Vidi punu verziju : Kad muskarac zakaze
**case-problem**Tratincica
23.12.2004., 18:01
Vodite ljubav, sve je lijepo, uzivate i odjednom...jao pao. Koji su razlozi da muskarac zakaze u toku seksa?
krvolok
23.12.2004., 18:08
Vrati se muž kući ?!?
Vodite ljubav, sve je lijepo, uzivate i odjednom...jao pao. Koji su razlozi da muskarac zakaze u toku seksa?
:wink: ili nije uzivao kako treba :lol:
ili si ga preoala :twisted:
23.12.2004., 20:47
Preoala?
On je inicirao sex i bio je bas uzbudjen. Kako onda da nije uzivao?
Snezna_kraljica
23.12.2004., 21:35
Preoala? ---> verovatno "prepala"
On je inicirao sex i bio je bas uzbudjen. Kako onda da nije uzivao? :P
:wink: hvala na korekturi :P pa naravno da sam mislila"prepala"bas ste sitnicari kad je u pitanju jedno slovo :P
ne znam onda sta je problem?da nema secer>>>>tada opada potencija :(
po statistici samo 16% muskaraca zakaze u krevetu iz nekih organskih/zdravstvenih razloga,
9% zbog starost(normalna pojava)
sve ostalo zato sto ima ljubavnicu!!!!
Snezna_kraljica
23.12.2004., 22:01
:wink: hvala na korekturi :P pa naravno da sam mislila"prepala"bas ste sitnicari kad je u pitanju jedno slovo :P
ne znam onda sta je problem?da nema secer>>>>tada opada potencija :(
po statistici samo 16% muskaraca zakaze u krevetu iz nekih organskih/zdravstvenih razloga,
9% zbog starost(normalna pojava)
sve ostalo zato sto ima ljubavnicu!!!!
Daj, nemoj biti tako iskljuciva:)
Ma, ja mislim da to ne mora nista da znaci ako se desi jednom. Mozda je imao naporan dan na poslu, mozda ga nesto muci....
naravno,salim se malo :wink:
u ljubavi i sexu treba se uzeti malo vremena i nista na brzaka.
prijatna atmosfera i slatki poljupci pa sve ostalo :oops: pa i ako se desi da mu se nece to je u glavnom zato sto muskarci misli da mi trazimo nesto
mnogo od njih pa ih je strah da ne urade nesto pogresno.
23.12.2004., 23:03
Kako sam brzo procitala i odgovorila na tvoj post Zona, tako sam te i pitala za znacenje rijeci. Nije sitnicavost, nego brzina.
Pa nadam se da je to slucajno desilo i da se nece ponavljati. Stalo mi je do njega pa mi se onda mota po glavi..sta je do toga dovelo, koji je razlog.
goodday
23.12.2004., 23:29
nikada nije bilo super i "jao pao"
bilo je "ja *****!!!"
i onda....yebi ga :?
Jedno je sigurno, uvek je za to kriva zena!
goodday
23.12.2004., 23:39
Jedno je sigurno, uvek je za to kriva zena!
ili bar mesecheva mena
Moze i to iako je cudno ime za zenu :twisted:
goodday
23.12.2004., 23:45
ne...to je konj na kog uvek tipujem...
elem....desi se
ali je sigurno da nije bio napaljen...bash...
toliko znam...
Kazanova
24.12.2004., 00:01
Desava se i neznanih razloga. Niko nije kriv, ako to pitas?
Shag Ivory
24.12.2004., 00:47
Ako mu se to desi, najbolje da (kao onaj BEG na frkaticnom topiku) - odmah podnese ostavku... ovaj, raskine...
Ma daaaajte... :lol: :lol:
goodday
24.12.2004., 00:48
Ako mu se to desi, najbolje da (kao onaj BEG na frkaticnom topiku) - odmah podnese ostavku... ovaj, raskine...
Ma daaaajte... :lol: :lol:
a-ha....kao a?
a da smo u japanu?
kurkete bato...
nek ti mach uvek bude prav...sajonara!
