Vidi punu verziju : narkomanija u osnovnim školama
oliverap
19.05.2003., 10:41
U OŠ Branko Radičević na Novom Beogradu, u bloku 45 cveta narkomanija među decom. Uveče se na velikom parkingu iza Doma zdravlja, a pored zgrade u Nehruovoj ulici br. 101, prodaje klincima od oko 17,18, 19 godina, mada ima i malo starijih, a onda oni šire krug na osnovce iz pomenute škole. Bila je milicija prošlog leta, raspitivali se po stanovima i to je sve.
ZRENJANINAC
20.05.2003., 16:20
U OŠ Branko Radičević na Novom Beogradu, u bloku 45 cveta narkomanija među decom. Uveče se na velikom parkingu iza Doma zdravlja, a pored zgrade u Nehruovoj ulici br. 101, prodaje klincima od oko 17,18, 19 godina, mada ima i malo starijih, a onda oni šire krug na osnovce iz pomenute škole. Bila je milicija prošlog leta, raspitivali se po stanovima i to je sve.
17,18 ,19 god i jos uvek u Osnovnoj skoli .... pa ta deca bas utvrdjuju gradivo :))))
Margott
26.05.2003., 19:23
...droga ti je ,dragi moj ,samo josh jedan nachin majke prirode da razredi jebenu vrstu - ljude....u nashem ekosistemu to je samo vid prirodne selekcije.Ravnoteza mora da postoji.Izazovi su tu.Slabi odlaze ,oni drugi ostaju.
blackground
31.05.2003., 01:13
Za heroin, extazi, kokain, lsd, speed, crack i slicne stvari treba bez sudjenja slati dilere i uzivaoce na robiju... Ali...
MARIHUANA IS NOT DRUG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vila_raviojla
03.06.2003., 10:50
Za heroin, extazi, kokain, lsd, speed, crack i slicne stvari treba bez sudjenja slati dilere i uzivaoce na robiju... Ali...
Ma nego sta je ??? Lekic??
ODLEPIO SI BRATE.
ma ne marihuana, to ti je ko burmut, ili mirisljava so, jel tako? ma daj covece osvesti se!!!
Osnovni problem je sto je marihuana uglavnom pocetak neceg mnogo goreg, prvi stepenik ka zavodu za lecenje zavisnosti.
dread_girl
03.07.2003., 10:43
Ma marihuana ruuuuuuuulzzzzzzzz :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:
JaH_G|rL
03.07.2003., 11:50
Osnovni problem je sto je marihuana uglavnom pocetak neceg mnogo goreg, prvi stepenik ka zavodu za lecenje zavisnosti.
da :(
To moze da kaze samo covek koji nema pojma sta je marihuana
dread_girl
09.07.2003., 12:41
Slazem se sa Gostom.nemojte da pricate nesto ako ne znate.;p :!: :!:
African_herbsman
09.07.2003., 18:38
Slazem se sa Gostom.nemojte da pricate nesto ako ne znate.;p :!: :!:
Bolje ovako:"Nemojte da pricate o necemu o cemu nemate pojma"
Slazem se sa vama,to je "narodna medicima".Leci mnoge boljke.VOLIM JE!!!
haha kad sam zivela u bg.. u mojoj skoli..bi cak na casu prodavali..ponekad i nastavnici bi kupili!
haha kad sam zivela u bg.. u mojoj skoli..bi cak na casu prodavali..ponekad i nastavnici bi kupili!
Seres!
Zato se sad jebeno ni ne vracaj u Borcu. To sto si ti utripovala da je tu kod debelih Amera do jaja, tvoja stvar. nemoj da seres o zemlji u kojoj si zivela 15 dana.
pa to ti je kad si zivela u borci!
za one koji neznaju, alkohol je stetniji od marihuane i mnogo, mnogo je veca zavisnost od alkohola!!!
sto se tice borce to je istina,
ovde se ljudi stvarno previse drogiraju!
cegevara
24.07.2003., 20:37
Ma kakva robija-METAK U POTILJAK- kao u Kini!
