PDA

Vidi punu verziju : A kako da Novosadjanke rese problem sa Novosadjanima?

Arwena
29.08.2003., 09:25
Pregledala sam temu podnazivom "Novosadjanke". Nosim svetle boje posto imam taman ten, ali ne spadam u praznoglave belo-roza sponzoruse. Posto mogu sebi da dozvolim da se oblacim kako se kad osecam, mogu Vam reci, momci moji dragi, da sam primetila da se Vi bas zestoko palite na mene u belo-roza, tacnije samo takve devojke za Vas postoje. A te su uglavnom onakve kako su ih devojke (SVAKA CAST, DRAGE Novosadjanke)u pomenutoj temi opisale: IQ= Sta je to...!? Vas problem nije u devojkama, nego u vasem poimanju lepog i privlacnog kod zene. Ima, hvala Bogu, mnogo lepih, pametnih i normalnih Novosadjanki, ali to za Vas nisu ribe, jer se ne oblace kao k..ve. Mislim da Vi imate problem sa Novosadhankama, jer dealujete sa pogresnim Novosadjankama. Naravno da ce Vas te gledati sa visine, pobogu, pa nemate koznu jaknu i rolku, kao i sve pripadajuce rekvizite. Devojke da li se slazete?

Mare
01.09.2003., 09:18
Naravno da ce Vas te gledati sa visine, pobogu, pa nemate koznu jaknu i rolku, kao i sve pripadajuce rekvizite. Aj sad procitaj svoje reci i reci ko ovde ima problem?

skrbina
04.09.2003., 07:52
Hm hM HM

Nice
04.09.2003., 08:20
Probleme sa novosadjankama kao i sa bilo kojim drugim devojkama mogu da imaju samo nesposobni i izkompleksirani. a devojke imaju problem druge vrste jer traze ono sto nemogu da dobiju ili ono sto i ne zasluzuju,naravno ,nisu sve takve . 8)

DOKONI UM
04.09.2003., 09:04
Probleme sa novosadjankama kao i sa bilo kojim drugim devojkama mogu da imaju samo nesposobni i izkompleksirani. a devojke imaju problem druge vrste jer traze ono sto nemogu da dobiju ili ono sto i ne zasluzuju,naravno ,nisu sve takve . 8)

Hmmm mali propust u skolovanju !!!

Arwena
04.09.2003., 10:55
Hm hM HM

Mare, pobogu brate, pa ja sam bila ironicna!!!! Ja sam prva koja nema problem sa koznim jaknama, htela sam samo da kazem da postoji veliki broj Novosadjanki koje tako razmisljaju, a problem Novosadjana je u tome sto im se takve najvise dopadaju! Kontas? Nemoj mene molim te u taj kos! Zelim javno izvinjenje :D

Arwena
04.09.2003., 10:56
Naravno da ce Vas te gledati sa visine, pobogu, pa nemate koznu jaknu i rolku, kao i sve pripadajuce rekvizite. Aj sad procitaj svoje reci i reci ko ovde ima problem?

Pogresan citat u gornjoj poruci, trebao je da bude ovaj, sorry

ZRENJANINAC
04.09.2003., 11:21
Ja bas volim Novosadjanke .... :)
i to ne isfolirane kao Arwena :lol: :lol:

pozdrav od .... Zrenjaninca

Iggy
04.09.2003., 19:16
Svi mi volimo novosadjanke!

Arwena
05.09.2003., 08:47
Ja bas volim Novosadjanke .... :)
i to ne isfolirane kao Arwena :lol: :lol:

pozdrav od .... Zrenjaninca

Zrenjaninac, nisam shvatila, da li sam ja sad to isfolirana ili nisam? Po tvom misljenju... Naravno.

ZRENJANINAC
05.09.2003., 09:12
Pa da li jesi ili nisi to bih ja zeleo da cujem od tebe licno .... i ?

Black dog
05.09.2003., 13:42
[quote="Arwena"]Pregledala sam temu
Ma imaš pravo skroz, živim u ovom gradu i volim da šetam i posmatram masu. U poslednje vreme čini mi se da su sve devojke klonovi Nataše Bekvalac. Pitam se gde mogu da naletim na devojku a da joj nije važno koja kola vozim i koliki račun imam?

Drake
06.09.2003., 11:32
Recite mi gde da sretnem novosadjanke koje nisu "klonovi Natase Bekvalac",koje recimo slusaju , Stonse , Van Morisona ili recimo Majls Devisa. Ako postoji takvo mesto da li tamo ima sanse da mi "plus" bude to sto citam tekstove Teofila Pancica, Petra Lukovica, ne vozim kola i zavrsavom masinstvo?

Arwena
08.09.2003., 14:28
Teeeeesko, brate!
takvog mesta nema, takve devojke su se povukle u misiju rupicu, posto nemaju gde da izadju. Evo recimo ja... Ne izlazim nigde, slusam dobru muziku kod kuce, ili pak nesto citam. Stvarno, to mi se vise isplati. U izlasku samo potrosim brdo para ni za sta. Mozda neko drugi moze da pomogne nasem prijatelju?

