PDA

Vidi punu verziju : Docek N.g. sa RODITELJIMA??? :confused:

Stranice : [1] 2

Snezna_kraljica
23.12.2004., 21:27
E, ovako. Problem. Vezan ne za ljubav, ne za sex, vec pre za, rekla bih – postovanje i uvazavanje necijih misli i zelja.
Elem, sa deckom sam gotovo dve godine. Za prvu Novu godinu on je, buduci da je Crnogorac, ugrabio priliku da ode kuci na 3 nedelje i da se odmara dok ga roditelji tetose:) I vece je proveo sa njima.
Ove godine – iako je sad zaposlen (ima 25 godina) i svoj covek, on – OPET ide kuci za praznike, kaze “To mi predstavlja jedinu radost u zivotu”. :shock: :shock: Bas fino..... :roll:

Pomenula sam mu nekoliko puta da bi bilo bas lepo da budemo zajedno bar za Novu godinu (a posle nek ide kuci na 7 dana). A on to ne moze da razume.
E, pa, ni ja njega ne shvatam. :?

Sta vi mislite o ovome? Meni se cini da je ovo tipican primer emotivne nezrelosti i nesamostalnosti. Nije mi bas normalno da se covek od 25 godina oseca super u drustvu roditelja za Novogodisnje vece, znajuci da mu je devojka “tamo daleko” i da joj je zao sto on nije sa njom? :?

Pitam ovo jer sam pre neki dan cula misljenje jednog mog druga “To je jedini dan u godini kada devojka MORA da bude sa mnom, ili joj ne bih oprostio.”

E, pa, bas sam besna! :evil: Znam da je to sebicno, ali i on je sebican prema meni….

Incognito
23.12.2004., 21:43
Imas sva prava da budes besna... Mislim ne znam sta coveku treba da se mota po glavi pa da pozeli da Novu Godinu (ili bilo koji 'specijalni' dan) slavi sa roditeljima umesto sa voljenom osobom... Pa to je jedan od retkih trenutaka kad obicno oba partnera nemaju nikakvih drugih poslova pa je logicno iskoristiti ih za malo quality time-a...

Obaska to sto covek ima 25 godina a jos je toliko zavisan od roditelja, da mu to cak predstavlja zadovoljstvo :roll:

Ljubav je umetnost kompromisa, ali too much is too much...

No, razni ljudi, razne cudi...

Snezna_kraljica
23.12.2004., 21:48
Imas sva prava da budes besna... Mislim ne znam sta coveku treba da se mota po glavi pa da pozeli da Novu Godinu (ili bilo koji 'specijalni' dan) slavi sa roditeljima umesto sa voljenom osobom...
----> Ne da zeli da sa njima provede praznik, vec to sto se za praznik ne radi on iskoristi da planduje kod kuce.
Nervira me to sto - ne razmislja o tome da li bih ja zelela nesto drugo...
Pa to je jedan od retkih trenutaka kad obicno oba partnera nemaju nikakvih drugih poslova pa je logicno iskoristiti ih za malo quality time-a...

Obaska to sto covek ima 25 godina a jos je toliko zavisan od roditelja, da mu to cak predstavlja zadovoljstvo :roll:

Ljubav je umetnost kompromisa, ali too much is too much...

No, razni ljudi, razne cudi...
Upravo je u tome i problem. Ne znam da li je to dovoljno da kazem "Hej, pa ovo nije u redu! Necu to vise da trpim!" - onda se zapitam da li sam ja previse sebicna, jer, donekle razumem da mu je lepse kad mu majka sprema hranu i pegla nego kad je kod kuce i hrani se po pekarama (istina, djevojka mu pegla i pere sudove :? ), ali opet - NOVA GODINA! Sta ga kosta da ostane ovde jos ta 4 dana do Nove godine, a posle da ide kuci, ako vec toliko to zeli!?
To je moj veliki problem... Ne znam da postavim granicu. A moja granica tolerantnosti i strpljenja je, ocigledno, veoma rastegljiva. E, pa, ne moze tako! :?

Shizi
23.12.2004., 21:59
Pomeri tu svoju granicu...reci mu...jer, tako se ne postupa prema voljenom bicu

Julian_Duranona
23.12.2004., 22:00
Mozda ce ostati, ako se ponovo odvazis na oral...?
...Dobro, de... samo kazem... Nemoj odmah da se ljutis!
A sto ga ne pitas, da te povede sa sobom? Ovde smo vec resavali slican problem, gde je glavni lik bio jedan Bosanac.
Mislim, ako ga to pitas, sateraces ga u cosak. Radije ce ostati sa tobom, nego da te pokaze roditeljima...
Ne pomazem ti bas mnogo... Jel' da...?

dodirni mi kolena
23.12.2004., 22:03
E, preterujete...NORMALNO je da mu je lepo za NG i sa roditeljima, svima nam je bilo. Njegov glavni problem je sto je udaljen od zavicaja. Covek je celu godinu verovatno s tobom, ocigledno mu to sluzi kao "odmor" od celogodisnje svakodnevnice. Sigurno se u tim danima vidja i sa starim drustvom, pa to je sve deo njegovog zivota. Ocigledno, nije mu zivot poceo tek od kada je sa tobom. Mada ima i takvih, koji sve ostalo zanemare, ali i njih neko smatra ne bas normalnim. Drugi je problem ta fiksacija za NG kao znacajan dan. Njemu je to samo povod za pomenuti "odmor", a tebi propao praznik kada "svi slave". Gledaj na to drugacije, organizuj sebi dobar docek, zabavljaj se i znaj da su mnoge pametne zene odrzale vezu, jer su pustale muskarce da imaju taj ventil prema zavicaju, roditeljima. Konacno, to je verovatno i test za vasu ljubav,...uzelite se jedno drugog. Osim, ako ti nisi "kisela" i ljuta kada se on vrati, sto bi bilo totalno kontraproduktivno.
Nabaci kez, na drami, nema ti druge nego da to prihvatis...
A, da li ces kroz neku godinu i ti sa njim u njegov zavicaj za NG, to je vec pitanje.

Snezna_kraljica
23.12.2004., 22:04
Mozda ce ostati, ako se ponovo odvazis na oral...?
...Dobro, de... samo kazem... Nemoj odmah da se ljutis!
A sto ga ne pitas, da te povede sa sobom? Ovde smo vec resavali slican problem, gde je glavni lik bio jedan Bosanac.
Mislim, ako ga to pitas, sateraces ga u cosak. Radije ce ostati sa tobom, nego da te pokaze roditeljima...
Ne pomazem ti bas mnogo... Jel' da...?Da znas, bas si grozan :lol:
Nije u pitanju to da li ce njegovi roditelji da me gledaju, trebalo je da idem sa njim na more, tada bi me oni i upoznali letos (trebalo je jos prosle godine, ali njegovi roditelji nisu dolazili u Srbiju)

Pitala sam ga da lib i mogao da me povede na jedan dan do Crne gore. (tacnije, i njegovi drugovi su ga pitali da li ce i mene da vodi :shock: ), ali on kaze da ne bih imala gde da spavam, jer imaju krevet na sprat. Izgovori, izgovori.... :?

Shizi
23.12.2004., 22:07
Niko ovde ne kaze da on ne treba otici kuci, ali...posle doceka

Julian_Duranona
23.12.2004., 22:09
Ma, lepo ti je ova dama s kolenima, sve objasnila...
Mene je mrzelo da pisem toliko. Ako ostanes sama, ja cu te izvesti na jedan strava forum...

Snezna_kraljica
23.12.2004., 22:11
E, preterujete...NORMALNO je da mu je lepo za NG i sa roditeljima, svima nam je bilo. Njegov glavni problem je sto je udaljen od zavicaja. Covek je celu godinu verovatno s tobom, ocigledno mu to sluzi kao "odmor" od celogodisnje svakodnevnice. Sigurno se u tim danima vidja i sa starim drustvom, pa to je sve deo njegovog zivota. Ocigledno, nije mu zivot poceo tek od kada je sa tobom. Mada ima i takvih, koji sve ostalo zanemare, ali i njih neko smatra ne bas normalnim. Drugi je problem ta fiksacija za NG kao znacajan dan. Njemu je to samo povod za pomenuti "odmor", a tebi propao praznik kada "svi slave". Gledaj na to drugacije, organizuj sebi dobar docek, zabavljaj se i znaj da su mnoge pametne zene odrzale vezu, jer su pustale muskarce da imaju taj ventil prema zavicaju, roditeljima. Konacno, to je verovatno i test za vasu ljubav,...uzelite se jedno drugog. Osim, ako ti nisi "kisela" i ljuta kada se on vrati, sto bi bilo totalno kontraproduktivno.
Nabaci kez, na drami, nema ti druge nego da to prihvatis...
A, da li ces kroz neku godinu i ti sa njim u njegov zavicaj za NG, to je vec pitanje.
Ne, nisam kisela kad se on vrati :lol: , onda ga jos vise obozavam... Problem je u tome sto on - NIKAD ne bi popustio ako bi meni znacilo da ostane sa mnom na taj dan. Tu se postavlja pitanje - zasto bih ja vecito ugadjala njemu, ako on nije spreman da bar jednom napravi izuzetak zbog mene?
Nije Nova godina jedini razlog za ovu pricu. To je za mene nebitan praznik, ali kako su svi sa nekim, kako je lepa atmosfera, zasto da ja budem sama? Mada, ove godine izlazim sa drugovima, bice mi lepo, ali ON CE MI NEDOSTAJATI! :( A ja njemu i necu, jer ce on da lencari u kuci.

Razumem ja da mu je potreban odmor... Drago mi je sto je srecan kada ide kuci. Zaista. Ali... Zao mi je sto mena obzira da shvati da on meni tada NEDOSTAJE! :cry:

raindog
23.12.2004., 22:12
ali on kaze da ne bih imala gde da spavam, jer imaju krevet na sprat.
ahahahahahahah
pa ja imam samo jedan krevet kuci, pa me to ne sprechava da kod mene spava i po chetvoro prijatelja, kao ni drugarice sa svojim momcima... :lol:

Snezna_kraljica
23.12.2004., 22:13
Mene je mrzelo da pisem toliko. Ako ostanes sama, ja cu te izvesti na jedan strava forum... :P Imacu te u vidu ako mi propadne ova kombinacija sa drugovima sa fakulteta.
Nego... Ne nameravas valjda da ZAISTA docekas N.g. na forumu, pa makar on bio i strava? :shock: :P

Snezna_kraljica
23.12.2004., 22:16
ali on kaze da ne bih imala gde da spavam, jer imaju krevet na sprat.
ahahahahahahah
pa ja imam samo jedan krevet kuci, pa me to ne sprechava da kod mene spava i po chetvoro prijatelja, kao ni drugarice sa svojim momcima... :lol:Da, znam. Kao sto rekoh - to su samo izgovori! :P
(btw. njegovi roditelji, naravno, jesu vrlo patrijarhalni, tako da ima malo istine u tome, ali vrrrrrrrrrrrrrlo malo :P )

SINDI
23.12.2004., 22:32
Mene je mrzelo da pisem toliko. Ako ostanes sama, ja cu te izvesti na jedan strava forum... :P Imacu te u vidu ako mi propadne ova kombinacija sa drugovima sa fakulteta.
Nego... Ne nameravas valjda da ZAISTA docekas N.g. na forumu, pa makar on bio i strava? :shock: :P
Sto bi rekao vd, evo ja stvarno nameravam da provedem NG na forumu...klinci ce dotad uveliko da spavaju , a sve goste sam otkacila.. :wink:

Nina2
23.12.2004., 22:33
Pridruzujem se iscudjivanju drugih nad time da decko ne zeli da provede novogodisnje vece sa tobom a tek ste 2 godine zajedno. Mislim da bi trebalo da porazgovaras sa njim, lepo, normalno, objasnis svoje vidjenje stvari. Malo je cudno da ima izgovore tipa 'nemas gde da spavas' da te ne bi odveo kuci. I nije to sto ti zelis sebicno, vec to sto on radi. Najnormalnije je da dvoje koji se vole zele da budu u novogodisnjoj noci zajedno.
A kuci moze da ode i nakon toga.

