PDA

Vidi punu verziju : narkomanija u osnovnim školama

oliverap
19.05.2003., 10:41
U OŠ Branko Radičević na Novom Beogradu, u bloku 45 cveta narkomanija među decom. Uveče se na velikom parkingu iza Doma zdravlja, a pored zgrade u Nehruovoj ulici br. 101, prodaje klincima od oko 17,18, 19 godina, mada ima i malo starijih, a onda oni šire krug na osnovce iz pomenute škole. Bila je milicija prošlog leta, raspitivali se po stanovima i to je sve.

ZRENJANINAC
20.05.2003., 16:20
U OŠ Branko Radičević na Novom Beogradu, u bloku 45 cveta narkomanija među decom. Uveče se na velikom parkingu iza Doma zdravlja, a pored zgrade u Nehruovoj ulici br. 101, prodaje klincima od oko 17,18, 19 godina, mada ima i malo starijih, a onda oni šire krug na osnovce iz pomenute škole. Bila je milicija prošlog leta, raspitivali se po stanovima i to je sve.

17,18 ,19 god i jos uvek u Osnovnoj skoli .... pa ta deca bas utvrdjuju gradivo :))))

Margott
26.05.2003., 19:23
...droga ti je ,dragi moj ,samo josh jedan nachin majke prirode da razredi jebenu vrstu - ljude....u nashem ekosistemu to je samo vid prirodne selekcije.Ravnoteza mora da postoji.Izazovi su tu.Slabi odlaze ,oni drugi ostaju.

blackground
31.05.2003., 01:13
Za heroin, extazi, kokain, lsd, speed, crack i slicne stvari treba bez sudjenja slati dilere i uzivaoce na robiju... Ali...

MARIHUANA IS NOT DRUG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vila_raviojla
03.06.2003., 10:50
Za heroin, extazi, kokain, lsd, speed, crack i slicne stvari treba bez sudjenja slati dilere i uzivaoce na robiju... Ali...

Ma nego sta je ??? Lekic??

DAK
10.06.2003., 14:13

ODLEPIO SI BRATE.

Nancy
13.06.2003., 16:39
ma ne marihuana, to ti je ko burmut, ili mirisljava so, jel tako? ma daj covece osvesti se!!!

Only
17.06.2003., 01:16
Osnovni problem je sto je marihuana uglavnom pocetak neceg mnogo goreg, prvi stepenik ka zavodu za lecenje zavisnosti.

dread_girl
03.07.2003., 10:43
Ma marihuana ruuuuuuuulzzzzzzzz :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:

JaH_G|rL
03.07.2003., 11:50
Osnovni problem je sto je marihuana uglavnom pocetak neceg mnogo goreg, prvi stepenik ka zavodu za lecenje zavisnosti.
da :(

06.07.2003., 17:27
To moze da kaze samo covek koji nema pojma sta je marihuana

dread_girl
09.07.2003., 12:41
Slazem se sa Gostom.nemojte da pricate nesto ako ne znate.;p :!: :!:

African_herbsman
09.07.2003., 18:38
Slazem se sa Gostom.nemojte da pricate nesto ako ne znate.;p :!: :!:
Bolje ovako:"Nemojte da pricate o necemu o cemu nemate pojma"

Bullet
09.07.2003., 22:52
Slazem se sa vama,to je "narodna medicima".Leci mnoge boljke.VOLIM JE!!!

GiNa
14.07.2003., 04:46
haha kad sam zivela u bg.. u mojoj skoli..bi cak na casu prodavali..ponekad i nastavnici bi kupili!

GiNa
14.07.2003., 04:46
luda zemlja

keva
17.07.2003., 02:34
haha kad sam zivela u bg.. u mojoj skoli..bi cak na casu prodavali..ponekad i nastavnici bi kupili!

Seres!

keva
17.07.2003., 02:36
Zato se sad jebeno ni ne vracaj u Borcu. To sto si ti utripovala da je tu kod debelih Amera do jaja, tvoja stvar. nemoj da seres o zemlji u kojoj si zivela 15 dana.

GiNa
18.07.2003., 05:43
sto bi srala....R.W.N.L

peca
22.07.2003., 04:15
pa to ti je kad si zivela u borci!
za one koji neznaju, alkohol je stetniji od marihuane i mnogo, mnogo je veca zavisnost od alkohola!!!

peca
22.07.2003., 04:32
sto se tice borce to je istina,
ovde se ljudi stvarno previse drogiraju!

