Vidi punu verziju : Kruševac u 2005.godini
Loengrin
18.12.2004., 00:27
Na početku jedno pitanje: Kako Kruševljani dočekuju Novu 2005.Godinu i gde će najradije biti u ''najluđoj noći''i u dane Novogodišnjih i Božićnih Blagdana?
I drugo: Kakva su predviđanja,koji će događaj(ili događaji)obeležiti život u Kruševcu u idućoj,2005.Godini?
Da malo sagledamo život u Kruševcu i sa tog aspekta... :?
Ove godine nece mislim biti nista u centru a i bolje posto je bezveze jer malo ljudi izadje.
Ja cu verovatno sa par prijatelja i devojkama privatno da slavim kuci.
FaXcooL
25.12.2004., 17:48
Ne znam jos gde cu za ng ali je sigurno da u Kosmos necu... ne znam zasto su se svi primili tamo u ono podrumce... :roll:
Ako ne nadjem neko drugo mesto i ako se nista ne dogovorim sa mojima onda mi irc.krstarica.com ne gine sigurno :lol:
Loengrin
09.01.2005., 15:14
Kada govorimo o Kruševcu u 2005.godini,ne možemo zanemariti činjenicu da je za mnoge generacije ovo jubilarna godina.Proslaviće se do sredine ove godine mnoge godišnjice matura,od 5 do 50 godina.Pitanje glasi:nije li došlo vreme da se generacije ponovo pronađu i prigodno i dostojno obeleže svoj jubilej?
Ovde posebno mislim na svoju generaciju,koja će ove godine proslaviti 20 godina mature.Kada se danas prisećam te 1985.godine i dosadašnjih godišnjica,pa zatim pogledam u kakvim okolnostima očekujemo predstojeću godišnjicu,odmah zapazim da se upravo na mojoj generaciji ''prelomilo'' vreme.Jer,1985.godine su počeli veliki prelomi u svetu i kod nas,ti su prelomi kulminirali 1995. i 2000.godine,a ove će godine ući,čini se,u svoju konačnu završnicu.To se u mnogočemu odrazilo i na naš život i shvatanja o njemu.
Generacijo - iz Gimnazije,Tehničke,Ekonomske,pedagoške škole - javljajmo se,pronađimo se ponovo.Da dostojno obeležimo još jedan naš životni jubilej. :idea: Jer,to vreme dolazi,ili je uveliko došlo. :!:
MUCENICE....... vrlo vrlo pateticno :lol:
Kada govorimo o Kruševcu u 2005.godini,ne možemo zanemariti činjenicu da je za mnoge generacije ovo jubilarna godina.Proslaviće se do sredine ove godine mnoge godišnjice matura,od 5 do 50 godina.Pitanje glasi:nije li došlo vreme da se generacije ponovo pronađu i prigodno i dostojno obeleže svoj jubilej?
Ovde posebno mislim na svoju generaciju,koja će ove godine proslaviti 20 godina mature.Kada se danas prisećam te 1985.godine i dosadašnjih godišnjica,pa zatim pogledam u kakvim okolnostima očekujemo predstojeću godišnjicu,odmah zapazim da se upravo na mojoj generaciji ''prelomilo'' vreme.Jer,1985.godine su počeli veliki prelomi u svetu i kod nas,ti su prelomi kulminirali 1995. i 2000.godine,a ove će godine ući,čini se,u svoju konačnu završnicu.To se u mnogočemu odrazilo i na naš život i shvatanja o njemu.
Generacijo - iz Gimnazije,Tehničke,Ekonomske,pedagoške škole - javljajmo se,pronađimo se ponovo.Da dostojno obeležimo još jedan naš životni jubilej. :idea: Jer,to vreme dolazi,ili je uveliko došlo. :!:
...a da se pronadju forumasi... :wink:
...u GRADU, npr... :wink:
Loengrin
25.04.2005., 15:20
...a da se pronadju forumasi... :wink:
...u GRADU, npr... :wink:[/quote]
Pa dobro,sagovornici iz Kruševca,gde ste? :?
I sami vidite da ova godina obiluje još nekim događajima u vašem gradu:iskopavanja ulica radi popravke i ugradnje kojekakvih cevi,događaji oko ''Župe'' i ''Rubina''...pored onog već navedenog.Ili pitanja nekih kulturnih festivala,kao na primer,obnoviti i dalje razviti i programski obogatiti Kulturni letnji festival u julu i avgustu. 8)
Pa,što ste zaćutali? O ovim i još nekim događajima,ako ih ima,a koji obeležavaju ovu godinu,valja nešto reći,zar ne? :roll:
A gde bi ja nego sa devojkom u RUBINU ! Ona samo voli RUBIN i tamo kad sam idemo u Rubin stvarno je lepa atmosfera...