Incognito
23.12.2004., 22:36
Kao sto rekoh - ljubav je umetnost kompromisa... Ti razmisli da l' si spremna da pravis takve kompromise u odnosu na one koje on pravi zbog tebe, pa vidi...

Sta ocekujes, da ti kazemo da ga sutnes, ili da cutis i trpis, ili... Odluka je na tebi... Moje misljenje je da on nije u pravu u ovom slucaju...

goodday
23.12.2004., 22:42
ma...kada si sa njim svaki dan ti je kao nova godina...el da??? :D
narafski...
a njegovim roditeljima?...pa valjda zasluzuju da vide sina tih par dana....
porodica-ovo-ono i to :lol:
e...sada...zashto tebe ne zove sa sobom???
pitanje je-da li bi bilo ok da bilo gde i bilo kada, ide bez tebe...
reci da ide da se odmori od VAS....pa...to je malo bezobrazno....
da li ste postali jedno-drugom obaveza???
ne verujem

videla si sigurno onaj bilbord u gradu...western-union...onaj kao "cale nije tu ali nama je do jaja" :lol: :lol: ...
mislim...takve stvari ce se deshavati...zavisi od dinamike zivota koje cete voditi....

sve-u-svemu.....meni je chudno to shto on nema poslovnih obaveza...ide da mu bude lepo...a to ne deli sa tobom...
da li je tebi ok da budesh tako gurnuta u stranu???

ipak-polako.....oboje ste mladi...josh...
ja i on smo istih godina...ja ne bih uradio to shto on radi...
ali onda-nisam u istoj situaciji...tako da....

lepo vam je...i to je to...
da....a ti sebi mozesh na isti nachin da priushtish malo slobode...tako shto mu necesh peglati i prati....zato shto volish svoje roditelje...
evo...ja priznajem...znam sa rachunarima...ali mi je vesh mashina josh uvek nedokuchiva...
ali...obecavam....savladacu je sledece godine...sada cu to obecati na svashtari :lol: :lol:

Julian_Duranona
23.12.2004., 22:45
Sto bi rekao vd, evo ja stvarno nameravam da provedem NG na forumu...klinci ce dotad uveliko da spavaju , a sve goste sam otkacila.. :wink:
Jesam li ja to rekao... ili vd...? vd, demantuj molim te...

Snezna_kraljica
23.12.2004., 22:53
Jesam li ja to rekao... ili vd...? vd, demantuj molim te...vd = vrsilac duznosti? :shock:

SINDI
23.12.2004., 22:54
Jesam li ja to rekao... ili vd...? vd, demantuj molim te...
ha, ha, ha...ma to je fazon sa druge teme ...neko je meni postavio pitanje da li stvarno u nesto verujem, a vd je rekao ja stvarno verujem.. :wink:
a jesi li i ti rekao :wink:

iluzionista
23.12.2004., 22:54
Decko je iz patrijarhalne porodice i to jos crnogorske. Tradicija mu verovatno mnogo znaci, ali ono sto rece G.D. iznad, zasto ne bi poveo i tebe? :shock: Sve ostalo su izgovori i preterivanja.

Ne bih da budem ptica zloslutnica, ali ako je to zbog tradicije: mozda njegovi ocekuju da devojka koju dovede kuci bude ona koju ce ozeniti... Da li mozes biti sigurna da je on totalno spreman na to? Verovatno postoje neke sumnje, koje i ne moraju biti toliko opasne. Ali, ne znam koliko poverenje vlada medju vama i da li stvarno otvoreno mozes da pricas s njim. Ako mozes, uradi to.

Ok je sto hoce da ide u posetu roditeljima. To je sasvim normalna stvar. No, meni je tu cudno da nece i tebe da vodi sa sobom. :roll:

drea
23.12.2004., 22:55
Porazgovaraj sa njim da te povede sa sobom.Mislim da nema nista ljepse nego kad su dvoje zajedno u novogodisnjoj noci,i ako te pravo voli povesce te sa sobom.Pricaj sa njim.Sretno.

maliPrinc
23.12.2004., 23:00
Ne mogu da verujem!? Ide kuci i ostavlja te solo za NG!?
Svasta cu jos da procitam ovde... ima nas raznih definitivno.

vd
23.12.2004., 23:00
uh uh uh ... ne mogu da verujem ...
prvo sam pomislio da je neka šala u pitanju ...
ili se to odnekud pojavio Mima Karadžić lično ...
nije mi teško biti fin ali u ovoj situaciji poželim da sam Margot lično ...
dakle drugarice Snežna ... pereš , kuvaš , spremaš , puš** svom crnogorcu i on ne želi da bude sa tobom za novu godinu ... pa do koje granice ide ponižavanje i još gore pristajanje na sve ja ne mogu da verujem ... koji su to izgovori ... roditelji , krevet , put ... what ??? pročitaj ovo još x puta na miru ...
ako te voli a mislim da je to jedino važno želeće da bude sa tobom ... pa i da te predstavi svojim roditeljima pa i ako treba da spavate na podu a ne na krevetu na sprat ...
ne smeš da ga pitaš da te povede jer će se naljutiti ??? pa o čemu uopšte razgovarate ...

Julian_Duranona
23.12.2004., 23:01
ha, ha, ha...ma to je fazon sa druge teme ...neko je meni postavio pitanje da li stvarno u nesto verujem, a vd je rekao ja stvarno verujem.. :wink:
a jesi li i ti rekao :wink:
Ne znam, da li sam rekao... Zato te i pitam.
Pojma nemam sta pisem, a vidim da si mene quotovala, pa rekoh...

Julian_Duranona
23.12.2004., 23:07

Eto, jel' vidis... ?! Dajem ti jos jedno 100 postova fore, a onda ces i ti poceti da psujes...

SINDI
23.12.2004., 23:13

Eto, jel' vidis... ?! Dajem ti jos jedno 100 postova fore, a onda ces i ti poceti da psujes...
da, i julijan je bio fin u pocetku...a posle :shock:
sad se valjda smirio malo, a :wink:

vd
23.12.2004., 23:17
Jesam li ja to rekao... ili vd...? vd, demantuj molim te...vd = vrsilac duznosti? :shock:

ha , ha , ha ... pozdrav Julijane ... ako očekuješ naknadu za autorska prava braniću se da si mi došao u san ... :D :D :D

za Snežnu : vd = Vlada D. ... vršilac dužnosti ? ... samo na poslu :wink:
ujedno izvini ako sam bio previše grub ili direktan u prethodnom postu ali bilo je jednostavno jače od mene ... evo još brojim 10 ... 9 ... 8 ... 7 ...

Julian_Duranona
23.12.2004., 23:18
da, i julijan je bio fin u pocetku...a posle :shock:
sad se valjda smirio malo, a :wink:
Jesam sunce... Zar ne vidis, kako se salim?
Nije me bilo nekoliko dana i vec mi je bolje...

Hellen
23.12.2004., 23:19
Снежо, сапатнице моја, знаш ли онај виц у ком се износе три доказа да је Христ био Црногорац?

1.Мајка му је била најважнија жена у животу
2.Он је веровао да је она девица
3.Она је веровала да је он бог!

Па ти сад види.... :wink:

Snezna_kraljica
23.12.2004., 23:22
Снежо, сапатнице моја, знаш ли онај виц у ком се износе три доказа да је Христ био Црногорац?

Па ти сад види.... :wink: :lol: E, sad me stvarno slatko nasmeja, hvala ti! :wink:
A sto "sapatnice"? I ti imas nekog Crnogorca? Mogli bismo osnovati neku grupu za podrsku njihovim devojkama... 8)

Hellen
23.12.2004., 23:30

Па ти сад види.... :wink: :lol: E, sad me stvarno slatko nasmeja, hvala ti! :wink:
A sto "sapatnice"? I ti imas nekog Crnogorca? Mogli bismo osnovati neku grupu za podrsku njihovim devojkama... 8)

Више немам, срећом.... :wink:

SINDI
23.12.2004., 23:31

Више немам, срећом.... :wink:
imala -nemala, dala si najbolji odgovor na zadatu temu...sad moze i da se zakljuca :lol:

Snezna_kraljica
23.12.2004., 23:31
...

Snezna_kraljica
23.12.2004., 23:32
[i]uh uh uh ... ne mogu da verujem ...
prvo sam pomislio da je neka šala u pitanju ...
ili se to odnekud pojavio Mima Karadžić lično ...
dakle drugarice Snežna ... pereš , kuvaš , spremaš , puš** svom crnogorcu i on ne želi da bude sa tobom za novu godinu ...
[i]

Jeeeeeeeeeee, sad svi znaju! Strasno! :lol:
Hvala na brizi. Drago mi je da niko ovde ne misli da sam luda zato sto zelim da budem sa njim za taj dan.
Imam resenje. Prestacu da mu p****. Ionako sam se smorila. :lol: :D
:wink:

Snezna_kraljica
23.12.2004., 23:32
Porazgovaraj sa njim da te povede sa sobom.Mislim da nema nista ljepse nego kad su dvoje zajedno u novogodisnjoj noci,i ako te pravo voli povesce te sa sobom.Pricaj sa njim.Sretno.
Razgovaram ja sa njim. A on meni "A zasto opet o tome? Jedva cekam da odem kuci! Zasto ti je to toliko vazno? Izadji lepo sa drugovima, imacemo mnogo vremena da se druzimo kad se vratim." :?

Nina2
23.12.2004., 23:33
Razgovaram ja sa njim. A on meni "A zasto opet o tome? Jedva cekam da odem kuci! Zasto ti je to toliko vazno? Izadji lepo sa drugovima, imacemo mnogo vremena da se druzimo kad se vratim." :?

:shock: :shock:

Snezna_kraljica
23.12.2004., 23:37
:shock: :shock:I ja upravo tako izgledam kad mi on to kaze.
Dobro, kaze mi on jos i neke slatke reci, ali - ovo je smisao. :cry:

Snezna_kraljica
23.12.2004., 23:38
Vidim ja da ces ti samnom za Novu godinu...
OK! Nema problema, nista oral... !
('al zamalo... ) :P
Zaista, lako se moze desiti da me drugovi ispale, nesto se nisu organizovali dobro ove godine, izgleda da ce svako na svoju stranu. :(

Nina2
23.12.2004., 23:40
Zaista, lako se moze desiti da me drugovi ispale, nesto se nisu organizovali dobro ove godine, izgleda da ce svako na svoju stranu. :(

Ne mogu da verujem da ce te onda decko ostaviti samu da proslavis NG?! :shock:
Ja bih se ozbiljno zamislila na tvom mestu...

goodday
23.12.2004., 23:41
pa ok.....reci mu "ajde...kada cesh vec jednom otici....i ja imam dushu"

Snezna_kraljica
23.12.2004., 23:42
Ja bih se ozbiljno zamislila na tvom mestu...I ja se mislim, mislim, pa nista! Ne shvatam.... Ne mogu da poverujem da je nekome to potpuno u redu (a njemu jeste, nije u pitanju sto smo nas dvoje, nego i inace ima tako cudne stavove...)