DOKONI UM
10.09.2003., 08:36
Nema pomoci !!!

Probaj sa FOXTROTOM kod Elektro skole.
Ako ni tamo nije dobro. Zavrsavaj fax pa se zeni !!!

Max
10.09.2003., 20:57
Cinjenica je NS grad sa najvecim brojem farbanih plavusa, koje se trude da sto vise izgledaju kao nasa sugradjanka Natasa Bekvalac. I mora se priznati da u tome uspevaju. To su uglavnom deca od po 15-16-17 godina, znaci krenule u srednju ili tu druga godina iste, pa su u tom dobu nasle da propagiraju neki seksi imidz, sto moze biti privlacno samo nekom matorom perverznjaku i pedofilu. I obavezno slusaju domacu estradu( Grand, Shity, BK-sound). Za normalnu devojku, koja se prikladnije oblaci i slusa dobru mjuzu u ovom gradu nema mesta. A novosadjani, koji teze tome da setaju jednu takvu, nemaju zasto da se bune, jer su doticne(plavusice) kako bi nas narod rekao:"Na izvol'te".

milost
16.09.2003., 16:25
Teeeeesko, brate!
takvog mesta nema, takve devojke su se povukle u misiju rupicu, posto nemaju gde da izadju. Evo recimo ja... Ne izlazim nigde, slusam dobru muziku kod kuce, ili pak nesto citam. Stvarno, to mi se vise isplati. U izlasku samo potrosim brdo para ni za sta. Mozda neko drugi moze da pomogne nasem prijatelju?Nije tacno da nema.Ja sam licno za "Tremu",u pozoristu,ili "Sterijino pozorje",iza pozorista.Veoma su prijatna mesta,i uglavnom izlaze studenti,koji ipak imaju malo mozga.Devojke su veoma prijatne.

Decky_Nis
25.02.2005., 01:46
Pregledala sam temu podnazivom "Novosadjanke". Nosim svetle boje posto imam taman ten, ali ne spadam u praznoglave belo-roza sponzoruse. Posto mogu sebi da dozvolim da se oblacim kako se kad osecam, mogu Vam reci, momci moji dragi, da sam primetila da se Vi bas zestoko palite na mene u belo-roza, tacnije samo takve devojke za Vas postoje. A te su uglavnom onakve kako su ih devojke (SVAKA CAST, DRAGE Novosadjanke)u pomenutoj temi opisale: IQ= Sta je to...!? Vas problem nije u devojkama, nego u vasem poimanju lepog i privlacnog kod zene. Ima, hvala Bogu, mnogo lepih, pametnih i normalnih Novosadjanki, ali to za Vas nisu ribe, jer se ne oblace kao k..ve. Mislim da Vi imate problem sa Novosadhankama, jer dealujete sa pogresnim Novosadjankama. Naravno da ce Vas te gledati sa visine, pobogu, pa nemate koznu jaknu i rolku, kao i sve pripadajuce rekvizite. Devojke da li se slazete?
Ups ovo je pitanje za cure :D :D :D

Decky_Nis
24.05.2005., 04:40
Znam ja pocnite da prilazite momcima i oni ce vam biti vecito zahvalni jer svako voli kada se cura potrudi oko muskarca. Kada cura povuce prvi potez sve ostalo oko muvanja momak obavlja garantujem (osim ako nije neki stidljivi momak naravno). Pa budite drugacije od drugih devojaka iz Srbije budite.... novosadjanke 8) 8) 8)

Aleksej_BASO
25.05.2005., 21:14
Teeeeesko, brate!
takvog mesta nema, takve devojke su se povukle u misiju rupicu, posto nemaju gde da izadju. Evo recimo ja... Ne izlazim nigde, slusam dobru muziku kod kuce, ili pak nesto citam. Stvarno, to mi se vise isplati. U izlasku samo potrosim brdo para ni za sta. Mozda neko drugi moze da pomogne nasem prijatelju?

C,C,C, zlato mamino.... Kako je ona dobrica...

Aleksej_BASO
25.05.2005., 21:17
Recite mi gde da sretnem novosadjanke koje nisu "klonovi Natase Bekvalac",koje recimo slusaju , Stonse , Van Morisona ili recimo Majls Devisa. Ako postoji takvo mesto da li tamo ima sanse da mi "plus" bude to sto citam tekstove Teofila Pancica, Petra Lukovica, ne vozim kola i zavrsavom masinstvo?

Jel znate koje je osnovno mehanicko sredstvo koje sexualno uzbudjuje novosadjanku?

Mercedes dzip, da ne kazem M klasa

nsbee
25.05.2005., 22:34
Bez uvrede Aleksej, ali sudeci po tvojim postovima Novosaadjanke su te zesce iscepale do sada...
Zasto jednostavno ne mozes da se zavitlavas kao i vecina na forumu?
Ovako kad pokazes da te nesto POGADJA (konkretno, m-z NS-NS odnosi), ne valja... za tebe

underwater
25.05.2005., 22:40
Ako postoji takvo mesto da li tamo ima sanse da mi "plus" bude to sto citam tekstove Teofila Pancica, Petra Lukovica...

