica-Mrgudova kcerka iz drugog braka :wink: Tu su jos i springer-spanijeli Ajron iliti Pero, i njegova kcerka Tea, koja neodoljivo podsjeca na svoju baku, a Perinu mamu, Koni, koja vise nije sa mnom. :cry: Nasoj "maloj, ali odabranoj ekipi" pridruzuje se i posavski gonic. Sve u svemu, mi smo srecna porodica. :) Pozdrav svima!

sonjci& co. :)
25.02.2004., 02:03
...Aros Gold Sarah Strazilovska-iliti skraceno Sara, sa svim mogucim varijacijama, koker spanijel, gazda u kuci&najstarija u porodici. Prvog aprila puni 8 godina i datum njenog rodjenja je sam po sebi dovoljan da se stekne predstava o kakvoj velicini od psa je rijec. :D Mrgud je njen dvije godine stariji suprug, a Ljubica-od milja Bubica-Mrgudova kcerka iz drugog braka :wink: Tu su jos i springer-spanijeli Ajron iliti Pero, i njegova kcerka Tea, koja neodoljivo podsjeca na svoju baku, a Perinu mamu, Koni, koja vise nije sa mnom. :cry: Nasoj "maloj, ali odabranoj ekipi" pridruzuje se i posavski gonic. Sve u svemu, mi smo srecna porodica. :) Pozdrav svima!

gusha
28.02.2004., 17:08
odkako znam za sebe u mojoj familiji uvek je postojao akvarijum. pre par godina, kada sam malo vise poceo da sed bavim zivotinjama, imao sam 26 akvarijuma. sada imam samo jedan veliki, sa 4 velike pirane, psa dobermana, tarantulu, dve zmije, malu iguanu, kornjacu, hrcka. (imao sam i 4 macke ali sam ih zamenio psom)hehe.

dudaduda
29.02.2004., 00:09
odkako znam za sebe u mojoj familiji uvek je postojao akvarijum. pre par godina, kada sam malo vise poceo da sed bavim zivotinjama, imao sam 26 akvarijuma. sada imam samo jedan veliki, sa 4 velike pirane, psa dobermana, tarantulu, dve zmije, malu iguanu, kornjacu, hrcka. (imao sam i 4 macke ali sam ih zamenio psom)hehe.
EEEEEEEEEEEE gusho,jos ti samo fali rotvajler i udajem se za tebe :lol: :P :lol: :P

LPhoklica
29.02.2004., 16:05
MACU & RIBICE
MOJA MACA REZI KAO DZUKAC A RIBICE SU NEOBICNO VELIKE...pa tesko ih je pitomim nazvati...

Smartasskid
02.03.2004., 16:53
Kera,a ti(svi kazu sta oni inaju a ti cutis tako da otvori se!!!)? :lol: 8) :D :) :( :o :o :shock: :x :P :cry: :wink:

Oziris
05.03.2004., 00:53
Ja imam kineskog kukmastog psa (Chinese Crested) , psa bez dlake. Ako ima još netko ovu pasminu neka mi se slobodno javi na e-mail bill_butcher2000@yahoo.com :lol:

Vlado Stanic
08.03.2004., 22:38
Ja sam veliki ljubitelj AST ako si zainteresovana da pogledas moje fotke javimi se na adresu zolla@EUnet.yu !! A i ti bi mi mogla da mi posaljes fotke od tvog pasa !!

leonna
22.03.2004., 14:07
ja imam crnu kokerku - lili! najlepsa je!!! :wink: :P :wink: :P

maniaccc
25.03.2004., 10:39
Ja imam zenku rota i zove se boni..ima 9 godina ali se ponasa kao da ima 9 meseci..skroz je opicena, najvise voli da jede burek sa mesom.. :?:

Margott
25.03.2004., 18:17
ja imam Maju koja je crni labrador i Zivanu kontejnerku machku koja obozava da jede suv lebac...