Snezna_kraljica
23.12.2004., 23:45
pa ok.....reci mu "ajde...kada cesh vec jednom otici....i ja imam dushu"On cesto govori i o tome kako bi bilo lepo da se zaposli tamo. Meni je vise dojadilo, pa sam pocela da ga molim "Ako to vec toliko zelis, idi, odlazi, samo nemoj da mi kukas vise..." :?
Ovo njegovo postaje kontraproduktivno - umesto da mi nedostaje, pocinje da me nervira sto nije tu.

Julian_Duranona
23.12.2004., 23:45
Vidis, ja izbrisao post, da se ne uvredis, a ti mi vec odgovorila...
Ma, zurka na LJ&S za Novaka... Videces!

Snezna_kraljica
23.12.2004., 23:49
Vidis, ja izbrisao post, da se ne uvredis, a ti mi vec odgovorila...
Ma, zurka na LJ&S za Novaka... Videces!Bice posle: "Olga, gde si provela Novu godinu?"
"Na forumu. Bilo je super! I obukla sam onu moju super crnu bluzu sa cirkonima, suknju i nove cizme..... Bas sam se potrudila za svoj izgled!" :cry: :cry:

P.S. Da se ne uvredim... Ma, umem ja da shvatim salu. Onda kada nisam bukvalista. A to se retko desava.

vd
23.12.2004., 23:50
aj po dvaes marke da će ukoliko ga ostaviš ( što ti inače želim od sveg srca ) nastaviti da te kumi , moli , kuka , umiljava se , prenemaže i slično ne bi li se vratila ...
pa devojku sa toliko razumevanja niko ne ostavlja lako ...

goodday
23.12.2004., 23:51
pa ok.....reci mu "ajde...kada cesh vec jednom otici....i ja imam dushu"On cesto govori i o tome kako bi bilo lepo da se zaposli tamo. Meni je vise dojadilo, pa sam pocela da ga molim "Ako to vec toliko zelis, idi, odlazi, samo nemoj da mi kukas vise..." :?
Ovo njegovo postaje kontraproduktivno - umesto da mi nedostaje, pocinje da me nervira sto nije tu.
ma ok...a glupo ti je da ga shutnesh zbog toga...zar ne??
kontash da se ne folira...ono-taki je-kaki je...

ma ja mislim da njega bash zabole....
nashao mje devojchicu u bg-u
chisti-pere-pushi....pegla...
max. je tolerantna
verna je
do-jaja deal....i ja bi pristao da budem sa tobom :lol: :lol:

e....mislim...super ste savremeni ono-"shvatash da necemo vechno biti zajedno....ja imam planove i tako to...ali kada smo zajedno-lepo nam je..zar ne??...ajde...ne budi na kraj srca...."
a ti necesh da mu budesh opterecenje...obaveza...
njemu je bre lepo...

goodday
23.12.2004., 23:52
e bre...snjeguljice...
TI SI SUPER DEAL!!!!

Snezna_kraljica
23.12.2004., 23:52
aj po dvaes marke da će ukoliko ga ostaviš ( što ti inače želim od sveg srca ) nastaviti da te kumi , moli , kuka , umiljava se , prenemaže i slično ne bi li se vratila ...
pa devojku sa toliko razumevanja niko ne ostavlja lako ...Da, a sto je najgore - mozda bi jedini razlog bio upravo to sto sam toliko tolerantna. To je strasno... Vise se zapitam da li me zaista voli. Znam da zvuci pateticno, ali, ova njegova hladnoca ne ukazuje bas da je tako... :?

Snezna_kraljica
23.12.2004., 23:56
1. ma ok...a glupo ti je da ga shutnesh zbog toga...zar ne??
2. kontash da se ne folira...ono-taki je-kaki je...

3. chisti-pere-pushi....pegla...
4. max. je tolerantna
5. verna je

do-jaja deal....i ja bi pristao da budem sa tobom :lol: :lol:
PRISTAO? Niko te za to ne bi molio, koliko ja znam... :P

e....mislim...super ste savremeni ono-"shvatash da necemo vechno biti zajedno....ja imam planove i tako to...ali kada smo zajedno-lepo nam je..zar ne??...ajde...ne budi na kraj srca...."
a ti necesh da mu budesh opterecenje...obaveza...
njemu je bre lepo...
E, ti mi citas misli! :shock: Ubicu te sto si tako surovo izneo istinu :cry:
Ja sam emotivna budala. I to nije sporno.

P.S. One brojeve sam navela cisto radi orijentacie - da potencijalni novi deckovi vide moje performanse. :lol:
(salim se... bolje i to nego da cmizdrim kao budala, kakva jesam... 8) )

Kazanova
23.12.2004., 23:58
Muskarci Crnogorci su veoma vezani za svoje roditelje (majku), tako da nemoj da te to cudi.

Sa druge strane, mozda misli da si mu samo prolazna avantura (posto si Beogradjanka) a kada bi znala kakve oni imaju predrasude o Beogradjankama... Bolje da ti ne pricam

Snezna_kraljica
24.12.2004., 00:00
Muskarci Crnogorci su veoma vezani za svoje roditelje (majku), tako da nemoj da te to cudi.

Sa druge strane, mozda misli da si mu samo prolazna avantura (posto si Beogradjanka) a kada bi znala kakve oni imaju predrasude o Beogradjankama... Bolje da ti ne pricamO devojci do koje im je stalo se raspitaju i - super je ako nadju da su joj preci bili Crnogorci! To je slucaj i kod mene. On mene ubedjuje da sam Crnogorka.

Hellen
24.12.2004., 00:02

Sa druge strane, mozda misli da si mu samo prolazna avantura (posto si Beogradjanka) a kada bi znala kakve oni imaju predrasude o Beogradjankama... Bolje da ti ne pricamO devojci do koje im je stalo se raspitaju i - super je ako nadju da su joj preci bili Crnogorci! To je slucaj i kod mene. On mene ubedjuje da sam Crnogorka.

:lol: :lol: :lol: Ово ми звучи познато... :wink:

goodday
24.12.2004., 00:04
postajesh zaeban player snjezna...
to mi se mlogo djasvi....
naravno...nisam potencijalni :wink:
e...sve ce biti super kada skontash da prvi nije i poslednji....
ja sam isto tako...naebavao...ebi ga...
ooonoo-kaldrma & stuff...sha da se radi.. :lol: :lol: :lol:
ok...ne razumem vishe sam sebe :lol: :lol:
znachi...dopsuti sebi da ti se josh neko ukljuchi u zivot...
vidish kako tvoj dechko sebe nece da lishi nekih stvari...
radi isto...uchi bre malo :wink:

Incognito
24.12.2004., 00:06
Alo bre... kakve veze imaju njegovi roditelji sa vama?!?

Jesu oni s' tobom ili ti? Ako je on spreman da te sutne ako se ne dopadas njegovim roditeljima (a ne shvatam sto te ne vodi sa sobom), bolje ga ti sutni i preduhitri neizbezno...

vd
24.12.2004., 00:07
sigurnost , čvrstina , snaga ... su osobine koje su uvek bile cenjene ...
i to svi volimo ... posebno devojke koje traže oslonac i zaštitu ...
ALI tvoj ,, slučaj ,, je daleko od toga ...
muškarac koji je jak će znati da poštuje , ceni i da se ponosi svojom izabranicom ...
oni koji ne smeju da pokažu svoja osećanja su jednostavno kukavice ...
ili ta osećanja i ne postoje ... pa ti biraj šta ti je draže ...
predlažem sledeće : kupi u najbližem kiosku neko štivo za tinejdžerke sa kvizom tipa da li me voli ... i pročitaj pažljivo kao da ti život zavisi od toga ( što uostalom i nije daleko od istine ) ...

Snezna_kraljica
24.12.2004., 00:07
radi isto...uchi bre malo :wink:Eto, vidis, a ranije ti se nisam dopadala. Covek ponekad mora da dokaze drugima da je budala da bi se poceo drugima svidjati. :wink:
A za ovo... Volela bih da je prvi - ujedno i poslednji. Ali, ko sam ja da zasluzim to sto zelim? :?
Ocigledno mi nije to sudjeno...

vuk_
24.12.2004., 00:09
Hellen...ne...ne moze...ali...kako je samo...ma ne.....nemoguce da je Igracina :D

Snezna_kraljica
24.12.2004., 00:11
Alo bre... kakve veze imaju njegovi roditelji sa vama?!?

Jesu oni s' tobom ili ti? Ako je on spreman da te sutne ako se ne dopadas njegovim roditeljima (a ne shvatam sto te ne vodi sa sobom), bolje ga ti sutni i preduhitri neizbezno...
Ne, ja bih se SIGURNO dopala njegovim roditeljima. I njegov brat lepo prica o meni, i on, i videli su nase slike, i kazu da sam fina i sve to... Trebalo je da ih upoznam letos, ali mi mama nije dala da idem sa njim na more (duga je to prica...)
Zaista nisam osoba koja se ne bi mogla dopasti nekome. Jer sam na sve sposobna samo da dobijem necije simpatije, jer mi je do toga iskreno stalo. Osim ako je ta osoba prilicno zla i ima pogresnu predstavu o meni.

DellBoy-011
24.12.2004., 00:12
ne mogu sve da čitam, ali čini mi se da je Crnogorac nayeb'o :roll:

Snezna_kraljica
24.12.2004., 00:13
sigurnost , čvrstina , snaga ... su osobine koje su uvek bile cenjene ...
i to svi volimo ... posebno devojke koje traže oslonac i zaštitu ...
ALI tvoj ,, slučaj ,, je daleko od toga ...
muškarac koji je jak će znati da poštuje , ceni i da se ponosi svojom izabranicom ...
oni koji ne smeju da pokažu svoja osećanja su jednostavno kukavice ...
ili ta osećanja i ne postoje ... pa ti biraj šta ti je draže ...
predlažem sledeće : kupi u najbližem kiosku neko štivo za tinejdžerke sa kvizom tipa da li me voli ... i pročitaj pažljivo kao da ti život zavisi od toga ( što uostalom i nije daleko od istine ) ...
Veruj mi da to uradim ponekad! :D Da, stidim se... :oops:
Iskreno - ne nalazim sebe u tim testovima, zivot tih tinejdzerki je tako veseo, zivahan i raznovrstan. :lol:

Potpuno si u pravu za ono sto si rekao na pocetku, za kukavicluk... :roll:

Snezna_kraljica
24.12.2004., 00:14
ne mogu sve da čitam, ali čini mi se da je Crnogorac nayeb'o :roll:Cekaj, okrugli sto jos uvek zaseda i misli se nad tom odlukom. :shock:

goodday
24.12.2004., 00:17
radi isto...uchi bre malo :wink:Eto, vidis, a ranije ti se nisam dopadala. Covek ponekad mora da dokaze drugima da je budala da bi se poceo drugima svidjati. :wink:
A za ovo... Volela bih da je prvi - ujedno i poslednji. Ali, ko sam ja da zasluzim to sto zelim? :?
Ocigledno mi nije to sudjeno...
:lol: :lol: :lol:
pa naravno...
morash skontati da si budala..
onda dozivljavash sve lakshe transformacije...u kretena....debila....bolida...i lidabo...
ja sam do sada dospeo do lidabo....i nije mi loshe...
ti si po knjizi...to je meni smetalo...
gomila fraza i "tako treba" tripova...a nishta ne treba......
sada trazi sebe....mozda me preshishash... :lol: :lol:
e da....mojne da patetishesh....
danas sam se bash setio priche o choveku koji je radio i svaki put kada je primio platu odlazio bi do reke da vidi da li ce "dukat" plutati...ako bi plutao platu je zasluzio...
i tako...jednom je zaista plutao...

da...to je bajka...

