Vidi punu verziju : Bijeljina
Svjetski cojek
26.08.2003., 12:58
Bijeljina nas hrani :x
BRANKO 883
12.10.2003., 04:42
BLJAK
kupusari cutite
Duša mala! A odakle si nam ti?
Davor-BN-boss
13.02.2004., 20:14
Duša mala! A odakle si nam ti?[/quote]
Pa ja sam tvoje glavice kupusa list! Ma juricu te bona dok te ne ujurim, makar mi Kalibra sagorela :lol:
limunada
13.02.2004., 23:01
Duša mala! A odakle si nam ti?
Pa ja sam tvoje glavice kupusa list! Ma juricu te bona dok te ne ujurim, makar mi Kalibra sagorela :lol:[/quote]
:D :P :lol:
Pa ja sam tvoje glavice kupusa list! Ma juricu te bona dok te ne ujurim, makar mi Kalibra sagorela :lol:
:P :P :P Registruj se Davore :lol: :lol: :lol:
limunada
16.02.2004., 17:49
Aleks, voda vri! :D
Davor-BN-boss
16.02.2004., 23:35
:P :P :P Registruj se Davore :lol: :lol: :lol:[/quote]
Sto? Da me lakse identifikuju tvoji igraci!
Kalibra je registrovana!
Sto? Da me lakse identifikuju tvoji igraci!
Kalibra je registrovana!
Ko šiša kalibru!!! Svejedno ne razlikujem auta... :P :P :P Ipak sam ja samo plavuša :wink: :wink: :oops:
Hmmmmm. A mija chetvorka! :roll:
limunada
18.02.2004., 15:05
[quote="omilos"]Hmmmmm. A mija chetvorka! :roll:
Za Alex moras imati i kalibru i kalibar.
:D :P :wink:
Za Alex moras imati i kalibru i kalibar.
:D :P :wink:
Jel, nisam znao!
Nisam ni ja... :shock: :shock: :shock: :roll:
limunada
19.02.2004., 11:07
Covjek se uci dok je ziv. :lol:
Salim se ja malo,nisam ja bas toliko kisela,ali secer je na dnu tek. :wink: Nego,sta bi s tom kafom?
Covjek se uci dok je ziv. :lol:
Salim se ja malo,nisam ja bas toliko kisela,ali secer je na dnu tek. :wink: Nego,sta bi s tom kafom?
Reci vrijeme i mjesto... Može li i omiloš? :wink: Davor se izgubio... :shock: :shock: :shock:
limunada
19.02.2004., 14:46
Pa kod tebe,naravno,ako se slazes.:)Vrijeme ti odredi.
To se neshto zakuvava dok ja nisam tu!
Hmmmmm, opet ova limunada neshto smishlja!
Kako god ja za slatku, sladak mi zivot> :lol:
limunada
22.02.2004., 15:41
Zakuvava,zakuvava...Oces stan ili mercedes? :lol:
Davor-BN-bos
22.02.2004., 23:49
Mene tako brzo zaboraviste!!!
Ma, neka vas neka! 8)
Pa kod tebe,naravno,ako se slazes.:)Vrijeme ti odredi.
Evo može danas posle posla...???
A to ti je otprilike oko 19h... Pa izvoli... :lol: :lol: :lol: Ponesi limun!!! :P :P :P
Ps: I ostali su pozvani. Naravno!
limunada
23.02.2004., 09:59
Tek oko 19?!!!Pa da posle ne mogu zaspati. :) Sto vas to ne puste ranije s posla,sta imate toliko da radite? :)
Tek oko 19?!!!Pa da posle ne mogu zaspati. :) Sto vas to ne puste ranije s posla,sta imate toliko da radite? :)
Ma izdrži jednom za komšinicu... :lol: HeH Pare su ti čudo... :lol: :lol: :lol: 24 sata bi bilo malo.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
limunada
23.02.2004., 12:23
Ma izdrži jednom za komšinicu... :lol: HeH Pare su ti čudo... :lol: :lol: :lol: 24 sata bi bilo malo.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ma u 19 imam party. :) :) :)
Jao Bože...!!! Hoće li biti macana????? :wink: :wink: :wink: Ako će biti oprošteno ti je!!! Ali pošalji par komada .... :twisted: :twisted: :twisted:
limunada
23.02.2004., 13:30
Jao Bože...!!! Hoće li biti macana????? :wink: :wink: :wink: Ako će biti oprošteno ti je!!! Ali pošalji par komada .... :twisted: :twisted: :twisted:
Ma samo ti reci,ko ce kome nego svoj svome:):):)
PS.Treba li da mjaucu? :wink:
Obavezno!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
limunada
24.02.2004., 07:54
Obavezno!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Imas srece,jos je februar.:):):)