novosadjanka...
25.03.2004., 21:20
Znam da cu malo da smaram,ali moram da vam kazem...I i sada ponekad placam zbog nje.Bilo je to 2003 god,sredina jula,zavrsetak skolske godine,vratila sam se sa sela,bila sam kod bake,i dosla kuci u Ns sa svojim sestrama koje su kod mene trebale ostati par dana.Nesto sam se zakacila sa mamom,a macka je bila na prozoru u mojoj sobi,i kao obicno gledala dole,sa sestog sprata...Posto nemam brata ni sestru,zivim samo sa mamom,ta macka mi je bila moja jednina radost,moj spas kada sam bila usamljena.Bila je belo sive boje,veoma okrugle glave i veoma neobicnim ocima,iz kojih sam ja uvek izvlacila srecu moje mace...Sve do tog kobnog dana kada sam u ns dosla sa sestrama,maca je stajala na prozoru,dunuo je vetar i zauvek odgurnuo moju macu u smrt.Odmah smo je odveli kod veterinara,maci je sve polomljeno bilo,isla joj je krv na usta,ja nisam mogla da verujem,i sada posle oko pola godine placem,plakala je i mama...Rekli su da je umrla na putu da njih,od tada sam slomljena,moj ceo svet se srusio,moja tuga ne prestaje,moj zivot bez nje nema smisla,moja cica je uginula,jedino sto sam volela pored mame,zbog moje ne paznje nje vise nema.I ja sam kriva sto je uginula,ja sam kriva za sve,da mogu,zivot svoj bih dala za nju.Ja jos se sa tim nisam pomirila,treba da dobijem persijsku macu,ali zivim u stanu,a mama kaze da zbog dlaka to i nije dobro.Ja sam vam ispricala moju tugu,vi cete reci da nisam normalna,ali to je jace od mene,ne daj boze da dozivite tako nesto...

Margott
26.03.2004., 18:57
ne mislim da nisi normalna,znam kako je kad se chovek veze za ljubimca i desi se tako neshto...shta god da ti bilo ko kaze nije novo ni dovoljno...to je jednostavno zivot...razumem da si tuzna,ali mislim da nije loshe ako vec imash priliku da dobijesh macu,
daj shansu jednom novom zivotu..pozdrav!

Tea-Teja
01.04.2004., 20:30
Ja imam retke ptice zebe!Bas su cakane!A da znate kako su male!

01.04.2004., 20:36
Znam da cu malo da smaram,ali moram da vam kazem...I i sada ponekad placam zbog nje.Bilo je to 2003 god,sredina jula,zavrsetak skolske godine,vratila sam se sa sela,bila sam kod bake,i dosla kuci u Ns sa svojim sestrama koje su kod mene trebale ostati par dana.Nesto sam se zakacila sa mamom,a macka je bila na prozoru u mojoj sobi,i kao obicno gledala dole,sa sestog sprata...Posto nemam brata ni sestru,zivim samo sa mamom,ta macka mi je bila moja jednina radost,moj spas kada sam bila usamljena.Bila je belo sive boje,veoma okrugle glave i veoma neobicnim ocima,iz kojih sam ja uvek izvlacila srecu moje mace...Sve do tog kobnog dana kada sam u ns dosla sa sestrama,maca je stajala na prozoru,dunuo je vetar i zauvek odgurnuo moju macu u smrt.Odmah smo je odveli kod veterinara,maci je sve polomljeno bilo,isla joj je krv na usta,ja nisam mogla da verujem,i sada posle oko pola godine placem,plakala je i mama...Rekli su da je umrla na putu da njih,od tada sam slomljena,moj ceo svet se srusio,moja tuga ne prestaje,moj zivot bez nje nema smisla,moja cica je uginula,jedino sto sam volela pored mame,zbog moje ne paznje nje vise nema.I ja sam kriva sto je uginula,ja sam kriva za sve,da mogu,zivot svoj bih dala za nju.Ja jos se sa tim nisam pomirila,treba da dobijem persijsku macu,ali zivim u stanu,a mama kaze da zbog dlaka to i nije dobro.Ja sam vam ispricala moju tugu,vi cete reci da nisam normalna,ali to je jace od mene,ne daj boze da dozivite tako nesto...

Pa pravo da ti kazem i ja sam izgubila pregodinu dana pticu koju sam jako volela i znam kako ti je!Nekazem da mi je ona bila sve jer imam ljubav svojih roditelja ali nemoj ni ti tako da sudis o zivotu.Razvedri se malo!Izadji!Druzi se!I ja sam bila tad povucena ali nije smak sveta.Znam da te gubitak boli i da ce to vecno boleti.Nisi ti kriva,naprosto to je moralo da se desi uostalom nemozemo vecno ziveti zar ne!Oslobodi se te krivice i pocni da zivis svoj zivot!