u RL deshavaju se stvari koje treba da se deshavaju.....po nekom zakonu...shto ga bolje definishesh bolje ce ti biti....
sada se pusti niz vodu

Snezna_kraljica
24.12.2004., 00:20
:lol: :lol: :lol:
pa naravno...
morash skontati da si budala..
onda dozivljavash sve lakshe transformacije...u kretena....debila....bolida...i lidabo...
ja sam do sada dospeo do lidabo....i nije mi loshe...
ti si po knjizi...to je meni smetalo...
gomila fraza i "tako treba" tripova...a nishta ne treba......
sada trazi sebe....mozda me preshishash... :lol: :lol:
u RL deshavaju se stvari koje treba da se deshavaju.....po nekom zakonu...shto ga bolje definishesh bolje ce ti biti....
sada se pusti niz voduTo mi je zivotni cilj. :lol: :P
E, sad stvarno - surovo si realan. I potpuno u pravu. :P

goodday
24.12.2004., 00:22
:? nishta nisi skontala..
naravno da nisam u pravu

Snezna_kraljica
24.12.2004., 00:25
naravno da nisam u pravuMislim - da postanem kao ti. Pa, vidis da ti pokazujem jezicic na kraju! :P

Nesto sam postala vesela... 8) Sad svi misle da je najbolje da raskinem i posvetim se duhovnom uzdizanju i pronazalenju sebe... Mozda odem na Tibet! :D

Snezna_kraljica
24.12.2004., 00:28
naravno da nisam u pravu
Covek mora postovati sebe, a ne smatrati sebe budalom. To znam da si se salio.
Ali za ono - smetalo ti je sto sam "po knjizi" - e, to ti verujem.

goodday
24.12.2004., 00:30
naravno da nisam u pravuMislim - da postanem kao ti. Pa, vidis da ti pokazujem jezicic na kraju! :P

Nesto sam postala vesela... 8) Sad svi misle da je najbolje da raskinem i posvetim se duhovnom uzdizanju i pronazalenju sebe... Mozda odem na Tibet! :D
a-ha...sada sam kao glup i nisam skontao shta znachi jezik na kraju...
a moja mama pravi loshe kolache... :evil: :evil:
nemoj da raskinesh....adi shta ti mislish da je najbolje

naizad...ne mogu a da se ne osvrnem na najbolji savet ikada...kratak i jasan

IL MENJAJ IL NE *****J!!

inspirion
24.12.2004., 00:31
mozda on nije sa roditeljima.Vec mozda ode negde sa drustvom.

A ako jeste.Lose.Ali dobro,mozda ne mozes bolje naci.Krpa zakrpu nadje.

vuk_
24.12.2004., 00:32
Nemoj da raskidas, iako je crnogorac, covek je

(gazdarice ne brisi ovo zbog nacionalne netrplejivosti or omalovazavanja, ja ove spasavam jednu vezu) :twisted:

goodday
24.12.2004., 00:33
naravno da nisam u pravu
Covek mora postovati sebe, a ne smatrati sebe budalom. To znam da si se salio.
Ali za ono - smetalo ti je sto sam "po knjizi" - e, to ti verujem.
poshtuj!...ali ne dozivljavaj sebe previshe ozbiljno..kruto...znash..oprosti sebi...i te fore

Snezna_kraljica
24.12.2004., 00:34
a-ha...sada sam kao glup i nisam skontao shta znachi jezik na kraju...
a moja mama pravi loshe kolache... :evil: :evil:
nemoj da raskinesh....adi shta ti mislish da je najbolje

naizad...ne mogu a da se ne osvrnem na najbolji savet ikada...kratak i jasan

IL MENJAJ IL NE *****J!! :P
Izvini, u ovo doba noci ne mogu racionalno razmisljati.
A dobar ti je savet, nadragoceniji do sada. :twisted:

Snezna_kraljica
24.12.2004., 00:35
mozda on nije sa roditeljima.Vec mozda ode negde sa drustvom.

A ako jeste.Lose.Ali dobro,mozda ne mozes bolje naci.Krpa zakrpu nadje.
E, da znas, ako ni zbog cega drugog, onda zbog sujete valja ovo raskinuti sad kad si mi rekao! :evil:

inspirion
24.12.2004., 00:42
Kraljice :lol:

inspirion
24.12.2004., 00:43
I da draga nezna- crnogorac, bas bedak.Iskreno.

Snezna_kraljica
24.12.2004., 00:44
Kraljice :lol:Ne volim kad mi se tako smeskaju.... :P :twisted:

goodday
24.12.2004., 00:45
reci b'ateeee...
kao..visok, crn...markantan...ima pleme...
kakav majmun

Snezna_kraljica
24.12.2004., 00:46
I da draga nezna- crnogorac, bas bedak.Iskreno.U moje vreme oni bejahu jako popularni medju zenskinjama. :lol:

inspirion
24.12.2004., 00:46
opusteno.Nacices boljeg.Voleo bih da mogu da ti pomognem.

Snezna_kraljica
24.12.2004., 00:48
reci b'ateeee...
kakav majmunOTKUD ZNAS!???? :shock: :roll:

inspirion
24.12.2004., 00:48
I da draga nezna- crnogorac, bas bedak.Iskreno.U moje vreme oni bejahu jako popularni medju zenskinjama. :lol:

pokusaj izaci u grad. lepo je.

0077
24.12.2004., 00:49
E, ovako. Problem. Vezan ne za ljubav, ne za sex, vec pre za, rekla bih – postovanje i uvazavanje necijih misli i zelja.
Elem, sa deckom sam gotovo dve godine. Za prvu Novu godinu on je, buduci da je Crnogorac, ugrabio priliku da ode kuci na 3 nedelje i da se odmara dok ga roditelji tetose:) I vece je proveo sa njima.
Ove godine – iako je sad zaposlen (ima 25 godina) i svoj covek, on – OPET ide kuci za praznike, kaze “To mi predstavlja jedinu radost u zivotu”. :shock: :shock: Bas fino..... :roll:

Pomenula sam mu nekoliko puta da bi bilo bas lepo da budemo zajedno bar za Novu godinu (a posle nek ide kuci na 7 dana). A on to ne moze da razume.

Sta vi mislite o ovome? Meni se cini da je ovo tipican primer emotivne nezrelosti i nesamostalnosti. Nije mi bas normalno da se covek od 25 godina oseca super u drustvu roditelja za Novogodisnje vece, znajuci da mu je devojka “tamo daleko” i da joj je zao sto on nije sa njom? :?

Pitam ovo jer sam pre neki dan cula misljenje jednog mog druga “To je jedini dan u godini kada devojka MORA da bude sa mnom, ili joj ne bih oprostio.”

E, pa, bas sam besna! :evil: Znam da je to sebicno, ali i on je sebican prema meni….
Ah ta Crna.... Gora..velika je to država kada se ispegla...
Valjda ti je jasno ko ima prednost u njegovom životu.
:roll: 8)

Snezna_kraljica
opusteno.Nacices boljeg.Voleo bih da mogu da ti pomognem.Ne budi grozan. Ne treba mi pomoc oko toga, nasla bih ja boljeg, ali - tesko mi je da pomislim da to vise nece biti ON. A bas ga volim. :?

goodday

pokusaj izaci u grad. lepo je.
ne lozi je bre!
sedi tu...
"nazepshcesh"

Snezna_kraljica
24.12.2004., 00:50

pokusaj izaci u grad. lepo je.Uh, ti uzasni covece! :P

inspirion
24.12.2004., 00:51
reci b'ateeee...
kakav majmun

Bio sam letos u HN.I nikad vise.Ali nikad vise.

Svi furaju minijaturne kajle sa jos minijaturnim kajlama.

A crnogorke su opicene i ima dosta sponzorusica.Odes na fensi plazu i samo ti se osmehuju. I naglas pricaju dozivljaje sa muskarcima.

vd
24.12.2004., 00:51
pa , primetili smo da ga voliš ...
inače ne postoji drugi racionalan razlog da budeš sa njim ... :D :D :D

inspirion
24.12.2004., 00:53
opusteno.Nacices boljeg.Voleo bih da mogu da ti pomognem.Ne budi grozan. Ne treba mi pomoc oko toga, nasla bih ja boljeg, ali - tesko mi je da pomislim da to vise nece biti ON. A bas ga volim. :?

Ja cu ponoviti sto su svi rekli.

On tebe ne voli.Prihvati.

Snezna_kraljica
24.12.2004., 00:53
inače ne postoji drugi racionalan razlog da budeš sa njim ... :D :D :D A podjednako je ocigledno i zasto je on sa mnom i zasto se tako ponasa. I - misterija je resena. :x
:roll:

inspirion
24.12.2004., 00:54
inače ne postoji drugi racionalan razlog da budeš sa njim ... :D :D :D

:D

goodday
24.12.2004., 00:55
e...Snezna..
mi smo se dogovorili da vi raskinete

Snezna_kraljica

Ja cu ponoviti sto su svi rekli.

On tebe ne voli.Prihvati.Hvala. Primljeno K znanju.

Treba sad smisliti KAKO PREBOLETI RASKID? :? E, to je vec malo teze..

Nina2
..zato neka ostane samo prasina tvojih peta dok trcis sto dalje od njega 8)

inspirion
24.12.2004., 00:57
prvo preboli sto si bila sa retardom i crnogorcem.
Pa onda sto si ostala bez decka,pa onda zasto ne mozes naci novog......Predstojiti dug proces.

DellBoy-011
24.12.2004., 00:57
A zamislite ovako: sutra se pojavi Crnogorac na forumu, pročita sve ovo i zapeva:
U neđelju svadba mi je, ženiti se mora,
ja dovodim Srbijanku, ljpšu nema Crna Gooooraaaaaaa :lol:

Snezna_kraljica
24.12.2004., 00:58
..zato neka ostane samo prasina tvojih peta dok trcis sto dalje od njega 8)Najbolje je - trcati iz blata. Tada cu ga jos i isprskati. Da ima nesto od mene. :?

Nina2
Treba sad smisliti KAKO PREBOLETI RASKID? :? E, to je vec malo teze..

E o tome smo vec pricali na PP. Misli samo na lose stvari sto ti je priredio ukljucujuci i ovu zadnju! 8)

vd
..zato neka ostane samo prasina tvojih peta dok trcis sto dalje od njega 8)
lepa poruka za kraj ...

Nina2
24.12.2004., 00:59
..zato neka ostane samo prasina tvojih peta dok trcis sto dalje od njega 8)Najbolje je - trcati iz blata. Tada cu ga jos i isprskati. Da ima nesto od mene. :?