GiNa
22.07.2003., 18:25
eto ti..

cegevara
24.07.2003., 20:37

Ma kakva robija-METAK U POTILJAK- kao u Kini!

zmaj od paprike
26.07.2003., 23:44
mariuana se dobija na mnogo nacina,a najvise na onaj kada zmaj kaslje tj ja

zmaj od paprike
26.07.2003., 23:46
legalizujte gandzu,bolje to nego da *****te o nekim stvarima sto nikada nikada necete iskoreniti

zmaj od papaje
29.07.2003., 13:39
Kod mene u skoli puno ljudi zauzima mesto rastamana,ali jos su mali za mene!Ja obozavam gandzu,a profesori su otvoreni da pricaju sa nama o tome!Na eskurziji u 8. razredu,pre 3 godine , zamenik direktora tadasnje moje skole je snifovao sa nama lajnice spida, a gandzu smo pusili na svakih sat vremena!Tako ne*****jte vise, nikada necete iskoreniti vutru,jer to je nase blago,koje sejemo i zdimimo!OD KUCE DO SKOLE,OD SKOLE DO KUCE UVEK SAM NOSIO PRESOVANO PRUCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :twisted:

cegevara
29.07.2003., 20:30
Kod mene u skoli puno ljudi zauzima mesto rastamana,ali jos su mali za mene!Ja obozavam gandzu,a profesori su otvoreni da pricaju sa nama o tome!Na eskurziji u 8. razredu,pre 3 godine , zamenik direktora tadasnje moje skole je snifovao sa nama lajnice spida, a gandzu smo pusili na svakih sat vremena!Tako ne*****jte vise, nikada necete iskoreniti vutru,jer to je nase blago,koje sejemo i zdimimo!OD KUCE DO SKOLE,OD SKOLE DO KUCE UVEK SAM NOSIO PRESOVANO PRUCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :twisted:

Zato ce tvom dileru sledovati ono odozgo, ali odpozadi! Ko u Kini, Kao sto rekoh.

28.08.2003., 03:18
...droga ti je ,dragi moj ,samo josh jedan nachin majke prirode da razredi * vrstu - ljude....u nashem ekosistemu to je samo vid prirodne selekcije.Ravnoteza mora da postoji.Izazovi su tu.Slabi odlaze ,oni drugi ostaju.

da li je i internet droga

28.08.2003., 03:20

Ma nego sta je ??? Lekic??

Ej kad smo kod marihuane i lekova! Na TV je bila emisija kako su u UK nasli da neki ekstrakt marihuane ili tako nesto pomaze kod multipla skleroze. Sad da li ih to 'naduva' ili je nesto izdvojeno iz toga nisam sigurna ali inace od toga s umire a oni ljudi su se vracali u zivot

28.08.2003., 03:24
To moze da kaze samo covek koji nema pojma sta je marihuana

mislim da j eto relativno... neko se valjda navuce a neko ne... ja ne bih probala ali ko ce ga znati... trenuci su razni a mi nismo isti

13.09.2003., 20:17
I sta preduzimate povodom toga koliko se secam jedno 15 godina se "samo" prica o narkomaniji a niko ne mrda dup...m.
Roditelji su prvo krivi jer njiohvo dete je "najbolje" i ne koristi drogu

Incognito
13.09.2003., 20:27
Treba se zaista napraviti 'gvozdena' cizma, i kod kuce i u skoli... Znash ono, slucajno bane inspekcija... uzme se urin ili krv, proveri se... i ko je na nekoj od droga - sut karta...

Samo tako se moze koliko-toliko smanjiti... I naravno, edukacija o svemu tome se podrazumeva...

Poz.

09.10.2003., 02:10
Treba se zaista napraviti 'gvozdena' cizma, i kod kuce i u skoli... Znash ono, slucajno bane inspekcija... uzme se urin ili krv, proveri se... i ko je na nekoj od droga - sut karta...

Samo tako se moze koliko-toliko smanjiti... I naravno, edukacija o svemu tome se podrazumeva...

Poz.

ma legalizuj i sta ima da se smanjuje na taj nachin

onagrus
27.02.2005., 16:27
Sve je to PROPAGANDA!

O psihoaktivnim supstancama (oko 200 koliko sam uspeo da izbrojim) ima pravo da prica onaj i SAMO ONAJ ko se sa njima na jedan ili drugi nacin upoznao, detaljno se informisao o njihovom dejstvu, biohemijskim i adiktivnim svojstvima, a SVIM posetiocima ove teme najtoplije preporucujem naj naj najbolji sajt koji ima SVE potrebne informacije o SVIM supstancama i pri tom je krajnje nepristrasan po pitanju upotrebe tih supstanci, ostavljajuci mesta za slobodnu izgradnju stavova. Dakle adresa je www.erowid.org i samo imajte na umu da je svakoj osobi po rodjenju dato pravo da slobodno raspolaze svojim telom i duhom.