DevouredSoul
09.04.2004., 19:23
Imam 2 machke:
1.Sijamka - Zigmund Frojd - najvecja maza na svetu. moje omiljeno stvorenje.
2. Obichna, crno-bela, chupava - Freya.

To novosadjanka: Moj predlog ti je da ne uzimash mache neko vreme, vecj da uzmesh neku drugu zhivorinju (pticu, hrchka, nebitno..).
Ja sam imala dobermanku koju sam volela vishe od svega. Dobila je tumor i morali smo da je uspavamo. Znam kako ti je i mislim da je nov kucjni ljubimac definitivno reshenje. Sigurna sam da cje ti okice nove zhivotinje pomocji da na trenutak zaboravish tragediju.

Sasha85
11.05.2004., 10:37

Meni je isto skoro crkla macka... 10 godina je bila tu...

Necu da opisujem nista....

Glupe zivotinje...

gigule
11.05.2004., 12:15
Ja sm u toku bombardovanja izgubila tri macke.Zivela sam u NS. Macor je nestao a 2 macke tek su se tek omacile a klinci iz kraja su pustili pit-bulove da jurcaju po kraju...macke su herojski poginule braneci macice ( omacile su se napolju kao sto su to radile godinama bez problema)...
Posle bombardovanja sam se sa muzem preselila na selo. Delom i zbog zivotinja... da niko ne prigovara zbog toga ili da mi se vise ne desi nesto slicno... Trenutno imam 2 psa, 2 mace i jednu kornjacu i dva zeca...

papipipipopi
27.05.2004., 10:09
Pozdrav svima! Od kucnih ljubimaca imam psa - zenku dobermana staru 7 godina, dve lude kornjace, ribice, dve pticice (zebe) i jednu otkacenu zivotinjicu - papagaja (agapornis-rozenkolis). Moglo bi se reci da imam i jos pet ptica - golubovi - oni su slobodni ali po ceo dan su ispred moje terasa, bukvalno tu zive skroz su sasavi, prvo sto uradim kad ustanem ujutro - njih nahranim, toliko su naporni da ne mogu da prodjem kroz terasu, koja je uzgred moj hodnik a da ih ne nahranim! Eto to je to. A da umalo da zaboravim. Zivim na Dorcolu - stara gradnja (jako stara) i imamo problema sa misevima tako da i oni svracaju u moj stan pa se moze uzeti da udomljavamo i njih! Cao!
Maja

Sturmgeist
27.05.2004., 10:22
Znam da nije pravi kuchni ljubimac, ali svejedno-imam palmu! i super je! 8)

zvrxi
04.06.2004., 01:45
:twisted: ja imam najludje zivuljke na svetu.
dva psa i macora.
najstariji je zverko mesanac 11 god
todor-macor polu sijamac sa plavim okicama 3 god
i naravno
astor rotvajler 2,5god
bez akija nista on je naj ljubomorniji pas na svetu koji je ujeo mog decka zato sto me je zagrlio na ulici ali nema veze ja ga obozavam :evil:

Peta W.
05.06.2004., 04:34
Imam dva kucheta (5.mes,M) otac im je bob tail a majka zlatni retriver :lol: :lol: i jednog terijera (Z),ona je maalo starija.... :wink:

Brickmon
06.06.2004., 18:58
:D Gore navedeno cine: 10-ogodisnji fr. buldog, 2-ogodisnja aratinga, par agapornisa (fiser+personata) + akvarijum + volijera sa dve najlepse evropske zebe (ne smem da kazem koje :oops: )i sve to na 40-ak kvm!
Malo li je :?:

PS/ Pozivam vlasnike aratingi /konura/, ili vecih papagaja, da se jave da razmenimo misljenja i iskustva u odgoju ovih interesantnih i intrigantnih ptica :!:

bojana miletic
06.06.2004., 19:05
5 je8enih macica koji izludjuju........ali su tako slatki....... :P

A to se omacila tek jedna od tri trudne macketine u dvoristu...veselje.......