zmaj od paprike
26.07.2003., 23:44
mariuana se dobija na mnogo nacina,a najvise na onaj kada zmaj kaslje tj ja
zmaj od paprike
26.07.2003., 23:46
legalizujte gandzu,bolje to nego da *****te o nekim stvarima sto nikada nikada necete iskoreniti
zmaj od papaje
29.07.2003., 13:39
Kod mene u skoli puno ljudi zauzima mesto rastamana,ali jos su mali za mene!Ja obozavam gandzu,a profesori su otvoreni da pricaju sa nama o tome!Na eskurziji u 8. razredu,pre 3 godine , zamenik direktora tadasnje moje skole je snifovao sa nama lajnice spida, a gandzu smo pusili na svakih sat vremena!Tako ne*****jte vise, nikada necete iskoreniti vutru,jer to je nase blago,koje sejemo i zdimimo!OD KUCE DO SKOLE,OD SKOLE DO KUCE UVEK SAM NOSIO PRESOVANO PRUCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :twisted:
cegevara
29.07.2003., 20:30
Kod mene u skoli puno ljudi zauzima mesto rastamana,ali jos su mali za mene!Ja obozavam gandzu,a profesori su otvoreni da pricaju sa nama o tome!Na eskurziji u 8. razredu,pre 3 godine , zamenik direktora tadasnje moje skole je snifovao sa nama lajnice spida, a gandzu smo pusili na svakih sat vremena!Tako ne*****jte vise, nikada necete iskoreniti vutru,jer to je nase blago,koje sejemo i zdimimo!OD KUCE DO SKOLE,OD SKOLE DO KUCE UVEK SAM NOSIO PRESOVANO PRUCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :twisted:
Zato ce tvom dileru sledovati ono odozgo, ali odpozadi! Ko u Kini, Kao sto rekoh.
...droga ti je ,dragi moj ,samo josh jedan nachin majke prirode da razredi * vrstu - ljude....u nashem ekosistemu to je samo vid prirodne selekcije.Ravnoteza mora da postoji.Izazovi su tu.Slabi odlaze ,oni drugi ostaju.
da li je i internet droga
Ma nego sta je ??? Lekic??
Ej kad smo kod marihuane i lekova! Na TV je bila emisija kako su u UK nasli da neki ekstrakt marihuane ili tako nesto pomaze kod multipla skleroze. Sad da li ih to 'naduva' ili je nesto izdvojeno iz toga nisam sigurna ali inace od toga s umire a oni ljudi su se vracali u zivot
To moze da kaze samo covek koji nema pojma sta je marihuana
mislim da j eto relativno... neko se valjda navuce a neko ne... ja ne bih probala ali ko ce ga znati... trenuci su razni a mi nismo isti
I sta preduzimate povodom toga koliko se secam jedno 15 godina se "samo" prica o narkomaniji a niko ne mrda dup...m.
Roditelji su prvo krivi jer njiohvo dete je "najbolje" i ne koristi drogu
Incognito
13.09.2003., 20:27
Treba se zaista napraviti 'gvozdena' cizma, i kod kuce i u skoli... Znash ono, slucajno bane inspekcija... uzme se urin ili krv, proveri se... i ko je na nekoj od droga - sut karta...
Samo tako se moze koliko-toliko smanjiti... I naravno, edukacija o svemu tome se podrazumeva...
Poz.
Treba se zaista napraviti 'gvozdena' cizma, i kod kuce i u skoli... Znash ono, slucajno bane inspekcija... uzme se urin ili krv, proveri se... i ko je na nekoj od droga - sut karta...
Samo tako se moze koliko-toliko smanjiti... I naravno, edukacija o svemu tome se podrazumeva...
Poz.
ma legalizuj i sta ima da se smanjuje na taj nachin
onagrus
27.02.2005., 16:27
Sve je to PROPAGANDA!
O psihoaktivnim supstancama (oko 200 koliko sam uspeo da izbrojim) ima pravo da prica onaj i SAMO ONAJ ko se sa njima na jedan ili drugi nacin upoznao, detaljno se informisao o njihovom dejstvu, biohemijskim i adiktivnim svojstvima, a SVIM posetiocima ove teme najtoplije preporucujem naj naj najbolji sajt koji ima SVE potrebne informacije o SVIM supstancama i pri tom je krajnje nepristrasan po pitanju upotrebe tih supstanci, ostavljajuci mesta za slobodnu izgradnju stavova. Dakle adresa je www.erowid.org i samo imajte na umu da je svakoj osobi po rodjenju dato pravo da slobodno raspolaze svojim telom i duhom.
Nemojte dozvoliti sebi da ponavljate reci koje vam nudi propaganda o nekoj kontraverznoj temi. Otvorite usi, oci, um, izgradite sopstveni stav!!!
kalliope
27.02.2005., 17:30
jao, al CEPETE, jok i nije stetno. ali ako zelite, radite sta 'ocete. nemojte meni da se zalite kad zavrsite ko propaliteti :twisted: :twisted: :twisted:
i jos nesto- "budi slobodan i gradi stavove"???
da imate stavove ne bi vam trebala marihuana...