Plus - jako je simbolicno 8)

iluzionista
24.12.2004., 00:59
Je li bre Snezo? :lol: Jel' ti procita sta ja napisah na drugoj (ili trecoj strani) ove opsirne filozofsko-emotivne rasprave? ;)

Ne znam bas... Crnogorac tradicionalno vaspitan... Tvrdoglavi su oni. Pa znam ja. :lol: Imam i ja malo te krvi. :P

Snezna_kraljica
24.12.2004., 01:00
A zamislite ovako: sutra se pojavi Crnogorac na forumu, pročita sve ovo i zapeva:
ja dovodim Srbijanku, ljpšu nema Crna Gooooraaaaaaa :lol: :lol: :lol: Tacno bi me ubio kad bi ovo video... :lol:

Snezna_kraljica
24.12.2004., 01:01
Pa onda sto si ostala bez decka,pa onda zasto ne mozes naci novog......Predstojiti dug proces.
Da li je pametno uletati u novu vezu odmah? :?
Ne bih podnela da budem sama i da ne budem jako emoivno vezana za nekog i verovatno je to jedino sto me vezuje za njega, jer, iako ga volim, svesna sam njegovih nedostataka.
Tesko je naci osobu koju ces moci da mnogo volis. :?

iluzionista
No, vidim da je ovde vec sve zakljuceno. :P Tako da zanemari moju prethodnu porukicu. 8)

DellBoy-011
ja dovodim Srbijanku, ljpšu nema Crna Gooooraaaaaaa :lol: :lol: :lol: Tacno bi me ubio kad bi ovo video... :lol:
Rizikuj :lol:

goodday
24.12.2004., 01:02
tak tako baciti tolike godine... :?
a zbog chega???
zato shto je on pozeleo da vidi svoju mati?
zato shto se uzeleo rodne grude??
zato shto celu godinu crnchi....voli devojku...sve postize??

zato ga baciti u blato?
zato noz u ledja???

to je perspektiva nas mladih u ovu drzavu...sovu stranu atlantika??
ko radi-nayebe....

lepo snezna.....bash lepo

inspirion
24.12.2004., 01:02
Ne bih podnela da budem sama i da ne budem jako emoivno vezana za nekog i verovatno je to jedino sto me vezuje za njega, jer, iako ga volim, svesna sam njegovih nedostataka.

Dobro.Onda ostani vecito nesrecna.

budca
24.12.2004., 01:03
e od svih entiteta ti bas se uhvatila tog Crnogorskog,
pa tako ti ti treba,kofer u shake i u brda(Crnu Goru)

Snezna_kraljica
24.12.2004., 01:04
Ne bih da budem ptica zloslutnica, ali ako je to zbog tradicije: mozda njegovi ocekuju da devojka koju dovede kuci bude ona koju ce ozeniti... Da li mozes biti sigurna da je on totalno spreman na to? Verovatno postoje neke sumnje, koje i ne moraju biti toliko opasne. Ali, ne znam koliko poverenje vlada medju vama i da li stvarno otvoreno mozes da pricas s njim. Ako mozes, uradi to.
On smatra i da je suvise mlad da se zeni. :twisted:
Tako da... Moguce da si u pravu. :wink:

Nina2
24.12.2004., 01:04

Ali nije nemoguce! :P Dole sa pesimizmom, optimizam mlada damo, zivot je pred tobom 8)
A sad da li je pametno uletati u novu vezu odmah to zavisi samo od tebe...za nekog je i to nacin da se preboli bivsi, za nekog (na primer mene) je tako nesto nemoguce ako je zaista voleo tog prethodnog. Sad izaberi sta ti je po volji 8)

Snezna_kraljica
24.12.2004., 01:05
Dobro.Onda ostani vecito nesrecna.Nesto mi se ne dopada ono "vecito"... Ipak necu.

iluzionista
24.12.2004., 01:06
Ne bih podnela da budem sama i da ne budem jako emotivno vezana za nekog

Nazalost, nista nije vecno. Razocarenja se desavaju... Zato i moras nauciti da se izboris s tim... Licno mislim da je potrebna pauza posle duge veze. Ali, to samo dok ne osetis da si spremna za novu. ;)

Snezna_kraljica
24.12.2004., 01:06
A sad da li je pametno uletati u novu vezu odmah to zavisi samo od tebe...za nekog je i to nacin da se preboli bivsi, za nekog (na primer mene) je tako nesto nemoguce ako je zaista voleo tog prethodnog. Sad izaberi sta ti je po volji 8)I meni se cini da ne mogu. Ne mogu da mislim ni na koga drugog sada. ali, moram se promeniti. :?

inspirion
24.12.2004., 01:07
Ma daj Nina.Neki ljubav nikad nece otkriti.Ne treba ih loziti da traze.

goodday
24.12.2004., 01:08
A sad da li je pametno uletati u novu vezu odmah to zavisi samo od tebe...za nekog je i to nacin da se preboli bivsi, za nekog (na primer mene) je tako nesto nemoguce ako je zaista voleo tog prethodnog. Sad izaberi sta ti je po volji 8)I meni se cini da ne mogu. Ne mogu da mislim ni na koga drugog sada. ali, moram se promeniti. :?
:lol: :lol: :lol: :lol: promeniti :lol: :lol:
e...snjeguljice...ne moze nazad...moze samo napred
nema menjanja....razvijaj se do kraja

goodday
24.12.2004., 01:09
ti se ne lozi...svako je voleo

inspirion
24.12.2004., 01:11
ma siguran sam da ce muskarci doci kod tebe.Pogotovo preko pp,sad kad si svima stavila do znanja da si raskinula sa deckom.Ponudice se da te utese.Ti samo
'' izaberi frajera po svojoj meri.Dobra je vrsta sto se vrti oko prsta''.

Ajduk
Tu sam avetinjo zenka, nisam otisa kuci
Vidim da me olajavas lijepo, svaka ti je ka u Njegosa
Sad necu ni da te zenim
A burmu sam spremia bia
U zdravlje djevojko, losa si u kuhinju, jos nisam svario rucak

iluzionista
On smatra i da je suvise mlad da se zeni. :twisted:
Tako da... Moguce da si u pravu. :wink:

Ako ne mozes s njim da razgovaras o tome, 'ebi ga... Pridruzujem se pozivima za smenu odgovornog. :mrgreen:

Snezna_kraljica
nema menjanja....razvijaj se do krajaA-joj! Ako nastavim u ovom smeru, u kom sam pocela.... Crno mi se pise! :? Postacu dobra i poslusna zenica koja sedi u kuci i cuva decicu, dok njen muz ide po kafanama i vara je gde stigne! Wow... NA trenutak sam videla svoju buducnost! :shock:

Nina2

Cemu takav pesimizam inspirione? I kao sto rece goody, svako je voleo, neko vise, neko manje...i volece opet. To ti je neki ciklus koji se ponavlja, samo je intenzitet razlicit 8)

inspirion
24.12.2004., 01:12

Cak i ti? :?

goodday
24.12.2004., 01:14

ne....ja josh ne

vd
24.12.2004., 01:14
ko ne traži taj neće ni naći ( ljubav ) ...

Snezna_kraljica
24.12.2004., 01:15
ma siguran sam da ce muskarci doci kod tebe.Pogotovo preko pp,sad kad si svima stavila do znanja da si raskinula sa deckom.Ponudice se da te utese.Ti samo
'' izaberi frajera po svojoj meri.Dobra je vrsta sto se vrti oko prsta''.Nisam luda da trazim decka preko foruma, svasta. :lol: :lol:

Ajduk
U ljudi, ubi me ovaj podvarak ccccc

Snezna_kraljica
o tome, 'ebi ga... Pridruzujem se pozivima za smenu odgovornog. :mrgreen:Razgovarali smo o tome - i bas je tako kao sto sam rekla. Ali, i dalje mislim da se treba zadrzati na odluci koja je doneta.

goodday
24.12.2004., 01:16
nema menjanja....razvijaj se do krajaA-joj! Ako nastavim u ovom smeru, u kom sam pocela.... Crno mi se pise! :? Postacu dobra i poslusna zenica koja sedi u kuci i cuva decicu, dok njen muz ide po kafanama i vara je gde stigne! Wow... NA trenutak sam videla svoju buducnost! :shock:
:lol: :lol: :lol: flash :lol:
svi ga imaju :lol:
ok...koje su alternative?
ako imash decu mislim??
nemash valjda glupu mamu??
nisu valjda sve mame glupe?
moze sve to....ali ako pije...slobodno mu pomozi da se spakuje

iluzionista
ko ne traži taj neće ni naći ( ljubav ) ...

Tacno.

inspirion
A sta reci onda za devojke,tj. tebe?

Snezna_kraljica
24.12.2004., 01:18

ne....ja josh neTi si onaj sto je jos nevin? :P

vuk_
24.12.2004., 01:18
Sad necu ni da te zenim
A burmu sam spremia bia
U zdravlje djevojko, losa si u kuhinju, jos nisam svario rucak

A ovog coveka niko nije video :lol:

inspirion
24.12.2004., 01:19
Cuo sam kako je jauknuo.
:P

mislim gudi

goodday
:oops:
ali se bar ne verem po planinama..
"sira kruha vrhnja mlijeka..."

iluzionista
o tome, 'ebi ga... Pridruzujem se pozivima za smenu odgovornog. :mrgreen:Razgovarali smo o tome - i bas je tako kao sto sam rekla. Ali, i dalje mislim da se treba zadrzati na odluci koja je doneta.

A, to je? (mislim na odluku)

Snezna_kraljica
24.12.2004., 01:20
Sad necu ni da te zenim
A burmu sam spremia bia
U zdravlje djevojko, losa si u kuhinju, jos nisam svario rucak :lol: E, stvarno sam se zamislila nije li onaj moj! :P
Ali, on nikad nije proba moju kuhinju. Inace... Odma' bi me poveo kuci, staroj majci... :lol:

Julian_Duranona
24.12.2004., 01:21
Dokle smo stigli?
Jesi li raskinula?
Gde ces za Novu godinu?

Nina2
24.12.2004., 01:21
Au covece, al je veceras zivo na krstarici :D Snezna, vidis kako se citavo drustvo skupilo da ti pomogne, ne uspem da procitam kakvom brzinom lete odgovori :)

Ajduk
24.12.2004., 01:22
Muci jadna, na sex u kuhinju sam mislia
:o :lol:

inspirion
24.12.2004., 01:22
mene i dalje zanima sta fali forumasima?

A sta forumasicama?

Snezna_kraljica
24.12.2004., 01:23
A sta reci onda za devojke,tj. tebe? :?:

Nina2
24.12.2004., 01:23

A sta forumasicama?

Ko kaze da nam nesto fali? :shock:

Snezna_kraljica
24.12.2004., 01:25
o tome, 'ebi ga... Pridruzujem se pozivima za smenu odgovornog. :mrgreen:Razgovarali smo o tome - i bas je tako kao sto sam rekla. Ali, i dalje mislim da se treba zadrzati na odluci koja je doneta.A, to je? (mislim na odluku)O smeni gorepomenutog. :wink:

inspirion
24.12.2004., 01:25
Nezna rece da nece muvanja preko pp.Kaze nije luda.
Pa ja kontam cemu stav?

Snezna_kraljica
24.12.2004., 01:26
Au covece, al je veceras zivo na krstarici :D Snezna, vidis kako se citavo drustvo skupilo da ti pomogne, ne uspem da procitam kakvom brzinom lete odgovori :)Da znas! Jos mi je nesto kompjuter usporen, pa ne ide. :(

Snezna_kraljica
24.12.2004., 01:26
:o :lol:A sta ce onda taj podvarak tu? :P

Snezna_kraljica
24.12.2004., 01:27

A sta forumasicama?Nista, ni jednima ni drugima! Samo - i u stvarnom zivotu ima ljudi vrednih paznje, zar ne? :wink:

iluzionista
24.12.2004., 01:27
o tome, 'ebi ga... Pridruzujem se pozivima za smenu odgovornog. :mrgreen:Razgovarali smo o tome - i bas je tako kao sto sam rekla. Ali, i dalje mislim da se treba zadrzati na odluci koja je doneta.A, to je? (mislim na odluku)O smeni gorepomenutog. :wink:

A ok. ;) Da znam o cemu pricamo. Znaci to je definitivno. ;)

Da, stojim jos uvek pri mojem misljenju da napravis pauzu. ;) Da ipak to malo izdegustiras, pa onda dalje. :)

Snezna_kraljica
24.12.2004., 01:30
Pa ja kontam cemu stav?Izvinjavam se na pogresno formulisanom stavu - samo kazem da mi je to malo bezvezni nacin upoznavanja. A ljudi ovde - isti su kao i oni "napolju" 8)

Ajduk
24.12.2004., 01:31
:o :lol:A sta ce onda taj podvarak tu? :P

Cu.A kako da hebem bez podvarka gukni Lovcena ti
aoooo djede djede, nisam treba s Durmitora silazit u Biograd

inspirion
24.12.2004., 01:31
Jer ti to ila dajes sebi for u odnosu na one u stvarnom zivotu?
:shock:

inspirion
24.12.2004., 01:33
Pa ja kontam cemu stav?Izvinjavam se na pogresno formulisanom stavu - samo kazem da mi je to malo bezvezni nacin upoznavanja. A ljudi ovde - isti su kao i oni "napolju" 8)

a zasto ti ovu krstaricu ne bi shvatila kao neki izlazak na neko mesto? gde se samo prica. Mislim da ima dosta kul ljudi na netu.

iluzionista
24.12.2004., 01:34
:shock:

Ne znam na sta mislis. :?