Matilda
10.06.2004., 09:17
Ženku Bandoga sa 4 štenca(cokću sve u 16) i mačora lutalicu-živi malo kod nas malo u komšiluku.Pas je najbolji na svetu-prekjuče je uplašila poštara jer je mislila da mi napada mamu kad je jadničak utrčao u kuću(bežeći od kiše),stresao se i uzviknuo UF,UF.
Trebali ste videti čoveka u zbunu i strahu kad je skočila na njega,naslonila mu prednje šape na stomak i "rekla" WAF.
Inače i pored štenaca ne reaguje na sav maltret koji joj pričinjava moj 2-godišnji sestrić, 4-godišnja komšinica,i naš mačor.

Mala vesela
29.06.2004., 15:36
Ja imam jednog malog mesanca i mache...
kuca se zove Boni a maca Cicika(maci nisam ja dala ime vec moja sestra od 4 god :D )
inace OBOZAVAM vivotinje... kod bake imam kornjacu i malog belog misa... pre njega sam imala hrcka...
a bonika treba da dobije kuce ze mesec dana...
mesanac je ali je JAKO VOLIIIIIIM......
pre neki dan kad sam plakala ona je dosla kod mene i lizala mi ruku...
kako je volim... :)

majutak
02.07.2004., 23:16
...preselila na selo. Delom i zbog zivotinja... da niko ne prigovara zbog toga ili da mi se vise ne desi nesto slicno... Trenutno imam 2 psa, 2 mace i jednu kornjacu i dva zeca...
SAMO :shock:
To planiram i ja i to NADAM SE vrlo skoro. Ako to zadovoljstvo uspem sebi da priustim imacu sve zivotinjske vrste koje zive u zemlji Srbiji, a pse i to velikog crnog shnaucera, ruskog terijera obavezno, a posle,zlatnog ritrivera,rota...........
a zeceve,veverice i ostalu pernatu zivinu :roll:
sada imam KALEMEGDANSKOG GONICA zove se Aska i moze da se vidi na www.nesa, a do 31.01.2004. imala sam i Majutka, veliki crni shnaucer. Na zalost Majutka vise nema :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
i sda ja vise ne mogu da pisem :cry: :cry: :cry:

P3
05.07.2004., 13:33
Posto nas ima vise ovdje svako ima svog ljubimca.Ova budala kraj mene ima malu slatku dugodlaku chivavu crne dlake,a ima tek 10 mjeseci i zove se Una.Samo problem je u tome sto nije dresirana pa stalno uznemirava nevine prolaznike,lajuci skakajuci na njih.Ja imam nekoliko ribica koji steta pa ne pricaju,mislim da bi se bas fino sporazumjevali.Hehe!!! :)

Hackers
05.07.2004., 13:36
A ja imam sina i cerku :lol: , to su dva najbolja ljubimca koja covek moze da pozeli :wink:

majutak
07.07.2004., 22:19
A ja imam sina i cerku :lol: , to su dva najbolja ljubimca koja covek moze da pozeli :wink:
Ako ce mo tako ja imam cerku,sina,cerkinog sina,muza,baku,deku i zeta naravno :wink:
a familiju ne racunam :wink:
ali sam ja pomislila da je ovde rec o DRAGIM NAM BICIMA DRUGE VRSTE :wink: :wink: :wink: :wink:

Castro
08.07.2004., 15:06
Imam pitbula i macku i ponovo buve na njima, zar bas niko ne zna kako da ih se ratosiljam (buva :( )?

majutak
08.07.2004., 19:18
Imam pitbula i macku i ponovo buve na njima, zar bas niko ne zna kako da ih se ratosiljam (buva :( )?
Frontlyne najbolje ampula, a moze i sprej mada ima i ogrlica i drugih sredstava pogledaj na www.Balkancinology.com :lol:

MUDRICA
08.07.2004., 19:27
veliki akvarijum i punoooo ribica...

Castro
09.07.2004., 00:41
Frontlyne najbolje ampula, a moze i sprej mada ima i ogrlica i drugih sredstava pogledaj na www.Balkancinology.com :lol:
Hvala, pozdrav! :D

nena__
11.07.2004., 09:18
Crni labrador Badi, mešanac Musa, kornjačica Nadalina.

