Vidi punu verziju : Najbolji kafic u vasem gradu?
saradnik
07.12.2004., 16:07
Koji je po vaem misljenju naj naj caffe u vasem gradu i sta ga cini tako posebnim za vas ... (u obzir dolaze sva mesta na kojima izlazite, caffe bar, caffeteria, mlecni restoran, slasticara ...)
SanjalicaSu
26.12.2004., 15:07
U zadnje vreme je vecina kafica na isti fazon,nisam bas odusevljena izborom.Jedini lokal koji mogu da izdvojim je Sax zato sto su oni jedini koji se jos trude da naprave nekakvu atmosveru a i osoblje je prijatno i uglavnom nasmejano.
U toku dana "Bodish" uz lep izbor chajeva, posle toga moze "Kafeterija" imaju odlichne kafe, popodne "Beograd" na dobro pivo, a uveche "Boss" ili ako neko vishe voli drugu vrstu muzike opet "Kafeterija" ovih dana bash kool ili mozda "Barok"...
maliPrinc
05.01.2005., 22:51
Najbolje mesto za izlazak u vasem gradu je JAZZ
prospero
22.02.2005., 14:20
Najbolje mesto za izlazak u nashem gradu!? Ovde su sva mesta potpuno ista. Shodno tome SVI lokali su ili najbolji ili su SVI lokali najloshiji. Odluchite se.
misteriozna
14.03.2005., 21:33
Po mom misljenju-najbolji kafici u nasem gradu su si&si i boss...na moju odluku i izbor najvise utice prijatno osoblje,dobra muzika i atmosfera...cula sam misljenja da se tu okupljaju samo isfolirani ljudi ali su to ciste predrasude i oni koji su opsteni znaju da se provedu svuda i uvek...
...toliko od mene...