Snezna_kraljica
24.12.2004., 01:35
:shock:Не понимаю по сербски... :roll:

inspirion
24.12.2004., 01:37

Ako si ti ila,onda se ne odnosi na tebe.

Znas ti ila dobro,sakalu sa krstarice.

Snezna_kraljica
24.12.2004., 01:41
a zasto ti ovu krstaricu ne bi shvatila kao neki izlazak na neko mesto? gde se samo prica. Mislim da ima dosta kul ljudi na netu.Znam da jeste, to je sigurno, eto, Steffan mi se bas dopada :lol: , ali - internet je drugi svet. Ne treba ga mesati sa stvarnim.

iluzionista
24.12.2004., 01:43

Ako si ti ila,onda se ne odnosi na tebe.

Znas ti ila dobro,sakalu sa krstarice.

Ne. Nisam sakal. Postoji jedan, ali to je duga prica... Ja sam nesto manja zverka. 8)

Kad kazem pauzu, tako i mislim. Pauza... Od veza uopste. Uletanje iz veze u vezu ne podrzavam. Pogotovo jer onda jedan od partnera u novom saputniku trazi starog. Potrebno je neko vreme...

inspirion
24.12.2004., 01:45
Prilika za ljubav je svugde.
Mozda stefi moze dati sve od sebe da ti otera tugu?

etotako
24.12.2004., 01:46
ja se slazem sa iluzionistom...svi vi ostali nemate pojma :!:
:)

Snezna_kraljica
24.12.2004., 01:48
Mozda stefi moze dati sve od sebe da ti otera tugu?Ima on devojku, nemoj tako... :wink:
Ume da mi otera tugu, ali na drugi nacin, jer je veoma vedar i uvek dobro raspolozen.

inspirion
24.12.2004., 01:49
a zasto ti ovu krstaricu ne bi shvatila kao neki izlazak na neko mesto? gde se samo prica. Mislim da ima dosta kul ljudi na netu.Znam da jeste, to je sigurno, eto, Steffan mi se bas dopada :lol: , ali - internet je drugi svet. Ne treba ga mesati sa stvarnim.

Zato si kraljice bila u vezi u kakvoj si bila i sa kime si bila.
Ceni ljude po recima malo vise.Pa neces onda retarde vuci za rukav.
A siguran sam za net i da ima zanimljivih dama i muskaraca.

Snezna_kraljica
24.12.2004., 01:52
A siguran sam za net i da ima zanimljivih dama i muskaraca. :(
Na netu sam i nasla mog Crnogorca. :twisted:

iluzionista
24.12.2004., 01:53

Poz, Izi. :lol:

inspirion
24.12.2004., 01:55

to je do tebe a ne do neta.

Ana-Marija
24.12.2004., 01:55
Na netu sam i nasla mog Crnogorca. :twisted: :lol: Onda batali net i nadji normalnog momka koji ce da bude sa tobom 31.12. :wink:

Snezna_kraljica
24.12.2004., 01:58

to je do tebe a ne do neta.Vala da znas! Pre Steffana, samo sam se sa njim upoznala, jer mi se jako dopao (ima on mnoge kvalitete, ako ne posmatramo njegov odnos prema meni). Ocigledno sa mnom nesto nije kako treba! :lol:

inspirion
24.12.2004., 02:02
ma jok. Predji na ona trazi njega.

Snezna_kraljica
24.12.2004., 02:05
ma jok. Predji na ona trazi njega.Hm.... Visoka. Mislim, vitka..... Mislim.. Plavusa. Sa iq 156..... Grudima trojkom... :roll:

iluzionista
24.12.2004., 02:08

Molim. :shock: Ccc... Ta dva podforuma: Ona trazi njega i On trazi nju su davno propali... Niko ozbiljan tamo ne odlazi. Bolje je traziti ljubav u RL. Osim toga Snezo seti se sta si meni pricala pre par meseci o net ljubavima.

0077
24.12.2004., 02:08
ma jok. Predji na ona trazi njega.Hm.... Visoka. Mislim, vitka..... Mislim.. Plavusa. Sa iq 156..... Grudima trojkom... :roll:
Slobodna... :lol:

Snezna_kraljica
24.12.2004., 02:09
Slobodna... :lol:Da, slobodna.... Trazi ozbiljnu vezu.... :P

Snezna_kraljica
24.12.2004., 02:10

Molim. :shock: Ccc... Ta dva podforuma: Ona trazi njega i On trazi nju su davno propali... Niko ozbiljan tamo ne odlazi. Bolje je traziti ljubav u RL. Osim toga Snezo seti se sta si meni pricala pre par meseci o net ljubavima.Da, i dalje tako mislim :wink:

0077
24.12.2004., 02:10
A..gde si ti do sada bila??? :shock: :wink:

inspirion
24.12.2004., 02:11

Jer to ono sta bismo zeleli da postanemo kad porastemo

etotako
24.12.2004., 02:11

Poz, Izi. :lol:
vidim neki pozar izbio pa gasite
ali vreme je za lalanje
zeeeeeeev
laku noc
e, da... da ne bude da zloupotrebljavam temu u sopstvene privatne svrhe

jutro je pametnije od veceri
lepo ti spavaj

pa onda tako jos par puta

posle ces videti kako si bila glupa sto si kukala
evo... ja sam nedavno bila tuzna

i pravo da kazem nemam pojma zasto
najbolje da kazes momku kako se osecas, a ne ovde da se mlatis u prazno

istina oslobadja
zvuci surovo ponekad, ali bude bolje posle
obecavam

iluzionista
24.12.2004., 02:13

Molim. :shock: Ccc... Ta dva podforuma: Ona trazi njega i On trazi nju su davno propali... Niko ozbiljan tamo ne odlazi. Bolje je traziti ljubav u RL. Osim toga Snezo seti se sta si meni pricala pre par meseci o net ljubavima.Da, i dalje tako mislim :wink:

Moram ti reci da sam dosao do istog zakljucka. ;) Sto se toga tice, bila si u pravu i dalje si u pravu (nadam se :P).

Snezna_kraljica
24.12.2004., 02:13
Jer to ono sta bismo zeleli da postanemo kad porastemoIzvini, ali mnoge moje vrsnjakinje odgovaraju upravo ovom opisu! Tako da je to sasvim realno i moguce! :P

inspirion
24.12.2004., 02:15

Moram ti reci da sam dosao do istog zakljucka. ;) Sto se toga tice, bila si u pravu i dalje si u pravu (nadam se :P).

Recite mi sta to?

Pera_Zdera
24.12.2004., 03:15
Pa definitivno mislim da bi ti se mnogi javili da se okacis u Ona trazi njega, neki zbog 3-ke, neki zbog plave kose, ali i neki zbog neceg treceg...

Pera_Zdera
24.12.2004., 03:23
Kad kazem pauzu, tako i mislim. Pauza... Od veza uopste. Uletanje iz veze u vezu ne podrzavam. Pogotovo jer onda jedan od partnera u novom saputniku trazi starog. Potrebno je neko vreme...
Eto i ja se slazem sa Iluzionistom... imam pojma...nemam pojma...

Pera_Zdera
24.12.2004., 05:57
A i ima ovde jos jedan fenomen, koji sam video x puta na ovoj krstarici. Vecina ljudi ovde da znaju da resavaju neke zivotne probleme imali bi svoje stabilne veze i ne bi ni bili na krstarici. Jedino sto znaju da kazu je -raskini! Uvek to kazu za bilo koji problem da nastane. Ujedno to je i najlakse... linija manjeg otpora...kao i svako pravo dete sto bi uradilo.
Ti koristi svoj mozak i svoje srce - zaebi savete sa strane.

Steffan
24.12.2004., 10:48
Mozda stefi moze dati sve od sebe da ti otera tugu?Ima on devojku, nemoj tako... :wink:
Ume da mi otera tugu, ali na drugi nacin, jer je veoma vedar i uvek dobro raspolozen.

Ovo je prokleta laz!! :x sada sam bas nesto tuzan.. :( a kada sam tuzan onda sam i besan.. :? doduse jos uvek ne placem... :roll: ali ko zna, dug je dan pred nama... :wink: jedanput mi se Snezna rasplakala preko telefona, bila mi je tada mnogo simpaticna... hahahhaha ej sada mi je vec malo bolje.. :P

Steffan
24.12.2004., 10:56
Vala da znas! Pre Steffana, samo sam se sa njim upoznala, jer mi se jako dopao (ima on mnoge kvalitete, ako ne posmatramo njegov odnos prema meni). Ocigledno sa mnom nesto nije kako treba! :lol:

hahahahahahahah pa sta ti ja to radim?!?!?! Ili je problem sto nista ne radim!?!? :wink: hahahahaha :lol: ajde, necemo sad preko neta o nasem odnosu.. ti mali egzibicionisto... :P

Steffan
24.12.2004., 11:06
Inace sto se same teme tice... ja u potpunosti razumem hm, Crnogorca.. i slazem se sa njim... uvek sam ga i podrzavao... da sam na njegovom mestu verovatno bih isto pobegao kod mame na par nedelja... ne znate vi Sneznu, djavo je ona jedan... :wink: meni je iskreno zao coveka.. da samo znate sta sve trpi jadnicak... hahahahhahah :lol:

Tommy_V
24.12.2004., 11:13
znači situacija mi deluje krajnje konfuzno. naime, posle 2 godine, da se ne upoznaš sa roditeljima njegovim. :?

ja ti predlažem da iduću novu godinu dočekaš sa prijateljicama na tajlandu ili tako negde... daleko od njega, kako ti ne bi nedostajao. naravno, na vreme ga obavesti da ćeš ići pa... neka on vidi šta će i kako će. :evil:

ako neće da te vodi sa sobom, onda zašto se ti ne bi provela tako dobro da će poželeti svaki put da ide sa tobom.

što se tiče razloga:
bez izvinjenja i bez obrazloženja - neke stvari jednostavno uzmeš i završiš.

ja bih se osećao uvređeno i to bi stavio do znanja toj osobi.

Nina2
24.12.2004., 12:16
A i ima ovde jos jedan fenomen, koji sam video x puta na ovoj krstarici. Vecina ljudi ovde da znaju da resavaju neke zivotne probleme imali bi svoje stabilne veze i ne bi ni bili na krstarici. Jedino sto znaju da kazu je -raskini! Uvek to kazu za bilo koji problem da nastane. Ujedno to je i najlakse... linija manjeg otpora...kao i svako pravo dete sto bi uradilo.
Ti koristi svoj mozak i svoje srce - zaebi savete sa strane.

Otkud tebi zakljucak da svi koji smo na krstarici imamo neresene zivotne probleme ili da nismo u vezi? Ne gledaj ljude kroz sebe 8)

etotako
24.12.2004., 12:34
Slusaj ti Pero ... ja nisam rekla da raskine, nego da prica sa njim... posto sa njim ima problem, a ne sa nama...