LPhoklica
26.08.2004., 19:26
u stanu imam sijamsku macu, koja rezi kao pas!
*(dok ovo pisem ona lezi na stolu do mene :wink: )

eruanne
26.08.2004., 19:35
preslatkog patuljastog snaucera, biber-so

gost0707
28.08.2004., 00:27
Labradorka zenka zove se Dina

boring
28.08.2004., 17:39
Mesanca.Pola terijer a pola.... :roll: .Edislav.

grit
30.08.2004., 16:48
Bob tail...skoro godinu star.........Ljubi ga majka!!!

jagodica
01.09.2004., 12:10
ja od sinoc imam slepog misha :)
kako se cuvaju slepi mishevi? koje bube najvishe vole?

Sasha85
06.09.2004., 21:04
Ja sam imala jednu obicnu dzukelu... Zivela je 15ak godina... I skoro mi je crkla...
Malo posle toga mi je crkla macka koja je bila isto tako matora... 10ak godina je sigurno imala...

Isuvise dugo su bili tu...
Za sada ne mogu da uzmem ni jednu drugu zivotinju...

Ostalo mi je jos jedno kuce...

micho2004
07.09.2004., 11:42
Ja imam dva kavkazca,jednu zenku srednjeazijskog ovčara ,dva nemačka ovčara i šestoro štenaca :D

spark
08.09.2004., 14:56
srebrnu pudlu
Boleta ima tri meseca :P

ninanena
15.09.2004., 17:52
dva papagaja i kuce :lol:

21.09.2004., 20:45
JA IMAM DVA PSA I TRI MACKE I VEROVALI ILI NE ONI SVI ZAJEDNO SPAVAJU NA GOMILI U GARAZI! I NE SVADJAJU SE "KAO PAS I MACKA". HOCU DA KUPIM HRCKA ALI NE ZNAM DA LI BI SE MOJI DRUZELJUBIVI LJUBIMCI SLAGALI SA NJIM....... :oops: :?: :!:

21.09.2004., 23:05
Da te pitam: cime ti hranis te jadne zivotinje da toliko zive? Nekim energetskim hranama ili sta? Moji se razbole vec posle 5 godina! :?

dzok
23.09.2004., 15:48
Imam sedam pasa,2 pudle,1 pita i 4 mesanca,imam i akvarijum sa ribicama(ribetinama)!
Ako ima neko da ga zanimaju mesanci,poklanjam 3 komada!!!

mikob
24.09.2004., 19:10
Ja imam samo jednog , nemačkog ovčara ima 4 god. , ja sam ga dobio prošle godine , ali se slažemo , kao da smo 100 godina zajedno , C:\Documents and Settings\Mikob\My Documents\My Pictures\Veljaca 2004\Beno i vule1.JPG . :lol: .

mikob
24.09.2004., 19:12
:? nije uspilo hteo sam staviti sliku , drugi put . :cry:

Sasha85
25.09.2004., 00:13
Da te pitam: cime ti hranis te jadne zivotinje da toliko zive? Nekim energetskim hranama ili sta? Moji se razbole vec posle 5 godina! :?

Sto jadne?
Bas zato sto su toliko zivele,znaci da su imale lep zivot...
Ni jedna moja zivotinja nije zivela kratko...
A hranim ih kao i svi ostali ljudi sto hrane svoje zivotinje...

LepaJeka
30.09.2004., 23:46
Da li je moguce da niko nema BULMASTIFA??

didili
04.10.2004., 11:29
1. IMAM RIBICE
2.PAPAGAJA (POZNATOG IZ RUBRIKE "PLIZ POMOZITE :cry: )
3.I BLESAVU MACKU :evil: :twisted: (KOJE TAKODJE IMA U RUBRICI " DAJTE IME MACI"-ISTINA NIKO NE PREDLAZE :? ALI........
TOLIKO

Dr_Igi
05.10.2004., 03:31
Macora,starog 5 godina i do te mere pokvarenog da
prosto ne znam kako da objasnim komsijama da ne
lice svi macici na njega, nego da je genetika cudo!
Ja razumem ljudi da je Februar pravo vreme ali ovo
da neverujes, i jos se pojavi samo kad on to smatra
za shodno.

screwdriver
07.10.2004., 00:23
Dva nemacka terijera Donu i Atila koji bi jako zeleli da se upoznaju sa vasim kucama,macama,hrccima,papagajima,krokodilima,nosor ozima...

mali37
13.10.2004., 14:04
ja imam 2 boxera Chico i Luna,crnog labradora Dixie i jorksirskog terijera Simbu.
sad vidite kako je kod mene svaki dan.