...blago tebi kad su ti njih dvojica glavni "plusići" u životu... :roll:

HEMI 426
25.05.2005., 22:44
Bez uvrede Aleksej, ali sudeci po tvojim postovima Novosaadjanke su te zesce iscepale do sada...
Zasto jednostavno ne mozes da se zavitlavas kao i vecina na forumu?
Ovako kad pokazes da te nesto POGADJA (konkretno, m-z NS-NS odnosi), ne valja... za tebe

pusti ga, super je lik,kapiram ga, ali je sa naselja...tamo je jos uvek glavna fora mlatnuti ribu motkom po glavu ( poslednji put je to uspelo pre 3000 godina ) :lol:

Mare
25.05.2005., 22:47
Nemoguće da je bio ozbiljan. Ja čitam Alan Forda.

storm cloud
25.05.2005., 22:50
Po hiljaditi put, :roll: :roll: :roll: ko misli da su sve Novosađanke tzv. klonovi Nataše Bekvalac, to je zato što samo takve primećuje. Da se ne lažemo, ko traži taj i nađe. Ko nalazi samo "klonove", "klonove" je i tražio.

Aleksej_BASO
26.05.2005., 00:31
Eh a sta je na limanu glavna fora?

Ono, Liman State?

:D :D :D :D

Ja kad vidim one zgrade na limanu 3 odmah se setim spice iz "Mucki".

A inace su me ribe iz ns napusile, sve devojke su mi do sada bile bar rodjene van ns, pa je stoga normalno da sam nezdovoljan, ah da zaboravio sam:

Imam grbu, visok sam 140cm, 150 kg sala, smrdim na 3 km, impotentan sam, nemam jedno oko, pa je to verovatno razlog to je pravi razlog za to... yebi ga...

Aleksej_BASO
26.05.2005., 00:37
Ambicije, ambicije...

Vlajda sam i sam kriv tome, obicno izlazim gde su dobre ribe, i doterane, a normalno je da takve ribe traze kes kolica,...

Zao mi je ali ja jednostavno ne mogu da odem u London, npr. ili slicna mesta (gradiliste)i da "muvam" nekog gabora... I jos pri tome misli "gabor sam ali bas zato nisam laka riba, moraces da se potrudis".

A? Jel tako bude? Jesam u pravu za London?

mens
26.05.2005., 01:49
Kazi, Alexej sa kim se ti svadjas? Sa kim uopste pricas? Jesi imao nekada problem sa imaginacijom?

Decky_Nis
26.05.2005., 02:46
Imam reseeeeenje :idea:
Kupi dzip 8)

HEMI 426
26.05.2005., 03:09
Neko hoce da kupi dzip?!?
Evo imam ja jednu ML "bozanu" na prodaju, malo je lupnuta inace je limarija k'o curica. Cena...naravno, sitnica, popust za clanove foruma. Idealan "picheci" auto... :lol:
http://www.autorodel.ch/Mercedes%20ML%20430055661.jpg

cao mala
26.05.2005., 09:31
cao svima, sto se tice novosadjanki one su za mene bile i ostale preterane devojke , kako po lepoti , ponasanju tako i po oblacenju.trenutno se nalazim u americi i recicu vam samo ovo , nemojte da kukate momci jer takve devojke necete naci nigde. to vam govorim iz licnog iskustva jer sam proputovao ceo svet ali nigde nije kao kuci. verujte mi na rec.jedva cekam da se vratim i to u avgustu , tada ce i n.s-u biti ludilo. pozdrav svim novosadjanima :wink: :wink: :wink:

DOKONI UM
26.05.2005., 09:34
Evo imam ja jednu ML "bozanu" na prodaju, malo je lupnuta inace je limarija k'o curica. Cena...naravno, sitnica, popust za clanove foruma. Idealan "picheci" auto... :lol:

Negoooo kaži mi jel lupan , nekada ? :shock:

mackica ns
26.05.2005., 09:43
Ma, kakavi, sad izaš'o ISPOD ČEKIĆA 8)

HEMI 426
26.05.2005., 10:45
Kazem ti, ma kupio ga neki lik svojoj cerki pa se njoj nije svidela boja i nije ga ni vozila i prodala ga je meni. Ja sam ga takodje malo vozio ali sam uspeo da ga "preoblikujem" jer sam u isto vreme jeo burek, pricao na mobilni,vozio 150 km/h, palio cigaru, mahao gariju kroz prozor dok mi je omiljena sponzorusa sedela u krilu :D Inace, auto je perfektan, da mi ne treba kesh nikad ga ne bi prodao. Inace, veoma je redak model, ima ih samo 2000 u NS :D :D :D

Aleksej_BASO
26.05.2005., 12:15
Kazi, Alexej sa kim se ti svadjas? Sa kim uopste pricas? Jesi imao nekada problem sa imaginacijom?

A KO JE TEBE STA PITAO?

Ili ti jedva cekas da se svadjaas sa nekim...

Decky_Nis
27.05.2005., 04:32

Djasvi mi se ima lepu liniju vidi se da je u voznom s r a nj u :)