Vidi punu verziju : savrsen momak?
baby-blue
29.08.2003., 19:55
ima li ovdje momaka koji za sebe misle da su savrseni?
I da za to,naravno,imaju pokrice :wink:
uzaludnik
20.09.2003., 00:32
DA
baby-blue
20.09.2003., 00:36
mislis za sebe da si savrsen?
Mozes li mi reci zbog cega to mislis?
realni_snovi
27.09.2003., 03:30
naravno da ima.mozda nisi imala srecu da se licno uvjeris u to,isto kao i ja kada su u pitanju djevojke. trrazis licno za sebe nesto tako ili... :?:
baby-blue
04.10.2003., 17:38
ma cisto me zanima kako li moze izgledati momak koji za sebe misli da je savrsen...palo mi je to nesto na pamet.A ne bi bilo lose i da upoznam nekog takvog... :lol:
brdjanin
15.10.2003., 11:12
Visok 169 i 67 kilograma suvih misica. Intelegentan, domacice kazu "fin" a ja bih dodao i sportski gradjen. Stripljiv, tolerantan i zna da bude duhovit. Zanimanje: novinar a bavi se i slikastvom. Voli sport. Zar sve ovo ne izgleda kao prototip "savrsenog". Brdjanin
baby-blue
16.10.2003., 20:02
mozda..da si malo visociji...a da nemas sliku?
realni_snovi
21.10.2003., 05:09
pa ako zelis da upoznas nekog takvog ostavi mail da ti posaljem sliku,pa da cujem tvoj komentar :)
sta kazes na to :?:
brdjanin
23.10.2003., 14:01
Nemam sliku. Mogu da ti je urucim licno. Ali da ti opisem sebe: Lice ovalno, oci krupne crne, trepavice duge.. prava pjesma... :), obrve standard, nos standard, usne pravilne i kako poneke domacice kazu - primamljive(lijep detalj). Brada jaka sa tradicijom. Pozdrav! Brdjanin, Bratonozic :)
Chan Shaolin Si
30.10.2003., 11:30
Nemam sliku. Mogu da ti je urucim licno. Ali da ti opisem sebe: Lice ovalno, oci krupne crne, trepavice duge.. prava pjesma... :), obrve standard, nos standard, usne pravilne i kako poneke domacice kazu - primamljive(lijep detalj). Brada jaka sa tradicijom. Pozdrav! Brdjanin, Bratonozic :)
Prava crnogorska faca, njaljepsi smo momci na svijetu bre.
brdjanin
03.11.2003., 13:02
Prava crnogorska faca, njaljepsi smo momci na svijetu bre.[/quote]
U pravu si nema sto. Stvarno smo face. I mnogo smo skromni. Pozdrav
pa ako zelis da upoznas nekog takvog ostavi mail da ti posaljem sliku,pa da cujem tvoj komentar :)
sta kazes na to :?:
Je li dogovor jos uvijek vazi? :D
Nemam sliku. Mogu da ti je urucim licno.L Ali da ti opisem sebe: Lice ovalno, oci krupne crne, trepavice duge.. prava pjesma... :), obrve standard, nos standard, usne pravilne i kako poneke domacice kazu - primamljive(lijep detalj). Brada jaka sa tradicijom. Pozdrav! Brdjanin, Bratonozic :)PA KAD SI TAKO LEP,STA CE TI POZNANSTVA PREKO INTERNETA