Lucky_Charm
14.10.2004., 23:09
:cry: ja sam IMALA kokera starog 8 godina... sve do juce... :cry: Uspavali su mi ga, jer je imao nekih problema oko stomaka i sl. :cry: Volela bih jednog dana da ponovo imam kucu, ali se uzasno bojim da ga necu dovoljno voleti, da cu ga uporedjivati sa Koletom, i sl. stvari. A i ne verujem da ce keva dati da ponovo prolazimo kroz sve to... :cry: Tako da cu da pomazem lutalicama (i to ne samo psima), koliko god ja mogu... :cry:

mali37
15.10.2004., 01:42
nemoj tako pa i kole bi bio sretan da ti imas nekog kao on.razumem kako se osecas jel ja se i sad ponekad zapitam sta posle kad Chica (ima nepunih 16 meseci) vise ne bude, ali onda shvatim imaces sa njim toliko lepih trenutaka i to ce ti znaciti mnogo, a i isto tako ostavicu jednog malog zvrka od njega da imam naslednika njegovog.i tako sa generacije na generaciju imacu stalno malog Chica.
u svakom slucaju mi je jako zao zbog tvog koleta.

mali37
15.10.2004., 01:47
nemojte da mislite da ja ne volim druge moje pse jel volim ja i njih samo Chico je moj prvenac koji me je ucio kako treba da postupam sa psima tj. ucili smo zajedno jedan drugog.
Inace Luna ima nepunih 6 meseci, a Dixie i Simba su stigle kod mene pre 2 meseca.
Dixie i Simba su psi od zeninih roditelja koji se razvode pa je bila varijanta ili azili ili ja i sta da radim nisam imao srca.

cica _ 85
15.10.2004., 01:50
jao krasan si

mali37
15.10.2004., 02:00
jao krasan si
ako je upuceno meni hvala.

jelena1974
30.10.2004., 00:15
3 velika snaucera-Carla,Ferdinande i njihova cerka Kafa(kad se fodila falilo nam je invevtivnosi,pa je zato vlasnica takvog imena, sto je bolje negoo recimo Feka)
papagaj zako kupljen kao muzjak sa imenom GOSHA,a ispostacilo se da je Goca!

U divnoj uspomeni nosim i desetak godina provedenih sa prethodnom generacijom pasa-DON,moj najbolji prijatelj tokom odrastanja,DITA svojeglava i prilicno opasna `vladarka naseg poseda`(veliki snauceri,i Maki, krivonogi najminijaturniji mogucipatuljasti snaucer(vise nekako mesavina zeca i psa),koji se sve vreme pravio da je veliki...

guarana
02.11.2004., 07:51
Ja imam jednog matorog tigrasto-sivog macora od 8 godina koji je nekada bio strasno razigrano i simpaticno stvorenje,a sada se pretvorio u mrguda kojeg mrzi repom da mrdne i koji sisti cim mu nesto nije po volji (tako to sa godinama ide)...ali volem ja njega i takvog...i jednog mladjanog svetlo,svetlo zutog (skoro krem) macorcica od 6 meseci koji je do pre neki dan bio lud k'o struja,hiperaktivan,hteo je i da se mazi,a sad ga prosto ne prepoznajem...Ima neki izgubljen pogled i skroz je nezainteresovan,zamisljen,nesiguran,zavlaci se po kojekakvim budzacima...ne znam sta mu je.:roll: Mora da ga je neko od komsija mackomrzaca maltretirao i isprepadao,pa je jadnik istraumiran! :( :?

