PDA

Vidi punu verziju : SINDROM TRBUSANSKIH FRAJERA???!!!

brazilke
04.12.2004., 01:07
Kao najezda skakavaca, pozobase nam grad!

Markoxxx
04.12.2004., 01:45
znas kol'ko se opterecujem zbog toga...

snake032
04.12.2004., 15:36
frajeri iz trbusana???? Mnogo jaka fora. Zar to postoji tamo??? Tamo su sve seljaci i magarci, kakvi crni frajeri. ***** ja sve te frajere koji dolaze iz tog sela :)

DzoA
04.12.2004., 17:22
Samo na ovom forumu vidjam rec "frajer(i)". Odakle vadite tu rec?

mrjn
05.12.2004., 07:58
nemojte tako za trbusanke frajere oni vas kupusom rane

hazard
07.12.2004., 14:04
a gde su ti Trbusani? Ja mislila ovde pise trbusasti . Ja od njih izlude..

Ancho
07.12.2004., 19:49
Smesno koji bre frajeri?
Nego da vas ja pitam nesto!
Sta je sa slicnim frajerima iz Atenice,kulinovaca,Ljubica i sta ti ja sve znam iz kojih prigradskih naselja?
Najgori mentalitet ljudi koji postoji, pa bolji mi je onaj lik koji je bas sa sela nego ovi kreteni!
Bas su mi bzv.
Svaka cast svakom ali vecina tih ljudi je bas bzv. Nisu ni seljoberi a nisu ni ovi urbani!
Ako sam nekog uvredio sa mojim misljenjem unapred mu se izvinjavam !!!!
Poz likovi

Ancho
07.12.2004., 19:50
Smesno koji bre frajeri?
Sta je sa slicnim frajerima iz Atenice,kulinovaca,Ljubica i sta ti ja sve znam iz kojih prigradskih naselja?
Najgori mentalitet ljudi koji postoji, pa bolji mi je onaj lik koji je bas sa sela nego ovi kreteni!
Bas su mi bzv.
Svaka cast svakom ali vecina tih ljudi je bas bzv. Nisu ni seljoberi a nisu ni ovi urbani!
Poz likovi

TETAK
09.02.2005., 22:06
Vidi se da nemaš pojma o Čačku.Pa jedino je u Ljubiću i ostalo nešto od pravih Čačana.Da te obavestim, pošto ne znaš, da je Ljubić starije naselje od Čačka a ono ostalo što pominješ(od naselja) su do pre neku godinu bile njive!

DzoA
10.02.2005., 02:31
a gde su ti Trbusani? Ja mislila ovde pise trbusasti . Ja od njih izlude..
Mislim da mozes da se foliras koliko hoces ali meni nije jasno kakoo nisi cula za Trbusane...
Jedino akoo nisi iz Cacka pa da te razumem...
Ali fora kao ja sam luda i ne znam gde je to mislim pali i foliraj se koliko hoces, ili ako stvarno nemas veze o gradu u kome zivis...

bbojan
25.06.2005., 14:11
KO NEZNA SADA NEKA ZNA DA
BEZ TRBUSANCAAAAAA!!!!!
NEMA U D A R C A!!!!!!!!!!!!!!!!

torbicaman
25.06.2005., 22:17
A и Чачак ти је урбан знаш колико... Зашто баш Трбушани ? Миссссслим...

loop
27.06.2005., 20:22
yebote, dodje mi da skocim sa zeleznickog mosta...lastu 8)

begunac
05.07.2005., 10:44
Smesno koji bre frajeri?
Bas su mi bzv.
Poz likovi
Ajde reci Kuvelji da je kreten......samo zato sto je iz trbusana......ili bi sa suvog brega...

zavodnice
06.07.2005., 15:27
Boze Boze
zar je bitno odakle je ko?!
Sta vam je ljudi? Pa mi treba da se volimo i da branimo jedni druge a ne da se svadjamo i vredjamo i to jos preko neta!
sram vas bilo :lol:
Mada po meni iskreno najgora forma cacana silnih jesu oni iz centra i iz atenice
moram i ja nekog da ne podnosim :P

CobRa-SiC-
06.07.2005., 17:04
Šta ste se ispalili ko da je Čačak metropola? :roll:
Koliko je Čačak daleko od sela dokazuje i činjenica da sam pre nekoliko dana video gomilu balege preko puta crkve. Mislim... selo.

intra
28.07.2005., 14:24
Nekoliko Čačana i Čačanki koje sam ja imao prilike da upoznam su mi bili baš super, a bogami donosili su i dobru rakiju.