Shag Ivory
24.12.2004., 00:57
a-ha....kao a?
a da smo u japanu?
kurkete bato...
nek ti mach uvek bude prav...sajonara!
U Japanu su japanci, bato.... :lol:
vredan je to narod... :lol:
goodday
24.12.2004., 00:58
zut..zdrav..prav...
eto reshenja...oboj ga u zuto
random_cloud_form
24.12.2004., 12:14
Sto rece tosevski, muskarac gresi kada svoju uspesnost u seksu procenjuje kroz reakciju partnerke, to ga moze demotivisati i negativno uticati na njegovu potenciju. Ne treba potpadati pod partnerkin sud ni kad vas hvali ni kad vas kudi, drzati distancu od njenog suda.
I nikad ne zaboraviti da su zene tu da bi nam radile o glavi, manje ili vise, neke uvek, druge ponekad, trece redje. sto ne mora biti a priori lose. Pritisnuti i suzbiti njenu biovlast je dobro za oboje i za vezu.
Impotencija je zapravo musko povlacenje pred naletom zenske dominacije i pokusaja kontrole partnera… jer sam seksualni cin je ostao poslednje uporiste gde je jos uvek muskarac glavni iako iz serije seks i grad vidimo dokumentaciju jednog snaznog pokusaja da zena osvoji i ovo podrucje. Izgleda da je doslo vreme da zena svoj seks kao sredstvo dopuni i seksom kao zenskom imatacijom muskog nagona koji nema, tj seksom kao ciljem, kako bi muskarca potukla i u njegovom headquoteru, tj seksualnom cinu. To sve govori koliko njena biovlast danas divlja. Zena u svom osvajanju vlasti ima fokusiranost paznje na taj cilj poput nekog manijaka, totalno amoralno, hladno pristupa i bez imalo dileme. Zato muskarac mora nauciti da ne bude rob strasti jer tek tada postaje ravnorpavan u odnosu na zenu i moze se upustiti u interpolnu borbu.
chokolada
24.12.2004., 12:17
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
E randome dugo te nije bilo! Ja vec zaboravila kako se biovlada! :lol:
vucica!
24.12.2004., 12:21
Najbolje da upitas njega!
Mozemo ovde da filozofiramo i nagadjamo, ali jedino on zna pravi razlog. :roll:
Iskren razgovor uvek pali!!!
Ti si kriva
Sta da ti kazem
Istina boli
stefkem
24.12.2004., 12:53
Jedno je sigurno, uvek je za to kriva zena! MOJA BRIGO,PREDJI NA DRUGOGA...
random_cloud_form
24.12.2004., 13:43
Ti si kriva
Sta da ti kazem
Istina boli
tacno ona je kriva, ili bolje reci zasluzna, posto verovatno namerno pokusava da ga isfrustrira i time mu ugrozi samopostovanje cime ce ga uciniti podloznijim njenim zahtevima. a sve sto ce ona trebati da radi u toj vezi za njega je da bude tu, jer time mu kao mnogo cini i zrtvuje se.
ako nije tako ne vidim zasto bi otvarala temu, jedino mozda ako je neki zesci muskomrzac, ko zna...
NOclasic
24.12.2004., 14:24
Verovatno znate ovaj vic:
Pocne crnogorac da tuca ribu i padne mu, on je pogleda pa joj kaze - Aoooo jadna, a jel ti se ovo cesto desava!
Iznenadni pad?
U najvecem broju slucajeva je problem u glavi "zvezde padalice". Problemi mogu biti mnogostruki i razliciti kod pojedinaca - problemi na poslu, u kuci, napetost zbog bilo cega, prevelika zelja da se ne obruka, da pruzi najbolje, ljubomora itd, itd...