I ja ne bezim, cisto da naglasim... ja sam na nogama cak i kada me nokautiraju...

Pera_Zdera
24.12.2004., 13:45
Slusaj ti Pero ... ja nisam rekla da raskine, nego da prica sa njim... posto sa njim ima problem, a ne sa nama...

I ja ne bezim, cisto da naglasim... ja sam na nogama cak i kada me nokautiraju...
Slatka si kad se naljutis :lol: ... a i kad se ne naljutis, al to nije sad u kontekstu.

Pera_Zdera
24.12.2004., 13:48
Otkud tebi zakljucak da svi koji smo na krstarici imamo neresene zivotne probleme ili da nismo u vezi? Ne gledaj ljude kroz sebe 8)
Vazi Nina, primljeno k znanju. :wink:
Samo mi je jadno da gledam vampire zeljne da zariju svoje zube u mlado neiskusno meso, pa makar to kostalo i jedne dobre veze i ljubavi. Mada moram priznati da neki vampiri to rade sa stilom i pametno a neki bas prsto, providno i neukusno.

AllPacino
24.12.2004., 13:54
familija uvek na prvom mestu....posebno za nas kojima je krs i kamen u srcu i krvi...crnogorce i hercegovce...kad god sam bio slobodan za to sto zovu docek nove godine bio sam kuci kod svojih...zato sto to njima puno znaci,a meni ne znaci nista ni taj dan ni taj docek...svejedno da li sam kuci ili na nekom splavu ili u autobusu...zadnjih 5,6 godina uvek radim za ng tako da se taj problem sam resava...i to je jos jedan razlog sto nikad u zivotu nisam bio u vezi za ng...opterecuje me sve to planiranje...gde s kim kako...ovako ili radim ili sam kuci...i problem resen...a to sto tvoj decko uvek ide kod svojih za ng nije nista cudno...i sto te jos nije upoznao sa familijom...sta ima da te upoznaje...upoznace te kad bude "resio"...inace nece nikada...ili ima kuci neku drugu...haha...u zivotu nisam upoznao devojku sa mojima...sta ima ona da se upoznaje sa njima...a ove iz bgd pate za tim...budem sa devojkom dva dana u vezi i odmah me vodi kod njenih da se upoznamo...uvek sam imao osecaj da hoce da me "veze" preko tog upoznavanja...i moram stalno da glumatam kako sam fini i kulturan pred njenim...a zabole me jedna stvar za sve njih zajedno u kompletu s njom...e,taj ima da te ostavi brzih dana...samo ima da cujes kako se ozenio za novu godinu...

Nina2
24.12.2004., 14:07
Samo mi je jadno da gledam vampire zeljne da zariju svoje zube u mlado neiskusno meso, pa makar to kostalo i jedne dobre veze i ljubavi. Mada moram priznati da neki vampiri to rade sa stilom i pametno a neki bas prsto, providno i neukusno.

Eh sad, ne preterujmo. Da je dobra veza i prava ljubav u pitanju njemu ne bi ni palo napamet da je ostavlja samu za novogodisnje vece dve godine zaredom i ignorise njene molbe da bude sa njim. Da li bi ti to uradio devojci koju zaista volis? Da li bih ja to uradila momku koga zaista volim? Ne, ostala bih to vece sa njim jer bi mi znacila njegova sreca (jer kad je on srecan srecna sam i sama) i otisla kuci sledeci dan. Ljubav nije uzimanje, ljubav je primanje i davanje i pre svega, ljubav je puna kompromisa ako zelimo da zaista uspe.

random_cloud_form
24.12.2004., 14:09

reci mi kakav je seks u vasoj vezi?
i posle koliko vremena idenja je do njega doslo

Pera_Zdera
24.12.2004., 14:16

Eh sad, ne preterujmo. Da je dobra veza i prava ljubav u pitanju njemu ne bi ni palo napamet da je ostavlja samu za novogodisnje vece dve godine zaredom i ignorise njene molbe da bude sa njim. Da li bi ti to uradio devojci koju zaista volis? Da li bih ja to uradila momku koga zaista volim? Ne, ostala bih to vece sa njim jer bi mi znacila njegova sreca (jer kad je on srecan srecna sam i sama) i otisla kuci sledeci dan. Ljubav nije uzimanje, ljubav je primanje i davanje i pre svega, ljubav je puna kompromisa ako zelimo da zaista uspe.
Ovo si stvarno jako lepo rekla i skroz se slazem sa tobom.
Ali ima tu jos jedna dimenzija - generacijska. Ja ne znam koje si ti god, ali kontaj malo i njihove godine, nisu oni bas tako samostalni i nezavisni kao neki od nas pa da sve odluke na ovom svetu mogu sami da donose. A i za neke stvari treba pripremiti teren. Mada i ja bi je ili poveo, a jos vise - ko sisa matorce - ostao u BG-u sa njom, ali ja nisam on, a ona sama odlucuje.

AllPacino
24.12.2004., 14:18
nije to problem...nego je problem sto sve devojke misle da one moraju da budu centar sveta...boze mili..pa ne moze devojka da bude najvaznija na svetu...a jos teze pada kad dodje do price posle ng...a onea mora da kaze kako je bila bez decka za ng...i kako ce svi da pomisle kako joj je decko seljak sto je proveo tu noc sa svojima...i kako je ne yebe dva posto ...ostavio je samu za ng...to je problem...

slatko volim :))
24.12.2004., 14:25
nije to problem...nego je problem sto sve devojke misle da one moraju da budu centar sveta...boze mili..pa ne moze devojka da bude najvaznija na svetu...a jos teze pada kad dodje do price posle ng...a onea mora da kaze kako je bila bez decka za ng...i kako ce svi da pomisle kako joj je decko seljak sto je proveo tu noc sa svojima...i kako je ne yebe dva posto ...ostavio je samu za ng...to je problem...

ma daj molim te, ona hoce da doceka Ng sa deckom i odmah- "centar sveta"!!! ma daj ne lupaj gluposti!!
i moj decko nije iz bgd-a, pa kad bi mi rekao da ide kuci za ng ja bih rekla-ok, idi, ako neces da me vodis- ne moras!!" al' zato ako odem sa drugaricama na docek i upoznam nekog drugog decka, nema zasto da se ljuti!! ko mu je kriv sto je otisao i ostavio me!!!
zato te sestro ja potpuno razumem, i ja bih popi*dela da me ostavi za Ng!!!!

Nina2
24.12.2004., 14:26

Aha..a drugacije bi bilo da je devojka ta koja hoce da bude sa svojima za NG a momak taj koji se zali ovde na tu njenu odluku? Nesto mi govori da bi onda drugacije pisao.
Mislim da je vreme da prekinemo sa tim 'one, on', nismo sve iste niti ste svi isti na kraju krajeva. Prosle godine sam ja htela da slavim ng u nekom drustvu, u gradu a moj decko je zeleo da slavimo samo nas dvoje, kuci. Sta sam trebala da uradim? Da kazem e znas, ja cu u grad a sto ti dizes frku oko svega toga, pa to je samo obicno vece. Pristala sam na to sto je on predlozio jer mi je bilo bitno da ga usrecim i isto tako bitno da to vece provedemo zajedno. Na kraju je to vece ispalo mnogo lepse nego bilo koja NG ranije koju sam slavila sa momkom u drustvu.
Kapiram ja sve to oko porodice, i moja zivi u srbiji pa jedva cekam da ih vidim. Ali ipak, ako nekog volim i sa njim sam dve godine, ne bih imala srca da ga tako odbacim u stranu. Uvek postoji kompromis.

AllPacino
24.12.2004., 14:41
to je noc kao i svaka druga...zurka...provod...samo sto se o drugim zurkama ne prica po dva meseca...i ne pita te trista pedeset ljudi sutradan gde si bio za ng...i sa kim...i gde...itd...i sta si obukla...i sta ti je kupio decko...i kako ti je decko bio obucen...a ovako e da je propituju sto on nije bio s njom..i sto nije nju poveo kuci...a idu dve godine...i kako to...i zasto to...i ona to zna da ce tako da bude...i zato je popi*dela...ona je bre poludela zbog sutradan ...a ne zbog te noci...sto.?.ne moze da nadje neku ludu zurku i provod i bez njega,jel...ne moze djavola...ali kako sutra da istrpi sva ta propitivanja...tesko...kad pocnu price drugarica...sve bile sa deckom...pa joj on rekao ovo..pa rekao ono...pa plesali..pa otisli da....ha...a ona ce da kaze...culi smo se telefonom tacno u 24...prvi mi je cestitao...bedno...prica najvise boli..

Tommy_V
24.12.2004., 14:44
ma... prava bol je nova godina bez vanilica! to je ono - da neprijatelju ne pozelis!

Nina2
24.12.2004., 14:45
ma... prava bol je nova godina bez vanilica! to je ono - da neprijatelju ne pozelis!

A tek bez krofnica 8)

AllPacino
24.12.2004., 14:50
ova ng ce da bude kao i svaka druga...pijemo...radimo...mislim na moju profesiju...skupljamo baksis...klepamo...i negde oko tri,cetiri ujutru...pokupis neku koja je na docek dosla bez decka...i do tada se provodila...pa se oko tri ubedacila sto je sama...vrlo..vrlo..lak plen...kao npr ova sto je pocela ovu temu....

Tommy_V
24.12.2004., 14:52

A tek bez krofnica 8)

:cry: :cry: :cry: :cry: ne pominji mi to...

da li si znala da je nedostatak krofni u ishrani razlog i osnova svakog svetskog konflikta...?!

Nina2
24.12.2004., 14:55

A tek bez krofnica 8)

:cry: :cry: :cry: :cry: ne pominji mi to...

da li si znala da je nedostatak krofni u ishrani razlog i osnova svakog svetskog konflikta...?!

Zastrasujuca istina 8)

Gema69
24.12.2004., 16:28
buduci da je Crnogorac, :roll: :roll: :roll:

Hellen
24.12.2004., 16:54
Hellen...ne...ne moze...ali...kako je samo...ma ne.....nemoguce da je Igracina :D

:lol: :lol: :lol: Пссссст...не морају сви да знају! :wink:

Kazanova
24.12.2004., 18:09
NIJE VALJDA SPLACINA?! KAZITE MI DA NIJE ISTINA! SLAZITE ME, MOLIM VAS!

Ja@ti
24.12.2004., 19:14

E, pa, bas sam besna! :evil: Znam da je to sebicno, ali i on je sebican prema meni….ne znam da li si uspela da resis u medjuvremenu ovaj problem ako nisi ja te pitam sledece: da li si ti sela i popricala sa njim o tim tvojim osecajima :evil: koji se bude pri pomisli da ce sa dragom mu mamom ( a svi su oni mamini sinovi)da provede novu godinu? nema razloga da se komentarise da li je to u redu ili nije u redu, to tebe cini jos osecajnijom :evil: i nema nikakvog uticaja na resenje cele situacije. znaci, sedni sa momkom i popricaj otvoreno, ali potpuno otvoreno koliko te cela situacija rastuzuje i koliko ti je stalo da bas sa njim budes za docek pa onda vidi kakva ce njegova reakcija biti.i,drzim ti palceve :lol:

kojote
24.12.2004., 19:24
Mesaj, Bebo Slatka, neprestano mesaj!
Mesati, premazati, da bude gussto, smessa je to, kora, zatim dobro zamesi, umesi, rasporedi, pomesaj, zagrej, bre!
...i...ostavi da se ohladi. :wink:

T_REX
24.12.2004., 19:35
E,ćero da ti kaže jedan čika sremac ODYEBI TU PEDERČINU!Jer ako sa 25.g. trči za maminom suknjom trčaće i sa 50,garant.A ako si zle sreće mama će mu da doživi bar 100.g.A tu su i ona 3 razloga zašto je bog CRNOGORACCCCCC. :cry: :wink: :lol:

kojote
24.12.2004., 20:05
...Dočekuje sa novim, pravim čovekom.
P.S. On ima 35 godina :roll:
8)

Hellen
24.12.2004., 21:28

Ех, Казанова, па ти си бар сведок целе моје идиле са Играчином! :wink:

goodday
24.12.2004., 21:33
uhuhu...Mr. Big...
just tell me that his real name isnt D ick

slatko volim :))
24.12.2004., 21:34
A ko kaze da ce crnogorac da za docek bude sa MAMOM kod kuce?! ma kako da ne...Pre ce biti da ce da bude u nekoj diskoteci, sa 2 druga i 5 mobilnih telefona

goodday
24.12.2004., 21:42
A ko kaze da ce crnogorac da za docek bude sa MAMOM kod kuce?! ma kako da ne...Pre ce biti da ce da bude u nekoj diskoteci, sa 2 druga i 5 mobilnih telefona
druga?...mislish fixna??