R2D2
03.11.2004., 00:50
Imam psa, nije rasan ali je pametan zove se Beban ima 4 ljudske godine. Imao sam i macke ali zbog prometa u mojoj ulici stalno ih pregaze kola. Pokusao sam svasta ali nisam uspeo da ih naucim kako bezbedno nocu da predju ulicu. Hteo sam da postavim lezeceg policajca ispred kuce ali mi nisu dali. Beban zna da predje ulicu naucio je kada su ga zgazila kola od onda ima epilepsiju. Sve u svemu veran prijatelj...

jelena1974
03.11.2004., 14:17
Imam psa, nije rasan ali je pametan zove se Beban ima 4 ljudske godine. Imao sam i macke ali zbog prometa u mojoj ulici stalno ih pregaze kola. Pokusao sam svasta ali nisam uspeo da ih naucim kako bezbedno nocu da predju ulicu. Hteo sam da postavim lezeceg policajca ispred kuce ali mi nisu dali. Beban zna da predje ulicu naucio je kada su ga zgazila kola od onda ima epilepsiju. Sve u svemu veran prijatelj...
Nije tipalo na pamet da stavis psa na povodnik kad prelazite ulicui da ga ne pustas samog da lunja i utrcava kolima pod tockove?

Pocahontas
04.11.2004., 23:35
Psa, mešanca :lol:

daksi
05.11.2004., 17:43
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ja imam DADU i ribice.
Dada pripada rasnim psima,ali ona je mnoooooooogo,mnooooooogo vise od toga.Ona je moja prijateljica,u punom smislu te reci.

LPhoklica
06.11.2004., 20:54
imam ribice i dve divne mace!

slucajni_prolaznik
11.11.2004., 21:19
ja imam 2 psa..jedan je koker španijel i to zlatni i zove se Lena a drugi je mešanac i zove se Ciga...Ciga je jako star(ima oko 15 godina)i on više ne vidi i ne čuje a i čulo mirisa mu nije bas najbolje...
imam i dve mačke Malenu i Tigra..Malena je jako lepa mačka(crna sa malenom glavicom i ušima) i mislim da je najlepša u kraju a to misle i svi okolni mačori(preko cele godine imamo problema sa malim mačićima) :D

smeh
12.11.2004., 00:49
ja imam 2 psa..jedan je koker španijel i to zlatni i zove se Lena a drugi je mešanac i zove se Ciga...Ciga je jako star(ima oko 15 godina)i on više ne vidi i ne čuje a i čulo mirisa mu nije bas najbolje...
imam i dve mačke Malenu i Tigra..Malena je jako lepa mačka(crna sa malenom glavicom i ušima) i mislim da je najlepša u kraju a to misle i svi okolni mačori(preko cele godine imamo problema sa malim mačićima) :D
Pa dobaci koji komad! :wink:

Pocahontas
12.11.2004., 01:02
http://www.bgdcafe.com/images/slikor/blondy_design.jpg

ovo je moj ljubimac, mnogo je volim i baš me briga ako se vama ne sviđa :wink:

mmacca
20.11.2004., 20:55
rotvajlera Bebu

DamnVegetarian
22.11.2004., 12:01
kako se postuju slike na ovim forumima?

Sasha85
22.11.2004., 13:20
kako se postuju slike na ovim forumima?

Idi na Tinejdjere,imas tamo Lepljivu... Sve je tu objasnjeno... ;)
Da dzaba ne pisem opet...

DamnVegetarian
22.11.2004., 16:14
prekopao sam sve i nisam mogao da nadjem, a to mi ne bi palo na pamet....tinendzeri...pih... ;-)

zahvaljujem...

DamnVegetarian
22.11.2004., 16:24
http://www.angelfire.com/indie/vegdesigns/mala/mala17.jpg
loma! :-)

edit:
pih, pa ovo bas i ne radi a....

NenaS
24.11.2004., 13:41
:) Prelepu sijamsku macku MIMI i tri cerke...(ovo za cerke se salim!) Volela bih da imam i kucu, ali ne znam koja bi se slozila sa macom, a u fazi nabavke hrcka smo, trazimo crno-belog ili crnog.

Nadya
26.11.2004., 00:54
Imam dva vucjaka: devojcica Dzesi i decko Alex i imaju vec 7 godina :D
i 4 mace, dve devojcice Majena i Mimi (post iznad - isto nam se zove maca hehehe) i momci Dronja i Gandi(nismo Gandiju mi davali ime, odselila se komsinica i mi ga prihvatili) :D i ponosna sam na te prelepe zivotinje i volim ih beskrajno! :D

Brickmon
27.11.2004., 22:50
Imam pitbula medju papagajima: CRVENOCELU ARATINGU!
Zna da bude i andjeo i djavo, :lol: / :twisted: ,zavisi kako je kada raspolozen.