Pokusaj sama da otkrijes o cemu je. Normalno ako se ovo ponavlja previse cesto! Ako ne nema veze. Znas i najboljim domacicama se ponekad ne digne testo!!! :wink:
profesionalac-bgd
24.12.2004., 14:47
Niko nije savrsen... I najboljima se desava... :)
Ti si kriva
Sta da ti kazem
Istina boli
tacno ona je kriva, ili bolje reci zasluzna, posto verovatno namerno pokusava da ga isfrustrira i time mu ugrozi samopostovanje cime ce ga uciniti podloznijim njenim zahtevima. a sve sto ce ona trebati da radi u toj vezi za njega je da bude tu, jer time mu kao mnogo cini i zrtvuje se.
ako nije tako ne vidim zasto bi otvarala temu, jedino mozda ako je neki zesci muskomrzac, ko zna...
voleli biste vi da je zena uvek kriva>>>>dobro za
vas ego :lol:
ali fakt je da je frajer bio napaljen i svideo mu se pocetak :cry: nazalost masina zakazala :wink:
tanjaimisa
25.12.2004., 00:41
Sto rece tosevski, muskarac gresi kada svoju uspesnost u seksu procenjuje kroz reakciju partnerke, to ga moze demotivisati i negativno uticati na njegovu potenciju. Ne treba potpadati pod partnerkin sud ni kad vas hvali ni kad vas kudi, drzati distancu od njenog suda.
I nikad ne zaboraviti da su zene tu da bi nam radile o glavi, manje ili vise, neke uvek, druge ponekad, trece redje. sto ne mora biti a priori lose. Pritisnuti i suzbiti njenu biovlast je dobro za oboje i za vezu.
Impotencija je zapravo musko povlacenje pred naletom zenske dominacije i pokusaja kontrole partnera… jer sam seksualni cin je ostao poslednje uporiste gde je jos uvek muskarac glavni iako iz serije seks i grad vidimo dokumentaciju jednog snaznog pokusaja da zena osvoji i ovo podrucje. Izgleda da je doslo vreme da zena svoj seks kao sredstvo dopuni i seksom kao zenskom imatacijom muskog nagona koji nema, tj seksom kao ciljem, kako bi muskarca potukla i u njegovom headquoteru, tj seksualnom cinu. To sve govori koliko njena biovlast danas divlja. Zena u svom osvajanju vlasti ima fokusiranost paznje na taj cilj poput nekog manijaka, totalno amoralno, hladno pristupa i bez imalo dileme. Zato muskarac mora nauciti da ne bude rob strasti jer tek tada postaje ravnorpavan u odnosu na zenu i moze se upustiti u interpolnu borbu.Ma ajde bre ti podize IIIWW izmedju polova ,da se odreknem strasti -pa cemu onda se i upustati u sex .Neka njima da kako kazes jure vlast-ja cu da se zadovoljim ogromnom kolicinom testerona u krvi,i osecajem nirvane nakon dobre j_cine.Ti me izvesti kako napreduje tvoja rovovska borba.
Ma ajde bre ti podize IIIWW izmedju polova ,da se odreknem strasti -pa cemu onda se i upustati u sex .Neka njima da kako kazes jure vlast-ja cu da se zadovoljim ogromnom kolicinom testerona u krvi,i osecajem nirvane nakon dobre j_cine.Ti me izvesti kako napreduje tvoja rovovska borba.
E sad si mu rekla.....
random_cloud_form
25.12.2004., 02:00
Ma ajde bre ti podize IIIWW izmedju polova ,da se odreknem strasti -pa cemu onda se i upustati u sex .Neka njima da kako kazes jure vlast-ja cu da se zadovoljim ogromnom kolicinom testerona u krvi,i osecajem nirvane nakon dobre j_cine.Ti me izvesti kako napreduje tvoja rovovska borba.
nisam pozvao na odricanje od strasti, vec proracunato delanje, jednom recju, ne biti jadni napaljenik vec sto bi rekao Goleman - inteligentno upotrebiti emociju ili strast...
ne investirati ni promil svoje energije u pogresna resenja i ljude itd
Moj deka je uvek govorio
-Ako ona ume,može svako.
Kako je to pametan čovek bio :roll:
Eeee... Deka 8)