PDA

Vidi punu verziju : KRAJIŠNIK POZDRAVLJA SVU BRAĆU SRBE SA KOSOVA

LIČANIN
08.12.2004., 16:50
BRAĆO, NE GUBITE NADU,JER POVRATAK NA VAŠA OGNJIŠTA ĆE BITI SIGURAN I TO U NAREDNIH NEKOLIKO GODINA,NAIME AKO CRKVA VARA ONDA VARAM I JA...USTVARI PROČITAO SAM DA ĆE RUSIJA UĆI U RAT SA NATO PAKTOM..TE DA ĆE RUSKA VOJSKA ZAUZETI ITALIJU I NJEMAČKU I CELI BALKAN,TAKOĐE KOSOVO,ISTO TAKO I ISTANBUL...NA AJA SOFIJI KOJA JE 500 GODINA POSRAMLJENA ZAVIORIĆE RUSKA ZASTAVA...ETO TO NIJE IZMIŠLJOTINA MOJA NEGO JE TO PROČITANO U ČASOPISU MANASTIRA LEPAVINA U HRVATSKOJ....KRAJ ZAGREBA.ONI IMAJU SVOJ SAJT I MNOGE TEME KOJE SU BLAGODATNE ZA DUŠU. POZDRAV I BUDITE HRABRI VAŠ KRAJIŠNIK

daksi
10.12.2004., 23:46
Hvala na lepim recima.Posecujem ponekad taj sajt.
Hvala brate,jos jednom.

vzeoy7y9
06.02.2005., 20:07
Hvala na lepim recima.Posecujem ponekad taj sajt.
Hvala brate,jos jednom.
:(
Posle 500 god.Zahvaljuci u Jalti 1943 zavere protiv Jugoslavensu Kraljevinu, 50 dodina u Sabornol Crkvi sakriveno Sveto svetlo Czara Lazara.
Bozijem silom otvori se kuca Svetog Czara lazara,njegova leva ruka dopire staklo koje stiti njegovo Sveto telo.
Znanja radi,uzrok doticanje Svetom rukom do staklo,za vreme 2og svetskog rata,provalili su u fruskogorski Manastir,oplackavsi od njegovu ruku Krsta sa zlatanim lanacem,koji je Czar nosio na Kosovso bojno polje.
Moj brate,pa se nezna dali kune ili blagosije,naj verovatnije,njegov blagoslov ce osvetiti ne samo Kosovo nego i Konsatinopolos gde su Svitinje u crno zavbite.
Danasnji zlocinci koji araju Kosovske svetinje i prljjaju polje gde umesto Srpske krvi:buzury rastu,Bog i nas Spasitelj Isus Hrist ce ih stviti u veciti pakao.
s.s. USA

Dardan
01.03.2005., 00:01
Boze zar je moguce da postoje ljudi sa takvim stepenom intiligencije koji i veruju u takve idiotizme.

Dardan
01.03.2005., 00:03
BRAĆO, NE GUBITE NADU,JER POVRATAK NA VAŠA OGNJIŠTA ĆE BITI SIGURAN I TO U NAREDNIH NEKOLIKO GODINA,NAIME AKO CRKVA VARA ONDA VARAM I JA...USTVARI PROČITAO SAM DA ĆE RUSIJA UĆI U RAT SA NATO PAKTOM..TE DA ĆE RUSKA VOJSKA ZAUZETI ITALIJU I NJEMAČKU I CELI BALKAN,TAKOĐE KOSOVO,ISTO TAKO I ISTANBUL...NA AJA SOFIJI KOJA JE 500 GODINA POSRAMLJENA ZAVIORIĆE RUSKA ZASTAVA...ETO TO NIJE IZMIŠLJOTINA MOJA NEGO JE TO PROČITANO U ČASOPISU MANASTIRA LEPAVINA U HRVATSKOJ....KRAJ ZAGREBA.ONI IMAJU SVOJ SAJT I MNOGE TEME KOJE SU BLAGODATNE ZA DUŠU. POZDRAV I BUDITE HRABRI VAŠ KRAJIŠNIKAl je lepo biti GLUP

DeDa
01.03.2005., 10:17
BRAĆO, NE GUBITE NADU,JER POVRATAK NA VAŠA OGNJIŠTA ĆE BITI SIGURAN I TO U NAREDNIH NEKOLIKO GODINA,NAIME AKO CRKVA VARA ONDA VARAM I JA...USTVARI PROČITAO SAM DA ĆE RUSIJA UĆI U RAT SA NATO PAKTOM..TE DA ĆE RUSKA VOJSKA ZAUZETI ITALIJU I NJEMAČKU I CELI BALKAN,TAKOĐE KOSOVO,ISTO TAKO I ISTANBUL...NA AJA SOFIJI KOJA JE 500 GODINA POSRAMLJENA ZAVIORIĆE RUSKA ZASTAVA...ETO TO NIJE IZMIŠLJOTINA MOJA NEGO JE TO PROČITANO U ČASOPISU MANASTIRA LEPAVINA U HRVATSKOJ....KRAJ ZAGREBA.ONI IMAJU SVOJ SAJT I MNOGE TEME KOJE SU BLAGODATNE ZA DUŠU. POZDRAV I BUDITE HRABRI VAŠ KRAJIŠNIKZnao sam...i posle rata su Rusi hteli da zagospodare ovim predelima.Nego...ako i malo znas nesto,da li si cuo da su Rusi i Turci u sjajnim odnosima...i ako si ikada bio u Turskoj,da se primetiti...
A taj manastir nema pmetnija posla nego da propagira ratove. :evil:

vzeoy7y9
02.03.2005., 18:04
[quote=LIČANIN]BRAĆO, NE GUBITE NADU,JER POVRATAK NA VAŠA OGNJIŠTA ĆE BITI SIGURAN I TO U NAREDNIH NEKOLIKO GODINA,NAIME AKO CRKVA VARA ONDA VARAM I JA...USTVARI PROČITAO SAM DA ĆE RUSIJA UĆI U RAT SA NATO PAKTOM..TE DA ĆE RUSKA VOJSKA ZAUZETI ITALIJU I NJEMAČKU I CELI BALKAN,TAKOĐE KOSOVO,ISTO TAKO I ISTANBUL...NA AJA SOFIJI KOJA JE 500 GODINA POSRAMLJENA ZAVIORIĆE RUSKA ZASTAVA...ETO TO NIJE IZMIŠLJOTINA MOJA NEGO JE TO PROČITANO U ČASOPISU MANASTIRA LEPAVINA U HRVATSKOJ....KRAJ ZAGREBA.ONI IMAJU SVOJ SAJT I MNOGE TEME KOJE SU BLAGODATNE ZA DUŠU. POZDRAV I BUDITE HRABRI VAŠ KRAJIŠNIKAl je lepo biti GLUP [G L U P}Pa onaj ko ne voli njegovu poruku, on nije nas.
Za bezboznici,ljudi je glupo,ali ko pogleda istoriju: sta on hoce da kaze "Bozjem" pomoc,ispunice se njegova zelja...