Nemojte dozvoliti sebi da ponavljate reci koje vam nudi propaganda o nekoj kontraverznoj temi. Otvorite usi, oci, um, izgradite sopstveni stav!!!

kalliope
27.02.2005., 17:30
jao, al CEPETE, jok i nije stetno. ali ako zelite, radite sta 'ocete. nemojte meni da se zalite kad zavrsite ko propaliteti :twisted: :twisted: :twisted:
i jos nesto- "budi slobodan i gradi stavove"???
da imate stavove ne bi vam trebala marihuana...

alien
28.02.2005., 16:38

Poz.

Bez veze. Tako bi samo izbacili nekog klinca kome je neko ko zna gde i ko zna kako preporučio drogu. A dileri bi valjali i dalje.
Zato i ne možemo da suzbijemo drogu, niti bilo šta drugo što ne valja - zato što niko nema drugu ideju osim 'suzbij silom i zastrašivanjem'.

WithdrawnWater
02.03.2005., 22:47
jao, al CEPETE, jok i nije stetno. ali ako zelite, radite sta 'ocete. nemojte meni da se zalite kad zavrsite ko propaliteti :twisted: :twisted: :twisted:

Svaka ti cast, devojchice!

inspirion
06.03.2005., 00:54

Aj ne lupetaj

kalliope
06.03.2005., 15:50

Aj ne lupetaj

aj me ubedi u suprotno. samo pogledaj one klosare po ulicama. da li mislis da njima ne steti?

inspirion
07.03.2005., 04:36

Aj ne lupetaj

aj me ubedi u suprotno. samo pogledaj one klosare po ulicama. da li mislis da njima ne steti?

Veruj mi,njima je zurka svaki dan.
On prozivi za 1 dan,sto 1 smrtnik ne prozivi za ceo zivot.

A marihuana je opustena.Probaj pa vidi.

cveticj
02.04.2006., 19:11
legalise! 8-)

Proodigy
02.04.2006., 20:38
Marihuana je pocetak svemu!... Prvo marihuana, pa shit, pa speed, pa ekseri, pa benzo i nakraju heroin. E pa ti sad gledaj. Ako pusis marihuanu dugo vreme prestanes da se osecas haj.....onda ti treba shit i tkd. Ja nisam anti....... ali samo kazem istinu.

lider
02.04.2006., 20:46
Nisam čitao sve postove.
lično,da vidim bilo koga da "valja" klincima bilo šta...obesio bih ga za ono od čega se pravi kajgana.

SENDI90
02.04.2006., 21:51
:lol:
Ja sam protiv. 100% protiv.
~
Ako neko oce - samo napred, s'a me briga.

MASTERMIND
03.04.2006., 10:37
ma neki imbecil digao temu iz 2003

=RODMAN=
05.04.2006., 00:31
e samo citam ove vas epostove i smejem se koliko veze nematei neupuceni ste da to jedno veliko "STRAVA" !!!!!!!!!!!

Svabov
05.04.2006., 01:49
na sta konkretno mislis?
da mara nije droga?
da jeste?

MASTERMIND
05.04.2006., 06:41
nije
8)

whitenicky
05.04.2006., 07:47

Oduvek je toga bilo i ja kad sam bio osnovac i srednjoskolac , uvek je bilo nekih dilera , nije bilo kao danas ali danasnji klinci su totalno ludi :shock:

Svabov
05.04.2006., 10:12
pod drogom se smatraju sve psihoaktivne supstance, a marihuana je jedna od njih...
tako da mislim da je glupo raspravljati se o tome...

MASTERMIND
05.04.2006., 10:20
tacno tako
glupo je raspravljati o tome
ispade mi žar ...opet 8)

HeBePoBaTaH_
05.04.2006., 10:31
Dobro, doovajte..ali nemojte da prodajete klincima. Vaše lično zadovoljstvo je samo vaše.

MASTERMIND
05.04.2006., 11:31
ko bre prodaje
jesi se ti malo

http://img98.imageshack.us/img98/8339/shot6zb.gif (http://imageshack.us)

pa prichash tu svashta,sram te bilo,
nazivash nas dilerima :smile:
8)

e,da ovaj post nije za mladje od 18 god. 8)

xpajamacax
05.04.2006., 11:37
marš kući.
sada ću uši da ti počupam!
http://www.zodumil.net/bluesky/gif/super_man.gif

lider
05.04.2006., 13:53
marš kući.
sada ću uši da ti počupam!
http://www.zodumil.net/bluesky/gif/super_man.gif

Rekoh li ti ja nedaj detetu previše novca.
I šta sad?
Letite napolje oboje.

MASTERMIND
05.04.2006., 14:16
e,ako se razvodite
ja idem sa mamom
8)

lider
05.04.2006., 14:17
Ona te je i upropastila.
pekmezu ni jedan.

Proodigy
08.04.2006., 21:10
pod drogom se smatraju sve psihoaktivne supstance, a marihuana je jedna od njih...
tako da mislim da je glupo raspravljati se o tome...

marihuana psihoaktivna substansa?????... :lol:
ma ne turaj nos kad neznas.