Poz.
Bez veze. Tako bi samo izbacili nekog klinca kome je neko ko zna gde i ko zna kako preporučio drogu. A dileri bi valjali i dalje.
Zato i ne možemo da suzbijemo drogu, niti bilo šta drugo što ne valja - zato što niko nema drugu ideju osim 'suzbij silom i zastrašivanjem'.
WithdrawnWater
02.03.2005., 22:47
jao, al CEPETE, jok i nije stetno. ali ako zelite, radite sta 'ocete. nemojte meni da se zalite kad zavrsite ko propaliteti :twisted: :twisted: :twisted:
Svaka ti cast, devojchice!
inspirion
06.03.2005., 00:54
Aj ne lupetaj
kalliope
06.03.2005., 15:50
Aj ne lupetaj
aj me ubedi u suprotno. samo pogledaj one klosare po ulicama. da li mislis da njima ne steti?
inspirion
07.03.2005., 04:36
Aj ne lupetaj
aj me ubedi u suprotno. samo pogledaj one klosare po ulicama. da li mislis da njima ne steti?
Veruj mi,njima je zurka svaki dan.
On prozivi za 1 dan,sto 1 smrtnik ne prozivi za ceo zivot.
A marihuana je opustena.Probaj pa vidi.
cveticj
02.04.2006., 19:11
legalise! 8-)
Proodigy
02.04.2006., 20:38
Marihuana je pocetak svemu!... Prvo marihuana, pa shit, pa speed, pa ekseri, pa benzo i nakraju heroin. E pa ti sad gledaj. Ako pusis marihuanu dugo vreme prestanes da se osecas haj.....onda ti treba shit i tkd. Ja nisam anti....... ali samo kazem istinu.
Nisam čitao sve postove.
lično,da vidim bilo koga da "valja" klincima bilo šta...obesio bih ga za ono od čega se pravi kajgana.
SENDI90
02.04.2006., 21:51
:lol:
Ja sam protiv. 100% protiv.
~
Ako neko oce - samo napred, s'a me briga.
MASTERMIND
03.04.2006., 10:37
ma neki imbecil digao temu iz 2003
=RODMAN=
05.04.2006., 00:31
e samo citam ove vas epostove i smejem se koliko veze nematei neupuceni ste da to jedno veliko "STRAVA" !!!!!!!!!!!
na sta konkretno mislis?
da mara nije droga?
da jeste?
MASTERMIND
05.04.2006., 06:41
nije
8)
whitenicky
05.04.2006., 07:47
Oduvek je toga bilo i ja kad sam bio osnovac i srednjoskolac , uvek je bilo nekih dilera , nije bilo kao danas ali danasnji klinci su totalno ludi :shock:
pod drogom se smatraju sve psihoaktivne supstance, a marihuana je jedna od njih...
tako da mislim da je glupo raspravljati se o tome...
MASTERMIND
05.04.2006., 10:20
tacno tako
glupo je raspravljati o tome
ispade mi žar ...opet 8)
HeBePoBaTaH_
05.04.2006., 10:31
Dobro, doovajte..ali nemojte da prodajete klincima. Vaše lično zadovoljstvo je samo vaše.
MASTERMIND
05.04.2006., 11:31
ko bre prodaje
jesi se ti malo
http://img98.imageshack.us/img98/8339/shot6zb.gif (http://imageshack.us)
pa prichash tu svashta,sram te bilo,
nazivash nas dilerima :smile:
8)
e,da ovaj post nije za mladje od 18 god. 8)
xpajamacax
05.04.2006., 11:37
marš kući.
sada ću uši da ti počupam!
http://www.zodumil.net/bluesky/gif/super_man.gif
marš kući.
sada ću uši da ti počupam!
http://www.zodumil.net/bluesky/gif/super_man.gif
Rekoh li ti ja nedaj detetu previše novca.
I šta sad?
Letite napolje oboje.
MASTERMIND
05.04.2006., 14:16
e,ako se razvodite
ja idem sa mamom
8)
Ona te je i upropastila.
pekmezu ni jedan.
Proodigy
08.04.2006., 21:10
pod drogom se smatraju sve psihoaktivne supstance, a marihuana je jedna od njih...
tako da mislim da je glupo raspravljati se o tome...
marihuana psihoaktivna substansa?????... :lol:
ma ne turaj nos kad neznas.