Vidi punu verziju : show dance
jel znate gde u bgd-u ima qrs show dance-a???
jel znate gde u bgd-u ima qrs show dance-a???
ja ne znam! moguce da j enesto kod Vuka!
ako saznash aj napishi!
p.s. 4-5 oktobar predstavljanje raznoraznih aerobika ! u nekoj hali
4.i 5. oktobra je Nike konvencija u hali Pinki u Zemunu, tj. celog dana ce intruktori demonstrirati koreografije.
Sto se klubova tice imate kod seste gimnazije Delphy ili Delfi u kome sam i ja. Oni imaju i cirlidersice.
Takodje imate Vivadance on se nalazi u Dadovu, veoma su ozbiljni i ambiciozni. Znam da Djogani i Sladja (Sladza) drze casove na Tasu (bazen). Ima jedan kod pionira u Bozidarcu (NU Bozidar Adzija) kao etno fazon. Ima i na starom difu.
Bas ce mi biti drago ako sam vam pomogao :D
4.i 5. oktobra je Nike konvencija u hali Pinki u Zemunu, tj. celog dana ce intruktori demonstrirati koreografije.
Sto se klubova tice imate kod seste gimnazije Delphy ili Delfi u kome sam i ja. Oni imaju i cirlidersice.
Takodje imate Vivadance on se nalazi u Dadovu, veoma su ozbiljni i ambiciozni. Znam da Djogani i Sladja (Sladza) drze casove na Tasu (bazen). Ima jedan kod pionira u Bozidarcu (NU Bozidar Adzija) kao etno fazon. Ima i na starom difu.
Bas ce mi biti drago ako sam vam pomogao :D
je l mora da imam neke predispozicije il samo da dodzem :)
Samo dodzi, nikakve predispoziceije nisu definisane . Na tebi je da procenis koliko ces morati da se radis vise ili manje nego ostali.
Uvek mozes da dodjes o pogledas trening. :D
oukydouky
17.02.2006., 15:09
NOVO
SHOW DANCE !!!
Jazz dance
Fanky jazz
Latin jazz
Hip-hop
Plesovi u paru
--------------------
Casove show dance-a vodi Ana Dragicevic, diplomirala na Deakin Univerzitetu u Melburnu, Australija
-specijalizirala savremeni ples.
Casovi se odrzavaju SUBOTOM I NEDELJOM
u klubu Eclyps, kod Beogradjanke pored ulaza u Maxi!
Upis je u toku!
Informacije i prijave na telefon:
063-321-934
OUKY-DOUKY
dance team