Milena26
24.12.2004., 23:54

Ne mislim da je decko ne voli ako zeli da ode u cg. Ja npr. volim svog momka ali zaista nemam nista protiv da ng slavimo odvojeno. Ne smatram da je nesto posebno bitno da prelazak iz 31.12. u 1.1. docekamo zagrljeni. Ako ce on biti srecan ako ode da vidi roditelje neka ide. Druga je stvar ako ces ti biti jako nesrecna ako ne bude sa tobom.

tanjaimisa
25.12.2004., 00:00

Ne mislim da je decko ne voli ako zeli da ode u cg. Ja npr. volim svog momka ali zaista nemam nista protiv da ng slavimo odvojeno. Ne smatram da je nesto posebno bitno da prelazak iz 31.12. u 1.1. docekamo zagrljeni. Ako ce on biti srecan ako ode da vidi roditelje neka ide. Druga je stvar ako ces ti biti jako nesrecna ako ne bude sa tobom.Ma daj ide da vidi roditelje koliko ima godina 12-13,ide da se odvali od alkohola,da sa ortacima(ortakinjama)prodiskutuje zbivanja u prosloj i planove za sledecu godinu ...? Ma ko jos veruje u Deda Mraza

Snezna_kraljica
25.12.2004., 11:53
8) Pa, da je novi, i nije bas.... Mislim, 35 godina, bre.. :?

Nina2
25.12.2004., 12:31

Ne mislim da je decko ne voli ako zeli da ode u cg. Ja npr. volim svog momka ali zaista nemam nista protiv da ng slavimo odvojeno. Ne smatram da je nesto posebno bitno da prelazak iz 31.12. u 1.1. docekamo zagrljeni. Ako ce on biti srecan ako ode da vidi roditelje neka ide. Druga je stvar ako ces ti biti jako nesrecna ako ne bude sa tobom.

Ma neee, postavila je temu zato sto je izuzetno srecna zbog te njegove odluke 8)

SINDI
25.12.2004., 13:31
cccc.....oces da se vredjamo? :twisted:

Kazanova
25.12.2004., 14:41

Ех, Казанова, па ти си бар сведок целе моје идиле са Играчином! :wink:

Uh, zaboravio sam da ti volis Crnogorce... nego, mislio sam, kako ima mnostvo tema na istoriji, verovatno ima i mnostvo zena.

A sto nema tvoje velike ljubavi? Niste valjda, posle velike romanse i strasti prekinuli a njega to sad pogodilo?

Da splacina, mozda, ne pati?

Snezna_kraljica
25.12.2004., 14:47
i posle koliko vremena idenja je do njega dosloSex.. Hm. Bolna tema. Odnosno - nemamo ga, niti smo ga imali. ali imamo neke slternativne vidove, kao sto vec rekoh na jednoj temi i intimnosti nam zaista ne nedostaje.
A vatanje je pocelo posle ... hm - 9 meseci od pocetka veze.

Ajd sad, opravdajte ga time... Ali, njemu nista ne fali, verujte mi. :P

Snezna_kraljica
25.12.2004., 14:48
cccc.....oces da se vredjamo? :twisted:Izvini, ali ovo je upuceno - iskljucivo njemu 8)
Sa druge strane - ja 20, a taj "novi covek" 35... Malo je preterano, je li? :wink:

limunada
25.12.2004., 15:44
Predlazem ovo za temu godine... 8) 15 strana za dva dana... :wink:

Snezna_kraljica
25.12.2004., 15:51
to je noc kao i svaka druga...zurka...provod...samo sto se o drugim zurkama ne prica po dva meseca...i ne pita te trista pedeset ljudi sutradan gde si bio za ng...i sa kim...i gde...itd...i sta si obukla...i sta ti je kupio decko...i kako ti je decko bio obucen...a ovako e da je propituju sto on nije bio s njom..i sto nije nju poveo kuci...a idu dve godine...i kako to...i zasto to...i ona to zna da ce tako da bude...i zato je popi*dela...ona je bre poludela zbog sutradan ...a ne zbog te noci...sto.?.ne moze da nadje neku ludu zurku i provod i bez njega,jel...ne moze djavola...ali kako sutra da istrpi sva ta propitivanja...tesko...kad pocnu price drugarica...sve bile sa deckom...pa joj on rekao ovo..pa rekao ono...pa plesali..pa otisli da....ha...a ona ce da kaze...culi smo se telefonom tacno u 24...prvi mi je cestitao...bedno...prica najvise boli..

Znas sta... Ti bas imas neke predrasude, cini mi se. Evo kakvo je stanje kod mene: Ja imam hronicnu potrebu da ljudi koje volim budu uz mene. I mislim da tu nema mesta za licemerje tipa "jao, sta ce onaj tamo reci sto on nije sa mnom" i slicne gluposti. Dok god sam ja srecna nije mi vazno kako me drugi vide i sta me pitaju.

iluzionista
25.12.2004., 15:51
Predlazem ovo za temu godine... 8) 15 strana za dva dana... :wink:

Prihvaceno. :lol:

Joj, kad je, za 9 meseci (negde tamo duboko u 2005oj), iz zaborava izvuce neki novi clan... :lol: Ko zna gde ce akteri cele ove price biti. 8) Bice ono: "Odakle si samo ovo izvukao?! shock" :P :lol:

Cekam kuma
25.12.2004., 15:54
Posto je ocigledno da njemu mama igra glavnu ulogu u zivotu, moraces sa njom da porazgovaras, za sada putem telefona, a kasnije i uzivo. Objasni joj da neces da ga prozderes i iseres za Novu g. i vratis joj ga onako usranog, nego da ce to biti chista romantika,ne? :wink:

iluzionista
25.12.2004., 15:59
Evo kakvo je stanje kod mene: Ja imam hronicnu potrebu da ljudi koje volim budu uz mene. I mislim da tu nema mesta za licemerje tipa "jao, sta ce onaj tamo reci sto on nije sa mnom" i slicne gluposti. Dok god sam ja srecna nije mi vazno kako me drugi vide i sta me pitaju.

Sasvim normalna stvar. ;) Nazalost, ima ljudi koji i nisu toliko otvoreni za tu bliskost. Ali, u vecini veza (bar bi trebalo da) postoji to osecanje medjusobne pripadnosti

A, to je i najvaznije. ;) To, da si ti srecna. Boli te uvo za druge.

Izadji sa drugaricama, provedi se za novu... Ova situacija sa njim ce te uciniti samo zrelijom. ;) Pa, posle toga 2005-te, polako da i nadjes nekog. :) Kad budes bila spremna za to. ;)

vucica!
25.12.2004., 16:56
Posto je ocigledno da njemu mama igra glavnu ulogu u zivotu, moraces sa njom da porazgovaras, za sada putem telefona, a kasnije i uzivo. Objasni joj da neces da ga prozderes i iseres za Novu g. i vratis joj ga onako usranog, nego da ce to biti chista romantika,ne? :wink:
:wink: Majstore

Snezna_kraljica
25.12.2004., 17:48
Evo, razgovarali smo o tome. On mi je, recimo, rekao neke prihvatljive razloge. I znam da njemu mnogo znaci kad ode kuci.
Dooooooobro....... Videcemo.

Nameravam da izadjem sa drugovima (tj. vise drugovima nego drugaricama), ali i oni su bas neorganizovani! Kaze jedan drug, imamo vise opcija: pank zurka (ne, hvala...), trg (takodje: ne, hvala...) i - sedeljka u kuci :lol: , sto je, kaze, malo verovatno, jer ce mu roditelji biti u kuci. Hm. Steta. Nadam se da ce se pojaviti i neka bolja varijanta.

Snezna_kraljica
25.12.2004., 17:55
Pa definitivno mislim da bi ti se mnogi javili da se okacis u Ona trazi njega, neki zbog 3-ke, neki zbog plave kose, ali i neki zbog neceg treceg...Covek nekako odmah pocne da laze da bi se drugima u toj situaciji predstavio u sto boljem svetlu, zar ne?
Nisam visoka mnogo, nisam plavusa, a svakako ne bih dala svoje "dimenzije" ovde. Sto, automatski, znaci i da mi se ne bi mnogo ljudi javilo, zar ne?
Ako malo bolje pogledate, kakvi su oglasi na tom podforumu? Sve neke super, ekstra, mega, giga ribe, i muskarci koji se na takve oglase lepe kao ludi. Sta bih ja radila tamo, ne zelevsi da kazem svoje proporcije, seksualno umece i ostalo? Ko bi se na to javio?

No, dobro, ovo je samo pretpostavka, sta bi bilo kad bi bilo. Ali, nece biti, jer, kao sto rekoh, ne volim takva upoznavanja.
Tra-la-la.. :roll:

raindog
25.12.2004., 18:14
i posle koliko vremena idenja je do njega dosloSex.. Hm. Bolna tema. Odnosno - nemamo ga, niti smo ga imali. ali imamo neke slternativne vidove, kao sto vec rekoh na jednoj temi i intimnosti nam zaista ne nedostaje.
A vatanje je pocelo posle ... hm - 9 meseci od pocetka veze.

Ajd sad, opravdajte ga time... Ali, njemu nista ne fali, verujte mi. :P
nishta pre braka a? :lol:

e imam ja jedno pitanjce,pretpostavljam nebitno ali s obzirom na sve tvoje postove kojih se nachitah, tvojih prvo pricha o nevinosti, pa onda o tome kako si najzad postala 'ravnopravni chlan' ovog podforuma, fajtova sa Blondi i Gazdaricom oko orgazama (posle 56,4 dana uprazhnjavanja sexa),onda odlazaka kod frajera pre podne dok su njegovi na poslu... i bla, bla ti sad pishesh "nemamo sex-nismo ga nikad ni imali" :shock: pa sam se ja malo zbunila ... vodish dvostruki zhivot ili sam ja neshto opasno utripovala?
naime nije mi toliko neobichno shto se neko ne sexa posle dve godine veze, jer ipak nije ni sex najbitniji,ali ako vec ne postoji taj neki oblik poverenja, opushtenosti, i slobode u vezi da ti zhelish da se upustish u takav vid kontakta sa osobom koju volish, zashto onda ochekivati od njega bilo kakva odstupanja od njegovih zhelja i principa :?:

cLick - OR - Die
25.12.2004., 18:41
najbitniji,ali ako vec ne postoji taj neki oblik poverenja, opushtenosti, i slobode u vezi da ti zhelish da se upustish u takav vid kontakta sa osobom koju volish, zashto onda ochekivati od